Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Med eller utan kille


Sandra gick in i hotellobbyn med sin mor, styvfar och två yngre halvsyskon.
Hon ville inte vara där, utan ville vara hemma och ha kul och festa med kompisarna.
En liten tröst var att hon hade ett eget rum, även om det fanns en dörr mellan rummen kunde hon sitta och sura ifred, vilket hon också gjorde.
De skulle vara borta i tre veckor, de förta dagarna satt Sandra på sitt rum och för att inte bli totalt uttråkad ringde hon hem till sina kompisar för att får reda på vad de gjorde.

Efter fyra dagar tvingade Sandras mor med henne ner till polen för att hon skulle vara lite social med de andra och komma ut ur rummet.
Sandra satte sig under ett parasoll och läste en modetidning utan att bry sig om någon annan. Hon satt och fantiserade om hur en ung snygging kom fram till henne, hur de började flörta och senare gick ut på en av nattklubbarna och till sist hamnade i säng.
Sandra insåg ganska snart att det inte fanns några snygga killar på hotellet,i alla fall inga i hennes ålder och att ragga på personalen, nej det viste hon av erfarenhet att det inte var på tal.
Trots att hon inte ville gick Sandra med på att passa sin femåriga lillebror medan de andra gick för att köpa glass.
Sandra var inte så förtjust i sin styvfar men älskade sina småsyskon. Hon hade nyligen fyllt nitton och hade stora planer på att flytta hemifrån, men om hon behövdes fanns hon alltid tillhands.

Det var inte många gäster på hotellet, några varstammisar, precis som Sandra och hennes familj, och hälsade igenkännande på Sandra.
När de andra kom tillbaka satte sig Sandra åter och fantiserade under parasollet. Hon började sakna sitt ex, eller att han någon som kunde hålla om henne.
Hon kände hur det pirrade i kroppen, hon blev varm och kände hur hon började bli kåt. Hon såg sig om, det var för många där för att hon skulle kunna göra någonting åt det just då. Med en suck dök hon i polen för att svalka ner sig, men vattnet gjorde ingen nytta.
Sandras mor frågade efter en stund om hon skulle med in till staden och shoppa. De skulle gå hela familjen, Sandra tackade nej, hon sa att hon hade fått en idé till en novell och tänkte sätta sig och skriva ner den. Hennes mor önskon hade faktiskt fått en idé till en novell, en sexnovell. Hon satte sig och började skriva om sina sexfantasier. Hon blev mer och mer upphetsad av det hon skrev.
Hon kände hur våt hon blivit och hur kåt hon var. Hon började smeka sina bröstor som styvnat under baddräkten. Hon smekte av sig axelbanden och blottade sina välformade bröst.
Hon nöp försiktigt i den vänstra bröstvårtan och kände en skön stöt gå genom kroppen och ner i underlivet.
Hon lade ifrån sig pennan och smekte av sig baddräkten, för att göra det bekvämt vände hon på stolen och gränslade den. Hon höll i ryggstödet med vänster hand och smekte med höger hand ner över magen och in mellan benen. Med två fingrar började hon massera klittan, hon stönade till och tryckte sig mot sin hand, ner mot stolen.
Samtidigt som hon smekte sig fantiserade hon om att någon skulle komma in och upptäcka henne. Den tanken gjorde henne bara mer upphetsad, hon smekte in två fingrar i slidan och började fingerknulla sig själv. Hon lutade sig bakåt för att komma åt bättre och juckade mot stolen.
Hon andades tungt och bet sig i underläppen när hon kände orgasmen skölja över henne.
Hon drog flämtande och darrandes ut fingrarna och slickade av dem. Hon kände sig fortfarande upphetsad och ville ha mer.

Sandras bästis hade gett henne en dildo på födelsedagen och skämtsamt sagt att den kanske kunde komma till nytta på semestern.
Sandra log för sig själv, hon gick fram till sin resväska ochrotade fram sin leksak. Hon hade inte testat den än och detta var ett perfekt tillfälle.
Dildon var naturtrogen och hade en sugkopp på undersidan så den kunde fästas på olika saker, Sandra satte fast den mitt på stolen.
Den var ganska grov, men Sandra gränslade stolen och gled ner över den. Hon stönade till när dildon trängde in och när den bottnade henne. Hon började röra på höfterna och gled åter upp och ner över stolen samtidigt som hon masserade sin klitta.
Hon stönade högre och högre, kände hur en ny orgasm började byggas upp inom sig.
Hon rörde sig snabbare och snabbare, andades häftigare. Hon kände sitt inre krama om dildon mer och mer och snart sköljde en ny och starkare orgasm över henne. Sandra skrek ut sin njutniattad men tillfredställd gick hon mot badrummet.
Hon stannade i dörren och vände sig om med ett retsamt leende. Hon hämtade dildon och gick in i badrummet.

Det skulle nog inte bli en så dum semester ändå. Det enda som fattades varnågon som kunde hjälpa henne lite till. Men hon hade ju två veckor på sig att hitta honom och till dess hade ju sin nya Ã₝älskareÃ₝.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: LadyGriffin

  • Publicerad Publicerad: 2005-10-04

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter