Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Kaxiga tjejens debut.

Det var på slutet av 80 talet och jag var 16 år.

Jag var med min bästa kompis, Anna (jag är kille), hon kom från Stockholm från början men hon hade fått flytta med sina föräldrar ut till den lilla små staden som vi nu bodde i. Vi hade varit ihop för ett tag sen men nu var vi som sagt bara polare.

Den här helgen så hade hon fått besök av två stycken tjej kompisar från Stockholm. Dom var av den typen att dom trodde att dom var nått för att dom kom från en storstad, speciellt den ena tjejen.

Vi satt och drack folköl och ju mer påverkade vi blev så blev hon allt otrevligare. Marie hette hon, satt och skröt om allt.

Hon kom hon in på sex och hon berättade massa saker som hon hade gjort och hur himla duktig hon var på både det ena och det andra, jag undrade hur min tjej kompis kunde vara kompis med henne egentligen. Mellan skrytet så kom hon med klart nedvärderande kommentarer till mig, att jag skulle ha liten kuk och att jag inte skulle klara av att tillfredställa henne hon påstod också att jag skulle vara oskuld men jag hade haft en mkt bra sex liv med Anna vilket vi fortsatte efter att vi gjort slut.

Till slut så orkade jag inte höra Maries snack och jag vet inte vad som flög i mig. Jag ställde mig upp och i en snabb handvändning hade jag plockat fram min halv styva kuk och ställt mig framför henne, eftersom hon satt ner så kom hon i perfekt läge för en avsugning.

- Få se om du är så jävla duktig på suga som du säger, sa jag argt.

Det blev dödstyst i rummet alla väntade på vad som skulle hända.

Marie såg med lätt flackande blick på dom andra tjejerna och deras blick var fäst på hennes för att se om det bara var snack allt hon sa eller om hon verkligen var den där ”coola” och självsäkra tjejen.

Jag tror hon insåg att hon hade målat in sig i ett hörn och nu fanns det bara två lägen, att ge sig och skratta bort det hela eller ta tag om min lem och ge mig en skön stund.

Hon lutade sig framåt och pussade mitt blålila ollon och sen lät hon mitt svällande organ glida in mellan hennes kraftigt målade läppar. Okej hon sög väl rätt OK men någon mästerlig teknik hade hon inte, men det var skönt.

Fnittrandet som hade varit när hon började suga mig hade avtagit och dom andra tjejerna tittade storögt på showen som utspelades framför deras ögon och jag måste säga att det var klart upphetsande.

Jag drog ut min saliv indränkta kuk ur hennes mun och sa åt henne att klä av sig, trodde aldrig att hon skulle göra det men hon knäppte upp jeansen och drog av sig dom sen knäppte hon upp blusen och lossade på BH:n. Hon hade en smal fin ungdomlig kropp med små, fasta flickbröst som var i gränslandet mellan flicka och kvinna.

Jag drog av henne trosorna och hon hade en tät fin buske, jag började smeka henne mellan benen och det dröjde inte många sekunder innan hon började andas tungt.

Jag gick fram till min kompis nattduksbord och hittade vant en gömd kondom, jag rullade på den och la mig över Marie.

- Nu är du inte så kaxig längre, sa jag.

- Ta det försiktigt, sa hon lätt grimaserande när min stake gled upp i hennes trånga ingång.

Hon flämtade som hon inte fick luft och kastade ur sig en massa meningar om att hon hittade på allt hon hade varit med om att hon faktiskt var oskuld. Dom andra tjejerna fnissade retsamt och i samma sekund sa jag:

- Inte nu längre och jag tryckte sakta men bestämt in min kuk till roten i hennes tidigare orörda mutta.

Jag gled in och ur henne i ett sakta tempo och bara njöt av att känna hur hennes trånga mus krama mitt gummi beklädda spjut. Jag såg hur som andra tjejerna satt och skruvade på sig i varsin fåtölj. Händerna låg mellan benen men inte på nått erotiskt sätt utan mera klämmande som om dom bara vågade så skulle dom slita av sig kläderna och smeka sig själva till orgasm på orgasm. Jag tittade på Anna och såg den där otroligt kåta blicken som jag sett så många gånger förr, tittandes djupt in i hennes ögon så ökade jag tempot mer och mer.

Marie stönade och frustade medan jag pumpade på som en pilsk kanin. Jag vet inte om det gick för henne men jag kunde inte hålla mig längre och kände hur jag sprutade stråle efter stråle tills kuken slaknade inne i henne.

På väg till toaletten så mötte jag den andre kompisen som med röd blossande kinder kom därifrån, ingen tvekan på vad hon gjort därinne. Jag kastade kondomen och tvättade mig ren och gick sen ut till dom andra.

Marie hade satt på sig trosorna men satt med brösten framme och drack ur en ölburk, jag öppnade en och bara log.

- Tyckte du om det?, sa jag och Marie log och sa att det var jätteskönt men vi fick lova att inte berätta nått för någon.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter