Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Kurs

Klockan var några minuter i halv tio när jag steg av bussen och konstaterade att jag lyckats glömma paraplyet hemma ännu en gång och att det regn som föll från skyn skulle få förstöra min dag ännu en gång. Luften var ganska kylig och frisk och det luktade våt asfalt och avgaser om vartannat. Det var bara ett par hunra meter att gå till kurslokalen men jag hann ändå bli dyngsur av det piskande regnet. Jag kände hur fukten hade lyckats tränga igenom mina låga gympadojor och hur vattnet i håret rann ned i nacken och stannade vid tröjan för att bilda en fuktig kant i kragen av den. Jag stötte på en av kursdeltagarna i trapporna upp mot lokalen och vi tog sällskap, diskuterade det plötsliga höstväder som drabbat oss även i år. Väl uppe i lektionssalskorridoren gick jag raka vägen in på toaletten för att kränga av mig den våta jackan och dra händerna genom håret för att få bort det mesta av vattnet. Jag gick mot lokalen och mötte dig i korridoren, du log brett mot mig och sa “Gomorron! Idag är det vått!” Jag log tillbaka och svarade “Kan man lugnt säga. ” Våra blickar dröjde kvar ett tag och när vi passerat varandra skakade jag på huvudet och tyckte att det nästan var lite väl uppenbart efter vad du just sagt. Det hade varit en annan sak om du lagt till ett ute efter vått eller om du bara sagt att det var väldigt blött utanför. Jag gick in och satte mig på min plats längst bak i salen och loggade in på datorn.

Efter fem minuter kom du andfådd in lokalen och gick raskt fram till din dator och slog dig ned. Du pustade ut och sa “Ursäkta jag var bara tvungen att uträtta ett ärende”. Tjejerna längst fram började skämtsamt klaga på dig för att du alltid gjorde annat när du skulle ta hand om oss. Du skrattade och tittade på mig en stund och fortsatte sedan pratandet med tjejerna i den främre delen av lokalen. Då och då märkte jag att du gav mig några snabba blickar för att se om jag tittade på dig, men jag låtsades inte märka det och fortsatte jobba. När vi hållt på så i lite drygt 40 min så reste du dig och gick mot min plats, på vägen ville en kille ha hjälp med något och jag fick genast en idé om att reta dig lite genom att gå ut från lokalen. Just när du var klar med killen och vände dig om mot min plats igen så reste jag mig upp och gick mot dörren, du tittade på mig som ett frågetecken först men sedan hajade du vinken och log mot mig och skakade på huvudet. Jag gick genom korridoren och bort mot fikarummet, tog ett glas och lät vattnet rinna ur kranen en stund för att det skulle bli riktigt kallt. Ställde mig med händerna mot bordskanten och lästa i en tidning, hörde steg i korridoren och i nästa sekund kände jag en hand på min ena axel. Jag brydde mig inte om att titta vem det var eftersom jag visste att det var du, vände mig om åt andra hållet och fyllde glaset med vatten. Du tittade på mig och sa “Så vad håller du på med egentligen. är det dags nu menar du?” Jag drack några stora klunkar av vattnet och ställde det sedan i diskhon och svarade “Som sagt det är vått idag. ” Jag gick mot dörren men hindrades av dig, du stod rakt framför mig och vi såg varandra i ögonen. Du höjde din hand och smekte min kind med ett finger “Vet du om att du ser ganska vild och galen ut när du har blött hår?” Jag log lite och sa “Då är det väl så att det är bara när jag är blöt som mitt rätta jag visar sig då”. Du lade handen mot min kind och våra läppar möttes hastigt, jag kände hur jag genast började andas tungt och hastigt och du pressade mig in i rummet igen och tryckte upp mig mot väggen och jag kände att jag tappat kontrollen helt. Vi hörde dörren till korridoren slå igen och du släppte mig snabbt och harklade dig och gick ut i korridoren och hejade glatt på en arbetskamrat. Jag stod kvar och tittade rakt ut i rummet och tog ett djupt andedag och gick förbi dig där du stod och pratade med arbetskollegan som just kommit in rummet och in i lektionssalen igen. Det var två timmar kvar av lektionen och jag satte mig ned och lät pulsen sjunka sakta. När du kom in i lokalen igen började den sakta höja tempot igen och jag försökte koncentrera mig på arbetsuppgifterna vi fått.

Jag såg att du varit inne på toaletten och blaskat av dig i ansiktet lite för ditt hår var blött i pannan. Du gick runt och hjälpte de andra och jag var tvungen att titta på skärmen hela tiden för att inte bli galen av åtrå. Om jag ändå för ett kort, kort ögonblick tittade upp och mötte din blick för en enda liten kort sekund så började mitt hjärta slå dubbelslag i princip och picka som om det inte var riktigt friskt. När dessa två timmar var slut satt jag ännu kvar, de andra eleverna gick en efter en och du sa hejdå och var jättetrevlig. Jag satt kvar, stirrade på skärmen och låtsades jobba frenetiskt. När alla gått och du sagt hejdå till alla kom du in i lokalen igen och jag gav dig en snabb blick där du stod i dörröppningen, sedan riktade jag min blick på skärmen igen. Du gick sakta mot mig, ställde dig bakom mig och började sakta massera mina axlar. Jag slöt ögonen, kände pulsen öka igen och kände hur dina fingrar arbetade metodiskt. Du sa “Slappna av, det är bara vi kvar nu. ” Jag öppnade ögonen och loggade ut från datorn, när skärmen blev svart böjde du dig fram, drog undan mitt hår med din ena hand och kysste min hals. Jag lutade huvudet bakåt och snart möttes våra läppar.

Du tog min hand och ledde in mig på ditt rum. Du stängde dörren och låste. Drog för gardinerna i fönstret och sedan vände du dig mot mig och sa “Vet du hur mycket jag har längtat efter det här ögonblicket?” Jag nickade gick fram till dig och sa “Jag antar att det är ungefär lika mycket som jag har väntat. ” Våra läppar möttes åter en gång och när jag kände din tunga mot min egen så var det kört igen, jag tappade kontrollen och jag blev som galen. Trevade efter knappen i dina byxor och fick upp den snabbt, drog ner blixtlåset och de föll ned till golvet, du klev ur dem och drog lika snabbt av min tröja. Jag lyckades själv få av mig mina byxor medan vi fortfarande lät våra tungor leka. Du tittade på mig en stund och sedan slet du av mina trosor och tröck ner mig i en fotölj som stod i ena hörnet av rummet. Du satte dig på knä framför den och log mot mig, i nästa sekund kände jag din tunga leka mellan mina ben, efter bara ett par minuter hade du fått mig att komma. Jag böjde mig fram och kysste dig ömt.

Vi ställde oss upp och du tog tag om mig bakifrån, la dina armar om min midja och kysste min hals. Jag vände mitt huvud och mötte dina läppar och åter igen kände jag hur det liksom kom tillbaka, allt det där ofattbart kåta. Dina händer smekte min mage men närmade sig mitt venusberg och jag kände hur du sakta och försiktigt berörde min känsligaste del med dina fingertoppar. Jag tog tag i dina kalsonger och drog ned dem en bit, så att din kuk fick komma ut i friheten. Du gick ett par steg framåt och kysste min kind ömt och tryckte sedan med ena handen ned mig över skrivbordet, så jag stod böjd och öppen för dig. Du tog tag i din lem och förde den mot min öppning, jag särade med min ena hand mina blygdläppar och du gled sakta in i mig, du stönade till lätt när du var påväg in och jag fick hålla tillbaka för att inte gå händelserna i förväg. Du tog tag om min midja och började sakta röra dig i mig. Jag svankade ordentligt för att få dig att komma djupare in och du började stöta allt hårdare. Jag satte emot allt jag hade för att få känna dig hårdare och när du började stöna allt högre så förstod jag att du var på väg och vände mig snabbt om och tog din kuk i min mun, jag tror du blev förvånad, men efter bara någon minut kände jag den varma säden.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pussy_87

  • Publicerad Publicerad: 2007-08-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

hesekiel glad skrev

jovars ... mkt berättelse .. trovärdig .. ganska levande!

Betyg: 3

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter