Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min fantasi (fortsättning på "Emmas fantasi")

Fristående fortsättning på "Emmas fantasi"


Efter att Emma berättat sin fantasi för mig var vi bägge rejält upphetsade, jag hade knäppt upp gylfen under tiden och runkade nu sakta förhuden upp och ner. Emma var inte heller hon oberörd, hennes ögon glänste av upphetsning och hennes andhämntning var tung. Sakta satte hon sig ner på knä på golvet framför mig och sträckte ut en hand mot min kuk. "Jag ser att du verkar gilla min fantasi, jag kanske måste hjälpa dig nu när jag orskat detta besvär" sa hon retsamt till mig.

Sakta lutade hon sig framåt och öppnade sin mun, hennes tunga slickade långsamt undersidan på ollonet samtidigt som hon tog ett hårdare grepp om skaftet. Jag stönade högt av behandlingen och kände att Emma inte skulle behöva hålla på länge innan jag skulle komma. När hon så sluter sina läppar om mitt ollon samtidigt som hennes tunga rör sig över detsamma kan jag inte låta bli att jucka emot. "Ojdå, är du så upphetsad av min fantasi" säger hon efter ett tag. "Mhm..." är det enda jag får ur mig samtidigt som jag hoppas att hennes läppar åter ska sluta sig om min kuk. "Låt det komma älskling, så får vi ta mig efter att du berättat din fantasi" uppmanar Emma mig samtidigt som hon börjar suga mig igen.

Hennes hand runkar mig nu allt snabbare samtidigt som hon rör sin mun upp och ner över mig, jag känner ilningarna i kroppen och släpper alla hämmningar. Jag kommer snabbt i hennes mun och Emma gör sitt bästa för att svälja mina sprut. Själv känner jag att jag förlorat kontrollen över tid och rum mer när jag åter öppnar mina ögon ser jag en leende Emma som ger min numera trötte vän en sista puss. "Tack äskling" är allt jag får ur mig samtidigt som Emma åter sätter sig i fotöljen mitt emot mig. "Ingen orsak" får jag tillbaka, "jag räknar med ett du ger tillbaka efter att du berättat vad dina snuskiga drömmar handlar om..."

"Ja det är väl det minsta jag är skyldig dig" svarar jag innan jag så saktelig börjar berätta. "En av mina fantasier har du redan uppfyllt (läs om den i "Tjuvtitt"), det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse att få se dig onanera med din dildo. Men det är också en annan sak som brukar få mig på bra humör, det är nästan en fortsättning på din fantasi...Jag är väl som de flesta andra killar och det händer ofta att jag fantiserar om en trekant med dig och en till tjej".

Emma ler lite oskyldigt och ber mig utveckla hur jag tänkt mig att det skulle gå till. "Jo...jag tänker mig att vi tillsammans finner en tjej som vi bägge tycker passar, lär känna henne över en middag med lite vin för att komma i rätt stämning. Efter en stund börjar ni sakta kyssas medan jag sitter här i soffan och bara tittar på, era händer utforskar den andres kropp samtidigt som era kyssar blir mer intensiva. Dina händer letar sig in under hennes tröja, upp mot hennes bröst. Hon svarar med att smeka din dina ben och in under din kjolkant, ni blir mer och mer närgångna och efter ett tag föreslår du att vi alla istället ska gå in i sovrummet. Väl där lägger du dig på sängen. Jag passar på att kyssa vår ny vän och samtidigt börja klä av henne. Efter ett tag står vi nakna mitt emot varandra, hon runkar min kuk samtidigt som min hand smeker hennes våta fitta. Under tiden har du tagit av dig din kläder och plockat fram din lilla leksak, du smeker sakta dig själv medan vi gör det skönt för varandra".

Nu var det din tur att knäppa upp byxorna, din hand letar sig ner mellan din ben. Jag ler emot dig och fortsätter: "Jag ber dig flytta dig lite längre upp i sängen. Vår vän förstår vinken och kryper upp mellan din ben. Hon kysser dig över brösten, ner över magen och när hon är kysser din klitta kn du inte kåta bli att ge ifrån dig ett litet stön. Sakta särar hon på din läppar, slickar dig långsamt samtidigt som hon putar med rumpan mot mig. Nu är det min tur att förstå vinken så jag ställer mig på knä bakom henne, tar tag i kuken och styr den långsamt in i henne..."

Jag ser på dig att du gillar min fantasi, dina kinder har tagit en röd färg och dina ögon glänser av upphetsning. Du ber mig fortsätta min berättelse...

"Jag knullar henne långsamt bakifrån, våra blickar möts och jag ser på dig hur skönt du tcker det är att bli slickad av henne. Synen av hennes härliga rumpa och dig bli slickad av en annan tjej gör mig oerhört upphetsad, det kommer inte dröja länge innan det går för mig. Som tur är är vi alla lika nära gränsen. Efter en liten stund hör jag hur du kommer i en lång orgasm och jag ökar takten ytterligare. De bekanta ilningarna kommer och jag drar mig ur, runkar snabbt innan jag sputar över vår väns rygg... Våra ögon möts och vi spricker bägge ut i ett leende innan vi alla faller ihop i en hög på sängen"

"Vad trevligt att vi bägge fantiserar om samma sak" säger så Emma efter att jag slutat "Men nu är det slut på fantiserandet, du har lite att ge igen..."

------
Mejla gärna era åsikter /MickeRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: micke_

  • Publicerad Publicerad: 2005-10-25

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter