Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min oskuld

När jag var 14 år hände något för mig helt otroligt. Jag kommer från en lite by i norrlands inland där vi fick åka skolbuss in till närmaste större samhälle för att gå i skolan. Jag hade åkt samma väg sedan skolstart då byn saknade någon form av skola efter 6 års förskola. Det var ungdomar i alla åldrar och vi var ca 20 stycken från 7 år upp till 15 år. De som var äldre och skulle börja gymnasiet åkte en annan buss för de fick åka till ett annat samhälle. Så är det i norrlands inland. Mim mamma jobbade i samhället där jag gick skola. Hon jobbar som tjänsteman i kommunhuset där hon är chef för en mindre arbetsgrupp på 4 kvinnor och en man. Varje fredag brukade jag gå till hennes jobb efter skolan så att jag fick åka bil hem. De andra kvinnorna som jobbade med mamma var otroligt snälla och brukade leka med mig och ta mig med och fika i kommunens cafeteria när mamma hade så mycket jobb att hon inte kunde sluta på direkten.

Fredagen den 12 oktober 1985 glömmer jag aldrig. Jag kom in till mammas jobb och där var tomt. Jag satte mig i en soffgrupp och tog fram en serietidning som jag hade i skolväskan. Nyaste numret av Fantomen. Jag hämtade en läsk i kylen och satte mig att läsa. Efter ca 20 minuter kom Edit in i rummet där jag satt. Men hej Johan sa hon och smålog, sitter du här alldeles själv. Har inte mamma ringt skolan och berättat att alla i gruppen blivit ombedda att medverka på nämdmötet? Nej svarade jag. Oj oj oj säger Edit, det kommer ta flera timmar, jag går och meddelar din mamma så kan jag skjutsa hem dig. Edit kom tillbaka efter ca 10 minuter och sa att hon skulle fixa så jag kom hem. Hon bad mig komma in till hennes rum medan hon ställde i ordning lite papper.

Grejen med Edit var att hon var väldigt kramig på mig, hon brukade ofta ha mig i sitt knä och gulla med mig. Hon sa ofta att det berodde på att hon inte hade några barnbarn själv. Edit var i 55 års ålder. En fin kvinna om jag får tycka så här i efterhand. Hon hade fin kropp och långa ben och hennes bröst var små men hårda. Den dagen hade hon lång kjol och strumpbyxor och en vit blus med ett stort smycke runt halsen.

Vi pratade om allt och inget i säkert 20 minuter, plötsligt frågar Edit om jag har någon flickvän. Jag blev högröd i ansiktet och nervös. Edit såg det och började skojja om saken. Hon fortsatte och sa till slut, nä det förstås, du har väl inte kommit i puberteten ännu och småskrattade. Min första reaktion blev att jag svarade henne med, det har jag väl visst det. För det hade jag. Min röst var inte så grov men min kuk hade växt på sig rejält under sommaren. Pungen hängde ner mot mina ben och jag hade till och med fått en orgasm. Det enda jag inte fått var hår, bara lite fjun.

Jasså sa Edit och blev lite mer allvarlig. Hon tittade på mig sedan tog hon tag i min arm och drog mig emot sig samtidigt som hon lade handen mellan mina ben och sa, jasså, har du fått lite fjun på prinskorven. Jag blev helt stum, kuken växte snabbt och blev hård. Edit tittade på mig och sa, du de var ingen prinskorv, du är ju en man. Vet du hur man använder den då frågade hon. Jag svarade inte men jag kan säga att jag blev upphetsad. Jag hade ju läst pappas porrtidningar som han gömde i sitt nattduksbord så jag visste i princip vad sex var. Edit drog upp sin kjol och särade på sina ben, hon tog min hand och förde den mot sin fitta. Vet du vad det här är sa hon. Jag kännde försiktigt utanpå strumpbyxorna, det var varmt och för en stund tyckte jag att jag kände ett lätt pulserande där. Vill du att jag visar dig sa hon och började öppna mina byxor. Jag hann inte reagera förrän min kuk var befriad och stod rakt ut mot Edit. Edits ögon blev stora. Johan jag vill att du blundar och lutar dig mot bokhyllan. Jag gjorde som Edit sa. Jag kände en hand som grep runt min hårda kuk, hon förde den lätt fram och tillbaka. Hon förde sakta sitt huvud mot kuken, jag kände hennes tunga mot mitt ollon. Jag förstod direkt vad som var på gång, det hade jag sett på bilderna i pappas tidningar. Plötsligt var min kuk inne i hennes mun. Hon sög och slickade om vartannat. Gud vad skönt det var, jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat gissa mig till hur skönt det var. Det tog inte lång stund så sprutade jag henne rätt i ansiktet. Edit torkade men handen och slickade i sig allt, mm vad härligt med pojksperma.

Min kuk var fortfarande stenhård. Edit lyfte på sin kjol och drog av sig strumbyxorna. Hon satte sig ner på sin stol och särade på benen så att jag fick full insyn i hennes sköte. Helt renrakad var hon, hennes läppar glänste en aning och det verkade vara blött på insidan av hennes lår. Hon frågade om jag ville smaka på henne. Jag visste inget annat så jag gick sakta fram. Edit förklarade snabbt hur man gör och efter 10 minuter tror jag att jag fått kläm på det. Hon stönade lätt och verkade tycka det var skönt. Det smakade salt tyckte jag, upphetsande var det också att få ha sin tunga i en plaskvåt fitta.

Edit ställde sig upp, la mig på rygg på golvet och satte sig på huk över mig. Nu ska du få känna hur det känns att knulla sa hon. Hon grep tag om min kuk och förde den mot sin öppning och gled sakta in. Hon red sakta sakta på kuken för att jag inte skulle komma igen. Tyvärr hade hon fel och jag sprutade henne full så att det rann sperma ner efter hennes lår och på min mage. Edit fortsatte som vanligt och min kuk ville inte slakna alls, den var lika hård som när hon först greppade om den. Edit red snabbare och snabbare tills hon kom i en orgasm. Jag vet det för hennes fittmuskler krampade runt min kuk och hon andades häftigt. Det var så skönt att jag kom en gång till i henne. Hon reste sig upp och lutade sig bakåt mot skrivbordet, hennes ben var särade och det rann sperma och fittsaft ur henne. Gud vad kåt jag blev av det.

När vi återhämtat oss lite sa hon att vi måste hålla det hemligt. Ja det är klart svarade jag. Vi packade ihop och Edit körde mig hem. I bilen pratade vi om det som hänt och Edit erbjöd sig att bli min sexmentor. Jag tyckte det var häftigt.

Vi träffades under ca 4 år och jag fick konstant lektioner av henne, bland annat så lärde hon mig analsex men det är en annan historia.

/JohanRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Helgot skrev

Jävligt Upphetsande!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter