Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Matteläraren

MIN LÄCKRA MATTELÄRARE

Jag längtar alltid till mattelektionerna. Fast inte för att jag gillar matte utan för lärarens skull.
Jag är kär i honom och jag blir fuktig bara av att han ser på mej. Ofta får jag springa på toaletten och onanera efter lektionen.
Jag har svårt för matte men min lärare är hjälpsam och försöker alltid förklara för mej. Men jag har svårt med koncentrationen när han står lutad över mej. Tänker bara på att han ska röra vid mej, och jag ryser när jag ibland känner hans hand på ryggen.
En dag tog jag på mej en riktigt urringad tröja, en sån som hänger lite löst där man egentligen ska ha linne under. På rasten före lektionen gick jag på toa och tog av behån.
Mina bröst är små och ganska fasta så det märks knappt att jag är utan om jag inte har något åtsittande.
Efter en stund på lektionen bad jag läraren om hjälp. Jag försökte hitta ett läge där han kunde få fritt synfält ner i urringningen. Jag var så upphetsad så jag nästan darrade. Jag märkte att han sneglade ner medan han visade hur jag skulle lösa en uppgift. Då tog jag min kladd och skrev, "SER DU?", med darrande hand.
Då tog han min penna och skrev, "SÅ SÖTA". Sen gav han mej pennan och kramade min hand när någon annan ropade på honom. Jag sneglade på hans skrev och tyckte det putade mer än vanligt.
Efter lektionen när vi kommit ut från salen sa jag till mina kompisar att jag glömde en sak och sprang tillbaka.
Jag stängde dörren efter mej och gick fram till läraren som plockade ner böcker i sin väska.
Jag sa ingenting, bara tog hans hand och la den över mitt ena bröst. Han lät handen vara kvar och kramade lite. Sedan gav jag honom en hastig kyss och sprang ut. Efteråt på toaletten fick jag en härlig orgasm.

Jag träffade på honom några dagar efteråt utanför skolan. Ingen annan var i närheten så jag kramade om honom.
- Inte här, sa han och gick in i en port.
Jag föjde efter och när han kollat så ingen fanns i närheten tog han mej om axlarna och tittade mej rätt i ögonen.
- Det här är vansinnigt, men jag har tänkt på dina underbara bröst ända sedan sist.
- Du får känna mer på dom, sa jag.
- Det går inte, sa han. Jag kan bli av med mitt jobb om nån får reda på det.
- Men ingen behöver få reda på det, sa jag.
- Det är väldigt frestande, sa han. Du är en mycket söt och sexig tjej. Har du en hotmail-adress?
- Ja, sa jag och skrev ner den på en lapp.
- Tack, sa han. Jag hör av mej där om det blir nåt tillfälla för oss att träffas.
Sedan gav han mej en kyss på pannan och skyndade iväg.

Varje dag öppnade jag min mail med spänning men där fanns inget från honom, förrän en dag två veckor senare.
Han skrev, ”Vet du om en skogsväg inte långt ifrån där du bor, där det ligger en gammal lada ute i skogen?”
Jag svarade att jag kände till den platsen väl. Det är inget tak kvar på ladan men väggarna är kvar.
Nog kände jag till den, det var där jag förlorade min oskuld året innan till grannens son. Det var inget lyckat så det ska jag inte skriva något om.
Han skrev tillbaka, ”Kanske vi kan ses där på Tisdag när du är ledig tidigt från skolan. Jag är också ledig den dagen. Kan du komma dit kl. 14?”
Jag svarade att jag skulle vara där då.
På Måndagskvällen gick jag dit med några filtar. Dörren var så fastrostad så det var knappt jag kunde öppna, men med en pinne fick jag upp den en bit så jag kunde dra upp den med händerna. Väl inne hittade jag en plats där jag bredde ut filtarna till en liggplats.
Jag var så kåt när jag tänkte på vad som skulle hända så jag lade mej ner och onanerade tills jag kom i en skön orgasm.
Sedan gick jag hem och på natten drömde jag om att han kysste och smekte mej, men sen vaknade jag av väckarklockan, med fittan så våt så det fanns en våt fläck på lakanet när jag rest mej.
Dagen i skolan gick långsamt och min kompis undrade vad det var med mej.
- Du är så frånvarande i dag, sa hon.
- Jag är bara så trött, sa jag.
När det ringde ut efter lunch, sa jag till henne att jag hade bråttom hem för vi skulle bort, och jag cyklade snabbt hem och duschade och klädde om till kjol och t-shirt, men ingenting under.
Jag gick hemifrån genom skogen på en stig och snart var jag framme vid ladan. När jag närmade mej såg jag honom kika fram i dörrspringan, och när han såg mej knuffade han upp dörren. Så fort jag kommit in drog han igen den riktigt och vände sej mot mej.
- Så fin du är, sa han. Jag ser att du redan varit här och gjort fint.
- Tack, sa jag. Jag var här i går kväll en runda.
Plötsligt kände jag mej blyg för honom men när han la armarna om mej så försvann den känslan och ersattes av kåthet. Jag kramade honom hårt och han smekte min rygg och nacke, innan han böjde ner huvudet och sökte mina läppar. Hans läppar var mjuka och hans tunga sökte sej in mellan mina läppar där den utforskade min munhåla. Jag besvarade kyssen och min tunga lekte med hans under tiden hans händer blev allt ivrigare. Han kramade mina skinkor och tryckte mej mot sitt underliv där jag kände kuken växa mer och mer. Den verkade väldigt stor så jag blev nästan rädd, men jag gnodde magen mot den och blev kåtare och kåtare. Nu drog han upp min tröja och stack in händerna smekte ryggen och när han märkte att jag inte hade bh så drog han handen under min arm och upp på mitt ena bröst och kramade det lätt. Då drog jag tröjan över huvudet och slängde den på marken och han tittade länge på brösten innan han började smeka.
- Så vackra bröst, utbrast han.
- Men dom är så små, klagade jag.
- Det är sådana jag gillar, sa han och kelade med vårtorna så dom blev styva.
Jag blundade och njöt medan mina händer sökte sej mot hans bula i byxorna, där jag strök den hårda kuken och kramade lite.
- Vill du släppa ut den, frågade han.
- Mm, sa jag och lossade på livremmen, knäppte upp knappen och drog ner dragkedjan, innan jag drog ner byxorna och sedan kalsongerna. Det var den största kuk hon sett i verkligheten där den stod hård rakt ut.
- Wow, sa hon, vad stor den är.
- Var inte rädd, sa han och log.
- Nä, jag är inte rädd, den är så fin och blank.
Nu tryckte han sej mot mej och kuken pressades mot min mage medan han kramade min bak. Sen drog han upp kjolen och kände på min nakna rumpa och stack in ett finger mellan skinkorna så han kände att jag inte hade några trosor.
Då gick han ner på knä och lyfte kjolen och tittade på min rakade fitta.
- Åh vilken underbar liten fitta du har, sa han och kysste den.
Då knäppte jag upp min kjol och lät den falla till marken.
- Kom, sa han, så går vi till din fina bädd.
På väg dit drog han av sej sin tröja så vi var nakna båda två. Vi lade oss ner och utforskade varandras kroppar. Han hade ganska mycket hår på bröstet så jag låg och rufsade i det medan han smekte mina skinkor och lår, men snart kände jag hans hand närma sej fittan.
Under tiden nafsade han i mina örsnibbar och kysste halsen, axlarna och ner på brösten. Där slickade han bröstvårtorna styva och nafsade lätt i dom medan han med handen börjat smeka mina blygdläppar. Sen drog han sej neråt medan han kysste mej överallt och snart kände jag hans andhämtning mot fittan. Där drog han tungan över blygdläpparna och sedan in emellan där han hittade klitoris, och jag började stöna högt. Jag tryckte instinktivt upp fittan mot hans tunga, som snabbare och snabbare flög över knappen. Efter bara någon minut så exploderade jag i en häftig orgasm och jag tryckte handen över munnen för att inte skrika högt.
- Var det skönt, sa han efter en stund när han kom upp jämte mej där jag låg utmattad.
- Oh ja, det var underbart, sa jag medan jag slog armarna om honom och när jag kysste honom kände jag smaken av min fitta.
Hans kuk var fortfarande stenhård så jag greppade den och runkade sakta. Jag kröp ner en bit så jag kunde se den på nära håll. Den var så grov så det var knappt jag räckte om med fingrarna. Ollonet blänkte i solen, och jag drog mej närmare och kysste det först. Men sen sträckte jag ut tungan och slickade runt så ollonet blänkte än mer av min saliv. När jag tittade upp såg jag att han och blundade och suckade förnöjt. Då tog jag mod till mej och gapade stort och sög in kuken i munnen och då stönade han högt och började jucka mot min mun. Jag försökte få in så mycket som möjligt av kuken i min mun och fick nog in halva som mest. Under tiden jag sög så runkade jag med ena handen och smekte pungen med den andra.
- Stopp, skrek han plötsligt.
Men jag slutade inte i tid utan kuken ryckte till och sprutade rakt in i min mun. Då ryckte jag bort huvudet så nästa strålar hamnade på halsen och brösten, medan jag lät sperman rinna ut från munnen, men lite som var kvar svalde jag och det var inte alls obehagligt.
- Förlåt, sa han, men jag kunde inte hålla mej längre. Jag har varit kåt i flera dagar sen jag fick ditt svar.
- Det gjorde inget, sa jag, medan jag strök ut sperman över mina bröst. Den kan väl snart bli hård igen?
- Det kan du lita på, sa han, och jag kände redan att den började växa i min hand.
- Du vill väl känna den i dej, frågade han sen.
- Jo fast den är så stor. Jag vet inte om den går in.
- Jag ska vara så försiktig, sa han och drog upp mej och kysste mej.
Samtidigt kände jag hans hand på min fitta och ett finger trängde in och sedan ett till. Han körde finrarna ut och in och jag hörde hur det plaskade av alla mina safter. Nu trängde han in ett tredje finger och jag kände mitt fitthål vidga sej.
- Nu kan vi nog prova, sa han och kröp upp över mej.
När jag tittade ner såg jag hans kuk närma sej min fitta som ett spett och snart pressades ollonet mot hålet. Det gjorde lite ont först, men sen kändes det underbart när jag blev uppfylld av den härliga kuken. Jag gnällde när han knullade mej med långa drag och jag tog tag om hans skinkor och tryckte honom hårt emot mej varje gång han tryckte in den. När han hörde att jag närmade mej orgasmen så ökade han takten och när jag kom med ett litet tjut och kramade kuken så gick det för honom också. Med ett utdraget stön föll han ihop över mej.
- Jisses, sa han efter en stund. Jag glömde kondomen.
- Det gör inget, sa jag, jag käkar piller.
- Åh så bra, jag blev orolig att jag gjort dej med barn.
- Så underbart det var, sa jag. Att den stora kunde gå in i mej!
- Ja det var härligt, sa han. Din fitta är fantastisk.
Nu hämtade han en väska som jag inte sett tidigare. Ur den plockade han fram en termos, en läsk och en flaska vatten. Han hade även lite fikabröd och en bunt sevetter.
Nu tog han några servetter och blötte med vatten från vattenflaskan och tvättade bort sperman från min hals och bröst. Jag bad om några servetter och torkade ren fittan medan han torkade kuken som nu låg vilande mot hans lår.
Sedan fikade vi och jag talade om för honom att det var detta jag drömt om hela terminen och det var lika underbart som jag trodde.
- Men vi kan nog inte träffas mer, sa han. Jag kunde få fängelse om det här kom ut.
- Jag tänker inte tala om nåt, sa jag. Kan vi inte ses nån gång på sommarlovet då?
- Tror inte det, sa han, men vi kan ju hålla kontakten.
- Ok, sa jag, medan jag lade handen över hans slappa kuk.
Genast kände jag den börja växa under handen och jag log mot honom.
- Den vill igen, sa jag.
- Ja rör du den får du skylla dej själv, sa han, och kysste mej.
Den var snart lika hård igen efter att jag runkat den lite.
- Vill du rida, frågade han och lade sej på rygg samtidigt som han smekte min rumpa.
Hans hand sökte sej till min fitta som genast började sava igen. Jag reste mej och grenslade honom och sakta satte mej ner över kuken. Först gned jag fittan mot den men sen riktade jag in den med handen och sänkte mej försiktigt. Denna gång gled den in lättare och snart var den i botten. Under tiden jag reste och sänkte mej över kuken smekte han mina bröst och varje gång jag sänkte mej ner så stötte han upp med höfterna så det smackade till. Våra andetag blev häftigare och häftigare när orgasmen började byggas upp. Nu lade jag mej ner över hans bröst så att kuken pressades mot klitoris där den for upp och ner. Det gjorde att jag började skaka och strax efter blixtrade det till i skallen när det gick för mej. Då släppte han efter och med några snabba drag gick det för honom också och jag kände spruten långt in i mej.
Länge låg vi så och pustade ut sen lyfte jag på rumpan så kuken gled ut och jag föll ner på sidan om honom.
- Vad härlig du är, sa han, men nu måste jag skynda mej hem.
- Ok, sa jag, det här kommer jag aldrig att glömma så länge jag lever. Hoppas vi kan ses igen.
- Egentligen hoppas jag det också, sa han, men jag får inte. Men vi får se.
Så lite hopp gav han mej innan han kysste mej och gav sej av.
Jag kände mej lycklig när jag gick stigen hem, men min fitta var lite öm så jag fick ta korta steg, men vad gjorde väl det.
Träffar jag honom igen så kanske det blir till en ny berättelse.

SlutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-27

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3,6/5 (13 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

kjell j skrev

Två satser i en tonårsfitta smakar mera

Betyg: 4
skrev

Vilka ljuvliga samlag!!!

Betyg: 5
Uffe skrev

Helskön härlig berättelse, o e så ja mer än gärns själv hade velat haft det.
Ha de självklart gett den ett mycket högre poäng än bara 5 om de hade varit möjligt. En härligt skön opch spännade läsupplevelse verkligen och TACK för den. gjorde mig rejält upphetsad.

Betyg: 5
Rebecca skrev

mm gud varför händer inte sånt där mig?! Den var jätte bra:9

Per skrev

mmm bra men göra lite mer samt bättre

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter