Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Matbutiken

En dag på sommarlovet tänkte jag överraska mina föräldrar med att laga middag tills de kom från arbetet. Så på förmiddagen började jag kolla recept och fastnade för pasta bolognese. Det var mycket ingredienser som fattades så jag var tvungen att handla. Mamma hade lagt fram pengar så jag stoppade dem i fickan på kjolen och startade moppen. Förutom den korta kjolen hade jag bara en urringad topp och jag hade skippat behån. På morgonen var jag kåt och hade tänkt skippa trosorna också men som tur var tog jag på dem.
När jag kommit upp i lite fart ville kjolen hela tiden blåsa upp så jag fick sitta och hålla ner den med ena handen. Men när jag skulle växla var jag tvungen att ha båda händerna på styret och då for kjolen upp varje gång. En gång hände det när jag passerade en äldre man som promenerade utmed vägen. Han stirrade på mej och log. Jag log tillbaka och kände att jag blev kåt igen.
Nästa gång kjolen for upp var när en bil körde om mej och jag såg att mannen som körde tittade i backspegeln. Han kan väl få se lite, tänkte jag och dröjde med att hålla ner kjolen. När jag kom till matbutiken såg jag att bilen som kört om mej stod utanför och mannen som kört var på väg in. Han var ledigt klädd i blå t-shirt och vita byxor.
När jag parkerat moppen och kom in så såg jag inte till honom. Efter att jag hittat en korg letade jag upp tomater och lite andra saker innan jag kom till löken. Där mötte jag mannen i bilen och han log mot mej, och jag log tillbaka. Han såg faktiskt ganska trevlig ut och jag hade aldrig sett honom förut. När jag böjde mej ner och plockade bland löken så kände jag hans blickar på min bak som putade. Kjolen var kort så kanske han skymtade mina trosor och den tanken gjorde mej skitkåt. Sen gick jag till köttdisken och stod länge och tvekade och visste inte vilken färs jag skulle ta. Jag tog upp en sort och lade tillbaka, sen tog jag upp nästa och lade tillbaka.
- Kan du inte bestämma dej, hörde jag en road röst bakom mej.
Det var mannen i bilen igen som tydligen följt efter mej.
- Jag vet inte riktigt vilken färs jag ska ha, sa jag.
- Vad ska du laga då, undrade han.
- Pasta Bolognese, sa jag.
- Oj det är ju min favorit, sa han. Då ska du ha denna.
Han tog upp ett paket och gav mej.
- Tack, sa jag och stoppade det i korgen.
- Har du något bra recept då, undrade han.
- Om det är bra vet jag inte, sa jag. Jag har aldrig gjort det förut.
- Ska du ha gäster, undrade han.
- Nej jag tänkte överraska mina föräldrar, sa jag.
- Jag har ett eget recept som jag fått mycket beröm för, sa han. Du kan få det om du vill.
- Det var ju snällt, sa jag. Bara det inte är för komplicerat.
- Det är ju lite mer avancerat än vanligt, sa han.
- Då vet jag inte om jag klarar det, sa jag. Jag är inte så van vid matlagning.
- Jag kunde ju hjälpt dej, sa han. Jag har inget för mej, jag är här på semester.
- Nej det kan jag inte ta emot, sa jag.
- Bor du åt det hållet du kom från, undrade han?
- Japp, sa jag.
- Vet du var Brotorpet ligger, undrade han.
- Jag tror det är det som ligger inte så långt hemifrån, sa jag.
- Där bor jag några veckor, sa han.

Under tiden vi snackade såg jag honom snegla ner i min urringning och det gjorde mej pirrig.
Jag studerade honom också och tyckte han var ganska tilldragande. Han hade lite kulmage men annars verkade han fräsch. Var väl någon decimeter längre än mej och några gråa hår vid tinningarna. Hans ögon var varma och gråblå.
- Trevligt, sa jag.
- Om du stannar till där så kan du få receptet, sa han, eller kan du komma in så fixar vi det tillsammans.
- Ja det kan jag göra, sa jag.
- Om du handlat klart så kan du följa efter mej sen, sa han.
- Ok, men min moppe går inte så fort, sa jag.
- Jag kör sakta, sa han.
Så vi gick till kassan och betalade och när jag kom ut satt han redan i bilen. När jag startat moppen körde han sakta iväg och jag följde efter. Kjolen for upp emellanåt men jag brydde mej inte för jag hade blivit kåt på honom där framme i bilen.
Efter ett tag svängde han av på en liten grusväg och strax därpå var vi framme vid ett litet rött hus som jag sett ibland från vägen. Han parkerade och jag ställde moppen bredvid.
- Vad säger du, undrade han. Ska du ta receptet eller ska jag hjälpa dej?
- Om du vill hjälpa mej så är jag ju tacksam, sa jag.
- Ta med varorna in då, sa han och öppnade dörren.

Det var lågt till tak när jag kom in men mysigt och köket var modernt. Han tog min kasse och ställde den på bänken.
- Jag ska väl presentera mej, sa han. Jag heter Matti och kommer från Västerås. Jag har hyrt det här huset för att få lite lugn och ro över semestern.
Han berättade också att matlagning var hans hobby.
- Jag heter Nilla, sa jag, och jag bor en bit längre bort med mina föräldrar.
- Inte visste jag att det fanns så söta flickor i Småland, sa han.
- Jag är väl inte söt, sa jag men log sött mot honom.
- Du är det finaste jag sett på länge, sa han.
- Tack, sa jag.
- Särskilt när kjolen blåste upp, sa han och log brett.
- Kan tro det, sa jag och skrattade.
- Nä nu får vi sätta igång att laga mat och inte tänka på dina ben för då blir man bara konstig, sa han och skrattade gott.

Jag kände det som vi känt varandra länge fast vi just mötts. Han tog fram sitt recept han hade i en bok och vi satte igång och det första jag gjorde var att spilla tomatsås på kjolen.
- Oj då, sa han och torkade bort det med ett papper.
Han gick och hämtade ett förkläde.
- Får jag kjolen, sa han. Jag vet hur man får bort sådana fläckar.
Jag tvekade lite.
- Jag kan blunda, sa han och log.
Men jag knäppte upp och klev ut kjolen och gav honom. Tur att jag tog på trosor, tänkte jag.
Sen hängde han förklädet om halsen på mej och ställde sej bakom mej och knöt banden. Här står en främmande man bakom mej och jag står i bara trosorna, tänkte jag. Men jag blev så kåt av att känna hans blickar på min rumpa med endast dom små trosorna. Han försvann med min kjol men var snart tillbaka.

Sen fortsatte vi laga mat och jag skulle skala lök. Matti sjöng på en sång jag aldrig hört förut, men han hade fin sångröst. Mina tårar började rinna när jag skalat ett tag, och jag tappade löken på golvet flera gånger. Jag såg till att böja mej ner så min bak pekade mot honom varje gång jag plockade upp löken, och när jag sneglade mot hans skrev så såg jag att det putade. Men till sist var jag klar med löken och skulle torka tårarna men jag glömde tvätta händerna först så det sved till och jag skrek. Han kom genast och tvättade mina ögon med en blöt handduk så det rann vatten nerför halsen på mej och min tröja blev våt.
- Oj förlåt, sa han. Nu blötte jag ner hela dej.
- Det var ju mitt fel, sa jag. Jag är så klantig.
- Nej då, det har hänt mej också, sa han. Du kan hänga din tröja på tork där om du vill.
Han pekade på en sån där handdukstork som satt på väggen.
- Men jag har ingen bh på mej, sa jag.
- Jag kan blunda, sa han och log.
Så jag vände ryggen åt honom och lyfte av förklädet och drog av tröjan och sen satte tillbaka förklädet. Det täckte nödtorftigt brösten men skit samma tänkte jag, han kan få se lite.
- Tjusigt, sa han när jag vände mej om.

Nu syntes det tydligt att han hade stånd och han försökte inte dölja det. Jag märkte att mitt ena bröst blev helt blottat ibland när jag böjde mej fram och det märkte han också. Han hade svårt att koncentrera sej på maten och hans blick sökte sej mot mina bröst hela tiden. Luften blev mer och mer sexuellt laddad och jag kände hur trosorna blev våta.
Till sist hade vi i alla fall gjort klart och nu skulle det stå och puttra ett tag. Vi sköljde av våra händer och torkade innan jag ställde mej att röra i grytan. När jag lutade mej fram och sög in doften kände jag att han ställde sej bakom mej och lade sina händer på mina överarmar.
- Doftar det gott, undrade han, under tiden som han smekte armarna upp och ner.
- Underbart, sa jag och reste på mej.

Jag stod stilla och njöt av hans händer som blev djärvare och smekte nu mina axlar och hals. Sen slöt jag ögonen och lutade mej mot honom och hans händer for genast fram och greppade varsitt bröst och jag suckade tyst. Hans kuk kändes hård mot min bak när jag pressade mej mot honom och han började andas häftigt. Mina bröstvårtor styvnade medan han masserade brösten. Han började kyssa mej på hals och axlar och jag blev vimmelkantig av kåthet och började rotera min bak mot hans stånd.
Nu drog han ena handen neråt, men där stoppade förklädet så jag drog snabbt upp knuten bakom ryggen och slängde av mej det. Händerna smekte nu midja och höfter och mage. Överallt utom på fittan for dom runt och jag suckade djupt. Jag trevade efter hans kuk med ena handen och klämde på den genom byxorna. Genast lossade han på bältet och lät byxorna falla till golvet så jag kom åt bättre att smeka den.

Äntligen kände jag hans hand på fittan och han smekte utanpå först, men sedan stack han in handen innanför trosan och jag drog efter andan när jag kände ett finger snudda klitoris. När jag drog i hans kalsonger så hjälpte han till att dra ner dom så jag kunde greppa kuken. Den kändes ganska grov när jag runkade den sakta. Han stönade till i örat på mej och smekte min fitta intensivt.
Snabbt drog jag ner mina trosor och steg ur dom innan jag pressade rumpan mot hans stånd. Han böjde lite på knäna så att han fick in kuken mellan mina lår och han stönade högt när jag pressade hans ollon mot fittan med ena handen. Det var skönt men nu ville jag ha den i mej så jag böjde mej fram och höll mej i bänken medan jag svankade med ryggen och styrde kuken mot mitt drypande hål. Jag skrek till när jag kände den tränga in.
- Gör det ont, undrade han.
- Nej det är härligt, gnydde jag.
Då började han knulla mej med långa drag och vi stönade ikapp. Efter en stund blev hans stönande häftigare och plötsligt drog han ut kuken när jag var så nära orgasmen.
-Nej, skrek jag, spruta i mej!
Då tryckte han den i botten och stötte vilt och jag skrek ut min orgasm samtidigt som jag kände spruten i mej och han vrålade till.
Benen höll på att vika sej på mej men han höll i mina höfter med båda händerna under tiden han lät kuken sakta glida in i botten där den började krympa. Vi stod så och pustade en stund innan jag reste på mej och han lade armarna runt mej och kysste mej på nacken. Kuken trillade ur och jag vände mej om och slog armarna runt hans hals och kramade honom.
- Så härligt, sa jag.
- Ja det var underbart, sa han. Det var så längesen för mej.

Nu kom jag ihåg grytan och satte igång att röra medan han torkade sin kuk på ett papper innan han gav mej ett så jag kunde torka bort sperman som rann nedför mina lår.
Jag tog på mej trosorna och tröjan medan han hämtade min kjol som nu var ren igen. Han klädde också på sej och tittade på klockan.
- Jag tror såsen är klar nu, sa han.
- Hur ska jag ta hem det då, undrade jag.
- Du kan ta hela grytan, sa han. Du kan komma hit med den senare eller i morgon.
- Ok, sa jag. Jag kan komma i kväll.
- Det blir bra, sa han medan han stoppade grytan i en kasse.
- Tack, sa jag.
- Här har du receptet också om dina föräldrar undrar, sa han och gav mej det.

Jag vinkade och körde iväg hem där jag hällde upp såsen i en av våra grytor innan jag diskade hans och hängde på mopeden. Sedan kokade jag spagettin och var klar lagom tills mina föräldrar kom hem.
- Vad gott, sa mamma. Vad har du för kryddor i?
Jag tog fram receptet jag fått och talade om att jag fått det av en man i affären.
- Det måste vi spara, sa hon.
- Att du var så duktig på att laga mat, sa pappa.
- Jo men detta är ju typ det enda jag kan laga till, sa jag.

Lite senare började jag bli kåt igen när jag tänkte på hur skönt jag hade haft det med Matti.
Så jag beslutade mej för att åka dit med grytan och sade till mina föräldrar att jag skulle till en kompis. Men innan jag åkte tog jag på mej vita leggings och en åtsittande rosa klänning, typ långt linne som gick en bit ner på låren och under bara ett par stringtrosor. Tog med en jacka som jag spände fast på pakethållaren.
När jag kom till stugan såg jag honom komma från skogen med en kamera om halsen klädd i träningsoverall.
- Hej, sa jag. Här har du grytan.
- Hej, sa han. Tyckte de det smakade bra?
- Ja dom tyckte det var jättegott, sa jag.
- Vill du stanna en stund, undrade han.
- Ja det kan jag göra, sa jag.
Jag följde honom till baksidan av huset där det stod några utemöbler.
- Dricker du vin, undrade han.
- Jadå, sa jag.

Han försvann in men var snart tillbaka med en flaska vin och två glas. Vi skålade efter att han hällt upp och sen snackade vi lite allmänt. Han talade om att han jobbade på ett lager och att han var skild sedan några år tillbaka.
- Det är så härligt avstressande att fira semester här, sa han.
- Ja här är det ganska dött, sa jag.
- Men vackra flickor, sa han. Och då tänker jag särskilt på en.
- Och vem kan de vara, undrade jag.
- Hon sitter framför mej, sa han och skålade igen.
- Tack, sa jag.
- Får jag ta några bilder på dej, undrade han.
- Det får du väl, sa jag.
Han knäppte några bilder där jag satt mitt emot honom medan jag tog en klunk vin. Jag tittade rakt mot kameran när jag satte ner glaset och då råkade jag sätta det så långt ut på kanten så det välte och vinet rann ut i mitt knä. Jag reste mej och såg hur ena strumpan blivit alldeles röd.
- Oj, sa jag generat.
- Jaha, nu får jag tvätta åt dej igen, sa han och skrattade.
- Jag är så klantig, sa jag.
- Ta av dom så ska jag fixa det, sa han.
Så jag drog av dom och gav honom, och han försvann in.

Efter en stund kom han tillbaka och hällde upp lite mera vin i våra glas och jag tog en klunk. Jag började bli påverkad av alkoholen kände jag.
- Nu hänger dom på tork, sa han.
- Jag är inte alltid så här klantig, sa jag.
- Nej det tror jag inte heller, sa han, och riktade kameran mot mej igen.
När jag poserade lite och lade armarna bakom nacken och bröstade upp mej kände jag bröstvårtorna styvna av kåthet och spänning.
- Ställ dej där, sa han och pekade mot en stor buske som skymde insikten mot uteplatsen.
Där gjorde jag lite poser och sen vände jag ryggen till och drog upp klänningen en bit och visade trosorna.
- Härligt, sa han. Fortsätt.
Så jag vände mej om med klänningen uppdragen till troskanten och drog ner axelbanden över armarna. Sedan drog jag ner klänningen lite i taget tills brösten var blottade och han knäppte med kameran hela tiden. Att strippa så här framför kameran gjorde mej jättekåt och snart låg klänningen på busken bakom mej, och jag poserade i mina små rosa string.
Matti hade världens stånd i sina vida byxor såg jag.
- Ska jag fortsätta, sa jag och skrattade.
- Gärna, sa han med hes röst.
Sakta drog jag trosorna nedåt innan jag steg ur, luktade på dem, bet i resåren och sträckte ut den som jag sett strippor göra på film. Det hade blivit lite kyligt och jag började frysa så bröstvårtorna stod stenhårda av både kyla och kåthet.
Han kom fram och kysste mina vårtor och sen tog han min klänning.
- Du fryser, sa han. Kom så går vi in.

- Din tur att strippa, sa jag när vi kommit in i sovrummet där det stod en stor dubbelsäng.
- Ok, sa han och drog av sej träningskläderna och stod i sina boxerkalsingar som var som ett tält.
Han drog av dom också och kom fram till mej där jag satt på sängen. Då greppade jag kuken med båda händerna och han stönade när jag runkade sakta. Sen kysste jag ollonet och spottade saliv som jag smorde ut med händerna så hela kuken blev slipprig. Efter att jag slickat lite så sög jag in kuken i munnen så långt jag kunde och han stönade högt. Efter en stund hörde jag att han närmade sej och hans kropp spändes som en fjäder.
- Åh, stopp, ropade han.
Då slutade jag suga och tittade upp på hans ansikte medan jag fortsatte runka och plötsligt vrålade han till och sprutade och sperman hamnade på min hals och bröst. Jag sög in ollonet i munnen och fick smaka dom sista dropparna.

Jag satt och smorde in mina bröst med sperma när han satte sej jämte mej och lade armen om mina axlar.
- Du är fantastisk lilla flicka, sa han och kramade mej ömt. Kom så får vi tvätta av dej.
Han tog mej i handen och visade mej till badrummet där han tvättade mina bröst och hals över tvättstället innan han torkade mej med en handduk.

När vi kom tillbaka tryckte han ner mej på sängen och kysste mej innan han började kyssa och slicka hela min kropp. Jag njöt av att känna hans läppar, tunga och händer överallt och jag kände att det rann från fittan. Snart var han nere mellan mina ben och kysste bullen ovanför mina svullna blygdläppar. Fittan öppnades upp när jag lade mina ben över hans rygg medan jag kände tungan börja virvla runt över klitoris. Det kändes himmelskt och när han tryckte in ett finger i mej så kändes de första ilningarna. Jag försökte hålla tillbaka orgasmen så länge som möjligt, men snart började jag skaka och sen skrek jag till när jag kom och det svartnade nästan för ögonen.
Han kysste fittan gång på gång innan han lade sej jämte mej och gav mej en kyss mitt på munnen och jag kände min egen doft.
- Var det skönt, undrade han.
- Underbart, suckade jag.

Efter en stund var det dags för mej att åka hem.
- Nästa gång du kommer så får du se bilderna, sa han innan jag for.
- Ja det vill jag inte missa, sa jag. Hej då!
- Hej då sötnos, sa han, och gav mej en slängkyss.

Jag besökte Matti flera gånger innan hans semester var slut och han åkte hem, men han lovade komma tillbaka nästa sommar.

slut

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2009-03-26

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Björn skrev

Super bra skrivet! Fortsätt skriv du gör det så bra!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter