Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Lördagen

Äntligen lördag och inte vilken lördag som helst, idag skulle det hända, jag skulle ha sex med två tjejer. Vi hade pratat om det ett par gånger men du hade varit lite tvekande för du hade ju aldrig tänkt på sex med en tjej. Men vi hade annonserat och fått ett par svar och det kravet som du hade var att du skulle få välja ut en och ta första kontakten. Till slut så bestämde du dig för en tjej ifrån Stockholm och du åkte dit en helg för att träffa henne. När du kom hem dagen efter så sa du att det skulle bli hon och du visade ett kort på henne i bikini, och gissa om jag blev glad för den kroppen var underbar ett par lagom stora bröst en lite rund mage och en snygg rumpa. Anna som min fru heter frågade vad jag tyckte och jag fick försöka att inte låta för glad men vissa delar av mig kunde inte ljuga och när du såg detta så skrattade du och ställde dig på knä framför mig och knäppte upp gylfen. Så där stog jag med ett kort på en främmande kvinna i handen och min frus varma läppar runt kuken, och gissa om jag kom fort. Efteråt så log Anna och sa att Eva hon på kortet också gillade att suga och ta satsen i munnen och över brösten.

Efter lunchen ville Anna ha hjälp att raka bikini linjen och satte sig på toa-stolen med särade ben, jag frågade varför eftersom hon inte brukade gilla att bli rakad men hon bara log och sa att hon ville vara fin inför kvällen. Och snäll som man är så tog jag fram rakhyveln och började och det blev lite mer än bikini linjen som försvann men jag sparade en liten tofs precis som jag vill att det skall se ut. Men när jag försökte att smaka lite på sig så blev det stopp, Anna tittade på mig och sa att den som väntar på något gott………

Nu var klockan snart 18.00 och maten var klar i köket, dörrklockan ringer och min puls går upp och händerna började svettas, Anna gick och öppnade och Eva kom in, när hon hade tagit av sig jackan så gav hon Anna en stor kram nästan så att man blev avundsjuk. Sedan gick hon emot mig i en ganska kort lite vid sommar klänning gav mig en kram och viskade i mitt öra att hon hade hört mycket skönt om mig.

Efter en liten rundvandring i huset så satt vi oss i köket, åt mat och drack lite vin. Jag hade trott att det skulle kännas lite konstigt att sitta där men dagen som flickorna hade träffats var en bra idé för det kändes nästan som dom känt varandra länge.

Efter maten fick jag i uppdrag att duka kaffe på altanen och när jag kom tillbaka in i köket så slutade dom prata och började fnissa så jag tänkte att nu börjar vinet verka.

När vi var färdiga med kaffet så gick Anna in på toa och Eva kom fram till mig och började smeka mina ben och tittade upp med sina stora gröna ögon och genast så började det växa i mina byxor, sedan utan att jag har reagera så hade Anna slagit ett rep runt mig som dom hjälpes åt att surra mig så att jag inte kunde röra mig. Där stod sedan två underbara kvinnor och tittade på mig med lite busiga blickar, Eva satt på lite musik och dom började dansa framför mig mer och mer vågat efter ett par minuter så började dom dansa nära varandra med en och annan smekning. Dom tittade på mig och log när Eva drog klänningen av Anna och visade hennes härliga kropp och nya underkläder som jag inte hade sett innan en lila bygel bh som tryckte upp brösten lite och ett par string trosor, hon ställde sig framför mig kupade händerna under brösten och frågade om jag gillade dom. Jag han inte svara för Eva kom och drog Anna till sig och smekte hennes bröst så att bröstvårtorna stog ut under bh’n. Efter ett par minuter så stod tjejerna på knä emot varandra endast iförda trosor och smekte varandra, jag frågade om inte jag fick hjälpa till och dom skrattade och sa – kanske. Eva la ner Anna på en pläd och började kyssa hennes bröst och lekte med fingrarna runt det lediga bröstet, precis som jag vet att hon gillar att man gör, kan det vara sant att tjejer vet precis hur tjejer vill ha det eller var det något skumt, vad hade hänt i Stockholm?
Eva fortsatte ner över hennes mage och drog bort trosorna tittade på hennes fitta och sa att det var snyggt rakat, Anna sa att det var jag och att det kändes skönare än hon hade trott att bli lite rakad. Nu lade sig Eva mellan Annas ben och lät sin tunga sakta leka med blygläpparna och klitoris. Det var hemskt att sitta där med en hård kuk som man inte kunde röra och se sin fru bli slickad av en lika sexig tjej men också otroligt upphetsande. Nu ställde sig Eva upp och drog trosorna av sig och slängde dom mot mig så att dom landade på min axel och jag kunde känna doften av hennes fitta och kunde nästan känna smaken i munnen, det smakar ju så gott att slicka.

Eva tog fram två stavar gav en till Anna och satt sig sedan över hennes ansikte och jag trodde att nu var det kört men Anna grep tag i Evas skinkor och tryckte hennes fitta mot sin mun, hade jag rört kuken just nu så skulle jag komma på 2 sekunder för så här kåt har jag aldrig varit, att se sin fru med en annan tjej liggande och smeka och slicka varandra är något extra.

Jag bad och bönade om att bli frisläppt men dom hörde inte mig utan fortsatte att smekas, deras stön blev högre och högre och till slut så kom Anna i en av dom häftigaste orgasmer som jag sett, när hon hade vaknat till så satte sig Eva på hur över hennes ansikte och smekte sina bröst samtidigt som Anna slickade henne till orgasm. Tjejerna la sig på filten och pustade ut och jag blev lite chockad när Eva kysste Anna och hon kysste tillbaka.

Nu var ju frågan vad som skulle hända med mig skulle jag få vara med eller skulle dom hålla med fången länge till. Svaret kom ganska snabbt när dom kröp fram till mig och började knäppa upp min gylf och plocka fram min hårda kuk, Eva började undersöka den och slicka lite på toppen, det kändes som elektriska stötar gick igenom kroppen, sen tog hon hela kuken i munnen och drog sakta upp läpparna det var underbart, nu ställde sig Anna upp och kysste mig, hon smakade underbart gott av Evas fitta. Sedan tog hon sina bröst och tryckte dom emot min mun samtidigt som hon berättade att när hon var i Stockholm så hade Eva förfört henne och dom hade planerat denna överraskning ihop efter att dom hade älskat.


Nu frågade hon om jag ville få min högsta önskan uppfylld och jag kunde bara nicka som svar. Dom började knuta upp repen så att jag kunde ställa mig upp lite stel i kroppen men ännu mera stel i kuken, så äntligen min högsta dröm att så med två tjejer på knä framför mig som suger kuken på en gång och det var så skönt som jag hade drömt om, att bli sugen av en tjej är skönt men av två var obeskrivbart, att känna två tungor två munnar och sed tjejerna kyssa varandra också. Denna behandling kunde bara sluta på ett sätt, jag sprutade rakt ut första strålen träffade Eva på kinden den andra på hennes tunga sedan ville Anna också ha lite så hon sög in kuken i munnen och fick resten där och som om inte detta var nog så spottade Anna ut sperman på sina läppar och kysste Eva så att sperman droppade ner på deras bröst.

Eftersom det började bli lite kallt och tjejerna var genom svettiga så gick vi ner till bastun duschade av oss och gick i värmen. Och att sitta där med två kåta tjejer med lätt särade ben var en underbar fortsättning på en fantastisk kväll.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter