Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Klick (Bdsm-novell! Läs inte om du blir stött av beskrivningar av dominans/underkastelse/smärta)

Hon gick nervöst omkring i lägenheten. Egentligen tyckte hon det var egendomligt att hon var så rastlös och orolig som hon var; allt var iordninggjort som han hade beordrat. Men hon visste var nervositeten bottnade. Han hade avslöjat en del om vad som skulle komma att hända när han anlände och sagt att om hon hyste minsta tvekan så skulle hon säga det till honom redan när han kom innanför dörren. Det hon var nervös för var att hon bestämt sig för att inte tveka.
På vardagsrumsbordet låg de saker han sagt åt henne att ha framme; Ett dussin klädnypor, en stor flat hårborste och båda hennes dildos, varav den ena var en slät vibrator och den andra en naturtrogen dong. Där låg dessutom en freestyle med ett par hörlurar som var gjorda för att täcka öronen och utestänga allt annat ljud. Och sist men inte minst ett avlångt smalt paket, med hemligt innehåll, som han beställt i hennes namn och som han bestämt förbjudit henne att öppna.
Hon var klädd som han sagt åt henne att vara. En svart nyinköpt läderkorsett som framhävde hennes midja och byst, en kort glänsande lackkjol som på ett sätt som kändes väldigt sexigt smet åt om hennes stjärt, de höga svarta lackstövlarna och givetvis inga trosor. Det sistnämnda gjorde sig hela tiden påmint genom att hon med en växande känsla av skamfylld njutning kände hur våt hon var. Och han hade inte ens anlänt. Hennes hår var uppsatt i en hästsvans, som hon konstant irriterade sig på och hon svor högt över att hon överhuvudtaget gav sig in på de här dumheterna.
Hon stannade upp i sitt vankande och tittade på sakerna på bordet med en växande känsla av upphetsning och oro. Det skulle sannerligen bli en spännande kväll.

* * *

I bilen på väg hem till henne smålog han för sig själv. Ikväll skulle bli kvällen då han för första gången fick ta för sig av henne på allvar. Han hade väntat på den här stunden i flera månader, och tänkte se till att få ut så mycket som möjligt av den. Förresten tänkte han se till att hon också fick ut så mycket njutning hon tålde. Visserligen var han en smula nervös. Han hoppades innerligen att hon inte skulle krascha. Men han trodde att han visste tillräckligt mycket om henne vid det här laget för att kunna tänja hennes gränser utan större risk för katastrof. En sån trevlig kväll det skulle bli!

* * *

När det väl ringde på dörren några minuter efter utsatt tid satt hon i köket, och kände sig plötsligt helt oförberedd. Hjärtat hoppade över ett slag och for upp i halsgropen, hon höll andan och kände hur svettiga hennes handflator var. Det här är ju helt vansinnigt, varför ger jag mig in i det här? Men hon hade bestämt sig för att inte tveka. Så utan vidare dröjsmål förvånade hon sig själv med att snabbt pila ut i hallen och öppna dörren för att släppa in honom i lägenheten.
Han flinade. På det där sättet som gjorde henne alldeles knäsvag av nervositet. Hon skrattade ett litet desperat skratt och bjöd in honom. Kläderna hon hade på sig kändes plötsligt lite märkliga, malplacerade, i hans sällskap. Hon kände sig mycket medveten om hur naken hon var under kjolen.
Och nu var det för sent. Chansen att ångra sig hade hon struntat i. Nu fick det bära eller brista. Han klev in i lägenheten, klädd i läderbyxor och en svart t-shirt, och ställde sin sportbag på golvet innan han leende kramade om henne.

* * *

Hon var skön att hålla om. Hennes kropp var varm och darrade lite mot hans. Han log för sig själv och andades in doften av hennes hår. Hon höll om hans hals och verkade inte vilja släppa. Antagligen var hon nå nervös att hon skulle göra allt för att dra ut på saker och ting.
Hans misstankar bekräftades när hon, fortfarande omfamnandes hans hals, frågade om han ville han en kopp te. Han väntade fem sekunder med svaret. Här skulle inte spillas någon tid.
”Nej”, sa han och förde ner händerna till hennes stjärt och lyfte upp den korta kjolen så att hennes skinkor blottades. Han kände hur hon stelnade till i hans famn och nästan försökte gömma sig i sig själv när hans händer särade hennes skinkor så han kom åt att dra med fingrarna över hennes släta sköte. Hon flämtade till i hans öra i samma ögonblick som han kände hur våt hon var.

* * *

Herregud herregud herreguuud varför så snabbt?

* * *

Han lät sina fingrar glida fram och tillbaka över hennes hala blygdläppar en stund och lekte då och då med ett par fingertoppar i mynningen till hennes sköte. Hon klamrade sig fast runt hans hals och flämtade svagt. Han njöt av att känna hur påverkad hon blev av hans lätta beröring och förstod att hon måste ha varit ordentligt upphetsad redan innan han kom innanför dörren. Han visste att hon längtade efter det här, men att hon hade svårt att erkänna det för sig själv. Ikväll skulle hon få lära sig ett och annat om hur hon verkligen fungerade. Hon skulle tvingas släppa kontrollen, och hon skulle njuta av det.
”Nu går vi in till vardagsrummet”, sa han och kramade hennes stjärthalvor lite extra hårt. ”Du har väl gjort i ordning som du fick order om?”

* * *

Hon nickade, men visste att han inte skulle vara nöjd med det. Det var nu hon förväntades säga det onämnbara. Magen knöt sig i henne och hennes andhämtning avstannade nästan helt och hållet.
Det här var det värsta. Att ge sig så fullkomligt till någon, att erkänna sin undergivenhet, att kalla honom Master. Panik vällde upp inom henne. Trots att han var den enda hon överhuvudtaget skulle kunna lita så mycket på så ville inte hennes hjärna acceptera att de orden lämnade hennes mun. Hon var övertygad nu. Hon skulle inte klara det. Det kändes som om en evighet passerade. När han plötsligt tog ett fast tag om hennes hästsvans med ena handen och nöp hårt i hennes våta blygdläppar med den andra sög hon snabbt in luft, och på utandningen skedde det omöjliga.
”Ja Master…” Viskningen var nästan ohörbar, men tydligen räckte det. Han släppte hennes hår och blygdläppar och kysste henne lätt på halsen.
Plötsligt slog det henne att hon sagt det. En kort stund var hon alldeles förvirrad, överraskad över många saker. Att hon överhuvudtaget gjort det, att det varit så mycket lättare för honom att motivera henne än hon någonsin kunnat tro möjligt och att hon inte längre kände den där knuten i magen.

* * *

Han höll om henne en stund till, mycket väl medveten om att det krävts mycket av henne för att förmå sig till att säga det hon just gjort. Sedan drog han ner hennes kjol igen, lossade sitt grepp om henne och sökte hennes blick för att se om hon var ok. Hon mötte hans blick. Där fanns både trots och något som såg ut som stolthet och överraskning.
”Bra”, sa han med ett leende av stolthet.
Han plockade upp sportbagen och följde henne in till lägenhetens stora rum, beundrandes hennes kropp som framhävdes på ett underbart sätt av det hon var klädd i. I det ögonblicket kände han sig otroligt lyckligt lottad.

* * *

Med ytterligare en blick på sakerna på bordet kom nervositeten tillbaka, men den här gången var den förändrad. Det var mer en känsla av förväntan som fick hennes nerver att darra.
När han bakifrån tog ett milt men fast tag om hennes axlar för att stanna henne mitt på vardagsrumsgolvet blundade hon och svalde.
”Stå still”, sa han bestämt. ”Dags för lite förberedelser.”
”Ja Master”, svarade hon utan att tänka sig för. Herregud, vad är det som händer? Vad gör den här mannen med mig?
Hon hörde sportbagens blixtlås öppnas bakom henne och några sekunder senare tog han tag om hennes högra underarm och spände försiktigt fast läderbojan, som hon faktiskt längtat efter, runt hennes handled. Strax var hennes händer låsta bakom hennes rygg. Det kändes underbart och ohyggligt samtidigt.

* * *

Det var något alldeles speciellt med att sätta handfängslena på henne. Dels var det en känsla av stolthet, både för att han lyckats få henne till den här situationen, och för att han tillverkat fängslena själv. Dessutom passade dessa bojor så utmärkt på hennes smala handleder att de verkade vara gjorda just för henne, för att lägga band på hennes vackra kropps rörelser. Han klädde henne medvetet långsamt i bojorna för att inte gå miste om en enda nyans av denna sensation.

* * *

Hon höll sina ögon öppna, stirrade tomt framåt. Känslan av att vara så hindrad att röra armarna blandat med insikten om att det här bara var början gjorde henne nästan yr av kåthet. Hon kunde känna hur hennes sköte öppnade sig, hur hennes kropp gjorde sig redo för älskog. Men hon visste något hennes kropp inte visste. ”Älskog” var knappast ett ord som passade för det hon trodde (hoppades på?) att han skulle göra med henne.
Nu hörde hon honom rota i sportbagen igen. Hon tänkte knappt på vad hon gjorde när hon vred på huvudet för att se vad han tänkte ta fram härnäst. Ett skarpt ”Fy” från honom fick henne att snabbt knycka till med nacken så att hon återigen tittade framåt. Jävlar. Hon hörde att han satt tyst en stund för att förvissa sig om att hon inte tänkte vända huvudet igen.
Hon kände mer än hörde att han ställde sig bakom henne igen. Han drog bort en hårtest, som undgått hästsvansen, från hennes ansikte och knöt försiktigt fast en mjuk svart ögonbindel runt hennes huvud. Han tryckte försiktigt sina läppar mellan hennes skulderblad och plötsligt blev hon medveten om hur sårbar hon kände sig, hur hennes handflator svettades och hur det värkte av upphetsning i hennes bröst och sköte.
Hon kunde inte påminna sig om att hon någonsin varit så mottaglig för något sexuellt som nu och tanken både skrämde och lockade henne. Andhämtningen blev tyngre, flyttade sig upp i bröstet, och hon särade nästan omedvetet en aning på de darriga benen så att hon stod lite stadigare.

* * *

Han log nöjt. Nu kunde han till och med känna doften av hennes upphetsning. Hon var så vacker att han knappt trodde sina ögon. Den njutning han förberedde för henne skulle inte likna något hon upplevt tidigare, detta visste han säkert.
Han fattade tag om hennes ena armveck och förde henne till bordet där han ställde henne så att hennes knän snuddade bordkanten. Han plockade upp hörlurarna och drog den utmed hennes ryggrad.
”Jag kommer att sätta hörlurarna på dig nu”; förklarade han. ”Bekymra dig inte om att du inte kommer att höra mig, du kommer att förstå vad jag vill att du göra. Ok?”
”Ok…”
”Ok, vad?” frågade han skarpt.
”Ok… Master.” Han såg att det ryckte en aning i hennes mungipa när hon sa ordet. Hon var fortfarande inte helt bekväm med att hon var tvungen att kalla honom Master.
Utan att vänta längre lyfte han upp hörlurarna och såg till att inte lugga henne när han satte dem på hennes huvud.

* * *

Nu var hon totalt utestängd från allt annat än hennes inre. Hennes hjärta slog inte särskilt snabbt längre, men hon tyckte det kändes som om det skulle hoppa ut ur bröstet med varje slag. Nu skulle han sätta på musik och sedan skulle han göra vadhelst han ville med hennes kropp. Piska henne, sätta klädnypor på henne eller helt enkelt använda hennes sköte till att tillfredställa sig med.
Klick
Ett elektriskt surrande hördes i lurarna när han startade bandspelaren. Hon höll andan. Men inget hade kunnat förbereda henne på vad som hände härnäst.
”Välkommen till din första träningsdag, min vackra slyna”, hördes hans röst i lurarna. Hon blinkade förvånat bakom ögonbindeln. ”Till att börja med ska du sätta dig på knä som det anstår en riktig slavinna.” Hans röst tystnade.
Hon tvekade ett par sekunder, sedan satte hon sig försiktigt ner på knä framför bordet. I den här positionen kände hon ännu mer hur våt hon var. Det riktigt värkte av längtan i hennes underliv efter beröring. Hon väntade en stund på att det skulle komma ytterligare order på bandet, men det förblev tyst.
Rätt som det var hörde hon inledningen på något klassiskt musikstycke. Hon kunde inte placera kompositören, men det var ett relativt lugnt stycke som hon kände igen och tyckte om. Musiken fortsatte och hon väntade, osäker på allt. Var fanns han nu? Bakom henne med piska och klädnypor i högsta hugg?

* * *

Han satt i soffan med bandspelaren i knäet och log för sig själv. Det var helt underbart att sitta och se henne på knä, med bysten framskjuten och i de läckra kläderna. Nu var det bara att vänta en stund. Vänta och se.

* * *

Den vackra musiken tonade ut efter något som kändes som en evighet. Precis när det blivit tyst i lurarna, förutom det svaga suset från bandet, ekade en pisksnärt genom hennes kropp. Hon ryckte till och en flämtning pressades ur henne så hårt att hon nästan tappade luften.
Det tog henne flera sekunder av snabba andetag att inse att det inte gjorde ont någonstans. Pisksnärten hade varit inspelad på bandet. Den jäveln.
Hon kvävde en svordom och knep ihop läpparna. Om inte annat så påminde ljudet av pisksnärten henne om att det antagligen inte var smart att göra honom arg eller besviken. Och han satt bara och tittade på henne, det var hon övertygad om nu. Fan!

* * *

Han var nära att skratta högt. Han hade helt enkelt inte kunnat låta bli. Att se henne rycka till som om en verklig piska träffat henne var obetalbart. Den här kvällen var redan gjord. Om allt annat gick åt helvete så var i alla fall det här en höjdpunkt att minnas.

* * *

Hans röst på bandet igen, mer bestämd i tonen den här gången. ”Det där var en försmak av vad som kanske ska komma. Lägg dig ner över bordet.”
I två sekunder funderade hon i ren ilska på att använda stoppordet de kommit överens om bara för att jävlas tillbaka, men den tanken blev inte långvarig. Hon lade sig ner över bordet och försökte luta huvudet åt sidan så att hon slapp ligga med hakan i bordsskivan, men upptäckte att hörlurarna gjorde att det blev hopplöst obekvämt.
Klick
Tydligen tyckte han det var onödigt att hon fick en värkande underkäke, för han stoppade bandet och strax efteråt kände hon hur han försiktigt lyfte hennes huvud från bordet och lade något mjukt under hennes haka. Tacksamt lade hon ner huvudet igen och rättade till sin kropp så gott det gick.
Klick
Några sekunders tystnad.
”Du kommer att få instruktioner av mig via det här bandet. Efter varje order kommer det att vara tyst under så lång tid som jag räknar med att det tar dig att utföra din uppgift. Jag har koll på bandspelarens räknare, så det är inte lönt du försöker maska. Då kommer du att straffas. Säg ’Ja Master’ så jag vet att du förstått.”
Ständigt detta hemska ord. Hon uppgav en liten suck.
”Ja Master.”
”Varje instruktion har ett lösenord, så att jag vet var på bandet du är och att du är redo. Du ska yppa lösenordet så fort du hört instruktionerna och är redo att fortsätta. Lösenordet för den första uppgiften är ’Tack Master’. Uppgiften är att bekräfta att du förstått reglerna för den här scenen och att du är redo att fortsätta.”
Skulle det här vara något att tacka för? Hon hade en krypande känsla av att det här skulle kunna bli obehagligare än hon trott från början.
”Tack Master”, sa hon med ett något ironiskt tonfall.
Klick
Det första rappet landade helt utan förvarning på hennes högra skinka, och det andra på hennes vänstra. Hon spratt och skrek till mer av förvåning än smärta. Att vara ironisk hade inte varit en bra idé. Rapp efter rapp träffade henne på stjärt och lår.
”Tack Master! Tack Master!” I ren panik sa hon det. Han måste sluta, jag står inte ut. Eller måste han det?
Hon trodde inte att det var sant. Hon upprepade lösenordet ytterligare en gång bara för att vara extra mycket till lags och hon blev både arg och förundrad över hur hon reagerade.
Men fler rapp blev det. Trots hennes omedelbara medgörlighet ville han tydligen statuera ett exempel. Hon begrep att hon skulle få lära sig en läxa. Omväxlande på höger och vänster stjärthalva räknade hon till åtminstone tjugo rapp av det hon misstänkte var hans lilla ridpiska. Han slog inte väldigt hårt, men tillräckligt för att det skulle svida lite mer varje gång piskan träffade hennes hud.
När han var färdig kände hon sig andlös. Och plötsligt kände hon hur mycket våtare hon blivit. Fylld av skam kände hon hur det praktiskt taget rann nedför insidorna av henne lår. Rätt som det var fanns hans hand där. Smekte hennes svullna blygdläppar och nöp i hennes hårda lilla klitoris

* * *

Han hoppades att hon blivit lite mer upplyst nu. Han kunde riktigt se den milda endorfinkicken sätta in i henne. Det här skulle nog gå bra. Njutningsfullt smekte han hennes våta kön, kände hur stark hennes längtan var. Hans egen längtan var lika stark, men än så länge trängde han undan den. Det här var hennes kväll. Dags för nästa steg.

* * *

Hon vred sig på bordet. Skinkorna ömmade en smula, men det var som om hennes kåthet sög upp smärtan och skickade den rakt in i hennes sköte där den förvandlades till glödande njutning. Hon darrade lätt och kände sig yr, men mest kände hon sig kåt. Jävligt kåt.
Klick
”Glid tillbaka en smula och svanka så din stjärt putar. Sära mer på benen. Lösenordet är ’Jag är en kåtslyna, Master’.”
Hon försökte göra rösten stadig och hörde sina egna ord genom hennes kropps resonans mer än genom öronen. ”Jag är en… kåtslyna… Master.”
Klick
Hon gjorde som hon blivit tillsagd och kände hur han hjälpte till att föra med det mjuka som hennes haka låg på när hon gled bakåt några decimetrar över bordet.
Några sekunders tystnad. Hon andades tungt och blev medveten om hur läderbojorna tryckte mot hennes stjärtskåra. Det kändes ofattbart sexigt och upphetsande att ha dem på sig.
Rätt som det var kände hon något trycka mot hennes slidmynning. Hon kände genast igen känslan av hennes naturtrogna dildo. Reflexmässigt svankade hon ytterligare lite till och försökte pressa sig bakåt mot den, men hon upptäckte snart att det var lönlöst. Han drog den helt enkelt bara tillbaka några centimeter så hon bara kände den ligga mot blygdläpparna. Långsamt lät han den glida upp och ner mellan hennes läppar, men undvek skickligt hennes klitoris.
Klick
”Be mig trycka in löskuken i dig. Du vet att du vill. Du har ju själv nyss erkänt att du är en kåtslyna.”
Fan! Inte nog med att lösenorden var pinsamma att säga. Han tänkte använda dem emot henne också.
”Tryck in… löskuken i mig…” Hon kände sig hes.
Klick

* * *

Han tryckte till och dildon försvann in i henne med en enda hårt stöt som fick henne att grymta och flämta. Han visste att hon inte riktigt kunde höra hur högljudd hon egentligen var. Målmedvetet pressade han in dildon så långt han kunde och höll den där. Hon flämtade och stönade om vartannat och kastade så smått med huvudet på den lilla kudde han lagt under hennes haka.
Han log när han såg hennes händer knyta sig till nävar av frustration, öppna sig, och sedan knyta sig igen. Hon fick bara så mycket tillfredställelse som han gav henne.

* * *

Hon visste inte vad hon skulle göra med sig själv och sina känslor. Hon borde ha stängt av vid det här laget, byggt upp sina murar. Men det gjorde hon inte. Hon ville ha mer, så mycket mer, och hon förbannade honom för att han inte gav henne det. Han bara höll den helvetes jävla, underbara, dildon inuti henne. Hon kramade den med sina slidmuskler, försökte ge sig själv det han förvägrade henne.
I nästa ögonblick kände hon något vibrera mot insidan av låret. Massagestaven. Ohyggligt långsamt förde han den uppför låret och upp till hennes känsliga klitoris. Där höll han den. Hela hon darrade. Allt som fanns i hela världen var de två stavarna i och mot hennes sköte. Nu skulle hon äntligen få komma. Hon kände det byggas upp inom henne. Det var så nära.
Klick
”Så fort det börjar närma sig för dig ska du säga nästa lösenord, som är ’Jag vill inte komma än Master’. Bekräfta att du förstått genom att säga ’Jag förstår, Master’.” Faan!
Det tog henne all hennes viljestyrka att pressa fram orden.
”Jag förstår, Master… Jag… jag vill inte komma än… Master.” Hon snyftade nästan.
Klick
Genast försvann massagestaven från hennes klitoris och hon gnällde i ren och skär desperation. I nästa sekund gled dildon ut hennes rinnande inre och hon sjönk ihop på bordet, vred och vände sig i vånda.

* * *

Han såg på henne en stund och log brett. Övertygad som han var att hon var nästan lika arg som kåt gav han henne en snabb dask på hennes numera röda bak. Hon gläfste till och låg sedan och bara andades tungt genom näsan. Orgasmkontroll var det bästa han visste, och han lekte med tanken på att fortsätta reta henne, men bestämde sig för att fortsätta träningen.

* * *

Hon lugnade sig en smula, och väntade. Hon vet inte hur lång tid som förflöt, sekunder eller timmar, men hur det än var så var det alldeles för länge.
Nervositeten hon känt innan han kom hade minsann varit berättigad, men konstigt nog så var känslan inte längre densamma. Nu upptäckte hon att hon faktiskt var förväntansfull. Nyfiken. Fortfarande en smula skräckslagen dock. Hur skulle han förödmjuka henne härnäst?
Klick
”Det här går ju bra. Nästa uppgift; sätt dig på knä vid bordet och vänd kroppen åt höger. Lösenordet är ’Ett kvastskaft ska va kvistfritt, Master’”
Hon tog lite sats. ”Ett… ett kastvaft ska ska kvifsfritt… Master…?” Att ha hakan i bordet gjorde inte den jävla ramsan lättare. Nu stod han och skrattade igen, det var hon övertygad om.
Hursomhelst gled hon ner från bordet, bökade lite med sig själv för att vrida sig och blev åter påmind, när hennes bak kom i kontakt med fötterna, att hon var slaskande våt. Ett par sekunder senare satt hon som hon fått order om och väntade.
”Såja. Vänd nu upp huvudet, lilla slavinna.”
Hon vände långsamt upp huvudet och började så smått förstå vad som skulle hända härnäst.
Klick
Ögonblicket senare kände hon något mjukt, lent och vått mot läpparna och hon öppnade munnen nästan reflexmässigt för att ta hans ollon i munnen.

* * *

Som han hade längtat efter det här ögonblicket. Att se henne på knä framför sig, bakbunden och med hans hårda lem i sin mun var gudomligt. Att hon inte kunde använda händerna gjorde att hon fick anstränga sig lite mer för att behålla honom i munnen, suga lite hårdare för att han inte skulle spritta ut när det ryckte i honom.
Hon andades flåsande genom näsan och guppade huvudet fram och tillbaka, ömsom sög och ömsom virvlade hårt med tungan över hans ollon. Hans egna andetag blev tunga, och då och då sög han väsande in luft mellan tänderna.
Hon var verkligen duktig. Hon rörde läpparna precis lagom fort över skaftet, och undvek noga att skrapa hans känsliga huvud med tänderna. Han lade händerna bakom ryggen och slöt ögonen en stund för att stänga ute allt utom den underbara behandling hon gav honom, men hans blick drogs snart tillbaka till hennes sugande mun. Lemmen glänste av hennes saliv. Hon smackade vått och ibland hördes ett blött sugande ljud när lite luft smet in i hennes mungipa.

* * *

Det här tyckte hon om. Visserligen var det en väldigt annorlunda känsla att inte vara helt fri att behaga honom som hon skulle ha gjort om hon inte haft bojor och annat tjafs på sig. Men nu gjorde hon sitt bästa för att ge honom så mycket njutning som möjligt. Hon ville att han skulle bli stolt över henne. Hon kände inte igen sig själv.
Han var så len i hennes mun, och precis lagom stor för att hon skulle kunna ta in honom tillräckligt djupt för att kittla hans könshår med utandningsluften utan att själv få kväljningar. Allra helst hade hon velat ha möjlighet att höra honom sucka och stöna, men hans ryckningar när hon gjorde något extra skönt fick vara tillräckligt.
Sedan var han plötsligt borta ur hennes mun. Hon andades flämtande genom munnen och kände att hon var alldeles fuktig runt läpparna och på hakan.
Klick
”Ställ dig upp.”
Hon drog sig, inte helt utan möda, upp på fötter och sträckte på sig så gott hon kunde. Att suga honom hade inte gjort henne mindre kåt, snarare tvärtom.
”Kliv upp på bordet och ställ dig på knä i den riktning du har nu. Lösenordet är ’Min fitta savar bara för dig, Master’”
Det här var ren och skär förödmjukelse. Han visste mycket väl att hon inte gillade så grova ord. Han å andra sidan brukade säga att man ska kalla saker för vad de verkligen är. Just nu var tydligen hennes sköte en ”fitta”. Och en väldigt blöt fitta var det också.
Det var lättare att få luft att tala när hon stod upp. ”Min fitta savar bara för dig… Master.” Hon hade tappat räkningen på hur många gånger hon kallat honom det nu. Det var fortfarande svårt, men hon kände någon sorts egendomlig stolthet av att kunna säga det till honom. Kanske var det att hon inte behövde se på honom som underlättade.
Hon satte försiktigt upp ena benet på bordet och sedan det andra, placerade sig på knä i vad hon trodde var mitten av bordsskivan. Efter en liten stund hördes hans röst på bandet igen.
”Sära ordentligt på låren och böj dig framåt så du lägger hakan mot bordsskivan. Sedan skjuter du upp baken ordentligt. Lösenordet är ’Piska min slynaktiga stjärt hårt, snälla Master’” Neej! Jag vill inte!
I ett par sekunder gick hon igenom sina val. Antingen sa hon det han ville höra och accepterade den behandling han hade tänkte utsätta henne för eller så maskade hon och riskerade att råka ut för en bestraffning som förmodligen skulle bli mycket värre. Av någon anledning såg hon inte stoppordet som något alternativ. Valet var lättare än hon trodde.
”Piska min slynaktiga stjärt… hårt… snälla Master…”
Klick

* * *

Han var övertygad om att hennes blick blixtrade mörkt innanför ögonbindeln. Han hade gjort sig förberedd på att hon skulle ha använt stoppordet i den här situationen. Stolthet över henne fyllde honom när han hörde henne yttra lösenordet. Hon gav sig till honom mer än hon någonsin givit sig till någon förut. Och hon njöt av det.
Han strök henne över nacken med fingrarna när hon lagt ner hakan på den lilla kudden igen. Sedan gick han runt bordet och tog in hennes skönhet och undergivenhet. Han var i sanning lyckligt lottad.

* * *

Hon var åter i tystnad och mörker, ensam och ändå inte, med sin kåthet och sina kluvna känslor. Hon kunde känna värmen från honom, ibland något lätt vinddrag när han förflyttade sig. Men just nu kände hon inte av hans närhet någonstans. Inte förrän hon plötsligt kände en nypande smärta högt upp på insidan av det ena låret.
Hon gnällde så det nästan rev i halsen när han fortsatte att sätta klädnypa efter klädnypa på hennes lår. Hon darrade i underlivet vilket fick smärtan att öka ännu mer, och när han fäste två klädnypor på hennes yttre blygdläppar ylade hon av smärta, men lika mycket av kåthet.
Sedan hände inget på en stund. Hon låg och jämrade sig hjälplöst. Han torterar mig. Plötsligt kände hon doften av cigarettrök. Hon höll skräckslaget andan och glömde nästan helt bort klädnyporna. Han tänkte väl inte…

* * *

Han tog en rökpaus. Mest för att få lite tid att bara sitta och se på henne, men också för att retas. Hon skulle nog inte ha något emot en cigarett just nu.

* * *

Efter ett tag begrep hon att han inte tänkte bränna henne. Med lättnaden kom också smärtan i låren och blygdläpparna tillbaka. Hur länge skulle hon behöva ligga så här? Hennes händer hade börjat domna bort trots att handfängslen inte satt särskilt hårt.
Pang! Något hårt och kallt träffade hennes vänstra skinka. Hon ryckte till och alla klädnyporna spratt. Hon drog efter andan och höll den. Han drog bort en klädnypa och nu kunde hon inte hålla tillbaka ett skrik. Hon visste av erfarenhet att klädnypor gjorde väldigt mycket ondare att ta bort än att sätta dit, och nu stack det som av nålar där nypan suttit.
Pang igen! Slaget var hårdare den här gången. Borsten. Hur kunde en så oskyldig sak vara så hemsk? Hon skulle aldrig kunna dra borsten genom håret igen utan att tänka på den här upplevelsen.
Han tog bort ytterligare en klädnypa. Om han satt dit alla (hon hade inte lyckats hålla räkningen) betydde det att hon skulle få utstå minst tolv hårda slag över stjärten, begrep hon nu. Varje slag han slog och varje klädnypa han drog bort sände vågor av smärta och extas genom henne. Hon blev rusig. Allt var som i en dimma av mörker, smärta och njutning. Hon märkte knappt när han var färdig. De sista klädnyporna, de som satt i hennes blygdläppar, ryckte han nästan bort, och slagen som följde var de hårdaste.
Och sedan var hans lem i hennes sköte. Han höll ett stadigt tag om hennes höfter och tog henne lugnt till en början, sedan allt hastigare. Det var nästan en utomkroppslig upplevelse. Hon var inte avstängd, men hon var så upphetsad och hög på endorfiner att hon inte riktigt fick något grepp om vad som verkligen hände.
Hon kände hur våt hon var, hur hennes haka värkte så smått av att ligga mot bordet, hur hård han var och hur djupt han kom in i henne. Stöt efter stöt vräkte han in i hennes kropp, stötte korta andetag ur hennes lungor. Han kramade hennes ömma stjärt och smekte henne i stjärtskåran. Någonstans i sitt inre hoppades hon att han inte skulle ta henne i stjärten, men samtidigt visste hon inte om hon skulle protesterat.
Plötsligt lade han den vibrerande massagestaven mot hennes klitoris samtidigt som han stötte extra snabbt och hårt in i henne. Då kom hon. Våldsamma skakningar rusade genom henne och någonting brände i halsen. Hon ryckte och krampade hjälplöst på bordet. Orgasmen verkade inte vilja ta slut. Någonting annat hände i hennes sköte. Det blev våtare, någonting varmt fyllde henne. Sedan slutade världen finnas.

En doft av kön fanns i hela rummet och små svettdroppar täckte deras kroppar och på bordsskivan låg som ett helt fuktskikt. Han satt på bordskanten och hjälpte henne av med bojor och hörlurar. Sist, när hon satt upp och andades med långa tunga andetag, tog han av henne ögonbindeln och såg hur hon blinkade med aningen svullna ögon.
Han log varmt mot henne och hjälpte henne att kliva ner från bordet så hon kunde sträcka på sig. Hon kände sig stel och öm, men hade inte samlat tankarna och känslorna tillräckligt mycket för att bry sig om det än. Hon såg tillbaka på honom och visste inte om hon älskade eller hatade honom.
”Vill du ha en kopp kaffe?” frågade han nästan viskande.
”Jag vet inte…” svarade hon lika tyst. ”Jag vet inte ens vem jag är längre.”
”Vi ska prata om det strax. Jag tror du behöver få något i dig. Sitt kvar här så länge.” Han ställde sig upp och stök henne ömt över håret. ”Tänd en cigg och samla dig lite, jag kommer snart tillbaka.”
Han höll blicken på henne tills han försvann ut i hallen för att gå ut i köket. Det hela hade gått bättre än han vågat hoppas. Nu skulle han se till att resten av kvällen och natten blev hennes chans att komma tillrätta med saker och ting.
Det långsmala paketet låg kvar på bordet upptäckte hon mitt i sin förvirring. Varför hade han sagt åt henne att lägga fram det om han inte tänkt använda innehållet? Hon tände en cigarett, tog paketet och satte sig i soffan. Det vägde inte så mycket och hon bestämde sig för att det säkert inte spelade någon roll att hon öppnade det nu och lyfte av locket.
På en bädd av tunt lila inslagspapper låg en vit papperslapp med tre handskrivna ord på. ”Du klarade det” Hon lyfte på pappret och under det låg tre röda rosor.
I samma ögonblick hörde hon kaffebryggaren i köket slås på med ett
klickRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: CenoBite

  • Publicerad Publicerad: 2004-08-11

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (29 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Sheeba skrev

Helt underbar...

Betyg: 5
John Cena skrev

Cringe

Betyg: 4
sandra skrev

Underbar. Om man ändå fick uppleva något sånt. Ville bara ha mer!

Betyg: 5
krister skrev

Kanon känslor och omtanke

Betyg: 5
Tiger 82 skrev

Åhhh, jag vill också ha...

Betyg: 5
Uno skrev

Jag har inte varit med om detta. Jag vill gärna se det.

Betyg: 4
Alfons Pappa skrev

underbart mera mera...Uh vd skönt

Betyg: 5
Gaia80 skrev

Bra tempo, bra språkbruk och een helt underbar och inspirerande fantasi! Bravo!

Betyg: 5
Hedvig skrev

Den som ändå fick uppleva något sådant...

Betyg: 5
nilla skrev

helt underbar, så tändande... tänk den som fick uppleva något sådant... mmm, bara tanken ger mig gåshud

Betyg: 5
emmie skrev

otroligt sexigt!

Betyg: 5
Sandra skrev

Underbar *-*
Är det bara jag som tkr att den blev helt perfekt med det där gulliga slutet? Tkte det var jättesött efter allt det underbart hårda.

Betyg: 5
maria skrev

riktigt bra! läser gärna mer! :-)

Betyg: 5
Smultron skrev

Fantastisk novell, bra skriven och grymt upphetsande!

Betyg: 5
Bubbbagump skrev

Härligt upphetsande, underbart tempo i storyn byggde upp stämningen och förväntan...

Betyg: 5
Förtjusande skrev

Den här var riktigt bra. Jag tycker att det var ömheten från honom som märktes hela tiden som var det mest upphetsande. Detta skulle jag själv kunna tänka mig att vara med om även om jag skulle uppleva lika mycket nervositet som tjejen i berättelsen.

Betyg: 5
kate skrev

Väldigt planerat inget spontant..kanske bara jag som tycker sådana lekar ska vara mer spontana,,blev tyvärr inte kåt men men den va bra ändå

Betyg: 3
ebba skrev

fulkomligt underbar.

Betyg: 5
Johan skrev

Grymt upphetsande

Betyg: 5
mia skrev

Helt underbar!!

Betyg: 5
AA skrev

En underbar historia där skull man vilja vara med.

Betyg: 5
Isabelle skrev

Fantastisk novell! Jag älskar hur du har byggt upp stämningen och kombinerat hårt med omtänksamhet. Skulle själv väldigt gärna vara med om något liknande!

Betyg: 5
Hailey skrev

10 stjärnor!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter