Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Lustfylld första träff

Vi har stämt träff på en uteservering. Hon sitter och väntar på mig, vänd med ryggen mot mig. Långt blont hår. Vit klänning.

Jag går fram till henne. Förväntansfull. Vi kramas. Min arm nuddar vid hennes ena bröst. Jag ser att hon får gåshud av beröringen och att hennes bröstvårtor styvnar under klänningen. Våra ögon möts när jag sätter mig ner mittemot henne. Jag tänker att det här blir bra.

Vi beställer in ett varsitt glas vitt vin. Vi pratar lätt med varandra och skrattar en hel del. Jag tar av mig jackan och hennes ögon smeker min kropp. Efter en stund nuddar våra ben varandra. Vi låter det vara så och jag känner hur det pirrar till mellan mina ben. Det finns absolut kemi mellan oss.

Efter en stund vågar jag säga till henne att jag tycker att hon är mycket attraktiv. Hon ler, trycker sina lår hårdare mot mina. Sedan tar hon upp sin telefon och beställer en taxi hem till sig. Under hela den tiden släpper hon mig inte med blicken. Därefter böjer hon sig fram och säger att hon ska besöka toaletten innan vi åker hem till henne. "Vill du följa med?"

Vi reser oss upp och går in på puben mot damernas. Jag går framför henne och kan känna hennes blickar mot min kropp. Fortfarande mycket förväntansfull. Toaletten är ledig och vi går in dit tillsammans. Hon låser dörren efter oss. "Ställ dig med ryggen mot väggen. Håll armarna ovanför ditt huvud."

Hon ställer sig framför mig och ler lite retfullt. Sedan böjer hon sig ner... drar upp min klänning över låren... tar ett grepp om mina trosor och drar ner dem halvvägs mot mina knän... låter dem stanna där. "Nu vill jag att du är alldeles tyst. Minsta ljud och jag kommer att sluta göra det skönt för dig. Detta gäller ända tills vi kommer hem till mig." Hon flyttar sig närmre... glider in med sitt ena lår mellan mina ben. Nu börjar hon kyssa mig... långsamt, mjukt. Våra tungor möts i en lång, djup och skön kyss. Jag vill gnida mig mot hennes lår men vågar inte riktigt än.

Plötsligt slutar hon och flyttar sig en bit bort. "Nu kan du dra upp trosorna igen. Taxin är snart här. När vi sätter oss i baksätet vill jag att du visar dina bröst för mig. Du ska bara luta dig tillbaka och njuta när jag smeker, slickar och kysser dina bröst. Och du, det är fortfarande inget ljud från dig som gäller." Hon går mot dörren och låser upp. "Kom, nu åker vi hem till mig."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Vi är framme vid hennes hus. Hon låser upp dörren och vi går in i hallen. Efter några steg vänder hon sig om framför mig och tar sakta och på ett väldigt sexigt sätt av sig sina trosor. Därefter drar hon upp sin vita klänning ända upp till midjan. Jag kan se att hon är helrakad. Hon är verkligen vacker.

"Ställ dig med ansiktet mot den här byrån. Håll båda händerna om den översta kanten." Jag gör som hon säger. Det bultar mellan mina ben. Hon drar upp min klänning till midjehöjd... drar ner mina trosor halvvägs ner över låren. Hon ställer sig nära mig och viskar i mitt ena öra... "Blir du mycket upphetsad om jag säger att jag tänker ge dig smisk nu?" Nu kan jag inte vara tyst längre och jag släpper fram ett dovt stön. Andhämtningen blir högre.

"Jag smiskar dig endast i uppkåtande syfte och jag vill att du koncentrerar dig på din egna njutning. Det kommer att pågå en stund och jag säger till när vi är klara. Så... sära lite på dina ben och svanka så mycket du kan... Såja... duktig tjej..."

Handen klatchar till mot min ena skinka. Hon fortsätter med snabba rytmiska daskningar. Det hela är mycket skönt och jag njuter högt. Efter en stund frågar hon om jag vill att hon ska sluta smiska mig. Jag svarar med ett knappt hörbart nej. Då slutar hon i alla fall.

"Okej... ställ dig upp på tå... svanka lite till... bra... nu vill jag att du ber om mer smisk så att vi kan avsluta denna smiskstund på ett riktigt skönt sätt för dig." Jag tvekar och känner mig lite generad. Samtidigt står jag inte ut med tanken på att hon inte avslutar det mycket sköna för mig. "Snälla... sluta inte nu... jag vill att du fortsätter smiska mig..." "Duktig tjej..." säger hon samtidigt som hon smeker mig nerför ryggen. Hon återupptar det sköna upphetsande smisket och det hela fortsätter i säkert fem minuter till.

"Så där ja... nu är vi färdiga med smiskstunden... hur känns det tjejen... svidande varmt och skönt?" säger hon med mjuk men samtidigt retsam ton. Det bränner och hettar och jag har aldrig varit så kåt i hela mitt liv. "Nu vill jag att du tar av dig dina trosor... sära lite mer på benen... fortsätt svanka... visa att du vill att jag ska se dig ordentligt... bra..." Hon ställer sig väldigt nära mig... andas upphetsat i mitt ena öra... börjar slicka och kyssa min nacke på ett oemotståndligt skönt sätt. Jag kan inte hålla mig längre och kommer i en lång och underbar orgasm. Hon behöver inte ens röra vid mitt kön och den pågår i flera minuter.

"Om du vill fortsätta ställer du dig i samma position som nyss... bra... Nu tycker jag att det är dags att din och min mus får lära känna varandra ordentligt. Jag vill och kommer att ta dig bakifrån... vad säger du om det?"

Jag försöker svanka så mycket jag kan så att hon kan komma åt ordentligt. Hon ställer sig mycket nära mig nu och trycker sitt kön mot mitt. Hon börjar röra sig mot mig... sakta och i cirklande rörelser. Jag besvarar rörelserna och vi båda stönar högt. Det är obeskrivligt skönt och vi ökar både farten och trycket något. Hon smeker mina bröst med ivriga händer samtidigt som hon börjar kyssa min nacke igen... viskar lite förnedrande och mycket upphetsande ord i mina öron. Det är hon som är den dominanta i denna lek från början till slut. Både hon och jag kommer en, två och tre gånger. Vi vill inte sluta med det underbara... sköna...

När vi väl är klara vänder hon på mig och kysser mig ömt... på munnen... halsen... och brösten. Vi kramas. Ler. "Vill du sova över här inatt?" Jag nickar till svar. "Då föreslår jag en svalkande dusch och något kallt att dricka innan vi fortsätter natten tillsammans." Hon tar min hand och för mig mot badrummet. Vi ler mot varandra. Vi båda vet att det är ombytta roller som gäller resten av denna underbara natt.

// Förtjusande ;)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Förtjusande

  • Publicerad Publicerad: 2011-08-09

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter