Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Min första gay upplevelse ---*

Jag har väl alltid varit lite intresserad av hur det skulle vara att få känna en annan killes kuk i min hand men så långt som att bli påsatt eller att suga tänkte jag aldrig just då.

Jag var ofta och besökte min moster o hennes man, både när dom båda var hemma och när bara han var hemma.

En sommar hade jag hjälpt till lite i deras trädgård, det var ordentligt varmt ute och svetten bara rann av mig.
Min moster hade åkt till Göteborg så vi var ensamma hemma.

När vi var klara med trädgården för dagen så sa min moster man att det var dags att gå in och duscha innan vi satte oss ner och tog en fika.

Jag hade klätt av mig det lilla man kunde ha på sig i värmen och jag gick in i duschen, det var härligt att känna det svala vattnet strilla ner över kroppen. Medan jag står där så kommer han in till mig och frågar om jag vill ha hjälp att tvätta ryggen och jag svara lite osäkert .... ok !

Det är skönt att få hjälp med dom ställen som är svårt att komma åt men han slutar inte när ryggen är klar utan han fortsätter fram över brösten ståenden tätt mot min rygg. Jag känner hur hans kuk växer sig större och större samtidigt som han för sina händer längre ner mot min nu halvstyva kuk och fortsätter tvättandet MYCKET noga.

Det är en härlig samtidigt som det är en väldigt främmande känsla att känna när han gnider sin styva kuk mot min rygg.

Vi duschar av oss och går ut och sätter oss i soffan i deras källare, där ligger redan på bordet en hög med porrtidningar som jag inte kan låta bli att titta i med resultat att jag blir ännnu mer kåt.

Han sätter sig tätt intill mig o börjar smeka min kuk och mina kuddar, sakta börjar han att runka mig. Med sin fria hand tar han min ena hand och för den mot sin kuk som står stenhårt.

Första gången som jag har en annans kuk i min hand, det är ju lite förbjudet men samtidgt spännande och mycket upphetsande.

Jag kan höra hur han njuter mellan mina egna små stön, vi sitter så ganska länge och runkar varandra innan jag känner hur min sats är på väg ...... jag sprutar i en som det känns då oändlighet.
Han blir så kåt att se min sats skjutas ut över min mage och hans hand så då får jag känna hur kuken i min hand sväller lite extra innan han skjuter sin sats över oss båda två.

Vi sitter kvar ett tag o smeker varandras kukar ett tag innan vi går in och duchar av oss sperman. Det var min första kontakt med en kille sexuellt men inte den sista, under åren och fram till idag har vi träffats ibland och haft sköna stunder tillsammans flera ggr.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,2/5 (15 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Glenn skrev

Bögpojkarna sitter i Soffan Nakna o Runkar Varandras Kukar tills Sperma Sprutar Ut! Duschar av Kukarnas Sperma med Shampoo o Sedan Blir det Troligen Mera Bögsex!!

Betyg: 5
Jens skrev

Kåt o Runkar Varandras Kukar till Fullt Stånd tills Sperman Kommer På Kropparna!!

Betyg: 5
Evert skrev

Morbror o Killen Gay o Nakna Runkar De Kukarna till Ståkuk som Sprutar Ut Sperma På Kropparna!

Betyg: 5
Axel skrev

Gaykukar Runkar Varandra till Stånd o i Soffan Smeker de Varandras Ståkukar tills Satser Sprutar! Sperma i Munnen o Halsen Kan Vara Mumsigt!!

Betyg: 5
harry Hotspur skrev

Kåt o Runkar Varandras Kukar till Fullt Stånd tills Sperman Kommer På Kropparna!!

Betyg: 4
Jensen skrev

Kåta Nakna Killar Runka Kuken tills Satsen Sprutar!

Betyg: 5
Axel skrev

Kåta Båda o Runkar Varandras Ståkukar tills Sperma Sprutar! Ståkuken Runkas!

Betyg: 5
Kukar skrev

Gaymorbror o Gaysonen Får Stånd o Runkar Varandras Ståkukar tills Mycket Sperma Sprutar Långt Ut! Sedan Duschar dom o Runkar Varandras KUKAR Igen! Ståkukar Sperma Gay!!

Betyg: 5
Kuken skrev

Ståkukar Runkas av Gaygubbar tills Sperma Sprutar!

Betyg: 5
Lasse skrev

Med Ståkuk Han Runkar o Smeker Pojken i Soffan tills det Kommer Sperma ur Bådas Ståkukar tillsammans Runka Varandra Gott med Handen o Munnen! Sperma!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter