Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Lädret klibbade mot min fuktiga hud och hans tyngd höll mig fast.

Det vara min lediga dag och jag städade slött. Skönt med sådana dagar som man kan slappa på. Mitt axellånga rödbruna hår uppsatt i svans och jag hade min favorit urtvättade mjukis byxa och tröja på. Tur att ingen ser mig tänkte jag roat och hasade runt, i tofflorna, för att vattna dom gröna växter som överlevt.

Ding Dong. Fan vem kan det vara nu, säkert Jehovas. Ställde ifrån mig vattenkannan och gick ut i hallen. Funderade på att strunta i det hela när dörrklockan uppfodrande ringde igen.
Bäst att titta i titthålet så det inte är den snygga grannen mittemot.

Men han i trapphuset var med ryggen mot och så nära att var det svårt att klargöra någons identitet. Snabb titt i hallspegeln rättade jag till en hårslinga i fall att.

Försiktigt öppnade jag dörren som plötsligt ryktes från min hand.
Killen utanför störtade in och gav mig en hård knuff så mina glasögon gick i golvet.
Något blänkte i hans hand och ögonen var vild uppspärrade inne i den svarta rånarluvan.

Han slog igen dörren bakom sig och innan jag hunnit skrika var han över mig, med en hand över min mun. -Inte ett ord annars blir det riktigt synd om dig, .
Mina ben vek sig och paniken tog nästan överhand.

Jag visste att det var dumt att göra motstånd men överlevnadsinstinkten tog över.
Med mina armar vevade lamt försökte jag komma loss men han var alldeles för stark.
Vi hamnade på hallgolvet i en hög med honom ovanpå.
Tungt låg han på mig och igen såg jag vad kan hade i handen.

Saxen var lång och blankvass, jag förstod att han hade övertaget om situationen.
Jag blev helt slapp i min kropp och vi andades häftigt.
-Så nu håller du käft för annars. Han avslutade inte sitt hot men jag förstod tydligt vad han menade. Tankarna virvlade i mitt huvud, vem, varför det måste ju vara en knarkare eller än värre.

Han lättade på sin hand över min mun. Här var det inte läge att göra motstånd. Han drog bältet ur sina byxor och slog några varv runt mina handleder bakom min rygg. Han drog åt hårt och band sedan med snabba rörelser för mina ögon och mun med två av mina skarfar från hallhyllan.

Han drog ner min handväska från trä galgen och band ihop mina ben. Mitt hjärta rusade hårt i mitt bröst och jag var nära att förlora medvetandet när han, så nära, letade genom innehållet av väskan, sedan tog han av mig mitt halssmycke.
Han vilade en hand på mitt lår men reste sig upp och lät mig ligga.

Jag bara skakade i hela kroppen när han rumsterade om inne i lägenheten. Hjälplös utlämnad till en främlings gåtfulla nyck, kunde jag bara hoppas att han skulle hitta det han sökte och lämna mig levande och oskadd kvar. Bara jag gör som han säger kommer jag att leva, bara jag gör som han säger kommer jag att leva, var det som ett mantra, ekande i mitt huvud.

Då tystnade det och jag hörde hans steg komma närmare över hallgolvet. Han böjde sig ner över mig och jag kände hans andetag mot min kind.
-Vilket råtthål, du verkar ju inte ha något av värde här. sa han med låg röst.
Med ens vändes min rädsla till vrede.
Vilket dåre, tänkte jag, såg han att det stod Gyllenhammar på dörren kanske. Men som att han kände på sig vad jag tänkte, lät han den kalla stål saxen glida mot min axel, jag rös till.

-Nu ska vi flytta på oss men du vet vad som händer om du är olydig. sa han och gjorde loss mina fötter. Med ett ryck föste han mig upp på fötter och ledde mig upp mot köket.
Han höll mig tät mot sig och gjorde säkert om att jag inte skulle få en chans att fly.
Han knuffade ner mig på en köksstol och jag slog tungt mot ryggstödet.

Kände hur han band något vid mina anklar och gick runt och lossade en i taget av mina händer. Något tunt band kändes mot min handled och snart var jag effektivt fjättrad vid stolen, då lossade han min ögonbindel och satt på mina glasögon. Mina ögon tog ett tag för att vänja sig vid ljuset, han stod och granskade mig noga.

Han var klädd i en kort munkjacka, svarta byxor, medellång och muskulös. Men det mest markanta var hans blå ögon som naglade fast mig, han lät den stora blanka saxen vila lätt i höger hand.
Det märktes att han njöt av situationen och fast han hade rånarluvan fortfarande på kunde man se, att han log stort.

-mm jag tror att jag hade fel med att det inte fanns något värdefullt i din lägenhet.
Han tog ett steg framåt och saxen kom hotfullt nära när han klippte upp mitt hårband.
Mitt rödbruna hår böljade ner över mina axlar och han smekte det lätt. Varje beröring gick så direkt uppvaknande som ren adrenalin men jag vred bort mitt ansikte ifrån honom.

Han lutade sig in mot mig och viskade tyst nära nära
-Du är riktigt läcker, tror inte att detta blir en så bortkastad eftermiddag trots allt.
Hans heta andedräkt slog mot min örsnibb och huden reste sig ofrivilligt i nacken.
Han lät läpparna glida lätt över halsen och ner mot mitt nyckelben. Han stod mellan mina ben och gick sakta ner på knä framför mig. Hans vänstra hand gled över tröjans tyg och hans första kyss tog han med våld.

Jag försökta rycka mig loss men spännbanden som han funnit i städskåpet gav inte vika en millimeter. -Så så lugna dig det är bäst för dig om du spelar med annars kan det här bli en långdragen historia. -Du vet ju att du gillar det, det gör alla fina flickor som du.

Han lät saxen smeka över axeln och ner över mitt bröst och så lät han spetsen glida genom tyget. Jag kände hur kallt stålet var nära mot min hud och med lätthet klippte han en reva i min tröja.
Han vidgade upp den med ett ryck och mitt vänstra bröst var blottlagt. Han strök lätt över den och lät sin hand vila varm över bröstvårtan. Trots att jag var fysiskt illamående så styvnade den till min förvåning.

Det var ändå något snuskigt upphetsande över det hela och min kropp levde med. Han lät nu saxen långsamt tillsynes på måfå klippa upp min tröja och för varje gång sög han och kysste den hud som kom fram. Min andning blev kort och hetsig och hettan spred sig snabbt i min kropp. Tröjan avslöjade nu mer än vad den dolde, mina bröstvårtor styvt i frihet.

Han reste sig upp, tog ett steg från mig och granskade sitt verk. Han hade nu en påtaglig bula på byxan och knäppte upp sin gylf. Kuken fjädrade ut och han runkade den stilla.
-Mmm nu är du en riktigt kåtslyna men jag är inte riktigt klar med dig än.
Han tvekade men stoppade åter in kuken i byxorna till min besvikelse.

Han drog min stol över mot dörren och lossade händerna en i taget drog spännbandet över dörrbladet till den nästan stängda köksdörren så att dom gick hela vägen på baksidan uppifrån och ner. Han drog dom sträckt, tvingande mig upp från stols sitsen. Hängande i dessa lossade han mina fötter och drog loss stolen. Jag föll bakåt med fann min balans och trycket kring mina händer lindrandes kort, innan han drog slackhet åter sträckt.

Hjälplös stod jag nu i ett sträckt kors och han nickade nöjt.
Saxen gled åter över tyget på mina lår och klipp efter klipp gjordes byxorna i trasor.
Känslan av det kalla vassa stålet mot min mjuka varma hud gav rysningar och fittan öppnades sig lustfyllt vid beröringen och ljudet av rivet tyg. Han tog god tid på sig och slutligen var den enda delen av byxorna som var hel framsidan av grenen.

Han kom mycket nära och kysste min hals och lät saxen glida över min hud.
Han gjorde ett sista klipp i tröjans midja och delade denna i tvådelar med en vällustig rörelse. Kuken kändes hårt mot mitt lår och jag såg kåtblänket i hans ögon.

Jag tror att du gillar behandlingen sa han och tog hårt mina bröst.
Saxen blänkte till när han riktade den ner över mina byxor och med några snabba klipp, delade han tyget i trosor och byxa i split Crunch. Han kastade fast saxen i golvet och körde in två fingrar i min blöta heta fitta.

Benen darrade till av upphetsning när han fingerpullade mig hårt mot min köksdörr.
Den uppdämda lusten av hans behandling av mig gav resultat och skakande kom jag i en häftig orgasm. Jag skrek rätt ut i min gag och det svartnade för ögonen.

När jag kort åter kom till sanns, höll han på att lossa på knutarna.
Bryskt öppnade han dörren och styrde mig ut mot badrummet.
Väl där inne beordrade han ner mig på knä.
Handledernas spännband knöts ihop med fotled och jag var fast i knästående.
Han stängde dörren och gick riktigt nära.

-Om du sköter dig nu ska du få det riktigt skönt. Jag nickade lydigt och han lossade på min munkavla för att fästa skarfen runt min hals. Med vänster näve slog han skarfen ett halvt varv runt och den stramade hårt. Nästan viskandes sa han -om du så säger ett pip vrider jag ett halvt varv till då förstår du vad som händer. Igen nickade jag förstod nu av som skulle komma och jag visste att jag måste sköta mig.

All min vilja var att behaga för att han kanske skulle ge mig njutning som nyss. Kuken var stortslaget styv när den åter fjädrade ut från hans gylf, han hann precis fukta mina läppar innan ollonet slog mot min gom och tunga. Ett vällustigt stön kom från hans läppar när han lät kuken pulserande styv vara kvar i min varma munhåla. Skarfen spände över halsen och den massiva kuken gjorde det svårt för mig att andas.

En evighet som synes stod han så innan han lät den glida ut mellan mina läppar. Jag fick åt mig andan och gapade lydigt, han styrande åter kuken rätt för att ta tag runt håret med sin högra hand. Han tryckte sin kuk hårt och den gled lätt över tungan mot mitt svalg. I stöt efter stöt munknullade han mig hårt. Glasögon skalmen bakom höger öra tryckes hårt mot mitt huvud och han stönade vid varje höfttryckning.

Mitt ansikte hettade i kapp med min fitta, Att bli utnyttjad hårt och brutalt var befriande från det ordinära tråk sex jag upplevt. Jag var levande där på knä med kuken kvävande i varje bottnande rörelse. Han ökade takten och nu var kuken mer i än utanför.
Gylfknapparna slog mot min kind och han var nära nu.

Med ett våldsamt vrål ryckte han ut kuken och sprutade sin säd över mina markerade bröstvårtor och hår. kuken svängde fritt och rycket pulserande framför min haka och hals. Han höll sig upprätt hårt i min skarf och sperman rann varm skönt över min mage. Spännbanden stramande hårt och golvet var kallt och hårt mot mina knän.
-Åhh det där var något som jag behövde du är verkligen ett bra sprutluder sa han nöjt.

-Men nu är du nerkladdad så kan vi verkligen inte ha det. Han släppte taget om skarfen och ställde sig bredben siktande med sin kuk. Strålen var varm, hettande varm och sköljde över mina bara bröst: Chockartat som allt denna eftermiddag fick jag nu en dusch, jag aldrig fått förut.

Han målade med strålen som följsamt smekte min nakna hud. Först ner mot mage och lår för att sedan glida upp över brösten och upp mot min axel. Stänket fuktade min hals och hår och jag kippade efter andan.

Den oväntade effekten av det han gjorde var ännu en bekräftelse att jag var i hans våld.
Jag njöt av det varma den snuskiga varma sensationen som kropps tempererat piss nu gav mig.
Det äckel jag kände, trängdes undan av begäret för mer.

Urinen rann ner för min mage lår och ner på golvet bildande en pöl runt mig och doften slog mot mig. Strålen var i en allt mindre båge för att sedan sluta helt. När han var klar och droppar rann över hans ollon ner mot hans förhud, han styrde åter in sin kuk mot min mun och jag gapade villigt och stort.

Med håret klibbande mot axeln sög jag hans kuk ren tills den glänste svagt av saliv.
-Åh du suger så skönt ditt sprutluder. sa han hårt och grep mig om axeln. Nu ska du få det som du väntat på, det du längtar efter. Han tryckte mig framåt ner mot golvet och band åter den nu pissblöta skarfen som gag. Han öppnade badrumsdörren och lösgjorde mina fötter, drog mig hårt upp och vidare ut i hallen.

Han trycket upp mig mot hallväggen och tog tag i linningen på mina blöta trasor till byxa.
Ett hårt ryck där efter var jag oskyddat naken. Han knuffade mig vidare in i vardagsrummet och tryckte mig snett över min bruna lädersoffa. Lädret klibbade mot min fuktiga hud och hans tyngd höll mig fast. Han lösgjorde nu mina bakbundna händer och slog spännbandet runt mina hand- och fotleder.

Med hårda händer drog han upp mig på ryggstödet, först gränslande sedan nedtryckt mot. Spännbanden drog i sträck och bands runt benen på soffan och jag var nu hårt spänd över ryggsitsen. Med fittan nästan utanför armstödskant såg jag på när han gick in i köket och kom åter med sitt bälte virad runt sin ena hand och tofflan med rågummi sula i den andra.

Han ställde sig så nära och lät tofflan smälla hårt mot handflatan.
Jag ryckte till vid ljudet och benen skakade ofrivilligt.
-Så då ska vi se hur vi kan leka. Han drog stilla försiktigt läderbältet över min axel ner över rygg och bak. Beröringen kittlade och stimulerade så när läder kom ner med fart var smärtan nästa olidligt direkt, jag spändes i min fjättring men den gav inte vika en tum.

Stilla smektes bältet över min rygg och ner mot min bak. Igen bet jag hårt i min skarf när den kom med fart. Adrenalin pumpande genom min kropp och smärtan var inte olidlig nu utan nästa skön. Igen smekta lädret min kropp och snärtade över min bak. Igen ryckte jag hårt i spännbanden som skoningslöst höll mig fast.

Han gick runt och smekte mig stilla nästan kärleksfullt, befriande andades jag djupt. Hans händer i lätta cirklar ner mot den nu hettande baken och han särade försiktigt på min blygd. Igen kände jag hans fingrar där dom gav mig mest och ofrivilligt gav jag upp ett liten suckande stön. Han delade upp och masserade försiktigt min klitta.

Mmm mm det var så härligt så underbart smeksam njutning i varje fiber av min kropp. Sinnena var nu på helspänn och varje beröring var så direkt och levande.
-Så slyna du tycker om det jag ger dig, vi ska nog leka mer. sa han tyst och koncentrerat. Jag vilade mitt huvud mot ryggstödets läder och doften blandades av läder blandades den svaga friska doft av fittans saft.

Så landade tofflan hår över min bak, faaan skrek jag ut men skarfen dämpade allt till ett högljutt mummel. Ryckande i armar och ben sköljde smärtan över mig för att stilla ebba ut och smekningen av min kitta åter var i centrum. Stilla för att sedan explodera i nästa hårda smäll från tofflan.

Var som jag kastades ut ur mitt vakna sinne till en plats utanför min egen kropp. Ont på ett sätt som var lika plågsamt skön som njutningsfull smärtsam.
Hetta bultande hetta dunkande forsande hetta och fittans känsligt våta svullna etsade in sig i mitt sinne. han gav mig en sådan klåda som man bara ville någon skulle klia, befria en från.

Andningen stötvis häftig berusande när smärtdimmorna klarnade och njutningen gled röd rosa igenom. Så kände jag hans kuk glida in, hårt djupt till höften tog stopp. Han stönade till av vällust och ryckte den ut för att trycka den hårt åter in.

Flämtande tog jag emot det som fyllde mig helt, min kropp levande underbart klar. Nötande mot lädret i varje hård stöt flyttande soffan bort mot väggen smaskade han kuken hett i min darrande kropp. Jag var i centrum av hans kåthet och utlämnade till hans vilja ökade han tempot och taktfast slog hans höft mot min ömma bak.

Som vattnet försvinner ner i handfatets avlopp for mina tankar ner mot det svarta, tills det bara fanns njutning av den hårda fjädrande kuken i mitt inre. Med händerna hårt hållna om min höft lät han tummarna massera mitt anus och vi tjöt ut vår heta lust. In och ut, fortare fortare nära så nära, åhhh så nära, tills jag skakande kom i en häftig kraftig orgasm och han svarade med att med ett vrål ramma kuken djupt in och tömma sin säd.

Hans rånarhuva var blöt av svett och saliv när han tungt dubbelvikt landade på min nakna rygg. Darrande låg vi så och hans andning slog het och fuktigt mot min skuldra.
Tungt vilande mot mig drog han så av sig sin maskering.

-Det där var det bästa Jennie eller vad tyckte du, sa han när han reste sig upp och knöt upp mina spännband och gag. Jag sträckte på mig och gned mina handleder.

-Ja det var verkligen intensivt, bättre än jag vågat hoppas på.
-Du är så påhittig när det gäller vår njutning.
-Mm så du är nöjd älskling log han stort.
-Nöjd jag är överlycklig skrattade jag till. Fast nästa gång vill jag ha den hett i min röv också.
-Ska bli älskling, men nu ser jag att det är det hög tid att hämta barnen från dagis. Ska du dusch så kan vi sedan till nya lekplatsen och grillar korv.
-Du är bara det bästa, log jag stort.
Han drog mig nära och höll mig varmt i sina armar.
Kyssarna smakade bra fast baken ömmade lätt.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: umebobc

  • Publicerad Publicerad: 2007-04-24

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter