Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min fru i fullmone. Del 1

Min fru i fullmåne. Del 1

Så skulle de äntligen ske. Jag och min vackra fru skulle äntligen göra slag i saken och beställa den där utlands resan vi pratat om i så många år. Min fru som är mitt allt satt och bläddrade förstrött i ett antal kataloger när jag kom hem efter jobbet. Sonen hade ännu inte kommit hem från skolan.

– Grekland? Vad tror du om grekland älskling? Från hallen hörde jag hennes undrande stämma. Skulle inte vara helt fel, sol å varmt vatten. Jag satte mig vid bordet och tittade i katalogen som hon sköt framför mig. Jag erkänner villigt att tyckte om de jag såg.

– Ja varför inte. Vi diskuterade och enades tillslut om en liten grekisk ö som verkade mysig men ändå inte allt för lugn, vi är trotts allt inte några pensionärer. Om vi skulle resa och vara barn lediga så ville vi nog kunna slå runt lite också, de var vi överens om. Det kändes skönt att de va fredag, veckan hade varit tok stressig och nu skulle jag äntligen få pusta ut. Min fru som jobbade udda tider hade sin lediga fredag och hade passat på att ta igen lite sömn och har ändå hunnit med och städa av de värst. Vilken kvinna!

Du har inte glömt att jag ska ut med tjejerna i kväll? Självklart hade jag de, men höll masken. Nej, nje inte har jag de. När skulle ni träffas? Klockan 8 hos Anika, fick jag till svar. Sonen kom hem och dagen kändes lugn och skön, om jag bara visste!

Efter middagen så sjönk jag ner i soffan. Kändes som jag skulle må gott i just den här ställningen resten av kvällen. Sonen dök upp och informerade mig om att han å ”polarna” skulle sitta hemma hos Jens och spela och han ”frågade” om de gick bra om han blev kvar där i natt. Jens familj och vår är väl införstådd hur de funkar med grabbar i den åldern när de gäller datorer och spel. Eftersom Jens har sin dator i deras hobbyrum och har möjlighet att bygga nät så blir de oftast där dom är. Du vet vad som gäller, lördag kväll är helig och då äter vi middag alla till sammans, okej?

Han nickade surt på tonåringars vis och smög i väg. Min fru som föresten heter Erika och är en underbar kvinna i 35 års åldern med en kropp som många 25 åringar skulle vara aviss på sprang runt som en yr höna. Kläder provades, ratades, provades och ratades igen. Med mig i prov panelen så bestämde hon sig till slut för ett par enkla men skit snygga jeans och en skjorta med djup ringning fram. Min fru har den perfekta jeans rumpan och många är dom karlar som dreglat över den på krogen.

Älskling? Skulle du kunna skjutsa mig till Anki? Jag hörde knappt henne över dånet från fönen i badrummet. Visst kan jag de, svarade jag.

Bildörren slog i gen och jag bakade ut från uppfarten. Min fru skrattade och va på ett sagolikt humör. Och va ska min lilla älskling hitta på ensam hemma i kväll då? Inge bus hoppas jag? Jag tittade på henne. Tänk att hon efter alla våra år fortfarande va lite rädd om mig, att hon kunde vara sotis tog jag som ett tecken på att hon verkligen älskar mig.

Inge bus? Tänk jag minns en tid då någon ville att jag skulle hitta på bus mest jämt. Hon skrattade, ja men de va lite annorlunda då. Nykära och konstant sugen, då va de väl inge konstigt att jag ville att du skulle hitta på bus.

Nä hä? Och nu är du mest bara kär eller? Jag log mot henne. Hon tittade på mig med lurig blick och sa, men om du skulle hitta på nått bus i kväll så kan du väl överska mig med något va? Eller? Jag log tillbaka mot henne. Man vet aldrig!
Erika pussade mig hej då och hoppade ur bilen. Sommar solen lyste och runt om i trädgårdarna så pysslades de. Gräsmattor vattnades och rabbater rensades. Svenska sommaren är härlig. Hemma parkerade jag och hann inte in fören vår granne Evert hojtade.

Tjena! Äre till å va gräsänkling i kväll? Jag nickade, verkar inte bättre, å du grillar som vanlig.

Ja visst fan, gumman tycker om en härlig kött bit så här när de är fredag och så vet du hur de är med gammal kärringar. Nä visst ja, du har ju inte de du! Med lite vin så blir som så snälla å nöjda med livet. Han skrattade. Jag nickade och gick in. Sittande framför tv,n så tog de inte allt för lång stund innan jag somnade.

Lätt desorienterad så vaknade jag till ljudet av en ringande telefon. Och var fan är den nu då? Jag irrade runt och hittade till slut den, men döm om min förvåning när jag upptäckte att det inte var den som ringde. Va i helvete! I hallen hittade jag boven. Erikas telefon. Jag kollade på skärmen. Anki? Varför skulle hon ringa till Erika som redan var där? Jag vek isär telefonen och innan jag hunnit säga något så hörde jag en mans röst som sa:

23.00 i hamnmagasinet som vanligt. Du vet vad som gäller, inga frågor och inga svar…….. ses.

?????? va fan va de där då? Jag satte mig ner. Tankarna flög runt i skallen. En sak va klar, jag skulle ner till hamnmagasinet kl 23.00 och ta reda på det. Rastlös så kunde jag inte längre sitta still. Jag vankade fram och tillbaka i huset. Funderade. Hällde upp en wirre och vankade vidare. Vad är de som händer? Jag gick upp till sovrummet. Jag började planlöst rota runt i min frus garderob utan någon förhoppning om att hitta något men de gav mig en känsla av att jag gjort något medans jag väntade på att klockan skulle gå.

Något prasslade? I fickan på hennes arbetsbyxor låg den en lapp. Nyfiken vecklade jag upp den. Fest stod de med stora bokstäver. Jag läste snabbt igenom lappen och insåg att min söta lilla snälla fru verkade planera att gå på värsta sex festen som skulle hållas privat i hamnmagasinet. Vad fan händer här? Min fru? På sex fest? Visst hade vi igenom åren prövat en hel del i sängen men en arrangerad fest? Och utan min vetskap? Vad?

Det fanns ett telefon numer längst ner och jag tog telefonen och ringde. Jag kände igen rösten som svarade. Jag fick snabbt reda på att festen var helt privat och att bara ett få tal biljetter skulle säljas vid dörren. Det skulle vara uppträdande och överraskningar. Efter en hel del lirkande och övertalning så lyckades jag med konsten att få mannen i telefonen att boka en biljett till mig, för att vara säker så använde jag mig av ett annat namn. Jag frågade om det var tillåtet att ha med en kamera men fick veta att det var strängt förbjudet.

Jag funderade på de ett tag och tänkte att Evert (grannen) jobbade ju med inbrottslarm och borde ha tillgång till diverse utrustning. Med wirren i handen gick jag ut. Evert syndes inte till men kunde inte vara allt för långt borta efter som grillen fortfarande inte brunnit ut. Jag gick runt deras hur, tänkte att dom satt på baksidan och groggade.

Ingen där heller men altandörren stod på vid gavel och låg musik strömmade ut från vardagsrummet. Jag knackade på, Evert! Inge svar. Stärkt av den värmande wirren och fortfarande lite snurrig efter samtalet och allt så klev jag ur mina skor och gick in. Evert! Inge svar. Vad? Visst hörde jag något från källaren? Jag stannade och lyssnade. Visst fan lät där nere. Framme vid trappen så ropade jag en gång till på Evert men med samma resultat. Jag gick ner. Ljudet kom någon stans in ifrån den bastu som Evert stolt visat upp som ett på börjat bygge i vintras. Jag knackade på dörren, Evert? Va? Är du där? Vänta lite……

Evert öppnade dörren och smet ut med den tätt bakom sig. Nä men ser man på, grannen och med sprit i handen…… den synen är inte vanlig må jag säga. Eeee….. stör jag? De gick upp för mig att paret som varit våra grannar i mer än 6 år kanske inte var så gamla trotts allt….. 63 bägge två och de är klart att dom fortfarande var sexuellt aktiva.

Nja stör å stör, Evert log. Han tittade illmarigt på mig. Och vad är de som jag kan göra för dig då, bäste granne? Jag medger att de var ganska pinsamt att försöka förklara vad som hänt….. jag vände å vred på orden och lyckades utan att förklara detaljer. Evert log mot mig, han hade fattat. Kamera säger du? Ja…… jo de skulle väl gå att lösa….. men då hjälper du mig först….. visst?

Jag nickade. Evert vände sig om och gick in emot bastun. Innan vi kommit ända in så stannade han, vände sig emot mig. Nu hoppas jag att jag inte tagit fel på dig….. men så här är de, jag å min fru har under många år lekt vissa lekar. Hon har alltid fått bestämma och lekarna har lett mer å mer emot de lite tuffare slaget. För en tid sedan så var jag å frugan till Köpenhamn och hon tjatade om att vi skulle gå på klubb.

Jag trodde att vi skulle på nånn vanlig klubb men……. Ja…. Du fattar va?
Jag nickade stumt, inte var de här vad som jag väntat mig.
Så nu vill jag att du hjälper mig lite med lila frun. Jag visar vad du ska göra och om du tycker att de blir allt för mycke så säger du ifrån va? Jag nickade.

Bakom bastun, inbyggd i utrymmet som blev mellan bastun och garaget så var de ett rum. Rummet var målat i en svartblå färg och på väggarna hängde blänkande redskap i rader. Jag såg koppel, halsband, bojor, piskor, metal nypor och en massa annat. Längst inne stod Everts fru, Maggan. Hon stod bunden vid ett stort x som var fäst i väggen. Evert stack en piska i handen på mig. Han höll upp ett finger för att markera att han inte ville att jag skulle prata. Han pekade på Maggans stora pattar som tungt hängde ner. Jag rappade försiktigt över ena med piskan.

Evert skakade på huvet. Han markerade hårdare, och jag prövade. Han suckade och tog piskan av mig. Visade hur man skulle göra. Maggan ryckte till och stönade högt när han träffade hennes bröstvårta. Han gav mig piskan. Ställde sig vid hennes sida och nickade. Jag tog i och träffade. Maggan stönade. Evert viskade något i hennes öra. Jag kunde se hur hon stelnade till och försökte säga något. Evert gav hennes andra bröst en hård örfil. Maggan böjde huvet bakåt å kvävde ett häftigt stön.

Evert lös gjorde henne från korset när han ansåg att vi piskat henne färdigt. Han lede henne fram till den lilla bänken som stod dold i ena hörnet. På den la han sin fru på mage och band henne så att hon inte kunde röra ett minsta finger. Nu klär vi av oss, sa Evert. Jag tvekade en sekund, va fan händer här? Har alla blivit skvatt galna? Jag ”Hjälper” Evert med hans fru och min egen är på väg till någon sorts sex fest……….

Evert pekade på sin frus ansikte, och jag ställde mig framför henne. När hon kände min kuk mot sina läppar så öppnade hon lydigt munnen och lät mig glida in i henne. Knulla Slynan i munnen nu, sa Evert. Låt henne få känna dig i halsen. Han skrattade. När jag glidit in så långt jag kunde och kände hur jag var i hennes hals så daskade Evert henne hårt på ena skinkan. Varje gång jag nådde botten på hennes mun så daskade han till……. Öka! Jag knullade nu hans fru fortare…… dask, dask, dask…….. Maggan gnydde oavbrutet. Evert stannade mig…… nu byter vi….

Nu såga jag…… helvete vilken kuk Evert hade. Jag kan inte ens på minna mig att jag på porrfilm sett något liknande. Som en häst…. Säkert 26-27 cm lång å grov som en underarm. Han började knulla sin fru sakta i hennes mun. Nickade åt mig. Fan här gäller de att ta i tänkte jag och första slaget small minst lika hårt som Everts. Maggan gnydde inte längre utan varje gång jag daskade till så hörde man hur hennes höga skrik dränktes av Everts kuk som pressade sig ner i hennes svalg.

Han drog sig ur……. Kom runt till mig……. Gav mig en dildo. Hällde glidmedel mellan hens skinkor. Nu ska du knulla Slynan i röven, hon gillar de ska du veta……. Jag började trycka dildon mot hennes anus. Sakta gav den vika och dildon gled sakta in i henne. Nu var jag så kåt att pungen ömmade. Sakta knullade jag Maggan i röven med dildon som Evert gett mig. Fan pojk! Byt nu mot en större så hon klarar mig senare. Jag vände mig mot väggen. Tog ner en grövre lila färgad och prövade. Evert knullade hennes mun medan han ögon var låsta på vad jag gjorde.

Sprit och sex, kombinationen gjorde mig modig. Jag tog en grövre…… den var stor!
Maggan vred sig i ett tamt försök att koma undan. Som i trans upptäckte jag att jag daskat till henne hårt och hörde mig säga att slynan skulle minsann ligga stilla…… Evert skrattade.
Den stora dildon gled in till roten. Maggan brölade som ett djur men Evert tystade henne effektivt. Nu äre min tur! Evert gick runt. Ett sörplande ljud hördes när den stora dildon lämnade hennes röv. Evert smörjde in sin kuk ordentligt och riktade in kuken mot henne.

Ett utdraget ljud kom från Maggans hals när Everts kuk banade väg in i hennes uppborrade röv. Evert himlade med ögonen, Helvete vilken skön Slyna jag har…….. Maggan började stöna för varje stöt som Evert gav henne. Kom hit! Han visade mig att han ville att jag skulle trycka in handen mellan bänken och Maggans fitta……. Pulla henne samtidigt…….. som jag knullar henne.

Maggans fitta dröp av saft som bildade en pöl på bänken. Evert stönade, sa att nu djävlar äre nära. Han drog sig ur Henne. Böjde sig ner och spände lös henne. Evert drog upp henne på fötter, äntligen så ska du få din dröm, slyna. Han la sig på bänken och drog sin fru ner över sig. Han bökade och så låg hon då där med hans enorma kuk i sin röv, benen brett särade och med fittan på vidgavel emot mig. Evert nickade emot mig och jag närmade mig henne.

Maggan lät höra ett djupt, utdraget AAAAAAAAA när min kuk gled in i henne. Fan va trångt de blev. Maggan skakade när de gick för henne……… hon skrek när Evert nöp tag i hennes bröstvårtor och drog dom rätt upp…… de gick för henne igen…. Jag kände att jag inte hade långt kvart. Du får inte komma än….. Evert tittade skarpt på mig. jag lugnade ner mitt tempo. Maggan hade nu skrikit ut sin orgasm tre gånger och Evert sa åt mig att dra mig ur. Han hjälpte henne upp och vinglig och knullade stod hon och väntade på vad som skulle hända.

Evert drog med henne ut i duschen och tvingade ner henne på knä. Fortfarande med ögonbindel så beordrade Evert sin fru att suga av oss……. När jag sprutat min säd över hennes ansikte och Evert tvingade ner sin kuk i halsen på henne så gled ögonbindel upp och jag såg hur hon insåg vem jag var. Evert ökade takten och avslutade med att spruta i hennes hals så hårt att av ren reflex så kom sperman flygande tillbaka. Maggan hostade och spottade. Sperman rann ned för hennes haka, hon dröp veklingen av sperma.

Evert drog med mig ut och vi satte oss nakna i soffan. Han bjöd på en öl. En kamera sa du? Kan jag visst ordna. Jag har en som är så liten att du kan fästa den på kavajslaget och ingen skulle se den…….. ser mest ut som en knapp……… den sänder till en liten enhet som är stor som en liten mobil….. sedan kan man tanka över bilderna i datorn…. De är klart att den bästa upplösning blir de ju inte men helt klart godkända bilder.

Evert visade hur de fungerade och hur sakerna fungerade. Och med lite prylar i händerna och omtumlad av allt som hänt så återvände jag till mitt över gräsmattan. Hemma var jag tvungen att testa hur prylarna funkade och de va som Evert sa, inte den bästa upplösningen men man kunde klart se detaljer och vem som va vem……. Och de räckte för mig. Nu skulle frun tas på bar gärning och sedan skulle jag ställa henne mot väggen och fråga va fan det är som händer. Udden av min ilska och kanske man ska säga förvåning försvann när Evert drog med mig i sin kinky karusell med sin fru, vad hade jag gjort?

Kvällen närmande sig och jag klädde upp mig och inväntade klockan. Taxin kom och de bar av. Framme vid hamn magasinet så kunde jag se hur en kort men dok kö som släpptes in med en jämn ström. Jag betalade taxin och ställde mig i kön. Inne i lokalen så hördes på avstånd musik och i garderoben stod en liten söt asiatisk tjej och tog emot kläder och pengar. Jag hängde in jackan och banade väg in bland människorna.

Första rummet som jag kom till liknade mer en bar med disk och små bord. Jag satte mig och såg mig omkring. Snart kom en servitris och frågade om jag vill ha något och jag beställde en stor kall öl, tänkte att jag nog skulle behöva lite innan för västen för att palla med kvällen. Något sa mig att jag nog skulle få en upplevelse som jag sent skulle glömma.

Med ölen i handen så gick jag runt och kickade på de andra rummen. Ett rum bestod av en stor rund sen i mitten och ett antal strålkastare ovanför. Innan för var ett mindre rum med soffor och låga bord och på ena väggen hängde en modell större bildskärm. De va ganska mycke folk och alla verkade gå omkring och vänta på något. Musiken som jag hörde när jag hängde in kläderna visade sig komma från rummet med den runda senen, men nu var de tyst.

Plötsligt såg jag hur folk började dra sig in i bar rummet och jag följde med strömmen. Där inne uppskattade jag stod säkert ett 100 tal människor i en brokig skala. Allt från kostymer till nästan inga kläder alls. Musiken och ljuset dämpades och på tv skärmarna som hängde på väggen dök ett ansikte upp. Mannen var svart och pratade med lätt brytning av Amerikanska.

Välkomna mina ärade gäster! då är de dags för den årliga festen här hos oss…….. kul att se så många nya ansikten här i kväll, jag lovar att ni ska inte bli besvikna. Vi har laddat upp med kanon underhållning som vanligt och jag tror inte att våra lokala förmågor gör er besvikna.
Låt festen börja. Alla höjde sina glas och skålade.

Sittanden vid ett bord såg jag hur en man med kostym ledde sin kvinna i ett koppel. Hon var klädd i svarta långa handskar i någon form av glansigt material. På sig hade hon också en bh som höll upp de stora brösten som inte var täckta. I hennes vårtor hängde två stora svarta ringar med pärlor på. Hon hade ett halsband med små nitar på runt halsen och följde honom som en hund. Ner till så var hon naken sånär som på ett par svarta pumps som jag inte förstår hur hon kunde gå i. svarta glansiga pumps med säkert 12 cm klack!
De var som att sitta på en cirkus!

Skärmarna runt väggarna visade nu något helt annat. En kvinna och tre män knullade för fullt på skärmarna och jag måste säga att själva stämningen var väldigt absurd. Jag satt å tittade runt väggarna. Man kunde se dom tre vart än man tittade. Mitt emot mig satt en svart man med två blondiner under var arm. Han tittade på mig och log. Hans vita tänder lyste i de svarta ljuset. Han satt med en hand på varje bröst på de två små söta flickorna. Jag såg hur han nöp i deras bröst vårtor och tittade provocerande på mig. han viskade något i ena blondinens öra och hon böjde sig ner och öppnade hans gylf. Va fan!!

Utan omsvep så sög hon in hans kuk i munnen. Mannen log emot mig. jag satt som fast naglad och såg hur hon dök ner över hans kuk som verkade växa mer å mer. När hon nästa gång lyfte huvet så avslöjades en säkert 25 cm lång kuk. Hon dök ner igen och kuken försvann helt in i hennes svalg. Hon var helt otrolig och jag förstod att de inte var första gången som hon sög den kuken. Han blinkade åt mig och samtidigt så böjde sig den andra tjejen ner och slickade på hans bröstvårtor.

Mannen la huvet bakåt och tog ett stadigt tag om häst svansen på kuk sugerskan. Han bestämde nu takten helt. Han knullade hennes mun med långa drag och pressade sig in helt i henne för varje gång. Han ökade takten och när de gick för honom så tryckte han ner henne så att hon begravde näsan i hans mage…….. han spände sig, ögonen vände sig så man bara såg vitan och jag kunde trotts musiken höra hur han njöt. Han släppte upp henne och jag såg hur han lät blondinerna kyssa varandra och smaka hans sperma.

Jag reste mig och gick in i de andra rummet.
Med ett verkande stånd så såg jag att två kvinnor stod på scenen och dansade. Musiken var förförisk och dunkade rytmiskt. Jag stannade och såg hur dom sakta klädde av varandra till musiken, likt en strippteas. Skillnaden på en vanlig stripp och detta var kanske att när bägge var nakna så började dom kyssa varandra. Plötsligt sänktes en sele av något slag ner från taket.

Den ena kvinnan hjälpte den andra upp i den och hon hissades upp. Men inte så långt att hon inte kom åt att slicka henne. Två kvinnor som till den dunkande musiken älskade på scen!
Hon plockade upp en dildo som hon mycket sensuellt smörjde in med något och sedan började knulla sin hängande väninna. Snart så tog hon upp en till och den lite tunnare dildon fick hon smaka i analen. Hon hängde med huvudet och man kunde klart se att hon njöt av att alla såg på.

Hon ledde runt selen så att vi alla kunde se hur hon njöt och hur hon knullade henne i bägge hålen. När de gick för henne så drog hon ut dildon ur hennes fitta med ett kraftigt ryck och man kunde se hur de sprutade när hon drog ihop sig i spasmer. De var otroligt effektfullt att i de röda ljuset se hennes safter spruta. Alla applåderade. På vingliga ben så tänkte jag på sofforna i nästa rum, jag gick dit. När jag kom in så kunde jag på den stora skärmen som nu tydligen fungerade som bio se hur en kvinna i ett runt rum med ett antal hål i väggarna runt henne sög kuk allt hon hann. Jag satte mig ner.

Kvinnan på skärmen sög så de smackade och jag såg hennes hår kasta i en vild dans. Allt snurrade, musiken, ljuset en tung doft av brunst försatte mig i ett hypnotiskt tillstånd. Kvinnan på skärmen vände sig och sög in en svart kuk och de var då jag insåg att kvinnan på skärmen var min söta lilla oskyldiga fru. Iförd en svart peruk och kraftigt målad så var de nog inte många som skulle känna igen henne, men jag gjorde de.

Som i hypnos såg jag hur Erika sög den svarta kuken djupt, fan hon som knappt tyckte om att suga mig. Erika lät den svarta lemmen glida djupare och djupare tills hennes läppar mötte väggen. Publiken applåderade. Jag hörde spridda kommentarer om att hon nog är den bästa på att suga kuk och kunde tydligen svälja hur långt ner som helst.

Som i en tunnel såg jag Erikas ansikte när den svarta kuken sprutade över hennes ansikte. Hon riktigt mjölkade ur de sista dropparna och lät sperman rinna ner över sina nakna bröst. Hon vände sig mot kamerna, den zoomade in och alla kunde i detalj se hur de rann ner över hennes haka. Erika vände sig mot nästa kuk.

Jag kunde inte låta bli att klämma mig på kuken……. Fan här sitter jag och ser min fru suga kuk på en stor skärm och blir kåt av de….. vad händer?

Kameran! Jag kom och tänka på kameran. Jag trevade efter den lilla dosan i fickan. Där var den. Jag kände mig fram till knappen. Jag fotade och försöket vrida kroppen så att kameran skulle fånga in skärmen så bra som möjligt. Då jag inte kunde se resultatet så kunde jag bara hoppas på de bästa. Erika som vid de här laget sugit av fyra kukar och som inte verkade slå av på farten ställde sig plötsligt upp och drog av sig de små svarta lack trosorna så hennes sköte blotades.

Hon plockade upp en blå dildo med sugpropp som hon med ett leende visar upp för kameran innan hon sätter fast den på väggen. Den svajar majestätiskt när min fru bakar upp sin vackra röv mot den och jag ser hur hon ställer sig på tå för att hitta rätt. Hon stönar högt när den grova blå dildon försvinner in i henne. Hon juckar mot dildon samtidigt som hon åter fångar upp en ny kuk som hon ”sväljer”.

Jag ser mig omkring i lokalen. Vissa par verkar tycka föreställningen inspirerande och jag kan se minst ett par där hon rider mannen vänd mot skärmen. De sugs å knullas i lokalen och alla värkar ha fokus på min söta lilla fru med alla kukar.

Någon satte sig i den lilla två sitts soffan bredvid mig. innan jag han fatta vad som hände så känner jag en hand på min gylf. Hej! Fan de är ju en av grannflickorna på vår gata. Eva tror jag hon heter och jag tänkte snabbt att hon måste vara minst 18 i alla fall. Kände igen dig och tänkte att du kanske ville ha lite sällskap? Jag tittade på henne. Hon som i vanliga fall brukar se ganska ”vanlig” ut gjorde allt annat än de den här kvällen. Hennes röda hår var uppsatt i två flätor alla pippi långstump men allt annat med Lolita varning.

Hon var kraftigt målad och iförd en röd lack klänning och ett rött läder halsband. Klänningen som slutade på halva låret framhävde verkligen de röda lårhöga stövlarna som prydde henne. Hon var strålande vacker och man skulle ha väldigt svårt att fastsälla någon ålder på henne som hon såg ut just nu.

Hon är läcker eller hur? Vet du om hon är bisexuell? Jag låtsades oförstående när jag tittade på henne. Jag vet vem de där är, hon nickade mot skärmen. Jag ryckte på axlarna. Inte vet jag, jag visste inte om att hon tyckte om de här heller. Eva tittade på mig. visste du inte? Jag skakade på huvet. Är du förbannad? Jag skakade på huvet. Eva log.
Hon har varit här fler gånger, men de vet du säkert inge om…….
Eva nöp över min instängda kuk. Nä nu tycker jag vi gör något åt de här. Hon öppnade mina byxor och befriade mig. När hon drog ner mina byxor och kalsonger så kunde jag känna rycket när sladden drogs ur den lilla dosan. Fan! Tänkte jag. Längre han jag inte för Evas läppar gled över min kuk. Total stop. Min hjärna slutade nu helt fungera och allt jag kunde göra var att njuta……. Eva sög mig med långa mjuka rörelser och hennes tunga smekte mig kuk växlande mjukt och hårt.

Här satt jag och såg hur min söta lilla fru som tydligen i fullmåne förvandlats till ett kuksugande kåtmonster sög av kuk efter kuk i ett runt rum med massa hål i väggarna och samtidigt suger gran flickan eva mig. Tanken svindlar.

Eva stod nu på knä och jag kunde inte motstå att känna med handen. Hon hade inga trosor på sig och fittan som jag fann under den korta lack klänningen var dyvåt. Jag hann inte längre innan jag kände en annan hand som tog bort min. jag tittade upp och såg en kvinna i 30 års åldern som satt på armstödet.

Hon log mot mig och böjde sig ner och lät toppen på sin tunga smeka henne. Eva ryckte till men lät henne hållas. Erika som vid de här laget var dyvåt och verkligen dröp av sperma låg nu på golvet och knullade sig själv med dildon. Hon blänkta av sperma och jag såg att hon njöt av att ha alla dessa vajande kukar runt sig när hon började närma sig klimax.

Eva som också stönade högre och högre började nu att suga mig djupare och hårdare. Reaktionen lät inte vänta på sig. Jag kände hur ilningarna i ryggraden letade sig ner mot pungen och hur de närmande sig.

Erika skrek nu nästan och drog sig hårt i ena bröst vårtan samtidigt som dildon gick med en rasande fart. Hon drog verkligen hårt och jag mins hur jag i min kåt dimma tänkte att gör inte de där ont? Blixtarna fyllde rummet och jag kände hur jag kom. Eva tog mig så djupt hon bara förmådde och jag kände när jag sprutade att hon försökte skrika………

Erika skrek, Eva skakade och jag sprutade allt jag hade djupt i Evas hals. När jag kom till sans så satte sig Eva upp och torkade bort en droppe på hakan. Vare skönt? Hon såg blygt på mig. vad skulle jag svar? Självklart var de skönt. Eva sa att de va lite nervöst att suga av mig, med tanke på vem min fru var…… så jag tänkte att du kanske inte tyckte…. Jag stoppade henne. Vännen! De där kan du få göra om när du vill…… du va underbar. Eva sken upp som en sol.

Förvirrad insåg jag att skärmen nu visade en ”vanlig” porrfilm och inte längre min fru. Jag drog upp mina byxor och rättade till mina kläder. Funderade på om de var dags att bege sig hem men innan jag gjorde de så var de nyfikenheten som drev mig. Eva? Ja, följ mig till baren jag vill fråga dig lite saker. Hon tittade osäkert på mig när jag drog med henne i armen ut ur rummet och iväg mot baren. Vi satte oss vid ett avskilt bord och jag frågade om hon ville ha något att dricka. Nä tack, jag dricker inte. Imponerad och överraskad av hennes svar så började jag med mina frågor.

Många var de frågetecken som jag ville räta ut och de var inte helt lätt att börja.
Hur länge har du varit medlem? Eva funderade och sa, jag tror att de är i lite mer än ett år nu. Jag va på första festen med en killkompis från Stockholm och blev medlem då och sedna har jag varit på en fest så de här är min tredje. Men min fur då? Vet du hur länge hon varit medlem?

Eva bet på underläppen, jag är inte säker men hon va me på förra festen också så minst ett år tror jag.
Och på förra festen då? Var hon på skärmen då också? Eva nickade. Gjorde hon samma sak då? Hon skakade på huvet. Nä då var de hon å några till.
Vad hände då? Eva böjde ner huvet, du blir inte sur nu om jag berättar? Du får inte säga att du hört de av mig… okej?
Jag sa att självklart så skulle inte jag berätta om henne men jag ville höra vad som hände på den festen.

Eva berättade om att hon på förra festen sett min fru på skärmen, men då visste hon inte vem de va. Kvinnan hon sett hade en svart läder huva på sig till på slutet och det blev en chock när hon sett vem de var som dolde sig där bakom. Tydligen så hade de varit en bänk och piskor med i spelet. Männen, tre stycken, hade piskat min fru. Dom hade pinat henne med klämmor, droppat stearin på henne och mycket mer. Eva kunde inte berätta allt för hon hade tydligen själv ”lekt” med två men så hon såg inte allt.

Men hon berättade med lysande ögon hur hon sett min fru ta emot en hel hand i fittan och de hade lämnat ett bestående intryck hos henne. Eva berättade hur Erika skrikit av njutning när männen knullat henne och att hon blivit tagen både analt och vaginalt på samma gång.

Fullständigt vinglig av den informationen jag fått så började jag en lång men välbehövlig promenad hem.

Hemma så skyndade jag mig att röja alla eventuella spår av kvällen. Kläder slängdes i tvätten och glas diskades. Jag kom å tänka på lilla låda i fikan. Den låg nu i min jacka och jag hämtade den med spänning. Tänk om de inte blivit några bilder alls?

Datorn surrade igång och jag pluggade in lådan i usb porten. Bling! Programmet sa att det hittat något. Spänningen steg. En ruta öppnade sig. I rutan var en mapp. Jag dubbelklickade på mappen. 12 ikoner dök upp. Full av förväntan klickade jag vidare. Första bilden va så suddig att man knappt kunde se vad som var vad. Nästa lika dan. Fan! Tänk om alla var så?
4 bilden öppnade sig. Erika log mot mig. Sperman rann ner över hennes haka och i höger handen höll hon en stor svart kuk………..

Där fick jag dig allt….. och hur fan ska jag nu gå vidare med de här? Fyra bra bilder på mitt kåtmonster till fru……… hur ska jag tackla de här? Jag sjönk ner i soffan och funderade.
Black.Mr@spray.seRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Wingding

  • Publicerad Publicerad: 2005-05-24

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

husse skrev

bjud hem några negrer vet ja

Betyg: 5
Rick skrev

Helt underbar story!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter