Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Kräftskivan.


Det var i augusti en varm sommarkväll som mina föräldrar ordnat en kräftskiva. Dom hade bjudit mycket folk, både grannar, vänner och släktingar. Vi hade dukat upp ett långbord ute i trädgården och hängt lampor i trädgrenarna så det var riktigt mysigt när det började mörkna.
Nästan alla bjudna var par utom en jobbarkompis till min pappa som kom ensam för han var nyligen skild. Därför så hamnade jag som bordsdam till honom. Hasse var trevlig och såg inte så illa ut för att vara 45 år. Han var rätt smal med normal längd, och var klädd i en rutig skjorta och mörka byxor. Själv hade jag en vit topp och en röd ganska kort kjol.

När vi började käka så hällde han upp vin till mej och jag protesterade inte. Jag tittade bort mot min mamma, men hon var fullt upptagen med annat så hon såg inget. Jag tog en klunk och kände hur värmen spred sej.
Vi två satt på kortsidan av bordet så vi hade ingen vid sidan om oss, och det var väl tur för
allt efter att mörkret lade sej så började Hasse bli lite närgången. Han hade druckit snaps till kräftorna också så han började väl bli lite full. Vi hade bara stearinljus på borden och några lampor uppe i träden så ingen kunde se vad som hände i dunklet under bordet.
Jag var inte van vid att dricka så jag kände av vinet fast jag bara druckit två glas.
Ibland lade han handen på mitt lår och kramade lite och i början drog jag undan benet men allt efter jag blev mer och mer påverkad av vinet så tyckte jag det var skönt att känna hans hand där. Min korta kjol gled upp hela tiden så ibland hamnade handen på min bara hud och det kändes pirrigt.
När det var dags för efterrätt så serverades ett dessertvin och det var så gott så jag drack två glas av det också, och mina hämningar började släppa helt. Jag drog upp min kjol nästan till grenen så han kunde smeka hela mitt lår och jag blev så kåt så det dunkade i min fitta. Ibland passade jag på att nypa honom lite på innanlåret. Till sist vågade han sej ända upp och kände på min fitta utanpå trosan, och jag ryckte till när han tryckte fingrarna mot springan.

Men sen blev jag så yr och mådde nästan lite illa så jag var tvungen att gå därifrån. Jag gick ut på den lilla byvägen som går förbi och strosade framåt medan jag tänkte på Hasse som gjorde mej så kåt. När jag gick förbi ett litet hus som grannen hyrde ut till sommargäster såg jag genom en springa i gardinen att nån rörde sej innanför. Jag stannade och tittade nyfiket och fick se en halvnaken tjej bakifrån och sen såg jag en till. Den nakna tjejen höll på att knäppa upp behån på den andra och jag fick se två fylliga bröst när hon vände sej om. Jag blev så fascinerad av att se dom och kunde inte låta bli att sticka in handen under min tröja och smeka mina egna bröst. När tjejen smekte av trosorna också på den andra medan hon kysste magen så drog jag upp min kjol och stack in handen i mina trosor och masserade fittan som var alldeles fuktig av kåthet.
Plötsligt hörde jag steg och jag hukade mej bakom en buske. När personen gick förbi såg jag att det var Hasse så jag smög efter honom.
- Vad gör du här, viskade jag när jag hann ifatt honom.
- Jag undrade vart du tog vägen, viskade han tillbaka. Men varför viskar vi?
- Kom ska jag visa dej, sa jag och tog honom i handen och drog med honom till platsen där jag sett tjejerna. När vi kom dit så verkade dom ha försvunnit så ja blev lite besviken, men sen flyttade jag mej och såg dom sitta i en soffa, helt nakna, och smeka varandra. Jag visade för Hasse och han gick närmare fönstret, men jag tog tag i honom så han inte skulle avslöja oss. Då ställde han sej bakom mej och la armarna runt min midja så vi såg in båda två. Jag tog tag i hans händer och drog honom närmare intill mej så jag kände hans varma kropp mot min rygg och det dröjde inte länge förrän jag kände nåt hårdna mot min bak. När jag släppte hans händer så började han smeka mej över magen samtidigt som vi såg hur den ena tjejen kysste och slickade den andra tjejens bröst. Hans händer var nu nära mina bröst och jag längtade efter att känna dem där. Snart kramade han brösten varsamt och jag suckade tyst.

Nu hade tjejen där inne börjat dra sej ner mellan den andras ben så hon låg på knä på golvet medan den andra satt i soffan med utspärrade ben. Ibland såg jag en skymt av hennes renrakade fitta när den andra var nere och slickade på låren.

Jag drog upp min tröja för jag ville känna Hasses händer på min hud, och genast stack han in händerna under och smekte brösten utanpå min tunna bh. Han försökte få in händerna under bh-kanten men det gick inte så jag viskade att han fick knäppa upp. Han fumlade lite med knäppet på ryggen, men sen lossnade det och han kunde smeka mina bara bröst med sina grova händer. Jag var så kåt så jag kände att trosorna var genomblöta i grenen.

Vi såg nu hur den ena tjejen slickade fittan på den andra och då putade hon med rumpan så vi såg det blänka från hennes fitta. Det syntes att hon var lika våt som jag.

Hasse kysste mej på halsen medan han masserade mina bröst och snurrade fingrarna runt dom hårda vårtorna. Jag kunde inte hålla mej utan sträckte handen bakom mej och kände på hans hårda kuk genom byxorna, innan jag försökte få ner gylfen. Sen försökte jag lossa på bältet men det krånglade så han hjälpte till och drog ner sina byxor. Nu kramade jag kuken genom kalsongerna medan han tryckte ena handen mot mitt skrev, innan han drog upp min kjol och smekte fittan utanpå trosorna. Jag höll upp kjolen med ena handen så han kom åt att dra ner mina trosor en bit och kunde massera min dyblöta fitta.

Under tiden såg vi hur tjejen som blev slickad höll på att få orgasm för hennes kropp for upp och ner i soffan och till sist hörde vi ett litet skrik.

Det gjorde mej ännu kåtare och jag stönade när han drog sina fingrar över klitoris. Jag hade fått ner hans kalsonger och hade ett fast grepp om hans grova påle. Jag satte ollonet mot min fitta och böjde mej framåt, och han var genast med på galoppen och tryckte till så den började tränga in. Jag stönade högt när han trängde in mer och mer och fick bita ihop för att inte avslöja oss för tjejerna där inne.

Samtidigt såg jag hur tjejen som fåt orgasm började bearbeta den andra. Hon kramade, kysste och slickade på brösten medan hon med andra handen smekte fittan.

Hasse körde sin grova påle in och ut i mej med lugna drag och varje gång han kom i botten så slog pungen mot min klitoris.
- Käkar du piller, viskade han.
- Japp, viskade jag tillbaka mellan stönanden.
Så när han ökade takten kände jag att det snart skulle gå för mej. Jag stoppade en bit av kjolen i munnen och bet ihop för att inte mina stön och gnyenden skulle höras.

Tjejen hade nu krupit ner och körde två fingrar in och ut i den andras fitta medan hon låg med huvudet på hennes mage. Sen räckte hon ut tungan och drog den utmed magen och in mellan blygdläpparna.

Mer såg jag inte för nu blundade jag intensivt och började skaka och plötsligt blixtrade det till och jag skrek ut min orgasm. Men jag hade fortfarande munnen full av kjoltyg så dom hade nog inte hört något där inne. Hasse pumpade på i allt snabbare takt och jag hörde att han snart skulle komma, samtidigt som jag var på gång igen. Han rosslade till när han började spruta i mej gång på gång och då gick det för mej en gång till och jag mjölkade ur honom varenda droppe.

När jag tittade in såg jag tjejerna låg ömt omslingrade på soffan.

Hasse drog ut kuken och vi smög bort från huset.
- Bäst du går tillbaka, sa jag. Jag kommer om en stund.
- Ok, sa han. Vilken skön fitta du har.
Sen gick han raskt tillbaka till festen och jag gick efter en stund senare. Jag gick först på toaletten och tömde ut all sperma, sen gick jag och bytte trosor på mitt rum.
- Var har du varit, undrade mamma när jag kom tillbaka.
- Jag har kollat ett program på tv, sa jag.
- Du får underhålla Hasse lite. Han sitter där alldeles ensam, sa hon.
- Ok, sa jag och flinade.
Så jag gick och satte mej jämte honom.
- Mamma sa att jag skulle hålla dej sällskap, sa jag.
- Ja men det var väl trevligt, sa han och log. Jag har ju inte sett dej på en stund.
- Har du tjuvtittat på dom där tjejerna förut, undrade han sen.
- Nej jag såg dom strax innan du kom, sa jag. Tror det är tyska sommargäster. Det var mysigt att se.
- Ja verkligen, sa han. Men det andra var ännu mysigare.
- Vilket då menar du, sa jag och skrattade.
- När du förförde mej, viskade han, och lade handen på min rygg.
- Det var ju du som gjorde, sa jag, och nöp honom på låret.
Sen ropade pappa att kaffet var klart, och alla gick och hämtade varsin kopp. Även jag tog en kopp med mycket mjölk i kaffet.
- Hasse, du ska väl ha en konjak, sa pappa när han kom med en flaska.
- Ja tack, sa Hasse
- Ja tack, sa jag.
- Nej du Nilla, jag tror det är för starkt för dej.
- Men jag kan väl få smaka lite, sa jag. Snälla pappa.
- Ok du får väl några droppar då, sa han och hällde upp lite i mitt vinglas.
- Skål, sa Hasse när pappa gått vidare.
- Skål, sa jag och hostade till när jag tog en liten klunk.
- Fy va starkt, sa jag och hällde det som var kvar i Hasses glas.
- Ska du supa mej under bordet, sa han och skrattade.
Vi satt och tafsade lite på varann under bordet när ingen tittade åt vårt håll. Jag var fortfarande kåt och ville bli ensam med honom.
- Vill du se mitt rum, frågade jag.
- Ja gärna, sa han.
Så vi avlägsnade oss diskret, men i huset mötte vi mamma.
- Hasse ska hjälpa mej med en grej på datorn sa jag.
- Så bra då, sa mamma. Men låt honom inte arbeta för mycket när det är fest.
- Jag hjälper henne gärna, sa Hasse.
När vi kom upp på mitt rum så låste jag dörren efter oss och kröp in i hans famn. Han kramade mej hårt och när jag vände upp mitt ansikte mot honom så kysste han mej och våra tungor lekte i våra öppna munnar. Hans kuk blev stenhård och pressades mot min mage, medan han drog upp min kjol och smekte min rumpa.
Men nu drog ja mej ifrån honom och satte på lite musik. Sedan dansade jag medan jag knäppte upp kjolen och lät den falla till golvet, och efter det drog jag av min tröja. Han satte sej på min säng och tittade med glansiga ögon när jag lät behån falla och sen drog av trosorna.
Sen lade jag mej på sängen.
- Din tur, sa jag.
Han reste sej och slängde av sej kläderna i rekordfart. Sen lade han sej jämte mej och stack in sitt ben mellan mina och jag tryckte fittan mot hans lår. Vi kysstes och gned oss mot varandra innan han började bearbeta mina bröst med både händer och tunga. Han drog bort sitt ben som han hade mellan mina så han kom åt att med handen smeka min plaskvåta fitta. Jag låg på rygg och han låg på sidan vänd mot mej så hans kuk pressades mot utsidan av mitt lår. Då lyfte jag mitt vänstra ben så kuken for in nästan rakt mot fittan, och jag tog tag i ollonet och tryckte det mot mitt hål så det blev blött, sen drog jag den i min springa över klitoris. Efter en stund lyfte jag upp andra benet också så han kom närmare med sitt underliv och kuken räckte nu långt upp på min mage. Jag gned fittan mot den hårda staken innan jag lyfte på rumpan så ollonet hamnade framför hålet och när jag sänkte rumpan igen så gled kuken in med ett stön från oss båda. När jag reste mej upp på armbågarna såg jag hur kuken gled i mej alldeles glansig av mina safter. Min hand drogs dit och jag kände på den hala kuken som pumpade i mej. Men nu lade han upp sitt ben på min mage så hans innanlår gned över min klitoris och det gjorde att min orgasm hastigt började byggas upp. Jag tog tag i hand ben och drog det mot mej varje gång han stötte in kuken. Efter en liten stund började jag skaka och sen skrek jag till när det gick för mej. När han märkte att det gick för mej så stötte han allt snabbare tills han också kom och jag kände spruten långt inne i mej.
Vi pustade ut en stund innan vi klädde på oss hastigt och rättade till anletsdragen och frisyren.
När vi kom ner hade en del redan lämnat festen.
- Gick det bra med datorn, undrade mamma.
- Japp, Hasse har jobbat hårt, sa jag och knuffade till honom lekfullt.
- Vad gör man inte för sin bordsdam, sa han och flinade.
- Men nu ser jag att min chaufför är redo att åka, så jag får tacka för mej.
- Kul att du kom, sa pappa, men vi har ju inte hunnit snacka nåt.
- Det gör inget, din dotter har varit så trevlig, sa han.
- Ok, vi ses på jobbet på måndag, sa pappa.
Jag sprang ut i köket och skrev ner min e-postadress på ett papper, och när Hasse var på väg ut till bilen sprang jag efter och smusslade ner lappen i hans ficka.

Jag väntade länge på mail från honom men jag tror han skämdes för att ha knullat sin jobbarkompis dotter.
Men en dag när jag kollade mailen så hade han skrivit att han hade tänkt på mej ofta men att det inte kunde bli något mellan oss eftersom han var 30 år äldre. Han skrev att han hade haft samvetskval över att ha haft sex med en så ung tjej som jag. Men varje gång jag tänker på dej så får jag stånd, skrev han till sist.
Jag svarade på mailet och skrev att jag blir också kåt när jag tänker på vad vi gjorde. Sen skrev jag att jag hade varit och kikat genom det där fönstret flera gånger, men inte sett nåt intressant. Till slut skrev jag och undrade om vi inte kunde ses i smyg någon gång.
Han svarade att det skulle vara vansinnigt men att han skulle fundera på det.
Tiden gick, men plötsligt kom ett mail. Men det ska jag berätta om en annan gångRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-09-15

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Ken skrev

Kåt Dotter Vill Knulla i Sin Våta Kåta Bullfitta med Hasses Stora Ståkuk Långt Inne I Fittan tills de kommer tillsammans med ett Tjut!

Betyg: 5
Evert skrev

Kåt Tjej Onanerar Fittan av att se Tjejer som Slickar Fitta o Klittan! Han Får Knulla Tjejen med Ståkuken Inne I Kåta Våta Knullfittan!!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter