Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Män som är galna i kvinnor.

Det var inte fören på vårterminen i nian som jag förstod hur långt mina kvinnliga former och charmiga beteende kunna ta mig. Idag har jag värsta våningen i de lyxiga kvarteren, en flott bil, ett bra jobb med en snuskigt hög lön. Jag fyller tjugotre om ett halvår och saknar ingenting av materialistiskt värde.
Och nästan allt har fått tack vare – mitt utseende, min kropp och mitt öppna sinne.
Män är så lätta att manipulera och få dit man vill, så länge man vet hur man skall gå till väga.

Det började som sagt i nian, en vårtermin en mattelektion. Vi hade lektion för magister Grönberg som var en nästintill overkligt trist typ. Han passion för matematik var lika stor, som min var liten. Jag hatade matte och mitt betyg var en bekräftelse på detta.
Just den här lektionen satt jag längst fram, bara någon meter från katedern. Min kropp var redan välutvecklad och jag ansågs vara en ”heting”, har jag senare fått veta.
Jag är naturlig brunett och hade då lätt lockigt hår som gick en bit ned på ryggen. Bland flickorna i klassen så var jag längst, dryga enåsjuttio, med en slank kropp som ”gjorde” mig ännu längre. Tidigare hade jag haft komplex för min reslighet, men nu kunde jag uppskatta min kropp eftersom allt satt snyggt på mig.

Jag var vid den här tiden inte ännu medveten om att pojkar och män kastade lystna blickar efter mig. Och tänkte därför inte så noga på, hur vida jag klädde mig sexigt eller inte.
Just den här dagen var jag iklädd ett par slitna jeans och en tajt skär topp. Min bh hade någon stulit från omklädningsrummet under gympan, därför hade jag heller ingenting på mig under den tajta toppen.
Jag satt och vred och vände på ännu ett omöjligt tal och jag fick känslan av att siffrorna i boken skrattade åt mig. Jag fick också känslan av att någon stirrade på mig, och tittade därför upp för ett ögonblick.
Min förnimmelse stämde. Det var magister Grönberg som stirrade, men han stirrade inte just på mig, han stirrade på mina bröst.
Först fylldes jag av en känsla av obehag, men ganska snart kände jag något annat. En mossig mattelärare, minst trettio år äldre än mig, satt och stirrade på mina bröst. Av ingen annan anledning än att han tyckte om vad han såg.
Nu upptäckte Grönberg att jag titta upp och kastade huvudet åt sidan och blickade ut genom fönstret. Han rodnade lätt på halsen och svalde stort.
Jag blev lite konfunderad av situationen och bad om att få gå på toaletten. Grönberg nickade och såg närmat lättad ut. Inte sällan brukade han häva ur sig någon kommentar om att toalettbesök skulle utföras på rasterna, men nu bara nickade han till svar.
Väl inne på toaletten så ställde jag mig framför spegeln. Mina fasta bröst stramade emot det tajta och tunna toppen. Bröstvårtorna var inte speciellt styva, men kunde ändå anas under tyget. Jag log åt min idé, att jag nu skulle ge Grönberg något extra att titta på.
Jag förde in mina händer under toppen och började smeka mina bröst. Jag njöt av min egen beröring och nöp mig lite mjukt i bröstvårtorna som genast reagerade på min behandling. Vårtorna styvna och brösten såg om möjligt ännu fylligare ut. Nu kunde ingen missa, alldra minst Grönberg, hur mina styva bröstvårtor nästan letade sig igenom det skära tunna tyget.

Jag återvände till klassrummet och klev in. Jocke som satt alldeles innanför dörren höll på att slå hakan i golvet då jag klev in. Jag nästan kände hur hans blick klättrade över mina bröst, samma sak gällde för övriga klassmedlemmar.
Jag slog mig ned på min plats och låtsades fundera över ett mattematiskt problem samtidigt som jag lutade mig bakåt och tittade ut genom fönstret.
I ögonvrån såg jag Grönbergs blick. Han verkligen fånstirrade på mina bröst och kunde inte hindra sig själv från att slicka sig om munnen. Jag fortsatte mitt skådespel och lätt ena handens fingrar smeka lite försiktigt över halsen, ned mot klyftan mellan mina fasta bröst.
Grönberg kunde inte slita blicken och hans andetag blev allt tyngre. Den återstående kvarten av lektionen så gjorde jag inte ett skvatt, ja mer än att framhäva brösten och ibland puta lite med läpparna. Exakt vad Grönberg gjorde, är jag inte säker på. Men hans händer befann sig under katedern och hans arm vittnade om små rörelser där under.

Förutom tillfredställelsen att få retas lite med Grönberg, så upptäckte jag också en annan sak. Jag blev kåt av leken. Jag kände hur min upphetsning stegrades under dessa minuter. Jag blev fuktig mellan benen och mina bröstvårtor förblev styva under hela lektionen.
Jag tyckte om det så mycket, att jag redan nu visste att detta långt ifrån var den sista gången som jag skulle komma att njuta av att hetsa upp männen i min omgivning.
Men att det som bonus skulle tillkomma andra fördelar visste jag inte då.

Vid nästa mattelektion två dagar senare, så hade jag förberett mig lite noggrannare. Ja jag hade inte pluggat extra på matte, men jag hade valt mina kläder med omsorg. Dessutom hade jag satt upp håret i en flickaktig tofs som jag trodde skulle falla Grönberg i smaken.
Jag såg till att få samma sittplats som senast, nära mitt offer.
Lektionen hade inte mer än börjat, innan det att jag böjde mig fram över bänken så att Grönberg kunde få en första titt ner i mitt u-ringade linne. Linet var lite stort och axelbanden gled lätt av min axel. För dagen hade jag också valt att bära bh. En vit tunn, nästan genomskinligt bh i satin. Av vilken Grönberg nu fick sig en glimt.
Man kan inte påstå att jag behövde lägga ner mycket jobb. Den pilska mattemagistern satt på kroken innan det att jag ens hunnit få på något agn.
Jag tyckte nästan synd om honom, då han hade fullt sjå med att stirra och lika fullt att få det att se som om att han inte stirrade.

Efter några minuter avfyrade jag en klassiker. Jag ”råkade” tappa min penna på golvet, så att den rullade bort någon meter.
På så vis fick Grönberg möjligheten att beskåda mina nakna slanka ben, då jag trippade fram emot katedern. Jag bar en väldigt kort skottsrutig kjol som slutade en futtig bit nedanför mina höfter. Väl framme vid mitt mål, som naturligtvis inte var pennan. så satte jag mig långsamt på huk, vilket fick min kjol att avslöja ett uns av min välformade stjärt.
Grönberg studerade minsta rörelse från sin plats. Jag var numera bara några decimeter ifrån honom och snurrade ett halvvarv så att han kunde snegla ner i mitt dekoltage. Jag sneglade upp honom med mina bruna rådjursögon och gav honom en diskret blinkning, innan det att jag återvände till min plats.
Grönberg var röd i ansiktet och skruvade sig av och ann på stolen. Gubben var kåt som en räv i mars, vilket visserligen gällde för mig också. Jag kunde inte hindra mig själv ifrån att försynt låta fingertopparna snudda vid den våta fläcken på mina trosor.
- Jaha, sa Grönberg med påtagligt skrovlig stämma. Då har jag rättat era prov och kommer nu att dela ut dem. Några av er har gjort stora framsteg vilket glädjer mig. Men vissa av er verkar vara fullständigt obildbara. Nåväl…
Grönberg gick runt bland bänkarna och delade ut proven med ömsom R och bockar i marginalen. Detta var inget jag såg fram emot, då jag aldrig brukade ha mer än knappt hälften rätt på matteproven.
- Dig vill jag prata med efter lektion, sa Grönberg då hade släppte provet på min bänk.

Jag vände upp sista sidan och höll på att drabbas av en smärre chock. Tjugofyra rätt av tjugofem möjliga!
Detta var helt otroligt, särskilt med tanke på att jag bara svarat på femton frågor. Jag bläddrade igenom provet och kände hur min puls steg. Tal efter tal var korrigerat, de blanka raderna ifyllda och över allt - stora gröna R.
Vad hade de tagit åt surpuppan Grönberg, vad sysslade han med?
Jag tittade upp och såg hur han åter stirrade på min kropp, hans blick var glansig och andetagen djupa.
Men såklart, det var därför. Det var för att jag bjudit kåtgubben på lite hud, som han belönade mig genom att faktiskt fuska med mitt prov.

När de andra lämnat klassrummet och Grönberg försäkrat sig om att det bara var jag kvar, så reste han sig upp och låste dörren.
Därefter återvände han till sin plats vid katedern på vilken han lade sin hand.
- Du kan komma och sitta här, sa han med något som gränsade till en viskning.
Även om jag inte visste vad jag hade att vänta mig, så var jag inte rädd. Mycket kunde man säga om Grönberg, men att han kunde vara våldsam det hade jag svårt att tro.
Jag satte mig på katedern vilket fick den korta kjolen att glida upp längs låren.
- Vad tycker du om resultatet på ditt prov, viskade Grönberg.
- Bra, överraskade men bra, svarade jag och såg på honom.
- Du kanske undrar varför jag gjorde som jag gjorde, med ditt prov? Fortsatte Grönberg som verkade ha fullt sjå med var han skulle göra av sina händer.
- Jo det är klart, det undrar jag ju, svarade jag och ansträngde mig att låta så naiv som möjligt.
Grönberg som inte lägre försökte dölja att han stirrade överallt utom i mina ögon, harklade och sa: - Jag tyckte att jag kunde göra dig en tjänst, nu när du är så snäll emot mig.
Grönberg såg mig äntligen i ögonen, vilket fick honom att glömma av sina händer som nu masserade bulan på hans bruna byxor.
- Snäll? Hur menar du nu? Frågade jag och fortsatte spela spånig bimbo.
- Du har ju låtit mig, jag vad skall man säga. Du har låtit mig ta del av din kropp på ett charmerade vis.
Det var första och sita gången jag bjöds på den formuleringen, från en man som stirrat sig kåt på mina former.
- Jaha, svarade jag med viss tvekan i rösten.
- Jag tycker mycket om att se på dig, väldigt mycket. Fortsatte Grönberg och fuktade sina torra läppar.
- Vad tycker du bäst om då, frågade jag och gav Grönberg en blinkning.
- Hmrr, ja du. Vad tycker jag mest om.
- Mina bröst, frågade jag med min flickaktiga och naiva röst.
- Ja, dina bröst är ljuvliga. Jag tycker mycket om dina bröst.
Nu lät det ungefär som om att Grönberg försatts i trans, han vilade länge på ordet bröst och hans ögon vattnades.
- Men du har ju knappt sett något av dem…
- Jag tänkte just fråga dig om det. Vad skulle du gilla att få upp dina betyg något?
- Det är ju aldrig fel, men vad har det…
Grönberg var ivrig nu, hans andning lät ansträngd och hans handflator svettiga.
- Jag tänkte att om du lät mig få se lite närmare på dem, så skulle du kanske kunna få ett VG i nästa betyg. Vad säger du om det?
- Du menar mina bröst?
- Mmm Ja, dina bröst.
- Tja, varför inte.

Jag försökte spela naiv och lite korkad. Men i själva verket tyckte jag att situationen var oerhört upphetsade. Grönberg hade ett rejält stånd innanför brallorna, vilket gjorde mig ännu kåtare.
Därför lät jag båda axelbanden falla ned över axlarna och krånglade ned linnet runt midjan. Sedan drog jag långsamt ned bh-banden och sist bh:n så att mina runda bröst blottade framför Grönberg lystna blick.
Han sa inte ett ljud, men hans ögon avslöjade hans innersta tankar.
- Tycker du om dem?
- Dom är underbara, svarade mattemagistern hest.
- Du kanske vill känna på dem.
Grönberg svarade inte. Men tiondelen senare stod han upp och kupade sin hand runt mitt bröst.
Hans hand var varm och fuktig. Men det var ändå skönt att känna hur han smekte mina bröst och styva bröstvårtor.
Jag njöt av hans beröring, vilket förmodligen var förklaringen till varför jag inte blygdes för att ta nästa steg. Vilket var det förslag som Grönberg hade näst på tur.
- Vad skulle du säga om ett MVG i betyget, viskade han i mitt öra och kramade mitt bröst.
- Låter ännu bättre, sa jag.
Utan ett ord knäppte Grönberg upp sina byxor och lätt dem falla till golvet, där de snart fick sällskap av hans randiga kalsonger.
Sedan tog han min hand och förde den till sin grova och hårda lem.
- Rör vid den, viskade han.
- Du menar såhär?
Jag sa inget mer, utan slöt mina lena fingrar runt hans kuk och började runka honom.
Hans grepp om mitt bröst blev stadigare och efter bara halvminuten så sprutade han sin ljumma säd över min underarm.
- Åååå, stönade Grönberg och bet sig i läppen. - Underbara lilla fittflicka vad du gör du är duktig på att runka min bamsekuk.
Helt tydligt så bytte Grönberg skepnad i och med sin orgasm. Fittflicka och bamsekuk, var inte de ord jag räknat med att skulle komma ur magisterns mun.
Han juckade emot mig och frustade av välbehag. Får jag känna på din lilla fitta, sa han och fumlade med handen mellan mina ben.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DonDiablo

  • Publicerad Publicerad: 2009-11-19

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

cathaya skrev

Underbart upphetsande. Ser fram emot fler noveller om hennes väg till framgång

Betyg: 5
Ken skrev

Kåt Magister Vill Kolla Tjejens Nakna Kåta Kropp o Blir Runkad av Hennes Hand tills Sperman Sprutar! MVG KUK FITTA!!!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter