Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Längtan

Jag längtar efter att få stå mitt emot dig och titta djupt in i dina ögon. Se att du vill lika mycket som jag. Längtar efter att se min lust och åtrå speglas i din blick.

Jag längtar efter att få krama dig. Att trycka mig hårt mot dig samtidigt som jag med en smekning för undan håret från din axel och din kind. Längtar efter att kyssa dig lätt på halsen nedanför örat samtidigt som jag känner doften från din parfym.

Jag längtar efter att få stå framför dig och se din vita blus spänna över bysten. Att få knäppa upp knapparna. Att få koncentrera mig för att överhuvudtaget kunna knäppa upp knapparna. Att be dig vända dig om så att jag kan knäppa upp BH:n och befria dina bröst. Längtar efter att få känna tyngden av dina bröst i mina händer samtidigt som jag pressar mig mot din rygg. Längtar efter att känna hur dina utstående bröstvårtor blir ännu styvare när jag försiktigt klämmer dem mellan mina fingrar.

Jag längtar efter att få knäppa upp dina tajta jeans och hjälpa till att kränga dem över din ända. Att se dig kliva ur jeansen med en lätt nigning. Att få smeka av dig dina tunna trosor och se dig sparka iväg dem med en elegant rörelse med foten. Längtar efter att få se dig stå naken framför mig.

Jag längtar efter att få lägga dig ner på sängen. Att få krypa ner i sängen efter dig och lägga mig bakom dig. Att få smeka din mage och dina bröst medan jag trycker mig hårt mot din rygg. Längtar efter att få pressa min styva lem mot din rumpa och känna hur den hårdnar ytterligare.

Jag längtar efter att få viska kärleksbetygelser in i ditt öra. Att få berätta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig. Längtar efter att få kyssa din mun när du vrider ditt huvud bakåt.

Jag längtar efter att få smeka din midja, din höft och utsidan av ditt lår. Att få känna din hud mot min hand när den följer dina kurvor. Att få föra handen mellan dina ben och känna värmen. Att få lyfta det övre benet samtidigt som jag för handen upp mot grenen. Längtar efter att min hand når fram till ditt varma, våta sköte.

Jag längtar efter att få föra in min hårda kuk bakifrån in i din fuktiga fitta. Att få föra den långsamt in och ut samtidigt som jag smeker dig. Smeker dina bröst, din mage och ditt venusberg. Att röra vid din klitoris när min stake fyller dig. Längtar efter att med handen känna dina blöta blygdläppar som omsluter min kuk.

Jag längtar efter att få ligga så här med dig i en evighet. Att tiden stannar när du och jag är ett. Att tiden stannar och du och jag blir en evighetsmaskin som producerar njutning av lust och åtrå. Längtar efter att få ligga nära dig i en evighet.

Jag längtar efter att få föra kuken snabbare in i och ut ur dig. Att få känna och höra hur din upphetsning stegras. Att med smekningar och kyssar stegra din upphetsning ytterligare så att du kommer över krönet och det inte finns någon återvändo längre. Längtar efter att se, höra och känna dig njuta av de vågor som orgasmen sänder genom din kropp.

Jag längtar efter att få pumpa fortare och fortare. Att få känna hur utlösningen närmar sig. Att få släppa satsen med varm kladdig sperma in i dig. Längtar efter att känna hur pungen töms samtidigt som jag trycker mig så långt in i dig jag kan.

Jag längtar efter att utmattad få sjunka ihop tillsammans med dig. Att få ligga tätt omslingrade och bara hämta andan. Att jag har min kuk kvar inne i dig och känna hur den sakta krymper ihop och slutligen trillar ut ur ditt varma fuktiga sköte. Att få smeka din rygg, din midja, din mage, dina bröst och hela tiden känna hettan i din hud. Att få nojsa med dig och kyssa dig i nacken. Längtar efter att få älska med dig – att få älska med dig länge och väl.

[Jag skrev den här texten med en speciell, en mycket speciell, kvinna i tankarna. Du vet vem du är och nu vet du vad du betyder för mig!]Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: sthlm_ok

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-19

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 1/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter