Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Latexlakan

Klockan började närma sig 6 och när som helst kunde hon komma. Jag hade förberett allt minutiöst i min lilla etta. Bordet var dukat med finporslinet och på bordet stod en bukett blodrödda rosor. Oude kaapen var uppkorkad och stod på luftning och sist meninte minst det röda latexlakanet låg på sin plats i sängen. I bakgrunden blandades Vivaldis Ã₝vårenÃ₝ med det svaga brummandet från fläkten i köket. Från ugnen spred sig en behaglig doft från kycklingen och jag gjorde mig bereddmed förrätten. Jag visste att hon blev upphetsad av räkorna och vinet och jag visste att hon skulle bli än mer upphetsad av lakanet och den lilla röda flaskan med olja som luktade vattenmelon. Själv blev jag ordentligt upphetsad där jag stod i köket och la ditt den sista dillkvisten på toasten. Jag kände mig fräsch och var både nyrakad i ansiktet och på pungen. Jag gick in i rummet för att tända den sexarmade golvljusstaken samtidigt som jag släckte ner överallt. Ja tom akvariet mörklades.
Jag satte mig ned i fåtöljen med en gin fizz och tankarna gick till vilka erotiska hjältedåd som skulle äga rum på lakanet. Min mandom växte stadigt i mina nya tajta kalsonger jag kunde inte låta bli att känna på min rakade pung. Den kändes perfekt och drogs sakta ihop under mina smekande fingrar. Jag visste att hon senare skulle nafsa och suga gott på min stolta mandom och den skulle också sakta få beträdda hennes innersta.
Jag väcktes snabbt utav en tyst knackning på dörren och sedan hördes rasslet utav nycklarna och hur hon låste upp. Jag beslöt mig för att sitta kvar och jag hörde hur hon tog av sig ytterkläderna i tamburen. Det gick ett förvånat sus över hennes läppar då hon steg in i rummet och fick se lakanet hon skrattade lite generat och kom fram till mig i soffan. Jag reste mig upp och vi omfamnades och förenades i en djup kyss. Efter lite kramande och kyssande gjorde jag klart för henne att kvällens tema var naket så hon fick vackert befria sig från sina kläder. Jag gick ut för att hämta in förrätten under tiden som hon tog av sig sina kläder. Jag studerade henne när hon sakta tog av sig sina stringtrosor och det kliade i händerna på mig att få sticka in mina händer mellan hennes varma skinkor. Jag hällde upp vinet och räckte över glaset till här nämligen en sed att vi äter i min säng och helst nakna. Jag tittade på hennes underbara kärleksgrotta och tyckte mig kunna se något fuktigt blänka till mellan hennes läppar. Jag tyckte mig känna smaken av hennes safter mellan mina läppar.
Middagen gick lysande och hon berömde min matlagning och dukningen på det lilla bordet intill sängen och dessutom för den trevliga överraskningen med lakanet. Vi bestämde oss också för att jag skulle raka henne efter maten. Vi skämtade lite om vad barnen som hon jobbade med skulle säga om vi rakade bort allt och kom fram till att vi nog skulle lämna en liten sträng precis över klitoris. Vi lätt oss väl smaka av den goda maten och vinet som började göra rätt för sig.
Efter maten plockade jag snabbt undan tallrikarna och hämtade rakgrejorna. Hon fick lägga sig ner på rygg och särade lätt på benen. Jag satte mig till rätta mellan hennes ben och kunde inte låta bli att böja mig fram och sakta låta tungan glida över hennes blygdläppar hon smakade lite salt och jag lät tungan fladdra över hennes klitoris. Hon drog lätt ihop benen kring min kropp och från hennes läppar hördes en lätt suck. Jag njöt av situationen och satte mig upp och studerade hennes alltid lika brunbrända kropp. Jag sträckte ut handen och tog tag i raklöddret och tryckte ut en liten klick i ljumsken på henne. Jag tog lite rallödder och masserade in det i hennes pubeshår sedan plockade jag fram hyvlen och skred till verket.
Jag rakade försiktigt och såg samtidigt hur hennes safter rann till mer och mer mellan hennes läppar. Efter en stund var jag så äntligen nöjd och jag torkade av det resterande löddret med en handduk.
Jag sa till henne att jag var tvungen och kontrollera resultatet och böjde mig ner för att smaka på henne. Jag låter tungan glida ner över brösten för att stanna till vid naveln. Jag låter sakta tungan rinna ner mot ena ljumsken samtidigt som hon ryckte till lite i benet jag förstod att jag kittlade henne och lät tungan snabbt glida över det lilla pubeshår som är kvar för att ägna mig åt den andra ljumsken. Reaktionen lät inte vänta på sig.
Jag tröttnar på att reta henne och låter tungan sakta styra mot hennes kärleksgrotta. Sakta låter jag tungan glida utmed sidorna på hennes yttre läppar. Jag känner mit jag trycker lätt in den i hennes kärleksgrotta och smaka på hennes härliga safter för att slutligen hamna på hennes härliga kärleksknapp. Jag slickar lite lätt på knappen för att till sist med hjälp av fingrarna locka ut det känsligaste på knappen. Jaghör hur hon stönar mer och mer och jag slickar snabbare och snabbare. Samtidigt som jag slickar börjar jag lätt att suga på hennes kärleksknapp och jag känner redan hur hennes orgasm är på väg. Berusad av resultatet ökar jag takten på tungan och känner hur hennes ben trycks ihop om mitt huvud. Hon stönar ut sin orgasm samtidigt som jag med tungan ger henne det sista slicket. Hon slappnar av och sjunker ihop på sängen. Jag fortsätter att slicka på hennes underbara kön samtidigt som hon vaknar till.
Hon ber mig vända på mig Jag vänder mig om så att även jag kan komma åt hennes ädla delar. Jag känner hur hennes tunga letar sig uppför låret upp mot min pung. Hon nafsar lätt i min nyrakade pung och jag stönar högt då hon suger in den ena kulan mellan sina varma läppar. Hon slickar och nafsar för att slutligen söka sig lite längre ned och låter tungan spela under pungen. Slutligen söker hon sig uppåt för att slutligen komma upp till ollonet hon spelar med tungan över mitt kön en lång stund innan hon till slut suger i sig mitt kön. Jag ger ifrån mig en djup suck när jag känner hennes läppar omsluta hela min mandom. Samtidigt har jag åter börjat undersöka hennes kön med min tunga och mina läppar. Efter ett tag lägger jag mig över henne för att bättre komma åt hennes kärleksknapp åter igen känner jag att det börjar bli dags för henne. Hennes kropp formas i en båge under mig och mitt huvud fastnar åter mellan hennes lår då hon på nytt kommer.
Hon ligger utslagen under mig då jag sträcker ut handen efter oljan och börjar smörja in hennes mage. Jag smörjer in henne ordentligt över brösten och magen. Jag lägger mig ned över henne och med min egen mage masserar jag henne samtidigt som jag själv blir insmorjd. Under tiden har hon äntligen kvicknat till under mig och hon sträcker lystet ut handen efter oljan. Hon fyller sin hand med olja och börjar sakta smeka in min rygg. Hon tar mer i sin hand och smeker in min ända rikligt samtidigt låter jag mitt kön sakta nosa i hennes varma kärleksgrotta. Jag ökar sa älskar ser vi hela tiden till att vi blir och mer inoljade till sist glider vi omkring på lakanet. Jag känner att det börja bli dags för mig men jag vill inte komma ännu. Sakta glider jag ur henne och ber henne ställa sig på alla fyra. Jag ställer mig bakom henne och kan inte låta bli att böja mig fram och ge hennes anus en liten slick. Jag låter tungan sakta glida fram mot hennes kärleksknapp och tillbaka till anus igen. Jag tar mer olja på händerna och smörjer in hennes skinkor. Jag lägger en sträng olja mellan hennes skinkor och börjar smeka hennes anus. Samtidigt låter jag mitt kön åter glida in i hennes samtidigt som min tumme tränga in i hennes anus. Jag hör att hon tycker det är skönt men jag vet också att hon tycker det räcker med mina fingrar idet bakre hålet. Jag fortsätter att smeka henne samtidigt som våra kön blir ivrigare och ivrigare och hastigheten ökar. Jag ställer mig med böjda ben bakom henne samtidigt som hon ivrigt höjer upp sitt kön. Jag vet att hon gillar när jag kommer lite uppifrån och vi vet båda att vi börjar närma oss Ã₝de grande finaleÃ₝ Jag hör hur hon börjar stöna högre och högre och själv börjar mina andetag bli tyngre och tyngre. Det går snabbare och snabbare jag hör hur hon börjar närma sig ochg de bekanta kittlingarna i pungen och samtidigt börjar den obekväma ställningen säga ifrån. Då hör jag hur hon halvkvävt stönar fram att hon kommer och jag känner hur hennes kärleksgrotta drar ihop sig. Jag försöker hålla mig kvar i henne men då hon kommer åker jag ur henne men jag är redan på väg. Jag skickar iväg en lång stråle ut över hennes rygg och rumpa. Jag lägger mig över henne med en suck och vi försvinner bort i ett härligt töcken. Efter en bra stund vaknar vi till liv och förenas i en lång kyss. Tack för en underbar kväll säger hon. Jag behöver väl inte berätta att detta lakan kommit väl till användning efter detta.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: swed6

  • Publicerad Publicerad: 2005-05-28

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter