Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Middagsbordet

Jag kommer in, du står i hallen och väntar med förväntan på det stundande sexet du så länge längtat efter. Det har gått flera veckor sen sist och nu skriker hela din kropp efter sex mer än närhet. Jag ler självsäkert när jag kommer in genom dörren, låtermin blick falla ner mot dina fötter och hastigt klättra upp för din kropp igen. Nervöst gungar du lite fram och tillbaka och undrar om du duger, och när min blick möter din ser du i mina ögon att jag är mer än nöjd. Jag tar ett stort kliv emot dig och hamnar väldigt nära. Du tar ett djupt andetag och sänker hakan i blyghet. Jag skrattar lite smått överlägset och låter min hand glida uppför din arm, mjukt över din hals och lyfter upp din haka och tittar dig djupt i ögonen. Jag böjer mig sakta fram och du känner min andedräkt smeka ditt ansikte. En doft av mint och en manlig parfym finner sin väg in i din näsa och jag stannar någon cm ifrån dina läppar med mina. Du blundar och böjer dig framåt och möter mina läppar. Ett starkt välbefinnande strålar ut fråndina läppar och genom hela din kropp, och samtidigt tar jag min arm runt din midja och drar dig nära. Min andra hand smeker din sida upp längs ditt bröst och mot din hals. Min hand leker lätt med ditt hår och trycker ditt huvud mot mina läppar samtidigt som jag låter min nyfikna tunga möta din. Jag kysser dig allt intensivare och du vet inte vart du ska ta vägen, du längtar så efter att få vara naken med mig och vill leda in mig i sovrummet. Du försöker flytta mig men jag står fast där jag står och fortsätter kyssa dig passionerat.

Du säger att du vill att vi går in i sovrummet. Jag fryser till och lyfter huvudet och ger dig en kall blick. "Det är inte du som bestämmer utan jag vad som händer och när." säger jag med en kylig viskningditt öra. Du känner att du blir generad som trodde att du kunde få din vilja igenom och mumlar nått om förlåt. Jag drar dig tätt intill mig och leder dig baklänges in i köket. När vi kommer fram till köksbordet kysser jag dig riktigt ömt och djupt så du känner det kittlar i magen av fjärilar. Med ett snabbt handgrepp så vrider jag runt dig och slänger ner dig på mage på köksbordet. "Jag gillar inte kvinnor som tror att de kan dominera eller ens vara jämställd mig när det kommer till sex." proklamerar sakta smeka din bak. Du känner ditt hjärta bulta i oviss väntan om vad som kommer att hända. Jag greppar din bak lite hårdare och strax låter jag min ena hand smiska till dig med särade fingrar så det svider till ordentligt. Jag skrattar förnöjt när jag tagit bort handen och berättar att du fått ett fint handavtryck på din rumpa. Mina händer glider upp mot trosorna och finner sin väg till varsin sida och sliter trosorna i stycken med ett hastigt ryck. "Om det är så bråttom att få kuk ska du väl slippa något mer förspel då." muttrar jag lite surt.

Jag låter min ena hand vila på din svank och den andra handen låter jag smeka din mage i små cirklar och närma sig dina känsliga punkter. Låter mina fingrar smeka mellan dina ben men knappt nudda dina blygdläppar utan rör mer dina ljumskar. Sakta drar jag ihop fingrarna och låter dem glida in. Du har redan blivit rejält fuktig av hela händelsen och stönar svagt när jag rytmiskt låter fingrarna tryckas in i dig i korta stötar. Jag drar sakta ut fingrarna igen och håller upp dem och säger nått om att du var ju inte så svårstartad. Jag placerar mig precis bakom din stjärt och sparkar isär dina ben och böjer mig fram. Du känner bulan i mina byxor trycka mot din bak och jag kysser din kind samtidigt som jag låter mina nersölade fingrar smeka dina läppar. "Slicka ren dem nu när du lortat ner dem" viskar jag hett i ditt öra. Du öppnar munnen och låter dina varma mjuka läppar sluta sig runt mina fingrar. Jag stönar godkännande och drar ur fingrarna igen. "Tror inte vi behöver så mycket mer förspel" säger jag när jag drar ner gylfen och du känner direkt mitt varma ollon tryckas mot din öppning. Jag stöter kraftfullt i dig och friktionen och den smärtblandade njutningen sjunger genom dinkropp från ditt underliv. Jag stöter bara in halva och sen gungar väldigt försiktigt fram och tillbaka utan att knappt föra mig något. Du blir frustrerad men har redan insett att det är inget du kan göra utan att göra mig irriterad igen.

Jag uppfattar din frustration och drar mig ur dig. Saknaden av att inte få ha mig kvar får dig att gny uppgivet och du känner att din kropp kräver mer njutning. Innan du hinner säga något känner du det svider till i baken av ytterligare smisk av min hand. Tkänner kåtheten nästan får din kropp att spy saft ur dig som lava ur en het vulkan. Du märker att dina safter rinner längs ditt lår och du börjar skaka av ren lust. Jag vänder mig och går ut i hallen och kommer strax tillbaka med en av dina långa sjalar och ställer mig på andra sidan bordet. "Räck fram dina händer." beordrar jag med sträng röst. Du sträcker fram båda händerna och jag binder dem fast dem hastigt och andra änden binder jag i bordsbenet. Jag förflyttar mig snabbt till dig igen och drar ur mitt skärp ur byxorna och lindar det runt ett av dina ben och drar åt det runt bordsbenet närmast. Du försöker röra dig men sitter helt fast, det enda du kan röra är ditt andra ben men det hjälper dig föga. Plötsligt känner du något varmt och vått som glider över dina blygdläppar och känner strax min heta andedräkt som värmer din redan heta fitta. Du hör mig mumla något innan min tunga glider långt in i dig och hastigt börjar knulla dig. Du blundar och biter dig i läppen och önskar att jag inte slutar för min långa tunga masserar dina slidväggar så enormt skönt och samtidigt som jag slickar dig djupt masserar min tumme din klitoris i ett mjukt tempo och knappt rör din svullna klitta.

Jag avbryter mitt i det skönaste och ställer mig upp. Jag smiskar din oskyddade bak ytterligare en gång innan jag går fram till kylskåpet och plockar ut lite mat. Du blir helt förstummad av att jag avbryter sexet mitt i och lämnar dig fastspänd på bordet. Du vet inte riktigt vad du ska göra eller säga eftersom du var säker på att jag skulle ge dig precis det du längtat så mycket efter. Jag ställer mig vid spisen och värmer maten och ignorerar dig helt i några minuter. Efter en stund så vänder jag mig om och går fram och låter min kuk dingla bara några centimeter framför ditt ansikte. "Sug mig!" beordrar jag samtidigt som jag knaprar på en bit gurka. Du känner dig hopplöst utelämnad och vet inte riktigt om du vill avbryta eller om du ska lyda. "SUG MIG!" ryter jag till och du tänker inte ens närdu tar min varma kuk i din mun och låter dina läppar sluta sig runt skaftet. Jag tar tag i ditt hår och pressar min kuk långt in i dig och du får svårt att få luft. Du börjar hosta och få kräkreflexerna att lösa ut och jag drar ut min kuk en bit innan jagår sakta med tunga steg och ställer mig bakom dig igen. Jag låter mitt salivdrypande ollon smeka dina blygdläppar och du blundar och hoppas jag ska komma in i dig. Mitt ollon smeker dig upp och ner i ett väldigt långsamt tempo och nosar försiktigt i din öppning. Med en riktigt kraftig stöt som flyttar bordet en bit kommer jag in i dig i min fulla längd. Hårt tar jag tag i din bak med båda händerna och särar dina skinkor samtidigt som jag stöter kraftfullt i ett snabbt tempo. Du hör att bordet gnisslar och känslan att äntligen bli rejält uppfylld är himmelsk. Din kropp har längtat så efter att känna friktionen och få krama om en riktigt hård kuk som utnyttjar dig. Känsla av skam, hjälplöshet och kåthet blandas i en känslomässig storm som bara ökar känslanav välbefinnande och njutning. Det tar inte länge innan min hårda ritt på din kropp tar ut sin belöning och du får en orgasm som får varje muskel i ditt underliv och ben att vridas i kraftfull spasm. Jag skrattar förnöjt och placerar mig hastigt vid dittansikte. I en attack av het säd blöts ditt ansikte ner och rinner över din kind. Smått girigt slickar du toppen av min kuk och jag smeker dig lätt i håret samtidigt som jag säger med lätt utmattad röst
"Trevligt att träffa dig igen".Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: romancer

  • Publicerad Publicerad: 2012-03-02

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter