Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Långnovell

Vi har pratats vid på chatten ett par gånger och jag har halvt på skämt sagt att vi måste träffas. Nu har det blivit så att du ”nämnt” för mig att du skall träffa dina kompisar och berättat var ni brukar träffas.
Jag chansar och tar en dag på stan….

Jag, Göran, sitter på puben och slappar (så lagom avspänd !!!) efter en shoppingrunda i stan. Det är rätt varmt ute så jag har bara på mig ett par tunna byxor och en lätt kortärmad skjorta.
Jag tänker inte på något speciellt när du plötsligt kliver in genom dörren med dina väninnor. Det går inte att missa dig för du skiljer dig från mängden.
Mina ögon granskar dig uppifrån och ner med gillande blickar, ditt långa härliga hår , små fasta bröst en midja som mina händer i fantasin redan har lagt händerna på, långa fina ben som slutar i ett par lagom höga skor ., du har på dig en kroppsnära tajt svart klänning som slutar strax ovanför knäna och en kort uppknäppt jacka som slutar vid midjan. Din raka hållning utstrålar ett lugn och en självsäkerhet som jag gillar.

Jag sitter vid disken och följer dig med ögonen medan ni går och sätter er vid ett bord längre in i lokalen.
Precis när du går förbi mig, på en meters håll, vrider du knappt märkbart huvudet åt mitt håll och våra ögon möts för en tiondels sekund och jag känner din doft, en svag doft av härlig mystik. Jag ägnar ett par sekunder åt att fundera på vad du använder för parfym .
Jag behöver inte vrida mig mycket för att se på dig bakifrån när du går bort till bordet. Din fina vältränade stjärt gungar inbjudande och jag kan skönja konturerna av dina trosor som så upphetsande avtecknar sig som en liten, liten trekant högst upp på din svank.

Vänder mig tillbaka och fortsätter smutta på min öl och drömmer som män brukar om den ouppnåeliga 10-poängaren. Jag tänker att man skulle varit tio år yngre och haft lite mer muskler, hon kan ju inte vara mycket mer än 20 år….
Jag är långt borta i tankarna när jag hör en sensuell röst bredvid mig beställa ett glas vatten, Det är ju HON, hon vänder sig mot mig och ler:
- Det är ju så himla varmt ute…….

Jag blir alldeles paff och för ett par sekunder står det stilla i mitt kontor.
Jag lyckas få igång hårddisken och gurglar fram ett pinsamt:
-Jaaaa…..

Ögonen tänker jag, vilka otroligt läckra ögon. Jag känner hur det kryper längs ryggraden och det händer något inom mig. Mina klarblå ögon svarar med en genomträngande varm blick och jag känner hur mina kinder hettar.

Jag kunde inte låta bli att glida med blicken ned för din smala hals till de perfekt formade brösten som jag i fantasin redan väger i mina händer, såg jag inte att dina vårtor knoppade sig lite ,nej jag måste drömma.

Jag tittade lite för länge för när jag lyfte blicken såg jag att du roat såg på mig, mina kåtdimmiga ögon såg på dig och jag gurglade fram ytterligare en pinsamhet:
- Ööhhhh….Vad fin du är…

Du fnittrade och log ,sa inget, utan gick förbi mig medan din hand snuddade lätt vid min rumpa som stack ut en bit utanför barstolen jag satt på. Du satte dig med dina vänner igen.

Klant !!! tänkte jag tyst för mig själv att glo på det viset och inte ha mål i munnen, typiskt……..
Jag drack upp och beställde in en Grappo, jag skulle ju köra hem om en liten stund.

Sneglade på dig ibland och önskade att jag inte vore en sådan klant men du tittade faktiskt tillbaka flera gånger och log. Jag sträckte lite på mig och kände mig lite bättre till mods.

Såg att du försvann ut på toa och när du kom ut från toaletten kunde jag inte låta bli att följa dig med blicken, du kommer mot mig ställer dig bredvid mig och böjer dig fram mot bartendern och säger något, jag hör inte vad för jag har fullt upp med att titta på dig när du vrider dig och spänner tyget i din tunna klänning. Nu ser jag tydligt, du har tagit av dig BH:n på toaletten. Dina bröst häver sig och är ordentligt styva, jag ser att du sväljer hårt medan du försöker låta bli att titta på mig.
Jag känner din hand snabbt i min ficka ,försöker fånga den men för sent.
- Sitt kvar här viskar du, fortfarande utan att titta på mig.
Jag nickar nästan omärkligt och flinar som ett barn.
Jag stoppar ner handen i fickan, mitt hjärta stannar och ansiktsfärgen måste vara lika röd som min tunga som nu hänger nere vid hakan, jag känner en fuktig tygbit som jag sakta tar fram.
Du går ut med ditt sällskap utan att se åt mitt håll men jag hör hur ditt porlande skratta när du smiter förbi med din ångande doft ut mot dörren. Det sista jag ser av dig är din oändligt vackra rumpa utan den lilla karaktäristiska trekant du hade när du kom in, den sitter jag just och kramar hårt i min hand.
Börjar fundera på om mitt blod räcker till både min hjärna och den som vill gärna för nu bultar det både i bröstet och i skrevet.
Det här måste vara det häftigaste man kan vara med om.

Jag vet inte hur länge jag bara satt där, kanske var det 5 minuter eller mer jag vet inte för det kändes som om tiden stod stilla.
Plötsligt stod du där igen, ditt leende och oskyldiga skratt gjorde mig varm i hela kroppen.
- Hej ,det är väl du som är Göran, förlåt att jag gjorde så här men jag ville inte att mina kompisar skulle veta om det här. Jag sa att jag glömt en kasse här, de har gått hem nu.

- Vill du ha något att dricka? Min hjärna hade äntligen börjat fungera igen.

- Ja tack, jag vill gärna ha lite kall cider.

Vi tog våra glas och gick och satte oss långt in i den nästan tomma lokalen det var bara ett par fnittriga tonårstjejer ett äldre par och vi i lokalen.
Vi satte oss så att vi kunde se varandra i ögonen och nu kunde jag inte vara tyst längre
- Kände du igen mig ??
- Det är klart …jag har ju fått ett kort på dina ögon.
-
Jag frågar vad som flög i dig när du stoppade något i min ficka….
Du svarar att solen och värmen gör dig så härligt sugen…..
- och så gillade jag den sugande blicken jag fick av dig , jag har sett hur du tittat på mig hela tiden. Jag är ensam den här veckan killen min jobbar i Malmö ett par dagar och nu har jag har tröttnat på min plastvän….

- Men …..jo du är ju så läcker ,Jag såg ner på dina bröst och du gled närmre på soffan medan du tog av dig jackan. De är dina sade du medan du strök med ena handen över dem så att vårtorna styvnade till …

Jag lade handen på ditt lår och du sköt fram din rumpa så att klänningen gled upp en bit…Din hand letade sig närmare mitt skrev, försiktigt förde du in handen i min byxficka.
Nu hör det till saken att jag alltid brukar klippa hål i min ficka för att komma åt att rätta till de problem som uppstår sommartid när alla flickor är lättklädda.
Vi tittade fortfarande varandra djupt i ögonen medan vi småpratade lite om oss själva.

När din hand kom in och upptäckte att det inte fanns någon ficka lyste det till i dina ögon. du gled snabbt innanför mina tunna sloggi . Dina fingrar jobbade snabbt, du drog ner förhuden och gned med tummen över mitt glansiga ollon. Lika snabbt som du kom dit lika snabbt drog du tillbaka handen. Du såg på mig med en retfull blick när du sög min kåthet från dina fuktiga fingrar.

Nu var det min tur ..du lyfte på rumpan och drog upp klänningen samtidigt som du såg dig omkring, äntligen fick jag se det jag längtat efter en liten sexig tofs ovanför ett rakat sköte. Gud vad läckert. Jag hasar snabbt närmare och låter min hand glida upp i ljumsken på dig, du blundar och nyper dig själv försiktigt i bröstvårtan. Mina fingrar glider lätt i skåran ,jag trycker till fingret när jag är nere vid skinkorna, känner hur fuktig du är när fingret passerar din öppning. fingret glider så lätt och skönt upp och ned. Jag lättar fingret varje gång jag kommer till toppen för att inte nudda din kärleksknapp. Du tittar på mig och reser ditt sköte varje gång för att jag skall trycka på din svullna klitoris men jag vill retas lika mycket som du så jag suger av mitt finger…..

Nu har de fnittriga tjejerna börjat att tissla och tassla de har upptäckt vad som är på gång…..
Det börjar ånga av erotik vid vårat bord och du skjuter ut bordet lite ser på tjejerna medan du sakta drar ner min gylf. Tjejerna bara gapar och nickar nästan omärkligt, du ler och plockar fram min bultande vän som varit instängd alldeles för länge Bartendern ser just det gamla paret lämna lokalen och han går ut för att diska.

Nu drar din hand sakta upp och ned, kramar om och mjölkar fram en klar droppe som lägger sig på ollonet. När du slickar i dig droppen ser jag den ena av tjejerna dra upp sitt ena ben och börja smeka sig innanför trosorna.
Mina fingrar letar sig fram till din styva klitta, jag gnuggar den lätt mellan tumme och pekfinger samtidigt som din mun glider ner över min kuk. Mitt pek- och långfinger glider ner på var sida om dina inre läppar och pressar sig mot din öppning, när du drar upp knät en bit för att tala om vad du vill glider mina fingrar upp och roterar runt din styvhet igen. Gnuggar lite och känner hur ditt grepp hårdnar…..snabbt glider mina två fingrar ner och in i dig Tummen hamnar på din knapp och jag känner hur du vibrerar. Ohh vad jag skulle vilja lägga upp dig på bordet men lite civiliserad måste man ju vara. Bartendern kommer in och jag drar hastigt bak mina höfter så att mitt stånd glider in i byxorna igen. Du ser frågande på mig och jag nickar åt hans håll.

Nu är det kris…..fort in på toaletten, en i taget .väl inne så lyfter jag på din klänning drar den ända upp över dina bröst. Du står med händerna brett isär ovanför handfatet och svankar med ryggen. Jag smeker din fina stjärt och sätter mig på huk, min tunga glider upp för insidan på dina lår medan jag ser att dina fingrar inte kan låta bli att smekande massera hela området runt och i ditt våta sköte. Jag når nu äntligen upp till min dröm du stönar och jag måste krama om min kuk som är våt och styv som ett spett. Min tunga glider in i din kärleksbrunn och du tar tag i min haka och pressar mig in i dig medan min hand sakta glider över min manlighet.

Plötsligt när vi står där glider dörren upp, vi hade glömt låsa. Det är tjejen som smekte sig i baren som kommit in.
- Ursäkta, sade hon.. jag blev så kåt ,snälla låt mig få se på….

Ingen av oss var i stånd att svara.
Hon satte sig ner på toastolen, drog upp benen och höll händerna runt knäna…hon stönade minst lika högt som vi när hennes knän föll isär och hennes hand vek undan trosan och började smeka det lilla rosa skötet som var helt rakat.

Nu var vi vilda du och jag, jag lät mina byxor falla till golvet och befriade min vän från det trånga mörkret.

Du stirrar rakt in i en annan kvinnas upphetsade sköte för första gången, det tänds en liten gnista i dina ögon och som i trance böjer du dig fram och låter din tunga smaka på hennes doft. Allt går så fort men ändå känns det som tiden som om tiden stod still. En andlös spänning vilar över oss tre. Du är så upphetsad och våt att du öppnar dig likt en blomma där du står med lätt särade raka ben , du lutar dig så långt fram att ditt anus vidgar sig och lyser inbjudande mot mig.
Mitt pekfinger glider i din skåra och fångar upp lite av det ljuvliga glidmedel du producerar, fingret fortsätter upp och masserar ditt trånga hål tills det blir alldeles mjukt och fingret sjunker in till knogen.
Dina bröst vilar nu i Evas händer där du står i din utmanande pose och slickar fitta för första gången i ditt liv, medan jag reser mig upp och sakta trycker in mitt ollon och gungar det i kanten på ditt hål så att det retar dig.

När du tar din hand och drar i min häck för att få det du vill ha kör jag in den i botten samtidigt som mitt finger möter mitt ollon genom den tunna vägg som skiljer dessa åt…Gissa om det är skönt.

Nu ville Eva , som våran nya bekantskap hette , upp från stolen ,du flyttade dig lite åt sidan och genast var hon där tog tag i min för hennes lilla hand grova lem och drog ett par snabba drag innan hon nästan svalde den i sin mun.
-Mmmmmm förlåt jag var bara tvungen jag blev galen när jag såg hur rakad och stor den var därute, jag ville också ha den….

Jag kunde inte hålla mig längre nu, jag nästan knuffade undan henne för att komma till dig. Mina händer tog tag i dina höfter och du flyttade upp din smekande hand mot väggen för att ta spjärn, din mage sjönk ner och du svankade så att ditt sköte öppnade sig för mig likt en blomma . Eva som ännu inte släppt taget styrde min längtande påle rakt in i din längtande grotta. Hennes hand dröjde kvar på dig och hon satt nu på huk och såg på när jag gled in och ut ur dig. Hennes ena hand ägnade sig åt din svullna klitta med den andra handen styrde hon in min kuk i dig. Det blodfyllda ollonet stötte djupt in i dig för att sedan med ett smaskande ljud glida ut så att dina läppar slöt sig . Eva gungade lite på min kuk i öppningen innan jag stötte in den igen.
Eva kröp nu ner med sin tunga och gav dig en rejäl behandling på det känsligaste du har ,hon sög in hela klittan i munnen och lät sin tunga virvla på toppen tills du spände kroppen och slutade andas.

Jag märkte vad som var på gång och satte mig på stolen, slet tag i dig och satte dig i mitt knä med ryggen mot mig. Min kuk borrade sig djupt in i dig och jag lyfte dig på mina starka armar raskt upp och ned ,din klänning var för länge sedan borta och du satt nu helt naken , dina händer lyfte benen med sträckta vrister, raka som en elitgymnast .En kåt och lycklig tjej satt på golvet med din massagestav, som trillat ur din handväska, inne i sig . Hon särar på dig och sträcker ut din hud så att hennes tunga fladdrar som en fjäril över din nakna klitoris som likt en vulkan reser sig mellan dina blodfyllda läppar

Alla tre jobbar sig upp mot toppen av det ljus som syns i våra själar……jag trycker dig ner över mig och håller dig hårt kvar medan mitt underliv börjar skaka okontrollerat. Jag känner hur din fitta krampar runt min pulserande kuk som lämnar varma spår i ditt inre och hör samtidigt långt borta hur Eva skjuter upp staven och skriker ut sin lust när hon sjunker ner på golvet.
Dina bröst är så styva att de skriker…jag tar dem i mina händer och håller i dem tills de mjuknar….låter saften rinna ur dig och kysser dig lätt…..
Eva har vaknat till, hon ler lite generat, rättar till kläderna och säger att det här var precis vad hon har fantiserat om länge….hon säger tack…skakar på huvudet, ler och smiter ut genom dörren.

Del2

Efter att vi hade förenat oss, Tina och jag i ett hetsigt mötet gick vi ut i Puben igen och såg Eva sitta kvar ensam, hon tittade på oss och vi tittade på varandra.
Du nickade och log så jag frågade Eva om hon ville hänga med oss ock ta ett dopp i havet. Hon sa att hon verkligen behövde kylas ner.

Vi tog min bil och åkte ut till kusten ,en resa som tog oss en kvart.
När vi kom fram var vi varma så vi klädde av oss. Ingen av oss hade planerat något bad så Eva och Tina badade i sina redan blöta stringtrosor och jag fick hoppa i med mina tunna sloggi, som när vi steg upp visade mer än de dolde, halvt genomskinliga och åtsmitande.
Tjejerna kunde lika gärna gått nakna för deras plagg dolde ingenting de snarare retade min mandom till ett halvstyvt läge.
Vi nojsade och halvsprang upp på en liten klippa som gränsade till den allmänna badplatsen där tjejerna lade sig på mage på den handduk jag alltid har i bilen eftersom klippan var långsmal ”råkade” jag själv hamna bakom tjejerna.
Jag lade huvudet ner och pustade dagen hade varit hård och krävande så jag tänkte vila en liten stund.

När jag efter ett tag tittade upp märkte jag att solen hade gjort sitt med de små skönheterna som låg framför mig på klippan. Solen hade torkat deras brunbrända skinn och de låg nu och fnittrade ihop. De hade legat och pratat om ditt och datt och lärt känna varandra.
-Jasså du e vaken nu, sade Tina.
Bara 5 minuter till grymtade jag till svar och lade ner huvudet igen

Tjejerna blev plötsligt så tysta och när jag tittade upp förstod jag varför. Deras ben var nu lätt särade och deras händer hade dragit det lilla som dolde deras kön åt sidan så att fingrarna fritt kunde röra vid deras sköten.
De hade legat och berättat om deras sexuella fantasier och det hade tänt dem båda. Jag låg nu och upplevde en av mina fantasier, att få se en kvinna smeka sig själv offentligt, snacka om bonus, nu var de två stycken.

Jag låg stilla och njöt samtidigt som jag kände hur min ”vän” i brallan också ville vara med och sola.
Nu började tjejerna bli modigare och deras rumpor började höja sig och gunga i sidled över marken.

-Smek varandra , viskade jag lite tyst.
Båda tjejerna vände på huvudena, log , tittade på varandra och nickade.
Evas hand smekte ner över Tinas rumpa och hittade snart en fuktigt härlig mellangård att nypa tag och ruska i för att retas lite.
Tinas hand smet under och lyfte hela Evas lilla rakade tonårssköte så att hon kom att bäras upp av knogarna som vilade på handduken. Hennes fingrar gled på varsin sida om de inre ,nu fuktiga läpparna som svullnat betydligt sedan Tinas hand tog över behandlingen. De gled så retsamt runt för att undvika hennes känsligaste punkt.

Nu kunde jag inte behärska mig längre….med ett stön rev jag av tjejerna deras trosor för att få se dessa två skönheter behaga varandra.
Nu tror säkert många att mannens primitiva instinkt hade vaknat men jag ville göra något extra för dessa två härliga tjejer så jag lade mig på sidan framför dem och lutade mig upp på ena armbågen medan jag smekte mig själv utanpå de fortfarande fuktiga kalsongerna. Min styva lem tecknade sig tydligt gen om tyget när jag förde fingrarna parallellt med skaftet.
Ett härligt stön hördes när Evas tumme sjönk in i Tina och hennes långfinger sakta började rotera på den känsliga knappen.
Tina svarade med att låta sitt finger glida in och ut och upp över klittan , rätt så hårt och fort.
Deras ögon talade tydligt om vad de ville jag skulle göra och jag var inte sen att klä av mig. Vände sidan till för att de skulle få vänta lite till. Min hand dolde så mycket den nu kunde medan jag vände mig tillbaka för att smeka mig själv inför dem. Lemmen låg utsträckt på mitt uppdragna lår och handen masserade den spända pungen. Jag glömde nästan bort mina damer där jag blundade och njöt av vad jag sett ett par minuter tidigare. Handen gled sakta utefter kuken som nu visade alla sina ådror där den antagit formen av en lans. Nu var det dags, jag drog sakta ner förhuden så att mitt glansiga ollon blottade en liten droppe högst upp på den av sekret indränkta spetsen. Jag tog droppen på mitt finger och förde den till munnen av gammal vana. Då hörde jag två tjejer sucka djupt, de släppte varandra för en sekund och kröp fram till mig lagom för att se mitt ollon blottas helt när jag äntligen i en befriande rörelse drog ner handen och spände hela kuken.

Nu turades de om att reta mig genom att slicka varsin gång hela vägen upp och cirkla med tungan runt springan på toppen innan munnen sög in ollonet i en varm skön mun. Vi smekte varann där vi kom åt och allt annat försvann från våra sinnen. Nu var det bara den egna njutningen som hägrade.
Tina satte sig och gned sin springa på min kuk, som låg glansig och hal av salivblandad kåtsaft, på min mage.
Hon grävde in naglarna i mitt bröst när hon gled fram och tillbaka så att ollonet fick direktkontakt med klittan.
När hennes lilla könstofs nådde mitt ollon gungade hon sakta tillbaka. Hon blundade, njöt, svankade medan hennes bröst stelnade och hävde sig häftigt mot mig .
Eva som nu började gnälla drog jag till mig genom att dra i hennes ena smalben så att hon tappade balansen, När hon väl återfick den satt hon med sin släta hud över mitt ansikte.
Hon luktade gott och sött som honung när hon fann sig tillrätta över min tunga som längtade efter henne och behandlade hennes knapp som en godisklubba. Den stod nämligen styv som en minimorot rakt ut ur denna unga trånga grotta som min tunga nu utforskade. Hon stirrade förhäxat på tinas magiska bröstvårtor som skrek efter beröring. När hon böjde sig fram och sög in dem i sin mun delade hennes skinkor på sig och min tunga gled sakta över hennes förbjudna område. Precis när min tungspets var över hennes anal pressade hon sig mot mig så att jag skulle förstå. Nog förstod jag alltid och jag ville inte spilla någon tid så jag tryckte in tungan ett par centimeter innan jag gled ner till musen.
min tunga virvlade snabbt mellan dessa båda outforskade grottor medan Tina nu hade rest min lem och börjat rida mig. sakta och behärskat till en början så att hon kände flänsen gunga i hennes öppning.
Eva räckte ner sin hand för att känna på min styvhet, hon fortsatte upp tills hon nådde den bultande knappen hon tidigare haft i sin mun.
Det var som att utlösa en vulkan. När hon rörde vid Tina exploderade hon, först sjönk hon ner och luften gick ur henne för en sekund sedan började hon stöna högt och studsa upp och ned på den hala bultande staken som Eva fick hålla i för att den skulle kunna bli kvar i henne under hela den utdragna orgasmen som egentligen var två….en klitorisorgasm som fick musen att dra ihop sig och när kuken trängde in i denna härlighet och gled efter slidväggen träffade den nervcentrat som utlöste en sköljande slidorgasm.
Tina rullade av mig och hamnade i en annan värld med särade ben som Eva genast dök ner mellan.
Hon sög i sig safterna och kände samtidigt hur jag tog tag i hennes höfter och borrade mig in i henne bakifrån.
Genast sänkte hon magen och putade med baken för att vidga sig mer.
Jag kunde inte behärska mig längre utan pumpade för fullt med naglarna inborrade i hennes tunna skinkor.

Eva gungade emot och gnydde ,hennes små skrik dämpades av att Tina nu drog hennes ansikte djupt in i sitt sköte. Den hand som inte höll balansen gnuggade frenetiskt klittan för att få känna den befriande ryckningen i kroppen.
Precis när jag kände att hon stannade upp för att explodera sög jag av mitt lillfinger och stack in det sakta i hennes anus medan min värkande, nu stora kuk exploderade djupt inne i henne.

Hon föll platt till marken och jag likaså, nästan helt utmattade hörde vi alla tre ett brak och ett kvävt skrik från ett buskage en bit ifrån.
När vi tittade upp såg vi en medelålders man med röda kinder springa därifrån med en dinglande kuk hängande ut ur gylfen.
Då skrattade vi gott alla tre….tänk vad avis han var, sade Eva.

Nu var det faktiskt läge för ett snabbt dopp för att kyla ner sig lite.
Efter Badet hade vi svårt för att skiljas så Tina föreslog att vi skulle äta en bit mat hemma hos henne, hon var ju ensam hemma.
Bra sade jag ,vi köper med oss lite Kinamat…….och vad som hände sedan…tja….det får du bestämma.

Del 3

Väl hemma hos Tina satte hon på skön musik och tände lite levande ljus.
Vi satt i köket och njöt av en underbar måltid eftersom vi alla var hungriga efter de motionspass vi fått tidigare på eftermiddagen.
Efter maten hjälptes vi åt att diska, nåja, vi nojsade mest och skvätte lite vatten som rann utefter våra kroppar, ner mellan bröst och våta händer som gled upp över nakna ryggar.

Det slutade med att vi hamnade i duschen alla tre. Där lekte vi med varandra och tjejerna turades om att tvåla in varandra. Det blev en kort dusch utan några större händelser eftersom alla var nöjda och tillfredsställda.

Både Eva och jag började fundera på om det inte var dags att dra sig hemåt men Tina som inte hade någon lust att vara ensam bad att vi skulle stanna en stund till ,klockan var ju bara åtta på kvällen.

Vi stannade kvar båda två och tittade på en mjuk och romantisk film som Tina satte på.
Rätt som det var rasslade det till i dörren och en röst ropar ifrån hallen:
-Hej älskling jag är hemma nu.

Tina springer och möter honom och säger
-Jag väntade dig inte förrän i morgon kväll, vad har hänt?!
-Jag längtade bara hem till dig, sade han

Det här är Eva som går i samma skola som jag och Göran, hennes kille. Hon blinkade med ena ögat och log.
-De var så snälla och skjutsade hem mig i eftermiddags, Eva och jag har varit och badat och Göran skulle hämta henne och han tyckte inte att jag skulle behöva åka ensam hem .
-Vill du ha lite mat? Det finns lite Kina till dig om du vill ha.
Mmm…sade han och följde efter henne ut i köket.

När han kom ut i köket kysste han henne och sa att han längtade så efter henne och att han ville köra iväg de andra, men Tina sa att de var tvungna att se färdigt filmen…

Han muttrade lite och medan han värmde maten smet Tina tillbaka till oss och viskade lite vad hon hade på gång och undrade om vi ville ställa upp och hjälpa henne uppfylla vad hon visste var Eriks dröm.

Jag var helt med och Eva behövde inte tänka länge förrän hon tände på det hela.

Nu kom Erik in med sin tallrik och satte sig bredvid Tina .Mittemot satt Eva som nu drog upp sina ben under sig så att man kunde ana den tunna stringen som skar in mellan hennes lår.
Det dröjde inte länge förrän Erik såg det, men han höll god min och fortsatte äta.
Han hade haft Tina i sina tankar hela vägen hem och var redan tänd när han steg innanför dörren så nu började han få problem när Eva gäspade och sträckte händerna i vädret, hennes knoppiga bröst stramade mot det tunna tyget och tyngdlagen som ännu ej hade börjat verka på hennes ungdomliga bröst trotsade all lagar.
Han fick en skymt av hennes trosor, innan hon sänkte armarna, reste sig och gick på toaletten.

Tina som satt och höll om Erik gned sig lätt mot honom och sög honom lite på örsnibben och när jag vände bort huvudet för att låtsas hosta lite grand passade Tina på att smeka den bula som nu sträckte sig upp längs ljumsken och en bit ut på låret.
Nu började Erik få problem det syntes tydligt och det blev inte lättare för honom när Eva kom in för hon satte sig och lutade sig mot mig ,drog upp knäna och blottade sitt rakade sköte genom det tunna tyget som delvis föll åt sidan.
Tina låtsades som inget och lade sig över Eriks ben för att låtsas titta på TV, men det hon gjorde var att smeka Eriks mandom.
Jag låtsades sova och Eva blev allt djärvare, hon blundade och kisade om vartannat medan hennes hand gled ner och började smeka den lena skåran.
Erik bara stirrade, stönade och njöt.
Nu började Evas hämningar släppa och hon lät benen falla isär och hon blev röd i ansiktet när hennes ena hand särade på läpparna och blottade en svullen och röd klitta. Erik slutade andas när hennes andra hand hämtade fukt ifrån hennes sköte och gled upp med det och smorde in toppen på kärleksknappen som nu var så känslig att den knappt kunde beröras utan att sända ryckningar genom hela kroppen.
Tina som kände vad som måste befrias gled ner och öppnade gylfen. Ut kom en hård lem som Tina genast kylde ner med sin salivfyllda mun.
Evas ben var nu uppe på bordet och hon hängde med sitt sköte utanför soffkanten och förde ett par fingrar sakta in och ut. Hon hade för länge sedan glömt Erik men när hon nu fick se det blålila ollonet glida ur munnen på Tina stönade hon högt.

Hon ställde sig upp och började gunga med höfterna, hennes händer höll klänningen i ett lätt grepp och hon lät den glida upp och ned ett par gånger innan hon drog av sig den helt…….
Eva smekte sig själv i takt med musiken från den film ingen längre tittade på, hennes händer gled efter sidorna, höfterna upp under och runt de små fasta stenhårda brösten. Hennes ögon var slutna och hon gjorde detta helt för att tillfredsställa sig själv….
-Eva kom, sa Tina.

Hon spände loss Erik från byxorna ,han var paralyserad av denna unga kåta kvinna som nu rörde sig mot honom och som med hjälp av Tinas kramande hand pumpade upp ollonet till oigenkännlighet.

Han blundade och höll andan när han förstod att hon sänkte sig ner över honom, en så ung len och rakad mus, nu dör jag tänkte han…..och det höll han på att göra för jag öppnade ögonen och röt till samtidigt som Eva sjönk ner till roten på Erik.

-Vad gör du med min tjej !

Det var inte snällt men oj vilken reaktion
Eva red honom snabbt tre gånger sedan klev hon av honom och kände med handen hur det började pulsera ut små droppar av klar vätska….
-Han skakade och stammade och vi skrattade allihop.
Sedan förklarade vi hur det låg till och att det var Tinas hämnd för ett skämt hon blivit utsatt för strax före jul

Det tog inte lång stund för Erik att förlåta ,han kunde inte annat för hans lem värkte och längtade.
Eva gled upp för hans bröstkorg och lät honom smaka på den lena dröm han så länge fantiserat om. Tina som längtat efter detta tillfället gled upp på den lediga staken och gungade ner höfterna över ollonkanten, stannade där och drog ner förhuden med handen så att hon riktigt kunde känna hur den sakta gled in och ut genom den sköna grotta som längtat så.
Nu var det min tur att få vara med, jag klädde raskt av mig och gled upp bakom Tina.
Hon tog tag i min lem medan jag masserade hennes höfter, mage och insidan av hennes lår. Jag lyfte henne i mina händer så att jag kom att bestämma vilken takt hon skulle få glida ner på den glansiga kuk som så ivrigt stötte för att få möta denna våta härliga grotta. Jag lyfte av henne och lät ett finger snabbt glida in och massera hennes G-punkt så att hon darrade till innan jag släppte ner henne till botten på Eriks lem som Eva nu höll i läge. Hon hade nämligen vänt sig om för att kunna smeka Tinas bröst och se hennes sköte glida på den hala lem som hon nyss roat sig med. Hon kunde inte låta bli att låta ett par fingrar glida på var sida om den knapp som lyste inifrån det ångande sköte som nu levde sitt eget liv.
Jag var nu så våt att det droppade om mig, självklart skall inget gå till spillo så jag tog fukten och strök över skåran som vidgade sig när Tina tryckte sig ner och gungade med sina höfter.
Nu skulle hon få det hon bett om tidigare på kvällen. Jag lät mitt ollon glida över hennes anus och sakta kände jag hur hon slappnade av och vidgade sig. Ja kom nu ,försiktigt sade hon.
Hon lyfte lite på sig för att släppa ut Erik en bit, hon gungade och juckade emot så att vi till slut var inne i henne båda två.
-Försiktigt nu ,hon gungade sakta för att mata in de två män som knappt kunde hålla sig i de trånga rum de funnit glädje i.
Tina var alldeles galen och mumlade om att det var skönare och häftigare än hon fantiserat om. Nu kunde jag inte hålla mig längre, jag kände ett ollon som gled mot mitt, två sköna skinkor framför mina ögon ett bröst i ena handen och den andra handen kämpade om platsen på den lustfyllda kärleksknapp som skrek efter orgasm, Eva var nämligen där och gned och vred som i trance. Hennes mun sög Tinas bröst och hennes blöta tonårsfitta gnuggade en lycklig mans mun som växelvis sög klittan och vars tunga snabbt roterade in och ut ur henne.

Det var en sån fantastisk upplevelse när vi kände att alla fyra samtidigt jobbade sig upp till en gemensam orgasm som exploderade och fyllde rummet med ett ljus och en evighet som aldrig tycktes ta slut.

Eva som tyckte att hon fått för lite vräkte sig ner och tog tag i Erik, red honom för att få känna den där inre orgasmen som får kroppen att totalt domna bort.
När hon jobbat sig upp till den nivån hade Erik lyckats samla ihop sig så pass att han kunde förhöja hennes njutning genom att resa sig upp på armbågarna och fladdra med tungan på hennes bröstvårtor. Klittan hade han ingen chans att komma åt för den satt som i ett skruvstäd mellan hennes fingrar.
När hon rullade av honom kunde han inte låta bli att ställa sig på knä bredvid henne och tömma sin säd över hennes bröst med ett gurglande tjut…..

Samtidigt kunde han se sin älskade ligga på rygg med uppdragna ben och smeka sig själv över bröst, mage och klitta. Jag låg på tvären under henne och gled sakta in och ut ur henne med långa njutningsfulla drag, så långa att de små läpparna slöt sig och tvingades isär för var gång jag sakta kom glidandes in i henne.

Nu närmade det sig igen för oss och vi fick oväntad hjälp av två tillfredsställda men nyfikna vänner.
De tog tag i varsitt ben och vräkte upp fittan så att jag kom att glida ända in så att våra blygdben möttes.
Detta var som ett pistolskott och medan jag pumpade och skalv i hela kroppen dök Eva ner för att med en kvinnas erfarenhet av petting förlösa Tina i kvällens sista sköna orgasm….

Nu var vi så trötta allihop att vi kröp ner alla fyra i sängen och somnade på stört. Senare på natten när jag vaknade ångade det av sex i hela rummet och jag fick nypa mig i armen för att förstå att det verkligen hade hänt.
Ja jag hade ju inte behövt nypa mig för när jag klev upp ur sängen för ett toalettbesök märkte jag att jag inte var hemma…..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: baravi2

  • Publicerad Publicerad: 2006-08-22

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter