Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Män som är galna i kvinnor 7

Efter att ha övertygat mina föräldrar om att jag inte fått sparken, så kunde jag ägna de återstående veckorna av sommarlovet åt ren njutning.
Vilket fick mina dagar att se ut ungefär på samma vis. Jag sov fram till tio-elva på förmiddagen, intog långsamt min frukost. Sommaren var fantastisk, så därför hägrade som regel sol och salta bad. Jag valde dagens bikini och skickade sedan ett sms.

En kvart senare så stod det en bil utanför vårt hus och väntade. Det var Mackan. Han körde mig både till och från stranden, såväl till andra lämpliga utflyktsmål. Han var min privata chaufför, och för det betalade jag – ingenting.
Mackan var en av de blygaste och mesigaste grabbarna i gänget. Men jag visste att brukade runka sig till sömns varje kväll, med bilden av mig på sin näthinna.
Därför nöjde han sig med att få en stund tillsammans med mig i bilen, på tu man hand. Eftersom jag inte är hjärtlös, så försåg jag honom med nya bilder att hetsa upp sig över.
Jag hade oftast bara bikiniöverdelen på mig, kombinerade med en kort kjol eller skurna shorts, då jag hoppade in i hans bil.
Han kunde inte titta sig mätt på min slanka solbrända kropp, och jag fick gång på gång påminna honom om att hålla ögonen på vägen. Dessutom brukade jag krydda våra resor genom att berätta om drömmar, eller rent av vad jag haft för mig på egen hand.

- Hej.
- Hej Mackan, hur är det?
- Bra.
- Skönt, vad tycker du om min nya bikini, jag köpte den igår.
Fortsatte jag och rättade till den minimala bh:n, som inte dolde mycket mer än några centimeter runt bröstvårtorna.
- Snygg.
- Visst är den. Trodde aldrig jag skulle köpa en rosa bikini, men nu när jag är såhär brun är det riktigt sexigt. Se så brun min mage är…
Sa jag och smekte min hand över magen och ner mot kanten på kjolen.
- Tycker du att det är snyggt?
– Ja, väldigt svarade Mackan.

- Jag har tänkt på en sak. Varför blir man kåt av att ligga i solen, är det värmen som gör det?
På Mackan kunde jag se hur hans sinnen skärptes. Jag visste att han njöt av att höra mig prata om mina sexuella fantasier och funderingar. Därför sparade jag sällan på krutet.
- Du vet igår när jag kom hem från stranden så var jag så kåt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
Mackan hade börjat vår färd emot stranden, och jag noterade att han körde långsammare för var dag. Han ville dra ut på dessa stunder.
- Jag kunde inte tänka på något annat än hur kåt jag var. Otur för dig att du inte körde hem mig igår, då hade du fått rycka ut, sa jag och skrattade till.
Mackan krängde till med bilen och såg på mig, som om jag just berättat att han varit ett nummer från tjugo miljoner på lotto.
- Men jag är ju ganska bra på att göra mig själv en tjänst, om du fattar vad jag menar..
Mackan fattade.
- Jag hade inte hunnit få av mig bikinitrosorna och börjat smeka fittan innan det att jag fick syn på att grannen. Han stod i fönstret mittemot och tittade in i mitt rum.
- Hoppsan, sa Mackan. Vad pinsamt.
- Ja först kanske. Men du vet jag tyckte att det var häftigt. Han är faktiskt rätt snygg, du vet vem det är eller?
- Ja, Joakim heter han väl?
- Ja just det. Han är ju inte så mycket äldre än oss. Grejen är att han inte har sitt rum där, jag har åtminstone aldrig sett honom där förut. Men strunt samma.
Han stod och stirra in, och såg hur jag låg och smekte mig. Det fick mig heltänd, så jag sära lite extra på benen för att bjuda honom på lite show.
- Det måste han ha gillat, sa Mackan med skrovlig röst.
- Hade du gillat det? Frågade jag och särade samtidigt lite på benen.
- Om.
- Hur som helst. Jag låg där och njöt, extra upphetsad av Joakim såg på. Då upptäckte jag att han dragit ned sina byxor och stod och runkade som en galning. Det var så grymt häftigt. Han stod där och dreglade över mig, samtidigt som han runkade sig blå.
- Inte så konstigt.
- Nä, det var väl inte det. Fan jag blir kåt bara av att tänka på det, svarade jag och drog upp min kjol så att bikinitrosorna syntes.
- Men du kan inte gissa vad som hände sen. När vi höll på som bäst, så kom hans farsa in i rummet. Jag såg honom innan Joakim. Fattar du vad pinsamt?
Hans farsa ryckte tag i Joakim och såg ut att skälla, sedan lommade Joakim slokörat iväg.
Mackan drog lite på munnen och såg ner mellan mina ben.
- Gissa vad gubbdjävulen gjorde sen. Han vinkade och väntade på att jag skulle visa fittan för honom. Men jag hade dragit på mig täcket och tänkte minsann inte låta honom se.
- Vilken historia, sa Mackan.
- Ja herregud. Nu kan man inte se den familjen i ögonen.

Jag kasade fram på sätet så att kjolen åkte upp ytterligare en bit, och bikinityget stramade över mitt sköte.
- Du Mackan…
- Hmmm
- Jag är kåt igen, sa jag och log emot honom samtidigt som jag tog hans hand och placera några fingrar utanpå bikinitrosorna.
Hans hand var varm och skakade av upphetsning .
- Känn, sa jag sedan och drog tyget åt sidan så att hans fingertoppar hamnade i min fuktiga skåra.
Han förde långsamt in ett finger och jag blundade för att inte störas av yttre omständigheter.
Jag tog tag om hans handled och styrde hans finger in och ut ur mig, långsamt och stilla. Med min andra hand smekte jag min klitoris.
Så stannade bilen och jag blev tvungen att slå upp ögonen.
- Vi är framme, sa Mackan.
Han var visserligen snäll och ganska söt, men smart var han inte. Nu fick han äntligen chansen att komma innanför mina trosor, och så kör han inte en omväg? Jag kunde inte dölja min irritation. Nu stod vi på parkeringen, knappt tjugo meter från stranden. Nåväl, där rök hans chanser. Själv tänkte jag skynda mig ned i vattnet och kyla av mina begär.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DonDiablo

  • Publicerad Publicerad: 2009-11-27

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Embla skrev

Lätt en höjdpunkt i ensamma stunder.. Keep up the good work making me wet.

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter