Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Konfirmation

Efter många diskussioner med mina föräldrar så gick jag med på att konfirmera mej. Några av mina kompisar skulle också göra det. Vi skulle börja gå på lektioner hos prästen i början på sommarlovet och vi skulle konfirmeras i 3 veckor senare.
Första gången när vi kom så blev jag överraskad av att prästen var så ung. Jag hade väntat mej någon gammal stofil. I salen fanns ett runt bord där vi skulle sitta och jag var snabb och satte mej jämte prästen. Jag tyckte genast om honom och vi började prata om allt möjligt. Han verkade gilla mej också för han lyste upp varje gång jag kom in i rummet.
Vi blev nästan som kompisar och jag märkte att han hade samma sorts humor som jag, så jag skämtade ofta med honom.
Så småningom började jag få andra tankar om honom, och började drömma om att ha sex med honom.
Ibland när jag satt där jämte honom så såg jag till att mitt ben hamnade nära hans och sedan lät jag foten snudda vi hans. När han inte avvisade mej så började jag tåflirta och smekte hans ben med mina bara tår eftersom jag alltid sparkade av mej skorna under bordet.
När en lektion var klar så rusade alla dom andra ut medan jag dröjde mej kvar och småpratade med prästen. Ibland tog han mej om axeln och uppmanade mej att gå ut och få lite luft.

Efter en vecka åkte vi på ett konfirmationsläger. Det var en fin plats jämte en sjö med badplats och allt. Vi tjejer fick dela på ett stort rum med en massa sängar. Jag lade beslag på sängen närmast dörren. Killarna låg i ett annat stort rum och prästen skulle också sova över på nätterna. Där fanns en föreståndare och en vaktmästare också, men jag vet inte om dom sov där.
Vi hade lektioner på förmiddagarna och på eftermiddagarna fick vi bada och spela en del spel.
Jag och några andra tjejer och killar låg mest i vattnet och badade. Jag hade min lilla bikini som visade det mesta av min kropp.
Andra dagen kom prästen ner till stranden klädd i badshorts och satte sej på en handduk som han hade med sej. Han såg ganska vältränad ut med hår på bröstet med mörka bröstvårtor där han satt och tittade på oss där vi plaskade i vattnet.
- Kom Anna, så drar vi ut prästen i vattnet, sa jag till min kompis.
- Ok, sa hon och flinade.
Så vi sprang fram till honom och tog honom i varsin hand och drog honom mot vattnet.
- Lova att inte skvätta på mej bara, sa han.
- Nä det kan jag inte lova, sa jag och skrattade.
Han följde snällt med oss när vi gick ut i vattnet tills det det gick upp till hakan.
- Hu vad kallt, huttrade han.
- Det är ju varmt ju, sa Anna och simmade iväg.
- Ska vi simma ikapp, sa jag till prästen, och simmade iväg bort mot bryggan.
Han simmade efter och var snart ikapp, när jag simmade in bakom bryggan där inte dom andra såg oss. Där stannade jag och slog armarna om hans hals och tryckte mej mot honom.
Han höll om mej ett tag och smekte mej över ryggen, men sen släppte han och simmade iväg.
Men innan hann jag känna hans kuk som styvnat mot min mage.
Lite senare såg jag att han gått upp och lagt sej på sitt badlakan så jag gick och hämtade min handduk och lade mej strax intill. Vi pratade om lite allt möjligt först men sen kom vi in på lite mer privata saker.
- Vad tycker din fru om att du är borta så här i flera dagar, frågade jag.
- Jag har ingen fru, sa han. Inte ens nån flickvän, så jag har ingen som väntar där hemma.
- Oj det trodde jag, sa jag. Du är ju så snygg.
- Tack, sa han och log. Har du nån pojkvän då?
- Nä, inte nu längre, sa jag. Vi gjorde slut för några veckor sen.
- Men du är så söt så du har väl många beundrare, sa han.
- Tack, sa jag. Det finns väl en del, men dom är så omogna och tramsiga. Jag gillar lite äldre killar bättre.
- Var bara försiktig, sa han. Det finns en del som utnyttjar unga flickor.
- Du menar sexuellt, frågade jag.
- Ja, men sånt håller du väl inte börjat med, undrade han.
- Kanske jag har, sa jag och flinade.
Han vände sej på mage och blev tyst ett tag. Jag såg mej omkring om någon var i närheten som kunde se oss, innan jag la min hand på hans arm och smekte den ner mot handen där jag flätade in mina fingrar i hans. Han kramade min hand lite innan det kom några killar och sprang mot oss så jag drog till mej min hand och satte mej upp.
- Vad tycker du om min bikini, frågade jag när killarna avlägsnat sej.
- Den är jättefin, sa han. Hela du är jättefin.
- Å tack, sa jag.
- Nu ska jag gå och hjälpa till med kvällsmaten, sa han och gick in.

Lite senare när Anna och jag stod i duschen och tvättade varandra på ryggen så blev jag lite kåt och började tvätta hennes skinkor och vidare fram på magen. Hon stod stilla och protesterade inte när jag smekte hennes små bröst så vårtorna blev alldeles hårda. Sen vände hon sej om och slog armarna om min hals och kramade mej.
Men plötsligt hörde vi ett ljud vid dörren. Jag vinkade åt henne att följa med mej. Jag svepte om mej en handduk och smög mot dörren och Anna följde efter med en handduk runt sej.
När vi var framme ryckte jag upp dörren, och Ante och Fille ramlade in. Vi skrek åt dom och dom sprang iväg och skämdes. Vi skrattade högt och skrek tjuvtittare åt dom.
- Vad är det frågan om, sa prästen som kom ut från köket.
- Killarna tjuvkikar när vi duschar, klagade Anna
- Jag ska gå och tala med dom, sa han.
- Var inte för hård, sa jag och skrattade. Vi skrämde dom nog.
Sen gick vi och klädde på oss. När vi kom till matsalen så tittade killarna lite generat på oss, men vi sa inget utan lät oss maten väl smaka.
På natten när vi släckt och det var alldeles mörkt märkte jag att någon stod vid min säng. Jag ryckte till men sen kände jag Annas hand på min. Hon kröp ner jämte mej och drog täcket över oss båda. Vi låg och kramades och tog på varandra så tyst vi kunde. Hon försökte dra upp mitt nattlinne och jag hjälpte till genom att lyfta på rumpan så hon fick upp det till midjan. Sen smekte hon min mage uppåt tills hon nådde mina bröst där hon försiktigt kramade dom. Jag njöt av att känna hennes hand och blev jättekåt och kunde inte låta bli att smeka min fitta utanpå trosorna, och jag kände att trosan blev alldeles blöt när jag tryckte fingret mot springan. Hon märkte nog vad jag gjorde för hon släppte mitt bröst och följde min arm neråt tills hon hade sin hand på min. Då drog jag undan min hand och hon tryckte sina fingrar mot min fitta och rörde dom fram och tillbaka. Jag kunde inte hålla tillbaka ett gnyende, och då hörde vi någon började röra sej längre bort. Anna stelnade till och vi låg stilla länge och höll andan. Sedan kysste hon mej lätt på munnen innan hon steg upp och smög tillbaka till sin säng. Sedan somnade jag.
På morgonen när vi klädde på oss så tittade Anna på mej lite generat, men jag blinkade med ena ögat och log mot henne, och då såg hon lättad ut och log tillbaka.
Efter vi ätit frukost var det dags för första lektionen. Jag var fortfarande kåt när vi gick dit och prästen log mot mej när jag kom och satte mej jämte honom som vanligt. Vi skulle arbeta självständigt ett tag genom att läsa ett stycke och sedan skriva ner vad vi tyckte vi skulle diskutera. Men jag skrev på en lapp så här, ”Har du eget sovrum?”, och smög över den till prästen. Efter en stund kände jag honom peta mej på låret och när jag såg ner så räckte han mej samma lapp tillbaka. Han hade skrivit där under, ”Ja, rum nummer 7”
Jag stoppade lappen i fickan och började fantisera om att smyga till honom på natten.
Han kom inte ner till stranden på eftermiddagen men jag såg honom stå och titta ut genom ett fönster ibland. Så jag sa till Anna att jag skulle gå upp och vila mej lite, innan jag gick och letade efter prästen. Jag hittade honom i köket tillsammans med föreståndarens fru Rut, som höll på med maten.
- Ska jag hjälpa till med något, sa jag.
- Om du vill så kan du hjälpa Ove med potatisen, sa Rut.
Jag gick fram till Ove, det var prästen som hette så, och ställde mej jämte honom och började skölja potatisen innan jag räckte över dom till honom som sen skalade dom. Varje gång jag gav honom en ny potatis så rörde våra händer vid varandra och ibland så låtsades jag att jag hade en potatis i handen och istället smekte hans handflata med mins fingertoppar. Han verkade tycka om det för han höll kvar handen så länge jag höll på. Innan jag gick till köket så hade jag tagit av bikini-behån och tagit på mej ett löst hängande linne och det gjorde att han kunde se en stor del av mina bröst när han tittade ner, och det märkte jag att han gjorde ofta.
När Rut gick ut från köket en stund passade jag på att tappa en några potatisar på golvet och när jag lade mej på knä så linnet hängde ut och började plocka så böjde han sej ner för att hjälpa till och då såg jag att han stirrade in på mina bara bröst. Han stelnade till, men sen reste han sej hastigt och återgick till skalandet, medan jag bara blev kåtare och kåtare.
- Bäst du klär på dej nåt mer till middagen, viskade han.
- Ja det ska jag, sa jag, och gick till sovsalen där alla dom andra tjejerna redan fanns.

Efter middagen satt vi alla och tittade på tv eller spelade spel. Men jag var så kåt och kunde inte koncentrera mej på något, och efter någon timma sa jag till kompisarna att jag skulle lägga mej och läsa. Så jag gjorde mej klar för natten, tog på nattlinnet och kröp under täcket med en bok. Där låg jag med ena handen mellan benen under tiden jag läste, men snart började ögonlocken kännas tung och jag somnade.
Jag vaknade när dom andra kom och lade sej, och jag började tänka på prästen igen. Tänkte att jag skulle hålla mej vaken tills alla somnat och sen kanske smyga ut. Tiden gick sakta medan tjejerna pladdrade och skrattade, men till slut blev det tyst och dom verkade ha somnat. Fast jag väntade och låg och lyssnade en halv timma innan jag försiktigt satte fötterna på golvet och smög mot dörren och öppnade den ljudlöst och slank ut i korridoren.
Snart stod jag med bultande hjärta framför dörren med en sjua på. Försiktigt kände jag på handtaget och öppnade dörren och smög in och innan jag stängde dörren såg jag var prästen sov från det lilla ljuset som kom från korridoren. Jag smög fram mot sängen samtidigt som jag drog av mej nattlinnet och när jag var framme drog jag av mej trosorna också innan jag trevade efter täcket. När jag kände det så lyfte jag på det och kröp in under, och där låg jag och darrade ett tag medan jag hörde att han fortfarande sov med ryggen vänd mot mej. Till sist tog jag mod till mej och kröp närmare och lade armen om honom. Då började han röra på sej och kände på min arm, och då ryckte han till och vände på sej och tände lampan.
- Släck lampa, viskade jag, och drog täcket över huvudet.
- Men Nilla då, sa han och släckte lampan. Har du ingenting på dej, undrade han och smekte min skuldra.
- Nä, det har ju inte du heller, sa jag.
- Jo jag har kallingar, sa han. Men det är bäst du går tillbaka.
- Varför då, sa jag.
- Om nån skulle få veta detta så skulle jag bli av med mitt arbete, sa han.
- Men ingen får veta, sa jag. Vi kan väl kramas lite i alla fall.
- Ok, en liten stund då.
Så jag kröp in i hans famn och viskade i hans öra att jag tyckte om honom jättemycket. Under tiden vi kramades så tryckte jag in mitt lår mellan hans och snart kände jag hans kuk växa mot min ljumske och det gjorde mej ännu kåtare.
- Kyss mej, viskade jag.
Han kysste mej lätt på munnen, men jag tog tag om hans nacke och tryckte läpparna hårt mot hans och snart blev han ivrigare och tryckte in sin tunga i min mun och våra tungor lekte vilt och våra underliv rördes rytmiskt mot varandra. Hans hand började smeka mina bröst och jag kände hur vårtorna blev styva. Då lutade han sej fram och sög in ena vårtan i munnen och sedan lät tungan rotera runt, medan hans hand vandrade ner på min höft och sedan kramade min rumpa. Jag började nu slita i hans kalsonger och han lyfte på rumpan så jag fick av dom så hans kuk stod rakt upp hård och styv. Det var knappt jag nådde runt den när jag smekte den med min hand och han stönade till när jag runkade den. Han verkade inte ha några hämningar längre utan smekte mej mer och mer pockande. Hans hand for fram på mina innanlår och över fittan fram och tillbaka och till slut lät han ett finger glida in emellan mina genomblöta läppar, och då suckade jag djupt. Jag hade ingen tanke på att jag skulle kunna bli med barn, utan jag längtade efter att känna hans kuk djupt inne i mej, så jag drog honom över mej medan jag spretade med benen. Han protesterade inte utan kröp över mej och lät kuken pressa på längden över fittan och rörde den fram och tillbaka. Men nu ville jag ha in den så jag tog tag i den och riktade den mot mitt slippriga hål och han tryckte till och jag ryckte till av smärta när ollonet utvidgade fittan.
- Gör det ont, viskade han, och stoppade.
- Lite, sa jag, men fortsätt snälla.
Då rörde han kuken försiktigt fram och tillbaka tills den kom in lite i taget och snart var den i botten. Det var så underbart att känna den röra sej djupt därinne och det kändes som den var långt upp i magen. Jag började stöna och jämra mej av välbehag och han andades häftigare och häftigare. Det tog inte lång stund förrän jag kände dom första ilningarna som stegrades för varje stöt han gjorde och jag stoppade en bit av kudden i munnen för att inte skrika rakt ut när orgasmen sköljde över mej och jag domnade av för ett ögonblick. Prästen fortsatte att stöta allt vildare och jag hörde att han var på väg att komma. Plötsligt drog han ut kuken och la den mot min mage, samtidigt som han uppgav ett kvävt rop, och jag fick en stråle sperma rakt under hakan. Han sprutade gång på gång så hela jag blev översköljd med sperma, sen sjönk han ihop över mej.
- Wow, utbrast jag. Så underbart.
- Oj oj oj, det var fantastiskt, sa han, medan han rullade av mej och la sej på rygg jämte mej.
- Jag är genomblöt, sa jag och flinade.
- Förlåt, sa han. Jag har inte haft sex på månader. Och du har tänt upp mej sen första dan jag såg dej. Kom så går vi och tvättar av dej.
Han hade egen toalett på rummet så vi gick dit, och när han tände ljuset så bara tittade han på mej en lång stund.
- Vilken underbar kropp du har, sa han.
Sedan tog han en handduk och blötte med varmt vatten och torkade hela framsidan på mej. Hans kuk började bli styv igen såg jag, och jag blev sugen igen så jag frågade om han hade en kondom.
- Det har jag faktiskt i min nessesär, sa han. Vill du mer?
- Ja, gärna, sa jag, medan jag tog tag i hans kuk och runkade den sakta.
Han rotade i nessesären och fick fram en kondom som han rullade på medan jag vände mej mot handfatet och putade med rumpan. Han ställde sej bakom mej och tryckte kuken mot hålet och jag drog efter andan när den sakta gled in i hela sin längd. I början drog han den sakta ut så den nästan trillade ut, sedan tryckte han den i botten igen, men snart ökade han takten. Hand pung slog mot klitoris varje stöt och det gjorde det extra skönt. Han omväxlande höll fast i min midja och drog mej mot hans kuk, och sedan böjde sej fram och kramade mina bröst. Jag såg i spegeln hur han grimaserade av välbehag och plötsligt stelnade han till och sedan rosslade han till när det gick för honom. Jag kände hur han sprutade och fyllde kondomen inne i mej och det gjorde att jag kom strax efteråt med ett litet tjut. Det var nästan att benen vek sej innan jag kom till sans igen, och när han drog ut kuken vände jag mej om och slog armarna runt hans hals och kramade honom hårt.
- Du talar väl inte om det här för någon, frågade han oroligt efter en stund.
- Nej, aldrig i livet, sa jag.
- Bäst du smyger tillbaka nu, sa han, så vi får sova några timmar innan frukosten.
- Tack det var härligt, sa jag, och kramade honom igen.
- Tack själv, sa han och kysste mej.
Sen smög jag tyst tillbaka och kröp ner i min kalla säng utan att nån vaknade.

Jag tyckte jag nyss somnat när jag blev väckt på morgonen, och gjorde mej i ordning för frukost halvsovande. Jag tittade efter prästen när jag kom in i matsalen, men han var inte där. Efter en stund kom han in och hejade på alla och verkade på ett strålande humör.
- I dag ska vi bara ha lite repetition efter frukost, sa han, sen får ni bada och ha kul tills bussen kommer och hämtar oss i eftermiddag.
Vi jublade förstås, och hade en skön dag i solen innan bussen kom och vi begav oss hemåt. Anna och jag satte oss längst bak. Jag blev genast sömnig och lade mej ner på soffan med huvudet i Annas knä. Innan jag somnade kände jag hur hon drog fingrarna smeksamt genom mitt hår och ner på nacken.
När jag vaknade såg jag att hon sov med huvudet lutat mot fönstret och sin högra hand på min midja. När jag tittade ner såg jag att hon lagt min jacka över mej så jag inte skulle frysa. Vad omtänksam hon är, tänkte jag, och vände mej på rygg. Samtidigt lyfte jag på jackan och lade hennes hand på min mage och lade jackan över. Sakta drog jag hennes hand upp på mitt ena bröst medan jag tittade på hennes ansikte. Det ryckte lite i hennes ögon och hon började röra sej, och sen slog hon upp ögonen och såg på mej. Jag log mot henne och sträckte upp handen och smekte hennes kind, och hon log tillbaka och kramade mitt bröst. Jag vågade inte ta på henne eftersom det satt killar i sitsen snett framför, men jag var säker på att det skulle bli andra tillfällen för det.
Några dagar senare var det dags för konfirmation och alla bar vita kåpor. Vi satt i en ring där framme medan släkten satt i bänkarna. Prästen gav oss en del frågor som han gett oss tidigare och alla svarade rätt.
När vi skildes efteråt så började jag gråta när jag kramade om honom, men han sade att vi ses väl igen, så jag fick lite hopp.
Men än så länge har jag varken sett eller hört nåt från honom.

slutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-09

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (9 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Per P skrev

Bra historia, kunde var lite fler detaljer så att man verkligen känner att det är verkliga personer.

Betyg: 4
Kåt Kille 86 skrev

Halleluja! Jättebra historia

Betyg: 5
Karin skrev

åååhh så bra vart kåt i kissen!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter