Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Malins 19 årsdag del 2

Malin kände ett rep runt sina handleder dras åt och surras hårt runt lederna och ändarna knöts ihop bakom ryggen. Hon tittade på killen med pistolen som tog framför bilen, han tittade på henne och hon såg hans läppar le innanför rånarluvan. En av killarna som band henne tog tag i henns underkäke och klämde till så att hon tvingades gapa. Den andra killen höll en röd gummiboll med svarta läder remmar framför munnen på henne. Ballgagen sattes i munnen på henne och remmarna spändes åt hårt i nacken på henne.

Chocken hade släppt och hon tänkte att hon kunde inte ta sig loss och skrika på hjälp var för sent. Dom reste henne upp och vände henne om och hon stog lutad mot framskärmen med häcken. Hon såg väskan med fler rep i på marken, och att de tog fram ett grovt långt vitt rep med en snara i ena änden. Dom lyfte på hennes ben ett i taget och trädde snaran runt hennes fotleder, de band ihop hennes fötter mycket hårt. Hon kved när hon kände en viss smärta. Dom surrade ett kortare kraftigt vitt rep runt hennes ben precis ovanför knäna och knöt ihop ändarna. Hon sattes på motorhuven och ena killen ställde sig med ryggen mot henne höll upp hennes ben, den andra kille tog rullen med silvertejp. Det tejpades runt hennes fötter hon kunde inte se det för att killen stog i vägen, men hon kände tejpen på andra sidan det tunna tyget på skorna. Killarna tog ett kliv tillbaka och släppte ner hennes fötter och hon tittade ner. Hon såg det vita gummit på skorna som går upp över tårna sen en tunn sträng av det svarta tyget och sen en bred remsa silvertejp som surrats flera varv hårt, sen en till tunn sträng av det svarta sko tyget och den det vita repet runt fotlederna. Sen de svarta byxbenen och vita repet vid knäna sen byxorna upp till skinn jackan. Benen och fötterna kändes som en kraftig pinne ungefär helt omöjlig att sära och böja på.

Killen med pistolen gick och öppnade bakluckan på bilen och de andra två lyfte upp henne och bar henne dit och de la ner henne i bakluckan och stängde. Hon ålade runt där bak på golvet och la sig på ena sidan, det minst obkväma sätt hon kände, samtidigt som hon hörde bildörrar öppnas och stängas. Bilen startade och började rulla iväg.

Malin tänkte:
Vad fan är det här? Bunden på det här sättet liggandes i bakluckan på min egen bil? Vart ka vi? Vad ska de göra med mig?

Malin kom fram till att de tre killarna hade kidnappat och bundit henne för att pressa hennes välställda föräldrar på pengar.

Malin hade dålig tids uppfattning när hon trodde att de hade åkt bil i en timme, när hon kände att bilen stog stilla efter en halv timmes bilresa. Hon hoppades att det var en poliskoll nu och lysnade efter röster, så att hon kunde sparka med sina ihop bundna ben mot bakluckan. Men det hon hörde var ett ljud som lät som en garageport, och bilen rullade fram lite och stängdes av och port ljudet hördes igen och ett ljudet från ett lås som låstes och skrammlet av nycklar.

Bakluckan öppnades och Malin lyftes upp och ställdes på golvet bakom bilen. Det tog någon minut innan hennes ögon vant sig vid ljuset i garaget. Hon tittade sig omkring och såg bara några arbetsbänkar framför bilen och en ståldörr i vägen 15 meter bort från bilen. Hon tittade ner på golvet och såg deras repväska, hon såg att en av killarna tog upp ett svart läder halsband med nitar i och ett koppel, som sattes på henne. Ett kort ridspö kom upp ur väskan. Hon tänkte att det här kommer att göra ont om jag inte gör som de säger. Hon tittade mot ståldörren och såg att en av killarna stog och höll upp den och hade en video kamera i handen och filmade henne. Hon hörde spraket av röstförvrängaren.

Killen: Du ska in genom dörr öppningen.
Malin: HNG ANG NNH ING HANG UNG ÖNG ANG UNGIT INNNGH!(Hur fan då ni har ju för fan bundit mig)
Killen: NU FÖR FAN DIN LILLA SLYNA!!!

Malin fick ett hårt pisk rapp på häcken, och hon började hoppa försiktigt fram mot dörren. Hon kände att hon hande skaplig ballans och hoppade snabbare när hon kände fler pisk rapp mot sin häck.

Vill du veta vad som händer med Malin på andra sidan dörr posten? Omdömme tack?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bondage-30

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-06

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter