Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

King


En dag på sommarlovet sa mamma att dom skulle åka och hälsa på min faster som bodde 20 mil bort och farfar och farmor skulle med. Dom skulle vara borta tre dagar.
- Vill du följa med, undrade hon.
- Nä det vill jag inte, sa jag.
- Farfar undrar om du kan ta hand om King under tiden, om du nu ska stanna hemma, sa mamma.
- Det gör jag gärna, sa jag.
- Farfar säger att du har så bra hand om honom, sa hon.
- Ja han gillar mej, sa jag.
- Då säger jag till honom att ta med King hit.

Det var en Torsdag dom skulle åka, och farmor och farfar kom tidigt på morgonen. Jag låg och sov men vaknade av att King hoppade upp i min säng och slickade mej i ansiktet. Jag slog armarna om hans lurviga hals och kramade honom. Sen hoppade han ner och undersökte varje vrå. Jag steg upp, klädde på mej och gick ut och hälsade på farmor och farfar. Farfar gav mej ett koppel och en påse hundfoder och visade hur mycket mat han skulle ha varje dag.
- Så hoppas jag du tar en lång promenad varje dag, förmanade han.
- Jadå det ska jag, sa jag.
- Jag känner mej lugn när du tar hand om honom, sa han.
Så åkte dom och jag satte koppel på King och promenerade iväg. King är en schäferhund, närmare tio år gammal.
Första gången jag träffade honom blev jag rädd och började gråta kommer jag ihåg. Jag var bara 5 år och han var en yster valp som hoppade på mej. Men senare har vi blivit bästa vänner, och varje gång jag hälsar på så lägger han sej jämte mej med huvudet i mitt knä.
Nu hade vi kommit ända till min kompis Annas hus och jag såg att hon var ute på altanen.
- Hej Anna, ropade jag. Kom får du se.
- Har du fått hund, sa hon när hon kom springande.
- Nä det är farfars men jag ska ha hand om honom några dagar, sa jag.
Hon klappade och kelade med King en stund, men sen kände jag att jag var hungrig. Jag hade ju inte ätit frukost ännu.
- Ska du följa med ut och promenera med honom i morgon, frågade jag.
- Ja gärna, sa Anna.
- Då ses vi i morgon, sa jag. Jag måste hem och äta frukost nu.
När vi kommit tillbaka hem och jag ätit lite så tog jag på bikinin och lade mej på altanen för att sola. King lade sej i skuggan men när jag smorde solkräm på magen som kom han fram till mej och slickade där jag smort mej.
- Nä King, sluta, sa jag och stötte bort honom.
Då gick han tillbaka till skuggan, men när jag tagit av min bh och smort sololja på brösten så kom han trippande och han svepte sin tunga över brösten innan jag hann hindra honom. Jag ryste till av välbehag och vårtorna styvnade genast, men jag stötte undan honom och han lommade iväg. Jag låg en stund och tänkte på vad skönt det var när han slickat på bröstvårtorna, och efter en stund öppnade jag flaskan med olja och smorde in brösten igen. Jag såg att han sniffade men han vågade inte komma.
- Du får komma, sa jag.
Och genast kom han och började slicka på brösten och jag stönade av välbehag. Denna gången lät jag honom fortsätta och jag såg vårtorna stå rakt ut när han slutade. Det var så skönt så jag hällde på mera olja och genast satte han igång att slicka igen. Jag stönade högt och kände att jag blev våt i fittan och det kände tydligen King för han slutade slicka brösten och började nosa på mitt skrev och började slicka på trosan. Men då puttade jag bort honom och vände mej på rygg och han gick tillbaka till skuggan.

På eftermiddagen tog vi en promenad igen innan vi satte oss framför tv-n. Han lade sej jämte mej på soffan med huvudet i mitt knä. När jag sett färdigt programmet så tog jag mej en dusch och sedan tog jag på mej bara trosor och en lång t-shirt och satte mej vid datorn. Så fort jag loggat in på msn så plingade det till och min pojkvän hejade. Jag talade om att jag skulle vara hundvakt några dagar så jag kunde inte komma till honom. Han var kåt och ville ha c6, och jag var fortfarande kåt efter vad som hände på altanen så jag samtyckte. Vi talade om vad vi ville göra med varandra medan vi smekte oss själva. Jag drog av mej t-shirten och smekte mina bröst så vårtorna blev styva innan jag började smeka mej mellan benen utanpå trosorna. Nu var jag väldigt upphetsad och kände att trosorna blev våta, och det skrev jag till honom. Han skrev att jag skulle ta av dom och smeka min våta fitta, och det gjorde jag. Jag gled ner på stolen och tryckte in ett finger i mej samtidigt som jag blundade och tänkte på hans kuk. Jag andades häftigt och kände orgasmen byggas upp, när jag kände en nos mot min hand. Det var King som smugit in mellan mina ben, och när jag drog bort min hand för att smälla till honom på nosen så passade han på att slicka min fitta med ett långt drag och jag ropade till och det gick som en stöt genom kroppen. Jag stannade upp med min hand och när han slickade igen så kom jag i en kraftig orgasm och jag skakade som ett asplöv och knep ihop benen så han inte kom åt mer.
Det tog en lång stund innan jag hämtat mej från chocken och lugnat ner mej så jag kunde skriva svar på flera mess jag fått under tiden. Jag talade om att jag fått en underbar orgasm och han talade om att han sprutat också. Sedan sa vi god natt och jag kröp i säng naken.

På morgonen kom jag ihåg en dröm jag haft på natten. Jag hade drömt att King hade knullat mej och hans kuk såg ut som min pojkväns kuk. Jag skrattade och rufsade om pälsen på honom där han låg vid mina fötter.
- Du skulle bara veta vad jag drömt, sa jag. Fast du kanske har drömt samma.
- Voff, sa King.
- Kom nu ska vi äta frukost, sa jag, och drog på mej t-shirten.
När vi kom till köket gav jag honom lite mat i en skål, medan mitt tevatten kokade. Jag rostade några mackor och bredde margarin och marmelad på dom. King kom fram och nosade på margarinet och jag kom ihåg hur han hade gillat sololjan.
- Så du gillar sånt du, sa jag, och lär honom slicka av en klick från mitt finger.
Hans tunga kändes sträv och jag tänkte på gårdagen på altanen. Jag kunde inte låta bli att dra upp t-shirten till hakan och sätta en klick margarin på varje bröstvårta. När jag satte mej ner på huk så var han genast framme och slickade och det kändes så härligt. Efter andra gången jag kletat margarin på vårtorna och han slickade dom hårda så bultade det i fittan och jag kände med fingrarna att jag var blöt. Jag hade inte tagit på mej trosor ännu och nu ville jag känna hans tunga där så jag lade mej på golvet och spretade med benen. Han kände väl doften från min våta fitta för han var snabbt där med sin nos och snart slickade han ivrigt. Det gick ilningar genom kroppen för varje gång hans sträva tunga for över klitoris. Ibland kände jag tungspetsen komma in en bit i mitt dyblöta hål. Efter bara en liten stund började jag skaka och jag skrek till när jag kom i en härlig orgasm. Jag bara låg och blundade och lät efterdyningarna ebba ut och hunden slutade att slicka precis som han visste att det var tillräckligt. Men när jag öppnade ögonen så kom han fram och ställde sej med ett framben på var sida om min midja och när jag såg ner mellan frambenen såg jag en stor röd sak stå ut från buken. Då kröp jag raskt upp från golvet och gick och tog på mej ett par trosor innan jag fortsatte äta frukost fast det nu var lunchtid.
Mobilen pep till och jag såg att jag fått sms från Anna. Hon undrade om vi skulle gå med hunden nu. Jag skrev tillbaka att jag kommer om en halv timma.
Efter att jag borstat tänderna och tagit på shorts och ett linne så gav vi oss av. Anna stod och väntade och vi begav oss ner mot sjön. När vi kom fram satte vi oss på bryggan och kände på vattnet med tårna. Det var fortfarande kallt i vattnet så vi var inte sugna på att bada. När vi satt där kom King fram till Anna och slickade henne på näsan.
- Nä King, sa hon. Vilken sträv tunga han har.
- Ja, men skön, halkade det ur mej.
- Vad menar du med det, undrade hon.
- Nä glöm det, det var inget, sa jag och rodnade lite.
- Nä tala om det nu, tjatade hon.
- Näpp, sa jag.
- Jag kommer inte sluta tjata förrän du talar om det, sa hon.
- Ok då, sa jag, och talade om vad som hände när jag solade.
- Var det skönt, undrade hon lite tvivlande.
- Jätteskönt, så jag smorde på en gång till, sa jag, och skrattade generat.
- Ok, sa hon, är det inte lite kinky.
- Hehe, jo, sa jag. Vill du testa?
- Näe, det vill jag inte.
- Ska vi gå vidare, sa jag och reste mej.
Vi gick tysta en stund men sen frågade hon.
- Har du låtit honom slicka nån annanstans?
Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara.
- Nä, sa jag och rodnade.
- Det har du, jag ser det på dej, sa hon och skrattade.
Så jag var tvungen att tala om vad som hände när jag hade c6 med min kille vid datorn.
- Lova att inte tala om det för nån, sa jag.
- Ja det lovar jag. Men var det inte äckligt, undrade hon.
- Du kan inte ana vad skönt det var. Fast först blev jag ju lite arg på honom och tänkte smälla till honom på nosen.
- Du är knäpp, sa Anna och skrattade.
Sen bytte vi samtalsämne och pratade om killar istället. Anna hade nyligen gjort slut med sin kille så hon pratade om alla snygga killar hon ville träffa.
Hennes mobil pep till och hon fick sms om att maten var klar, så vi begav os hemåt. Innan jag gick vidare hemåt så gav jag henne en kram.
- Du kommer väl ihåg vad du lovat, frågade jag.
- Ja du behöver inte vara orolig, sa hon, och gick in.
När jag kom hem så satte jag in en färdigmat i micron och gav King lite hundmat. När jag ätit och lagt mej med en tidning så fick jag ett sms. Det var Anna som skrev så här: ”gjorde det inte ont på bröstvårtorna?”
Jag svarade: ”lite men det var skitskönt”
Sedan gick det en timma innan nästa sms. ”blev du kåt”, skrev hon.
Jag svarade: ”störtkåt”
Efter en halvtimme kom nästa sms: ”var det skönt att bli slickad där nere?”
”underbart” svarade jag.
Nu dröjde det länge innan nästa sms. ”man kanske skulle testa” skrev hon.
Jag förstod att hon blivit kåt på tanken och svarade: ”kom du bara”
”men bara brösten då” svarade hon.
”kan du inte sova över hos mej i natt?” skrev jag.
”ska kolla med mamma” skrev hon.
Efter en stund pep det igen och hon hade skrivit att hon skulle komma om en timma och stanna över natten.

När hon kom hade jag poppat lite popcorn.
- Ska vi stjäla lite sprit i pappas barskåp, frågade jag.
- Om han inte märker det så, sa Anna.
Vi gick och kollade bland flaskorna och vi tullade på några som var öppnade. Sen spädde vi ut det med cola och is. Sen satte vi oss framför tv-n och kollade på Idol och smuttade på drinkarna och åt popcorn.
- Jag är hungrig, sa jag. Har du ätit nåt i kväll?
- Ja fast det är rätt längesen, sa hon.
- Det finns pommes frites som jag kan värma upp, sa jag.
- Perfekt, sa hon.
När dom var klara hällde jag upp dom i en skål och så hällde jag dipsås i en mindre skål så vi kunde doppa i. När King kände lukten av såsen kom han fram och sniffade, så jag tog lite på fingret och han slickade ivrigt i sej det.
- Nu vet jag vad vi ska kleta på dina bröst, sa jag.
- Fast jag vet inte om jag vågar, sa hon.
- Vi tar med såsen som blir över till mitt rum sen så får vi se, sa jag.
Vi hade blivit lite påverkade av spriten och vi fnittrade åt allting.

När programmet var slut gick vi till mitt rum och King följde med och sniffade på skålen med sås jag bar.
- Har du bh på dej, frågade jag.
- Nej jag tog ingen eftersom vi skulle vara hemma, sa hon.
- Vill du testa när han slickar utanpå tröjan, undrade jag.
- Jo det kan jag väl göra, sa hon.
- Ta på dej denna då, sa jag och gav henne an gammal t-shirt. Den är trasig så jag ska ändå kasta den.
- Ta av jeansen också så dom inte blir kladdiga, sa jag när hon bytt tröja.
Jag tog av mina shorts samtidigt som hon drog av sina jeans. Sen satte hon sej på sängen och jag hämtade skålen och duttade på lite sås vid brösten.
- Kom King, sa jag.
Han lufsade fram och sniffade och slickade först av mitt finger, men sen böjde sej Anna framåt och han började slicka på tröjan. Men sen började han tugga och slita i tröjan så jag fick lossa honom.
- Det funkade visst inte så bra, sa jag.
- Nä men det kände skönt, sa hon. Jag tar väl av tröjan.
Så hon slängde av tröjan och jag smorde in hennes bröstvårtor och genast var King där och slickade rent. Jag såg att hennes vårtor var styva och jag smorde på mera sås. Hennes ansikte gjorde små grimaser av välbehag såg jag när han slickade av brösten igen.
- Så skönt, suckade hon.
Nu började King slicka henne i skrevet och då knep hon ihop benen.
- Haha, han känner att du är kåt, sa jag, medan jag drog av min tröja och smorde på lite sås på mina bröst.
King kom genast och slickade så skönt och vårtorna styvnade direkt. Anna tog skålen ifrån mej och smorde på mer på mina vårtor, och King slickade. Sen lade hon en kladd på magen och när han slickade där så kittlades det så jag fick springa undan. När jag kom tillbaka och satte mej jämte henne så tog jag en stor kladd och tryckte rätt på hennes fitta utanpå trosorna. King var snart där med tungan och Anna knep ihop benen först, men sen såg jag att dom vidgades mer och mer och hon suckade av välbehag.
- Är det skönt, undrade jag.
- Mmm, härligt, mumlade hon.
- Lägg dej ner så drar jag av trosorna, sa jag, och hon lydde mej.
Jag drog av hennes trosor och slängde iväg dom. Hon låg nu med rumpan på sängkanten och benen utanför på golvet. När King kom med tungan så spred hon genast ut benen och öppnade upp fittan för honom. Hon började kvida och stöna högre och högre tills jag såg hur det gick kramper genom hennes kropp och hon sjönk ihop medan hunden slickade insidan av låren. Plötsligt hoppade han upp över henne och jag såg kuken hård och röd stå ut under buken och närmade sej hennes fitta.
- Han vill knulla dej, sa jag.
Hon tittade ner och blev förskräckt.
- Nej, ta bort honom, skrek hon.
Så jag drog bort honom och hon reste sej upp, medan han istället började slicka mina innanlår. Jag hade blivit så kåt av att se hennes fitta bli bearbetad av den stora tungan så det rann från min egen fitta.
- Undrar hur hans kuk känns, sa jag.
Jag satte mej ner på knä och kände med handen på den varma styva lemmen som var lika stor som en på en man.
- Den känns skön, sa jag och flinade.
Då kände Anna också och hon såg så kåt ut där hon satt på huk och hennes blygläppar var alldeles röda.
Jag drog av mina trosor och suckade av välbehag när King började slicka mej, medan Anna runkade kuken lite försiktigt.
- Vill du känna den i dej, frågade hon, med kåthet i rösten.
- Jag vet inte, sa jag, mellan stönen.
- Lägg dej som jag låg, sa Anna.
Jag lydde henne och snart var King där min sin härliga tunga. Men nu var han ivrig och ville knulla så han hoppade upp med frambenen på var sida om min överkropp och juckade vilt.
Men han träffade inte rätt utan jag kände kuken slå mot magen och låren.
- Det går inte, kved jag.
- Du kanske ska vända på dej, sa Anna.
Så hon höll undan hunden medan jag lade mej på mage i sängen med knäna i golvet och putade med rumpan. Genast hoppade han upp med ett hårt grepp med frambenen runt min midja och juckade. Nu kände jag den trycka mot analöppningen så jag sa till Anna att styra den rätt, och plötsligt for den in och jag skrek till. Han körde den intensivt i min genomblöta fitta, och det kändes underbart skönt.
- Åhhhhh. Ooooohhh, lät jag.
Plötsligt spände det till i fittan och det kändes som kuken svullnade och sen kände jag att den sprutade. Det gjorde att jag kom i en våldsam orgasm så jag bara skakade innan jag domnade av för ett ögonblick. När jag återhämtat mej och vände på mej såg jag Anna sitta med handen mellan benen och titta på mej och King låg på golvet och slickade sin kuk.
- Vad häftigt, utbrast Anna.
- Du måste prova, sa jag. Det var så skönt så du kan inte ana.
- Tror du han kan mer då, undrade hon och tittade på King.
- Han kan väl få vila en stund, sa jag. Är du våt?
- Jättevåt, sa hon.
- Får jag känna, sa jag.
Då tog hon min hand och la den på sin fitta, och jag kända att hon var drypande våt. Jag tryckte in några fingrar i henne, sen gick jag till hunden och lät honom slicka fingrarna. Han reste sej genast och följde med mej till Anna.
- Vill du prova nu, undrade jag.
- Jag tror det, sa hon.
- Vill du testa att ligga på rygg först så kan jag hjälpa till att styra, sa jag.
- Ok
Hon lade sej som förut med rumpan vid sängkanten och genast var King där och slickade i sej hennes rinnande safter. Annas underliv rörde sej upp och ner och jag förstod att hon längtade efter en kuk. Jag kände på hans kuk och den var redan styv så jag runkade lite, men han var redo och hoppade upp över henne och juckade. Jag fick kika in under buken och styra kuken mot hålet och när han tryckte till så for den in. Anna snyftade till och hennes huvud for från sida till sida medan hon utstötte små skrik när hunden juckade intensivt. Det dröjde inte länge förrän det såg ut som det gick för henne, men hunden fortsatte och Anna snyftade och gnydde om vartannat när King plötsligt slutade jucka.
- Åååååhhhh, skrek Anna, och skakade i kroppen.
Det ploppade till när hunden drog ut kuken och lommade iväg. Jag lade mej jämte Anna och höll om henne, och efter en stund öppnade hon ögonen och tittade lyckligt på mej.
- Gud va härligt det var, sa hon. Jag kom två gånger.
- Jag märkte det, sa jag. Så du ångrar dej inte?
- Nä verkligen inte, men det får inte komma ut.
- Nej det blir våran hemlis, sa jag. Kom så duschar vi.
När vi duschade så tvättade vi varandra.
- Jag är lite öm, sa Anna och log när jag tvättade hennes fitta.
- Jag också, sa jag.
Sedan lade vi oss nakna i min säng och somnade med armarna om varandra.

Efter frukosten på morgonen efter så följde jag och King Anna hem. Hon skulle åka iväg med sina föräldrar. När vi var framme tog hon farväl av King, kramade honom och viskade något i hans öra, och sen kramade hon mej. King och jag gick en lång runda innan vi begav oss hemåt igen. Mina föräldrar och farföräldrar skulle komma hem någon gång på eftermiddagen och jag tänkte att jag kanske skulle hinna få en skön stund med King innan.
Så jag tog med honom till mitt rum och jag klädde av mej naken, lade mej på sängen och smekte mej själv lite grann så jag började bli våt. Doppade fingrarna i fittan och smorde bröstvårtorna med sekretet, sedan lockade jag på King.
- Du får komma upp i sängen, sa jag.
Han verkade förstå för han hoppade upp och jag sträckte fram fingrarna som han slickade innan han började slicka på brösten. Det var så skönt och jag såg bröstvårtorna styvna direkt, men sen kände han doften från min fitta och körde in nosen mellan mina ben. Jag rättade till honom så han stod rakt nedanför mellan mina ben och nu slickade han min fitta så underbart.
Men sen drog jag upp honom över mej och lyfte på underlivet och tryckte fittan mot hans buk. Snart kände jag kuken växa och han började jucka och plötsligt hittade han rätt och kuken for in i mej. Det kändes himmelskt när han körde den grova kuken intensiv ut och in. Snart kände jag igen hur kuken svullnade upp och igen gick det för mej i en våldsam orgasm samtidigt som han sprutade. När jag sjönk ner med underlivet så satt kuken fast så han blev tvungen att lägga sej på mage över mej. Men sen lossnade den och han hoppade ner på golvet.

När jag pustat ut gick jag och duschade och klädde mej och efter några timmar kom dom hem.
- Hej gumman, sa pappa. Har det gått bra?
- Hej, sa jag, inga problem.
King sprang och mötte farmor och farfar med viftande svans.
- Har King varit snäll, undrade farfar.
- Jadå, sa jag. Vi har haft så mysigt.

Efter en fika åkte dom hem och jag saknade redan King. Hoppas dom ska ut och resa fler gånger, tänkte jag för mej själv.

slutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-16

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3,7/5 (20 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

skrev

Tidelag... Bläh.

Betyg: 1
Stefan skrev

Jätte bra och het novell , hoppas på en fortsättning . Du skriver helt underbara noveller. Har läst alla dina , och du är en klar favorit här.

Betyg: 5
hedis skrev

nice

Betyg: 5
Simon skrev

Mer med dig o king.
Snälla :)

Gus skrev

Härligt upphetsande! Mera

Betyg: 5
Fanny skrev

Det här äär min absoluta favorit... Återvänder till den lite då och då och hinner aldrig läsa klart. Jättefint skriven och jag känner igen en del av den...

Betyg: 5
andreas skrev

Den var mycket bra
å upphetsande

Betyg: 4
ångbåt skrev

Kuken sprutade efter några rader

Betyg: 5
Jenny skrev

Ååhhh vad härligt blev så kåt att jag kom nästan direkt när jag började pulla men vill höra mera vad King gjorde med er och kanske kom farfar in med sin hårda stora snopp i er om han hälsade på er ensam en hel helg, då dina föräldrar åker bort med farmor. Ååååhh måste pulla igen känner jag.

Betyg: 5
Göran Boström skrev

precis som det skall vara synd bara att det är så många som vill och gör det men ännu fler vill prova och fungar det då ja då är man fast !Underbart. Vet av egna erfarenheter
Betyg 5

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter