Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Kåta brudar vill ha mer

Tove var en tjej som jag träffat på en fest när jag och min lesbiska vän var ute på gayklubb. Jag hade gått ut i smyg den kvällen eftersom min kille Niklas inte visste om min bisexuella läggning. Tove var vacker med långt nästan svarta hår och gröna vilda ögon som var laddade med spänning och lockelse. Hon hade fylliga läppar, en kropp som en gudinna med härligt fylliga bröst, atletisk och lite pojkaktig till sättet men med otrolig kvinnliga kurvor. Vi stod o pratade länge den kvällen och det fanns en spänning med klar elektricitet mellan oss som jag så väl känner ingen. En laddning som finns där när två personer känner den ibland förbjudna åtrån. Men vi fick skiljas åt den kvällen i hopp om att ses igen…snart….ville inte vänta på att få kyssa och smeka henne.


En månad senare var hon tillfälligt på besök i Stockholm över helgen och hon skulle komma och bo i min lägenhet över natten. Niklas hade lovat att lämna mig och min kompis ifred för vår efterlängtade tjejkväll med fnitter och vin som jag ljugit ihop till en bra sanning. Niklas trodde att jag och Tove känt varandra under en längre tid och det kändes som en trovärdig lögn.

Redan när Tove kom in genom dörren kändes det som om vi känt varandra i all evighet, vi pratade, skrattade och tog naturligt på varandras händer emellanåt. Vi flyttade oss närmre och närmre varandra, jag känner nu hur min kåthet byggdess upp till oanade höjder och jag la min ena hand på Toves lår och masserade lite lätt på insidan. Hon stönade inbjudande och jag tryckte mina läppar emot hennes. Våra tungor möttes i en hungrig kyss och våra händer vandrade över varandras kroppar. Mina händer stannade vid hennes fina bröst och jag började att ta av hennes blus för att komma åt brösten bättre. Jag såg att hon inte hade någon bh på sig utan hennes bröst pockade lockande på mig då blusen åkte av. Jag tog det ena bröstet i handen samtidigt som jag gick ner med munnen och tog försiktigt den andra bröstvårtan i min mun. Jag kännde att Tove masserade mina bröst samtidigt och det var sår otroligt skönt, hon visste vad hon gjorde.

Hon sträckte sig efter massageoljan som stod på bordet och bad mig lägga mig ner i soffan. Tove började sakta klä av mig klädesplagg från min kropp. Hon gav mig uppskattande blickar när jag låg alldeles naken framför henne. Hon hällde ut lite olja i handen och värmde den en aning innan hon la händerna på mina bröst och masserade dem så mina bröstvårtor blev alldeles stenhårda, jag hade aldrig varit med om någon som masserade så gudomligt och jag stönade högt av hennes behandling. Snart började hennes händer att massera ner för min mage och när hon komr ner mellan mina ben tar hon lite mer olja innan hon fortsatte sin himmelska behandling. Hon masserade först runt om min nu dyblöta fitta innan hon försiktigt närmade sig mina blygläppar och min klitoris. Hon lämnade inte en millimeter där nere orörd utan överallt kände jag hennes underbara händer. När hon slutligen förde in ett finger i mig kom jag genast i en otrolig orgasm och min kropp böjdes i en stor båge.

Vi hörde båda hur en nyckel vreds om i dörren och in kom Niklas. Vi låg helt nakna i soffan och hans min avslöjade snabbt vad han tänkte.
- Hoppsan, här har vi funnit varandra minsann, log Niklas stort. Jag tror visst jag stannar kvar här hemma inatt, sa han i samma andetag. Tove verkade inte ha någonting emot att de skulle bli två om mig den natten.

Niklas hade oss båda på knä framför sig. Jag slöt mina läppar om hans bultande kuk och lät honom växa sig stor i min mun. Tove lekte för fullt med att slicka och smeka min kropp. Mina bröstvårtor var enormt styva och jag kände hur fuktigt varm jag var då hon trängde in två härligt sugna fingrar i min fitta. Niklas stönade högt och tydligt åt vår gemensamma lek. Jag reste mig upp och satte mig ovanpå hans styva kuk, började rida honom så skönt. Först lite försiktigt lät jag min kropp glida ner längs kuken för att sen rida honom fortare och fortare, hårt som vi båda gillade. Tove låg bredvid oss i soffan och hennes ögon hade fastnat på mina bröst som guppade i takt med att jag nästan våldsamt red Niklas till orgasm. Jag kände hur han ville komma och gick istället ner för att smaka på hela hans härliga sats. Jag lät honom komma i min mun…och lät satsen rinna ner längs min hals ner till mina bröst…åhh, jag ville ta emot så skönt.

Tove låg fortfarande och lekte med min stora massagestav, vibratorn var i fullgång då jag började slicka hennes klitoris. Tungan rörde sig så naturligt lockande, lite retande och det fick henne att stöna högt av upphetsning. Jag smekte hennes sköna bröst, sög på hennes bröstvårtor samtidigt som hon började smeka min fitta. Hon lekte fjäderlätt med pekfingret längs blygläpparna, vibrerande fingrar kring klitoris…åhh.. gud vad skönt hon gjorde det för mig. Hon visste precis hur jag ville bli smekt. Niklas satt bredvid oss, iakttog vår härliga sexlek. Han var upphetsad igen och började smeka sin kuk. Jag böjde mig fram och slöt mina läppar om hans än en gång hårda kuk. Tove körde försiktigt in den stora sköna massagestaven i mig och satte på vibratorn. Hon fortsatte smeka min klitoris och slickade lätt med tungan i omgångar, lite retsamt nu och jag kände hur jag kom allt närmare en orgasm. Jag lutade mig tillbaka och Niklas fortsatte runka sin kuk som var så härligt styv igen. Han såg hur vi gjorde det skönt för varandra, hur vi njöt och hans hetaste fantasi hade äntligen uppfyllts. Jag skrek ut min sköna orgasm och kände hur jag samtidigt fick Niklas härligt varma sats över brösten.

Vi fortsatte kyssa varandra. Tove kysste mina bröst och jag lät mina fingrar vandra över Niklas penis till Toves sköna kurviga rumpa och bröst. Vi låg där en lång stund och njöt av tillfredsställelsen.

Jag och Niklas pratade om händelsen i efterhand och han lovade mig att aldrig prata om min ”hemlighet” och lustar till det andra könet. Det skulle i så fall få bli en överraskning för honom även nästa gång det låg två mysigt heta tjejer och väntade på honom i soffan…
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ansie78

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-18

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter