Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Malins 19 årsdag

När Malin fyllde 18 år fick hon ett par handbojor av sin kompis Lina, eftersom hon berättat om vissa fantasier. Det var inget billigt skräp för 100 spänn utan riktiga saker som hon lekte med för sig själv som singel. Malin hade fått mersmak och sagt det till Lina som bara sa vänta tills du fyller 19 år. Och det var ju idag.

Malin bodde norr om sthlm strax utanför i en 2:a som hon fått av sina vällställda föräldrar då hon blev 18 år. Hon stog och gjorde sig klar för kvällen, det var fredags kväll och Lina hade bett henne följa med på en fest. Lina sa att det var en rock/punk fest så passande klädsel gällde och se lite porrig ut hade Lina sagt.

Malin hade sminkat sig mörkt typ svart, satt ihop sitt blonda hår i en hästsvans och valt kläder. Det blev en svart tajt t-shirt med texten: OLYDIG, svarta tyg byxor med en dragkedja på varje bens hela utsida. De var struliga vid toa besök med sköna och snygga. En kille hade sagt att två snabba ryck och så skulle hon vara byxlös. Svarta nät string och bh fans där under.

Hon såg att klockan hade blivit 19.30 och fick stressa nu, hon satte på sig svarta strumpor och drog på sig sina Converse all-star skor i svart tyg och den svarta tunna korta skinn jackan. Hon tittade en sista gång i hall spegeln, dom vita gummi sulorna på skorna skar sig lite men de matchar ju vita texten på t-shirten.

Malin sprang ner till parkeringen där hennes bil stod parkerad, hon hade fått sin pappas bil när hon fick körkort. Hon gillade att glida runt i en Cadillac STS -94. Hon drog iväg och det ganska fort på vägen ut mot Lina. När hon kört en liten bit på de mindre vägarna nära Lina så hade det mörknat och hon fick syn på en röd lampa som vinkade in henne på en mindre grusväg. Poliskoll?

När hon svängt in på grusvägen så stannade hon och la i p-läget eftersom det stog någon på vägen med ryggen mot henne. Hon såg i backspegeln att det ställde sig någon bakom bilen också. Plötsligt så öppnades hennes dörr och en person i rånarluva satte en pistol mot hennes huvud och sa i en röstförvrängare att hon skulle kliva ur bilen lugnt. Hon klev ut och såg att de andra två bar också luvor. Hon fattade att det var tre kliiar, och de två som stått och blockerat bilen kom mot henne.

De två killarna tog tag i henne och ställde henne vid bilens vänster framskärm, de tryckte ner hennes överkropp mot motorhuven så att hon hade mage och bröst mot huven. Dom knöt ihop hennes höger hand till hennes lilla knytnäve och hon hörde ett konstigt ljud, hon kände något runt handen och sen kunde hon inte röra fingrar eller tumme. Samma sak gjordes med vänster hand. Hon såg att dom la en rulle silver tejp på bilens huv, och då fattade hon att hennes händer såg ut som två små silver bollar. Det hade hon sett på internet.

Sugen på att läsa mer? Omdöme?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bondage-30

  • Publicerad Publicerad: 2009-04-19

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter