Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Mamma och min lillasyster

Detta hände när jag var sextonår.
Min lillasyster Lotta var fjortonår hade varit lite sorgens ett tag det märkte jag.
Min mamma är väl egentligen inte min riktiga mamma är väl styvmamma till mig och Lotta vår riktiga mamma dog i Cancer när vi var små. Mamman heter också Lotta men vi kallar henne mamma. Vi var väl inte direkt pryda i vår familj båda mammas och Lottas bröst så jag ofta men mammas fitta har jag aldrig sett och inre Lottas sen vi var små.

Jag hade börjat runka för flera år sedan trodde att Lotta onanerade.
Denna kväll skulle jag sova över hos en vän man blev sjuk. Pappa var på tjänsteresa. När jag kom hem lyste det i sovrummet mamma låg och läste när Lotta kom in. Mamma får jag fråga dig en sak hur känns en orgasm, svårt att beskriva Lotta men det är väldigt skönt. Tror aldrig jag fått någon min vänninor säger hur skönt det är men jag har inte upplevt det. Tänk inre på det de kommer du är ju fortfarande ung. Men mamma jag har fört in fingrar och en penna i fitta pirrar lite men inte mer är det än orgasm. Nej Lotta det är det inte när du fått än vet du om det. Men mamma jag blir ofta våt och Johan (mitt namn) brukar nosa på mina trosor och sedan så sprutar han. Misstänkte nästan det har sett lite fläckar på både mina och dina trosor men det hör väl till hans ålder.
Men har skönt varför inte jag.

Lotta du sa att du förde in saker i fittan du gör inget annat, smeker du aldrig din klitoris. Vet inte riktigt vad det är. Lilla gumman jag får mig visa och lära dig.
Mamma tog nu av sig sina trosor hon hade en väldigt hårig men vacker fitta.
Mamma särade på benen så Lotta kunde se men även jag såg in i mammas fitta.
Lotta tittade med stora ögon detta är klitoris den är känsligt det är lättare att få orgasm genom att smeka den. Lotta tog nu av sig sina trosor och särade även hon på benen. Lotta hade rätt mycket hår runt fittan men det var kort. Mamma titta de på Lottas fitta du har en vacker slida Lotta och en fin klitoris.

Jag stod utanför med ett värkande stånd såg in i två fittor, okey det var mammas och min lillasysters men det tänkte jag inte på då jag började runka.
Nu började mamma onanera smekte sin klitoris, gör som jag Lotta sade hon när Lotta började smeka sig kom jag min sats landade på marken. Efter några minuter böjdare Lotta gny lite, jag var fortfarande hård ståndet hade inte lagt sig.
Mamma tittade på Lotta så jag min dotter fortsätt kom för mamma. Lotta började stöna och grimaserade till gick upp i brygga och pep till. Efter någon minut log Lotta nu vet jag vad en orgasm är skulle gärna vilja ha med av det. Jag hade sprutat en gång till. Lotta om du inte berättar detta för någon kan vi onanerade tillsammans nu.

Jag lovar mamma att inte säga någonting, men jag är fortfarande de blöt kallas nog kåt och jag känner lukten av min fitta. Det är inte bara lukten utan även min.
Mamma tog upp en massagestav ur nattduksbordet denna är min testa och smek din klitoris med den. Nu började de onanera Lotta kom snabbt skrek nu rakt ut, några minuter senare sprattlade mamma till. Då kom jag för fjärde gången.
Min Björn Borg kalsonger skulle nog man aldrig få rena. Jag väntade och efter någon halvtimme släckte mamma lampan väntade tio minuter smög sedan in.

Gick in i tvättstugan lade mina kalsonger i tvätt maskinen visste att mamma skulle tvätta underkläder på morgonen. Gick förbi min syster rum hörde lite gny dörren stog lite på glänt, Lotta låg naken på sängen och onanerade. Verkade som vill ta igen den tiden hon tyckte hon skulle ta igen de orgasmer missar. Jag har läst att inte alls alla kvinnor börjar onanera tidigt men är väl olika. I vanliga fall skulle väl jag fått stånd och börja runka men inte mer under detta dygnet. Jag runkade som jag brukade imorse och så fyra orgasmer senaste timmen.
Denna upplevelse runkade jag ofta till närmaste året. Att min syster började onanera var det ingen tvekan om det märkte jag. Man kunde kanske gå i badrummet och det luktade fitta, kände igen den lukten sedan Lotta och jag lekte doktor när vi var små men då var de inget sexuellt.

Lotta fick lite senare en massagestav av mamma, kunde inte använda hennes tog om pappa skulle upptäcka den men Lottas safter. Mamma sade att man kan tvätta den och pappa skulle nog inte känna någon skillnad, men man vet aldrig Lotta skulle påminna om våran biologiska mamma.
Mamma vill helst inte använda en stav som Lotta använde även om hon inte hade den inne i slidan men skulle kanske användas där också tillslutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2021-09-12

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

hs=ae30a599286e984a95207f70156256f1 skrev

hs=ae30a599286e984a95207f70156256f1

Betyg: 5
h=ae30a599286e984a95207f70156256f1- skrev

kc8esz4

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter