Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Maria och Agneta

Hej igen. Det var ett tag sen sist men här kommer något.

Det var en varm sommardag, jag hade tagit med en korg med ett par smörgåsar och lite frukt till stranden. Att dricka hade jag en flaska Evian vatten och lite kallt vitt vin i en termos. Det var inte så mycket folk men det låg några par och några mammor som var och badade med barnen.

När jag tittade upp efter att ha slumrat till lite så märkte jag att det låg en ung tjej bara ett par meter nedanför mig. Hon var väl nånstans mellan 16 och 18 år gammal, hennes söta ansikte var inramat i en svart välfriserad kortklippt frisyr. Hon hade ingen bikini överdel men låg på magen och man såg inget av brösten. Hon var barnsligt vacker där hon låg och jag kunde inte låta bli att tänka på henne. Det pirrade lite i kroppen och jag kylde ner mig med lite vatten.

Jag vände mig om och solade ryggen. Jag knäppte upp bikiniöverdelen så det inte skulle bli någon vit rand. När jag låg där så tänkte jag på tjejen nedanför mig och omedvetet så särade jag lite på benen i hennes riktning. Jag kom på mig själv och tänkte, fy på dig det skiljer ju kanske 25 år på oss.

Jag somnade kanske en halvtimme och vaknade till med att solen hade gjort mig varm och dåsig. Vände mig om och satte mig upp. Jag hade i min trötthet glömt bort att jag inte hade någon bikiniöverdel och visade brösten för den unga tjejen nedanför mig. Instinktivt så försökte jag skyla brösten så gott det gick. Jag såg hur hon fnissade till i mitt tafatta försök. Jag log lite pinsamt mot henne och sa –Hej, det där gick lite fort.
– Ingen fara sa hon med ett gulligt leende.
Jag halsade lite vatten ur flaskan och jag tippade den mot munnen lite för fort så det rann längs brösten. Det var en sval känsla att känna hur det kalla vattnet sakta rann ner och lade sig som en liten pöl vid naveln.

Jag tog fram min termos och en pappmugg, hällde upp lite svalt vittvin och smuttade på det. Jag satt omedvetet med särade ben mot henne och hade mina armbågar på mina uppdragna knän i hennes riktning. Jag anade eller inbillade mig att hon tittade på mig, vilket fall som helst så kändes det som en komplimang med denna unga söta tjej som spanade in mig. Jag hade bara ett par tunna vita bikinitrosor med string på mig. Hon såg förmodligen allt utom det heligaste.

Nu såg jag tydligt att hon stirrade på mig. Jag rotade lite i korgen och hittade en till pappmugg. Höll upp den och frågade om hon ville ha lite.
- Ja, tack svarade hon med ett leende.
Jag reste mig med termos och muggar och gick de fyra stegen mot henne och satte mig ner mitt framför hennes ansikte. Jag märkte att hon tittade storögt på min bikinitrosa innan hon tittade upp och presenterade sig som Maria.
- Hej sa jag, jag heter Sussi.
Jag hällde upp lite vin i muggen och sträckte det mot Maria.
-Tack, sa hon och tog en stor klunk. Hon spärrade upp ögonen och sa, -men, det här är ju vin.
- Ja sa jag.
- Förlåt jag trodde det var nån saft eller nåt, sa hon.
- Vill du hellre ha vatten?
- Nej, svarade hon kort. Jag var bara så förberedd på något annat.
Vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Maria var en mycket trevlig och intelligent ung dam, jag trivdes i hennes sällskap. Jag satt fortfarande rakt framför henne och hon sneglade med korta blickar ner i mellan benen på mig med jämna mellanrum. Jag kunde inte låta bli att beundra hennes välformade och söta ansikte. Hon satte sig upp och nu var hennes bröst i det fria och det var de mest perfekta bröst jag sett. Runda och inte en tillstymmelse till häng. Jag blev lite avundssjuk men sa att hon hade perfekta bröst.
- Tack sa hon och bröstade ut sig lite extra.

Nu tog hon upp sin sololja och undrade om jag kunde smörja henne på ryggen. Tänk att jag skulle få smörja in denna underbara perfekta kropp med mina händer. Hon lade sig på mage och jag klickade ut sololja på ryggen på henne. Jag smorde henne med långsamma cirkulerande rörelser över hela ryggen. Hon var underbart kopparbrun på nästan hela kroppen. Hennes rumpa var lagom rund och hennes bikinitrosor hade åkt in lite i hennes stjärt skåra. Jag beundrade henne samtidigt som jag smorde in henne. När ryggen var klar så klickade jag ut olja på låren och smorde in dem också. Hon särade omedvetet lite på benen och jag lät mina händer smörja henne upp till troskanten. När jag nuddade bikinitrosorna så kände jag hur varm hon var mellan benen. Jag kände hur kåtheten kom smygande och njöt så länge jag kunde smörja in henne. Jag tittade runt om oss och till min glädje såg jag att vi var nästan ensamma på stranden nu.
- Nu är det din tur att smörja in mig, sa jag och lade mig på mage.
- Visst, sa hon.
Jag kände hur oljan droppade på ryggen och hon smorde in mig. Hon hade mjuka ömma händer och när hon var klar med ryggen så droppade hon olja på min rumpa. Jag kände hur hon tvekade lite så jag putade till med rumpan och gav henne med kroppsspråket att det var ok. Äntligen började hon smeka min rumpa, jag särade på benen i en förhoppning om att hon skulle smeka mig mellan benen. Till min stora glädje så kände jag hennes hand återkomma allt oftare mellan benen på mig. Jag njöt vid varje beröring. Nu var jag så tänd att jag bara skulle vilja att hon smekte hela mig, överallt.
- Så där ja, sa hon kort till min stora besvikelse. Hon reste sig och satte sig mitt framför ansiktet på mig. Jag såg rakt emellan benen på henne och anade en korpsvart buske som täckte denna underbara tjejs hemliga intima delar.
- Hade du mer vin, frågade hon.
- Javisst, i termosen.
Hon sträckte sig efter termosen och särade lite extra på benen så jag såg lite till av hennes buske. Jag bara stirrade på henne och hon log självmedvetet mot mig medan hon hällde upp vin i våra muggar. Hon ställde min mugg mitt i grenen på sig själv och sa –var så god. Hur skulle jag tolka detta, undrade jag. Jag sträckte mig efter muggen och förde handen bakom muggen för att få ett stadigt grepp om den lite sladdriga muggen. Jag komma emot hennes bikini trosor och lät handen stanna kvar för att känna hennes venusberg mot mina fingrar. Hon tog tag i min handled och tryckte handen mot sitt venusberg samtidigt som hon stönade till lite.
- Förlåt, sa hon
- Ingen fara sa jag, nöjet var på min sida
- Tack sa hon. Jag har varit tänd på dig sen jag kom hit. Hoppas att du inte har något emot det och tycker jag är snuskig.
- Om du är snuskig så är jag det också. Här ligger en 40 åring och är tänd på en ung underbar tjej har smekt dig mellan benen och njutit av det.
Vi började prata om sex och jag berättade lite om mina bravader med unga killar och om mina väninnor. Hon lyssnade och tittade storögt på mig. Hon var helt glansig i ögonen och berättelserna hade märkbart gjort henne upphetsad. Hon pratade om sin kille som var arton år, det kom fram att de fortfarande inte haft sex och att hon skulle ha en middagsbjudning ikväll och hon planerade att i kväll ska det ske. Hon frågade mig om hur hon skulle börja och hur hon kunde förföra honom. Jag förklarade att hon var så vacker och bara hon själv tyckte det och var säker på det skulle det gå bra. –Killar gillar att titta på dig så kan du bara visa dig så och njuta av det så har du inga problem. Hur då, sa hon? Bara så här. Hon vek undan bikinitrosorna och blottade hela hennes underbara gren. Jag stirrade rakt in i ett ungdomligt vackert skrev. – Hon är mycket vacker, men lite mer finess så blir det mer spännande. Du kan ju råka visa dig när han tror att du gör det av misstag. Du ska styra men han ska tro att han gör det.
- Tänk om du kunde vara med och vägleda mig ikväll.
- Ja varför inte, sa jag.
- Men vi är flera. Vi är minst tio stycken.
- Oj då, reflekterade jag. Vad är det för typ av människor?
- Det är jag och min kompis och sedan åtta killar.
- Det var ojämnt fördelat sa jag. Hur ska du då kunna smyga undan med din kille?
- Jag vet inte?
- Du är ensam hemma antar jag.
- Mina föräldrar är på landet.
Jag tänkte lite och kom med förslaget att jag kunde ju servera. Hon tyckte det var en toppen idé men ville fråga sin väninna först. Hon grävde efter mobilen och slog ett nummer. Jag hörde henne prata med henne och hur hon berättade att hon hittat någon som kunde hjälpa dem ikväll.
- Det var ok, sa hon. Min väninna Agneta ska också förföra sin kille i kväll för första gången.
- Jaha, sa jag. Hur är hon då, frågade jag.
- Hon är också sexton och brunett. Vi har lekt med varandra några gånger och haft det jätteskönt. Nu vill vi ha äkta vara och inte bara dildos.
Det hade blivit förkväll och jag fick adressen för att möta dem om några timmar. Jag tog min korg och adresslappen och åkte hem. Det pirrade i hela kroppen och jag undrade hur detta skulle sluta.
Jag kom hem, duschade och tog på mig de absolut sexigaste underkläderna jag hade. Det var en korsett med hyllor för brösten tunna genomskinliga trosor och strumpeband med tillhörande strumpor. Över det tog jag en kort svart kjol och en tunn vit blus som framhävde mina bröstvårtor. Jag tog även med lite vin ifall de inte hade något till maten. Tiden gick fort och jag var tvungen att åka. När jag tittade i hallspegeln så konstaterade jag att jag såg sexig ut och var nöjd med mig själv.
Jag kom fram till huset och det stod några mopeder utanför. Ringde på dörrklockan och Maria öppnade. Hon var så vacker där hon stod i en tunn vit sommarklänning.
- Välkommen, jag trodde inte du skulle komma.
- Jodå, sa jag. Du har inte ändrat dig?
- Nää, jag är tacksam och nyfiken på vad som kommer att hända.
- Får jag prata med dig och Agneta i enrum först.
- Jovisst, kom med in här så hämtar jag Agneta.
Det tog någon minut sedan kom de. Agneta hade också en tunn sommarklänning och var brunett som Maria hade berättat för mig tidigare. Agneta var inte lika söt men hade en fin vältränad kropp med ett par fasta bröst under blusen.
- Hej Agneta, sa jag.
- Hej Sussi, svarade hon.
- Vet du varför jag är här.
- Ja, du skulle hjälpa oss med att servera å så där.
- Just det, vet ni vad som innebär med å sådär.
- Joo, svarade bägge i kör.
- Jag kommer att under kvällen försöka att göra era killar så upphetsade att de inte kan motstå att använda sina medfödda leksaker. Men en sak måste ni veta. Tänk på att alla åtta kommer att bli lika upphetsade och det kan sluta med att alla vill ha er.
- Jaha, hördes. Bägge tittade på varandra och log.
- Det är ok. sa Maria. Ikväll vill vi ha så mycket sex som möjligt. Vi har planerat detta i flera veckor och nu har vi tagit mod till oss att komma till skott.
Vi gick ut i köket och allt var förberett att bara duka fram. Det var ett bar kök så jag såg killarna sitta runt bordet och de pratade normalt tonårs snack. Sport, skolan och tjejer. De blev lite tysta när jag steg in i köket.
- Det här är Sussi, hon ska hjälpa oss lite ikväll så Agneta och jag får sitta lite också.
- Toppen hörde jag från någon kille runt bordet.
Jag sneglade på killarna och det var en samling vackra virila tonårskillar som satt där. Alla var troligtvis oerfarna på det sexuella planet även om det lät annorlunda. Jag hällde upp några välkomstdrinkar som stod i en tillbringare. Ställde glasen på en bricka och gick till det unga sällskapet. Killarna tittade mig rakt på brösten som var upplyfta av korsetten och avtecknades under blusen. Jag serverade drinkarna och när jag kom till sista killen så tog jag ett finger under hakan på honom och lyfte lite. Hej, här är jag. Han rodnade och klämde ur sig ett hej.

Maria och Agneta tyckte det var lite roligt så de fnissade till bägge två. Jag gick fram och tillbaka med vin, mat och drinkar. Ungdomarna blev mer och mer högljudda runt bordet. Maria och Agneta pussade varandra på tjejers vis för att bekräfta hur bra kompisar de var. Det gladde mig att de kunde visa det så öppet. Jag gick tillbaka till köket med de sista tallrikarna. När jag sköljde av dem och ställde in dem i diskmaskinen så passade jag på att knäppa upp blusen ner till magen på korsetten. Hämtade en flaska vin för påfyllning och gick ut till dem igen. Nu hade jag tio par ögon mot min bröstkorg och varje gång jag böjde mig fram och serverade vin så hade åtminstone några fri insyn på mina bröst med styva bröstvårtor. Maria blinkade med ena ögat för att visa sin uppskattning.

Jag strosade runt bordet och var alla till lags och torkade av bordet så fort någon hade spillt något. Jag lät kjolen glida upp lite så att alla såg att jag hade strumpor med strumpeband. Alla stirrade förtjust på mig och jag njöt av deras blickar.
- Kan du inte ta av den där hängande blusen som bara är i vägen, sa en av killarna.
- Sorry sa jag, kan inte. Men du kanske kan hjälpa mig?
Jag gick fram till honom och han lät blusen glida över mina axlar och falla till golvet. Nu var mina bröst till allas beundran och vårtorna stod rakt ut av kåthet. Jag smekte mina bröst lite och fortsatte med mina sysslor. När jag gick runt bordet så såg jag hur det spände i byxorna på killarna. En skön bekräftelse för en medelålders kvinna. Jag gick ut i köket igen för att hämta mer vin. Där knäppte jag upp knappen i kjolen och drog ner dragkedjan. När jag gick tillbaka med en ny flaska vin så tappade jag naturligtvis kjolen så den föll i backen. Alla suckade till och stirrade på mig. Där stod jag i min korsett med strumpor och strumpeband. Trosorna var så genomskinliga så att min buske framhävdes mer än doldes. Jag stod där och sa, oj då? Sedan gick jag och serverade vinet.

Alla blickar var nu riktade mot mig och mina kläder. Jag var jättekåt och ville inget annat än att känna deras händer på och i min kropp.
- Är det någon som vill känna på mig, sa jag.
Utan att vänta på ett svar gick jag fram till en av killarna som genast började smeka mina bröst. Jag njöt i fulla drag av beröringen. Sedan gick jag fram till Maria och sa, - Du då? Maria tog ett härligt kraftigt tag om mitt ena bröst samtidigt som jag kände hur hennes hand smög sig in mellan mina ben. Gud vad skönt, äntligen någon som smeker mig mellan benen.
Jag vände mig mot hela skaran av ungdomar och sa. Om ni vill se mig naken så har jag ett krav. Ni får ta av er till trosor respektive kalsonger. Alla tittade på varandra och det var Maria och Agneta som började med att dra klänningarna över huvudet. Det var två underbara kroppar som kom fram, båda hade string trosor och ingen BH. Killarna började klä av sig också. De hade problem med att dölja sitt hårda tillstånd under kalsongerna. Några hade boxer shorts och de stod rakt ut och några hade små kalsingar där deras manlighet hade letat sig upp utanför kanten. Maria och Agneta stirrade på killarna och var helt glansiga i ögonen.

Sådärja, sa jag och sedan hoppad jag upp på bordet. Jag började dansa med sensuella rörelser och kände hur allas blickar var riktade mot mig. Mina höfter cirkulerade i mjuka rörelser medan jag smekte mina bröst. Jag satte mig ner i kråkställning och särade på benen samtidigt som jag hjälpte till med händerna så jag snurrade sakta ett helt varv. Jag fortsatte med cirkulationen men smekte mig nu med ena handen över trosorna. Jag kände hur fuktig jag var. Jag lade mig på rygg på bordet och smekte brösten med ena handen och trosorna med andra. Min hand letade sig ner i trosorna och jag kände mina fuktiga blygdläppar mot handen. Lät ett finger glida in i mig. Jag tog ur det och slickade av mina könssafter samtidigt som jag vände mitt underliv mot Maria och bad henne att ta av mig trosorna. Maria böjde sig lite framåt och tog ett lätt tag om troskanten medan jag lyfte lite på rumpan. Mina trosor drogs sakta sakta ner över mitt hårbeklädda venusberg.

Nu gled jag till mitten av bordet igen, tog tag i mina knäveck och drog så hårt jag kunde. Nu var hela min fitta blottad för hela samlingen. Jag såg hur min buske lyste mellan mina skinkor. Alla stirrade på mig och min fitta. Jag satte benen bakom överarmarna och började smeka mig. Alla hade rest sig så de skulle få bättre insyn. Jag njöt av allas ögon mot mig. Jag tittade runt mig och såg alla smeka sig själva, killarna hade ett stadigt tag om sina kukar och Maria och Agneta sina händer i trosorna. Jag smekte mig och lät ett par fingrar glida in i fittan på mig. De gled sakta in och ut några gånger innan jag lät en av killarna slicka av dem. Jag förde sedan bägge händerna till fittan och särade på den så alla skulle se rakt in i min längtande grotta.
- Ta av er, befallde jag.
Alla lät underkläderna falla. Nu hade jag åtta härligt längtande kukar och två underbara små fittor framför mig. Jag sträckte ut mina armar och fick tag i två kukar som jag sakta började smeka. Jag tog sedan tag i dem och började runka sakta upp och ner. Det tog bara någon minut så kom de med ryckande rörelser. De sprutade över mina armar och bordet till allas beskådning. Jag vände huvudet mot Maria och såg kåtheten lysa om henne. Kom, sa jag. Maris gick till min hand så jag nådde hennes härliga fitta. Agneta gjorde det samma men till andra handen. Jag kupade min hand om deras fittor och kände en underbar hetta i bägge händerna. Jag lät långfingrarna glida in i de bägge och drog sedan ut dem sakta och smekte dem över klitoris. De stönade och njöt av behandlingen.

Jag tog bort händerna och reste mig upp. –Nu killar, får ni ställa er på rad så tjejerna får se era praktstånd. Killarna radade upp sig och åtta kukar stod rakt ut till full beskådan. Det lyste om tjejernas ögon. Nå sa jag. Ska ni inte känna på dem. Maria och Agneta gick fram och tog ett stadigt grepp om en kuk i taget, drog några gånger och gick vidare. När de känt på alla kukar så var det deras tur. Lägg er på bordet mer eller mindre befallde jag. De la sig på bordet och blottade sina härligt unga fittor. De var klart jätte kåta av allt de hade sett så de började smeka sig själva. Killarna tittade på sina tjej kompisar till förtjusning. Jag gick fram till dem och skiftade händerna så de smekte varandra i stället. Man såg nu hur deras fingrar bearbetade varandras fittor och det hördes ett välbekant smaskande ljud av fittsafter. Killarna runkade för fullt och tittade på tjejernas smekande.

Jag ställde mig i mellan dem och tjejerna och tog tag i mina anklar och bände upp rumpan. Tydligare invit kunde jag inte ge dem. Det tog bara ett ögonblick så kände jag en ung hård kuk söka sig in i min kåta fitta. Jag kramade om den med mina fittmuskler och kände att han kommer med en gång. Jag lät honom komma samtidigt som jag tryckte in kuken så långt jag kunde i mig. Han föll till golvet i en duns och direkt hade jag en ny härlig kuk i mig. Det här är paradiset tänkte jag för mig själv. Efter sex kukar och lika många sprut i min fitta så reste jag mig och tittade på tjejerna. De var i extas av varandra och jag förstod att detta inte var första gången. Jag tog tag i Marias ben och hon ryckte till lite. Jag särade på dem och böjde mig fram och lät min tunga bearbeta hennes klitoris. Agneta satte sig då gränsle över Marias ansikte och sänkte sakta sin fitta så att Maria kunde komma åt hennes fitta. Marias fitthår kliade i näsan lite medan jag slickade i mig hennes härligt kåta safter. Det gick någon minut sedan började Bägge tjejerna skaka i kropparna och de kom i en våldsam orgasm.

När de kom till sans så frågade jag, -Vill ni ha mer? Bägge nickade och tittade på killarna. Jag viskade ”hur mycket” Maria tittade på mig och viskade tillbaka ”så mycket som möjligt” men era killar då reflekterade jag. – Sorry, vi ljög, ingen av dem är våra killar vi vill bara ha så mycket kuk som möjligt.

Jag tittade på dem med en undrande blick och fick ur mig –Då så.
Tjejerna la sig på golvet och jag sa till dem att lägga sig som jag låg på bordet innan. De la sig ner och drog upp knäna bakom armarna och blottade sina härliga håriga unga fittor. De smekte sig sakta över klitoris och killarna stod i ring och tittade på dem. Kukarna stod i härliga praktstånd. Jag sa till killarna att här har ni tre härliga fittor, ni får ta för er och knulla så mycket ni vill. Jag la mig bredvid i samma ställning och sa åt tjejerna att sära på sina fittor så mycket det går. Nå kilar ingen som vill hälsa på. Direkt dök det ner tre stycken och stötte in sina kukar i oss. Vi vill ha kuk längre upp också sa jag. Tre av killarna ställde sig på knä och gränslade våra huvuden så vi kunde suga kuk samtidigt som vi blev knullade i våra fittor. När de kommit i våra fittor så fick de byta plats så vi fick suga upp deras härligheter igen. De turades om broderlig och vi hade hårda kukar i oss hela tiden som for ut och in i våra fittor.
Vi kom alla tre samtidigt i en underbart förlösande orgasm.

Nu hade vi säkert sperma och kärlekssafter från minst tre killar var i oss och jag föreslog att vi skulle ta en dusch till Maria och Agneta. Vi lommade iväg tillfredställda till duschen och duschade av oss. –Nå, vill ni ha mer frågade jag. Agneta svarade att hon vill se alla runka av sig och känna deras sperma på kroppen. Vi får väl se om vi lyckas med det då.

Du då Maria vad vill du. – Jag skulle vilja onanera med dildo framför alla. Har du någon då frågar jag. Jodå, två stycken fick jag till svar. Inga gurkor frågade jag. Jo det finns i kylskåpet.
Vi duschade klart och virade en för liten handduk runt livet och gick ut till den väntande skaran igen. De hade inte rest sig från golvet och satt bara helt tysta med slappa kukar när vi kom ut. Här var det stämning fick jag ur mig och gick vidare ut i köket. Hämtade tre stora gröna gurkor och tog med sololjan som stod på bänken. Jag smorde in dem så de blev hala och slippriga, sedan gick jag ut till dem igen. Jag lät handduken falla till golvet medan jag stod där med de tre gurkorna i handen. Maria och Agneta lät också handdukarna falla och vi stod nu nakna alla tre framför killarna. Fortfarande ingen reaktion mellan benen på dem.

Maria började smeka och kyssa Agneta. Hennes hand smekte Agneta mellan benen medan killarnas ögon var fixerade på handjobbet. Jag satte mig bredbent på en stol och lade två gurkor åt sidan medan jag smekte med den tredje över brösten.
- Maria, sa jag. Kom och lägg dig framför dem.
Maria släppte Agneta och lade sig framför killarna med brett särade ben. Hennes fitta var kåt igen och hennes blygdläppar lyste rosa mitt i den mörka hårbeklädda fittan. Jag gick fram till henne och gav henne en av gurkorna. Hon tog ett fast tag i den och förde den mot fittan. Gurkan gled längs med fittan upp och ner innan hon sakta förde in den tills halva hade försvunnit in i henne. Jag bad att alla skulle sätta sig så de såg henne som hon hade bett mig om. Nu stod kukarna igen och de vajade som flaggstänger i storm när de gick mot henne. Hon tittade på alla som stirrade på henne och hon körde med gurkan fortare och fortare tills hon kom i en våldsam orgasm. Hela kroppen spändes i en båge och hon darrade i hela kroppen. Nu tog jag tag i hennes gurka och förde den sakta sakta in och ut i henne tills hon lugnat ner kroppen från spasmer.

Nu lade sig Agneta på golvet och jag bad killarna ställa sig runt om henne och titta på hennes kropp. Hon lade sig som förut med benen bakom armarna och spände rumpa och fitta mot dem. Jag bad henne att sära på fittan ordentligt så man såg rakt in i henne. Nu killar ska ni runka och försöka att pricka hennes grotta så gott ni kan. Ställ er på knä runt henne så hon ser era kukar spruta mot henne. Jag såg hur kåtheten lyste från Agneta när hon tittade på alla kukar som runkades runt om henne. Hon särade så mycket på fittan så det måste ha gjort ont. Men hon bara njöt och man såg rakt in i henne. Killarna började runka fortare och fortare och de kom en efter en och sprutade henne med sperma över hela kroppen. Agneta kom ett par gånger medan kaskaderna av den unga sperman träffade henne.

Nu är det min tur sa jag till tjejerna. Sätt killarna på ena sidan av bordet så lägger jag mig på bordet. Då tar ni med gurkorna så skall jag instruera er. Killarna lommade dit och satte sig och jag följde efter och lade mig på bordet. Spände upp min håriga fitta rakt mot dem på samma sätt som Agneta hade legat tidigare. Killarna tittade storögt när jag sa, -Kom med gurkorna nu.

Agneta och Maria kom med alla gurkor och jag bad Maria att köra in den första i fittan på mig. Det var en härlig känsla att känna den kraftiga gurkan i fittan på mig men jag ville ha mer. – Agneta ta den andra och stoppa in den med, försiktigt. Jag kände hur den andra gurkan gled sakta in bredvid den andra och fyllde min fitta till bredden. Nu började tjejerna att föra gurkorna i otakt in och ut. Det var underbart när en var på väg in så var den andra på väg ut. Hela tiden var jag fylld till bredden. Killarna tittade på hur gurkorna åkte in och ut i fittan på mig och deras unga virila kukar stod igen. Efter ett tag så bad jag dem ta ut dem och att en av killarna skulle lägga sig på bordet. Lydigt lade sig en av killarna på bordet och jag sänkte mig sakta över honom och bad att en kille skulle ta mig bakifrån också. Genast kände jag hur en kuk till trängde in i fittan på mig och de började föra dem in och ut i mig. Det var himmelskt och jag kände att orgasm kom både för dom och för mig. Jag skrek rakt ut när jag kom och kände hur det började rycka i deras kukar innan jag kände den varma sperman pumpa in i mig.

Agneta och Maria låg på samma sätt på golvet med två kukar i sig. Jag såg hur två av killarna hade blivit utan och sa till dem att ställ er framför Agneta och Maria så får de suga av er. Killarna ställde sig på knä framför tjejerna som nu hade tre kukar i sig var. Jag såg hur alla var nära orgasm och det tog bara ett kort ögonblick till innan alla sex kom i ett grupp tjut.

Nu låg vi alla i en hög och bara pustade ut. Jag kunde inte låta bli Marias fitta utan smekte henne ömt medan jag somnade på golvet.
Skicka gärna kommentarer till trsher1@hotmail.comRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-29

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (13 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Rick skrev

En våt dröm... :-)

Betyg: 4
Fille skrev

Du är bäst!!

Betyg: 5
trazta skrev

supper bra :D

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter