Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Linnebyxor

Jag går på stan en varm sommardag och är just på väg hem när en skönhet kommer ut från en presentbutik. Du har en vit kort tight spagettitopp på dig, som får dina tunga bröst att se undersköna ut där de spänstigt retar tyngdlagen. Nertill har du ett par tunna vita, nästan genomskinliga, linnebyxor på dig. Jag kan inte låta bli att gå bakom dig, jag försöker se troskanten men efter en stund förstår jag att du är naken under.
Jag glömmer helt bort vart jag är på väg, följer din vaggande sköna stjärt genom stan, stannar bakom dig i busskön och känner doften av ditt hår....
Det är varmt ute och det blänker på mitt bröst innanför linnet. Jag sneglar på dig när du kliver upp på bussen.
- Aj, du tar ett snedsteg på trappsteget och ramlar med kinden mot mitt bröst. Jag fångar upp dig och samtidigt som jag hindrar kassen med presenten från Duka att trilla i gatan, känner jag ditt mjuka lår mot mitt, ditt ena bröst värmer min underarm samtidigt som jag lyfter dig upp och du återfår balansen. Allt går så svindlande fort men ändå minns jag fortfarande varje liten detalj som i slowmotion.
Väl inne på bussen sätter du dig bredvid mig, gnider din handled som du stukat och du tackar för hjälpen. Kassen har du i knät och du sitter nära mig. Jag misstycker inte och kan förresten inte komma undan, jag sitter ju innerst. Jag tar av mig mina solisar och ser in i ett par vackra ögon som ler.
Känner dina ögon som utforskar mig, ner över mitt bröst, magen som syns nedanför det tighta sverigelinnet. Din blick stannar upp vid mitt skrev innan du åter ler mot mig.
Påsen som du har i knät tillsammans med din handväska glider över åt mitt håll och helt plötsligt känner jag din hand på mitt lår. Först stelnar jag till och när jag slappnar av efter den första förvåningen glider mina ben isär och jag känner din hand på insidan mitt lår. Dina ögon registrerar mitt tillstånd och snabbt glider handen upp längs min lem som sträcker ut sig i den vänstra ljumsken, naglarna rispar genom det sommartunna tyget och jag suckar. Men jag ler, för jag ser att dina bröst börjar häva sig och knoppa sig likt en vårblomma. Våra händer möts och jag drunknar i dina ögon. Utan ord går vi av bussen vid nästa hållplats. Vi går en bit ifrån vägen och ut på en äng där vi utan ord klär av varandra nakna och älskar sakta och liderligt med varandra…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: baravi2

  • Publicerad Publicerad: 2005-12-28

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter