Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Människans bästa vän - eller: En djävulsk plan.


Äntligen ett seriöst svar på denna kontaktsida! Jag hade börjat tvivla på att det fanns någon kvinna bakom alla dessa alias, men nu så verkade som om jag fått napp i alla fall. Man har ju ofta önskat att man bodde i typ Stockholm där det verkar krylla av kåta flickor och kvinnor, i en mellanstor norrländsk stad kan man ju förstå om integriteten och hemlighetsmakeriet är viktigt. Men nu…kuken reste sig av bara tanken.

Enligt profilen så var hon ca 15 år äldre än jag. Härligt, alla dessa år jag fantiserat om en äldre kvinna, som både är sexuellt erfaren, kunnig och framförallt kåt. Kanske t.o.m utsvulten. Efter tre – fyra meddelanden där vi pratade allmänt om vem vi var och så, frågade hon helt plötsligt om vi inte skulle träffas. Hur skulle det gå till tänkte jag, tusen planer for genom huvudet. Det är ju känt att Internet hyser de flesta sorters galningar och psykopater. Hon gav mig sitt mobilnummer i nästa mail, antingen är hon inte rädd om sig själv eller dum eller….tankarna snurrade.

Jag ringde henne, en trevlig hurtig röst svarade. Glatt berättade hon lite mer om sig själv och att jag verkade så trevlig till skillnad mot andra hon mött på nätet. Tyvärr var hon gift och jobbade heltid, så det kunde bli lite svårt att hitta tid för en träff. ”Vad gör du på lunchen då”, frågade jag.
- Då måste jag skynda mig hem för att gå ut med hunden, svarade hon.
Åh jäklar! Ännu fler, och nu djävulska, tankar for runt i hjärnan. Ända sedan jag kom på min jämnåriga granntjej, då vi var i 13-års åldern, med att hennes Labrador låg mellan hennes ben och slickade hennes fitta, har jag haft fantasier om djur och speciellt då hundar tillsammans med flickor. Kanske kunde jag….
- Men du kan ju möta upp oss på vår lunchpromenad så kan vi prata lite och bekanta oss, sa hon och väckte mig ur mina dagdrömmar och mitt plansmidande.
Så berättade hon vart hon brukade gå och vilken tid vi skulle ses. Jag kunde inte sluta fantisera…

Lite för tidigt kom jag till den överenskomna platsen. Jag hade duschat och runkat lite under tiden jag väntat på att det skulle bli dags att ge sig av. Jag gillar att runka i timmar utan att låta det komma, så kuken blir alldeles svullen, ådrig och nästan gigantisk. Annars har jag väl en normalstor kuk, kanske lite grövre än ”normalt”. Efter en stunds spänd väntan, då jag verkligen började fundera över vad jag gett mig in på, dök hon plötsligt upp. Fan, hon är ju riktigt snygg! Kort, kanske 1.60 och riktigt stora bröst. Inte för att jag är någon bröstälskare, jag gillar bröstvårtor mer, men stora bröst är ju inte någon nackdel.
- Heej, sade hon samtidigt som hon kramade om mig.
Luktade gott gjorde hon också.
- Ledsen att jag är sen, och jag måste tyvärr skynda mig tillbaka för lunchen är snart slut.
- Ingen fara, sade jag. Det är bara kul att få se hur du ser ut. Kuken var riktigt hård nu.
- Vilken sötnos du är, sade hon. Dig måste jag få träffa igen, tänk att träffa en seriös kille på nätet…som dessutom visar sig vara en sötnos. Kan vi inte ses någon gång nästa vecka?
Fan, tänkte jag. Kuken är hård som stål, det ser ut som om jag har en djävla (mini)baguette i byxbenet.
- Visst, svarade jag. Men…jag måste ju få veta vad hon gillar.
- Vad vill du göra då? Frågade jag, och fortsatte ”jag gillar att slicka fitta”. Undrar om hon pallar språket tänkte jag.
- Min fitta får du mer än gärna slicka, sa hon leende. Jag lovar att suga dig djupt om du är duktig skrattade hon.
- Ring mig efter helgen, jag har lovat min gubbe att följa med honom på en liten weekendresa.
- Visst, svarade jag…med en om möjligt ännu styvare kuk
Under helgen som gick planerade jag vårat första möte. Jag ville inte att vi skulle ses hemma hos mig, tänk om hon var ett riktigt psyko eller om hennes man fick reda på att hon var otrogen och fick ur henne var jag bodde. Nä, bättre att träffas någon annanstans.

Jag hade lånat en kompis övernattningsrum, litet och halvskabbigt. Men spelade det någon roll? Vi hade stämt träff en bit därifrån så skulle vi gå tillsammans till mitt näste. Jag hade förberett med kondomer, glidmedel och diverse leksaker inklusive rep och ögonbindel. Man vet ju aldrig…Kuken stod upp som ett spett.
- Heej, hörde jag på långt håll. Wow, hade hon jycken med? Ja ja, man vet ju aldrig.
- Hur är det, frågade hon. Jag har tänkt på dig hela dagen, åh vad spännande det är.
- Kom, sade jag. Så drog jag henne mot målet.
Vi han bara komma in i det lite torftiga rummet så kysste hon mig. Dom stora tunga brösten trycktes hårt mot mig.
- Klä av dig, sade jag. Jag vill se din fitta, så mycket jag fantiserat och runkat och drömt om den. Jag vill se den NU!
- Har du runkat och tänkt på mig? Fnittrade hon samtidigt som hon klädde av sig.
- Sätt dig på skrivbordet , sa jag när hon var utan byxor och trosor.
Hon gjorde det och särade på benen. Fittan glänste av fukt, och den såg välanvänd ut. Jag började med två fingrar.
- Sängen, viskade hon, ta mig till sängen.
- Först vill jag att du smakar på min kuk, sa jag och tryckte ner henne på golvet. Jag har fantasier om att jag är dominant, men har haft svårt att leva ut dessa då det inte alls stämmer överens med min personlighet. Men nu kunde jag inte hålla mig, hon fick kuken lite längre ner i halsen än vad hon klarade av… Så lyfte jag upp henne igen, det rann saliv om kuken och tårar från hennes ögon.
- Lägg dig ner, beordrade jag henne och förde henne mot sängen.
- Jag är så kåt, gör vad du vill med mig sade hon.
- Det bestämmer inte du, log jag.
Hon lade sig på rygg och jag lade mig ovanpå i en 69:a. Jag var inte snäll när jag juckade i hennes mun. Hennes fitta smakade gott och till min glädje var både klitoris och läppar väl utvecklade, riktigt stora faktiskt.
Så satte jag mig över hennes ansikte, tog ut kuken och lät henne suga pungen och slicka mitt anus. Jag lyfte upp hennes ben mot mig så fittan blev helt öppen. Det var kanske nu jag borde ha kontrollerat mig, men jag kunde inte låta bli.
- Kom, sa jag och tittade på jycken, samtidigt som jag klappade inbjudande på fittan hennes. Han tvekade en halv sekund, sen hoppade han upp i sängen och nosade på fittan.
Med mig sittandes på hennes ansikte kunde hon inte uppfatta vad som hände, hon trodde nog att det var jag som slickade. Om jag ändå haft en sådan tunga! Jycken lapade och lapade som det vore grädde på fittan.
- Vilken syn, tänkte jag. Jycken slickade tydligen som hon ville, för hon fick svårt att ligga still och vara tyst. Jyckens kuk stod rätt ner, riktigt stor faktiskt. Och hon anar inget…nu kom de djävulska planerna igen. Kanske jag ska ställa henne på alla fyra, med ögonbindel. Så får vi se vem av oss som knullar henne….Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: dr_k9

  • Publicerad Publicerad: 2006-11-20

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Pelle skrev

Härligt upphetsande

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter