Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min lillasyster

Detta handlar om mig Calle femtonår när detta hände. Jag en storasyster som var
artonår hennes namn var Martina och min lillasyster Anna trettonår,
Jag brukade runka rätt ofta ibland kom jag rätt snabbt men upptäckte att ifall jag luktade på min storasyster sexiga använda trosor fick jag en starkare orgasm.
Martina kom på mig en gång din perversa jävel sade hon runkar du till mina trosor. Mamma har undrat över fläckarna där väl din sperma som gjort dem.
Hon tog upp trosorna dessa är inte mina de är Annas trosor.
Nu blev jag förvånad hade min lillasyster lika sexiga trosor som Martina som också luktar fitta. Martina berättade inte för mamma men för Anna.

Anna talade med mig dagen efter, jag blev arg Calle med också kåt du luktar på mina trosor och sprutar. Anna tog av sig sina trosor lukta på dessa de är blöta och lukten borde du känna igen. Nu vill jag de skall göra någonting för mig Martina har
visat mig hur kvinnor onanera, hade fått orgasm någon gång innan hon visade mig nu får jag det ofta brukar göra det innan jag skall sova. Martina frågade mamma hur man skulle göra, det blev moster Lisa som fick visa mamma ville inte ha sex med sin egen dotter även om det bara skulle onanera.

Nu Calle skall du runka för mig tills du sprutar. Jag tog av mig mina byxor Anna drog av mig mina boxer, mitt stånd for upp med Annas trosor under näsan och hennes berättelse hade fått mig väldigt upphetsad. Viken stå kuk Calle större än jag minns. Anna var nu helt naken, hennes kropp hade också förändrats hon hade fått rätt stora bröst inte som Martinas med de skulle väl växa lite till. Anna hade börjat få kvinnliga former, hade rätt så mycket ljust hår runt sin fitta även om det inte var så långt än. Du kan titta på mig kanske du kommer snabbare då.
Anna hade särat på benen så jag såg in i hennes fitta, hon var våt och jag kände igen lukten av hennes fitta. Jag tänker smeka mig själv jag vill också ha det skönt.
Jag började runka lite tafatt men kom in en bra takt när Anna började smeka sin fitta framför mig. Jag kom rätt så snabbt kom Calle spruta stönad Anna. Jag sprutade en stor sats kom både på mitt och Annas bröst. När Anna såg att jag kom gick hon upp i brygga kastade med sitt långa vackra blonda hår i sängen.
Tack för att du visade mig Calle det var den starkaste orgasm jag fått.

Anna började kyssa mig detta var inte klokt här ligger jag och hånglar med min lillasyster. Anna sade cm Calle jag är fortfarande kåt, jag hade ett halv stånd.
Vänta Calle, Anna kom strax tillbaka med en dildo, är Martinas mamma har flera stycken men de är lite större. Eva mamman var ensamstående men ville inte känna sina döttrar safter om hon slickade på sina leksaker. Nu går vi vidare sade Anna. Vi kan inte knulla vi är syskon och jag är för ung, men tror intre det finns några regler mot en avsugning. Anna började smeka och kyssa min kuk den rests sig snabbt. Anna började smeka sig med dildon och började suga min kuk. Anna lärde sig snabbt vad jag tyckte var skönt. Plötsligt grimaserade Anna till släppte dildon som var långt inne i hennes fitta. Förstod att Anna kommit igen nu började hon suga hårdare jag stönade till och släppte satsen i Annas mun,Anna spärrade upp ögonen gurglade till med svalde allt.

Anna och jag lekte med varandra några gånger till vi upptäckte att en 69a med Anna överst funkade bra. Med när Anna började då pojkvänner och jag flickvänner rann det ut i sanden. Men jag har fått reda på att Martina och Anna onanera i bland även om Martina är gift. Har hänt ner de var på landet, mamma kom på dem men ursäktade sig och lämnade dem.
Anna berättade detta för mig mamma blev inte arg bara kåt, när Martina och jag var klara skulle vi gå och duscha vi hörde mamma stöna förstod vad hon gjorde.
Mamma kom in till oss i bastun senare. Mamma har en vacker fitta och stora bröst synd att vi inte får eller vill ha sex med dig mig eller Martina.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2021-07-05

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter