Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Josephine (Novell är skriven för svajkvinna F23, gå in och njut av hennes bilder)

Stilla silade solen in genom den nerfällda persiennen.
Skönt med en ledig sommar morgon tänkte jag slött mellan lakanen.
Blicken vilade på nattduksbordet när jag försökte fastställa tiden på mitt armbandsur.
Hmm kvart i nio hög tid att låta Lobo komma ut.

Hade bara tänkt tanken när jag kände en kall hundnos mot min fot.
- JA ja jag vet ta det lugnt sa jag halvhögt och reste mig upp på armbågarna.
Vände mig runt och rullade upp i sittande.
-Så vad ska vi hitta på en dag som denna sa jag medan min treåriga schäfer hane tittade på mig uppfodrande. Inte väntande på svar så reste jag mig upp och sträckte efter dom svarta shortsen och den svarta t-tröjan.

-Hit och Lobo lydde direkt, kopplade och gick ur lägenheten, det svala mörka i trapphuset var i klar kontrast till solens skarpt varma. Mmm en dag för gjord för ledigt tänkte jag glatt när Lobo bevattnade närmaste lyktstolpe.
Tro vi ska ut till Hättan och kolla om vi kan få lite social stimulans.
Nå tänkt och gjort så efter en stor skål Pedigee Pal för mig och jordgubbsyoghurt för Lobo,
så tog vi bilen ner till centrum för dom 4 km till badet.

Solen stod högt på himlen och ute tempen visade redan 22 grader, men i bilen har det behagliga 16.
Stray Cats vräkte ut ur högtalarna och jag slog takten på ratten lätt medan Lobo ylade högt.
- Fan va du är känslig men det är min tur att välja musik, så det blir ingen Metallica i dag sa jag menande och Lobo höll tjurigt tyst resten av resan.

Svängde in på parkringen och ställde bilen i skugga. Gick runt och öppnade bakluckan, efter lydnads championat litade jag på min hund men plockade med kopplet för syns skull.
Det skulle ju alltid gnällas på stora hundar speciellt på allmän plats. Även den orangegula spårlinan låg kvar sedan helgen, tog med den ifall vi kan ta en övning i skogen sedan.

Med -Ligg gick jag ifrån 20 talet meter innan jag, med handtecknet, kallade in Lobo lekande lätt.
Så med ett -Fot gick vi förbi minigolfen på väg ner för kullen mot Sommerns strand.
Det var inte så mycket folk på stranden men det brydde mig föga.
Det behövdes bara en perfekt för att dagen skulle bli som jag ville.
Nu nästan nere vid strandkanten såg jag just det som gjorde att pulsen ökade markant.

En stilla bris krusade ytan lite men där ute vid hopptornet simmade hon. En perfekt, jag bara visste. Solen lekte i vågorna så hennes mörkbrunröda hår lyste nästan svart i det blöta. Rundade kinder, söt näsa och fylligt röda läppar. Följde henne med blicken när hon med lugna armtag tog sig närmare Ångbåtsbryggan och vassruggen.

Sedan simmade hon stilla vidare mot bortre delen av sandstranden. Hon simmade så långt in för att sedan resa sig ur vattnet. Wow hon var verkligen i ordets rätta bemärkelse ett konstverk.
Jag kunde bara förundras över hur vacker hon var.
Hennes drake på vänstra låret glittrande av vattendroppar, hennes axellånga hår dolde lätt hennes gadd med Lady Luck. Hon var rätt så kraftig men på det rätta kåta sättet, fyllig byst härligt putig mage och en bak som man kan dö för.

Det var visst kyligt i vattnet då det blöta tyget stramade över hennes markerade bröstvårtor. Hon vadade upp ur vattnet och passerade mellan camping stugorna upp mot björkdungen 150 meter från stranden.
Mmmm jag smekte lätt över bula på byxorna och plockade ut orsaken till det hela.
Lobo skärpte intresset till den slitna tennisbollen i min hand.

-Kom Lobo nu ska vi pröva hundtricket. Jag drog i väg ett kast längst stranden och på mitt kommando apport störtade hunden iväg för att hämta. Lydigt kom han åter och lämnade förväntansfullt den tuggade bollen i min hand. Jag orienterade mig sakta närmare där hon låg på sin stora filt.

Jag skickade åter bollen i en vid båge och med den ett hand kommando sprang hunden kraftfullt iväg för att hämta. Hon tittade nu intresserat på när Lobo högg bollen i rörelsen för att vända åter med sand sprutande från varje avtramp från hans tassar. Långsamt kast efter kast kryssade jag mig närmare och när det återstod 30 talet meter.

Då drog jag iväg bollen rätt över hennes filt gav vant hand kommandot och Lobo tvekade inte en sekund.
Rätt mot hennes liggplats drog han på, jag kunde se att hon spärrade upp ögon extra och med lätt panik försökte komma på fötter. Just innan hunden skulle ta språnget över henne kom ett skarpt
-Ligg, från mig. Lobo stannade i rörelsen och sanden av hans plötsliga ändring av hastighet slog i en mindre kaskad över hennes nakna fötter.

Jag skynda de mig upp och grep symboliskt Lobo om halsbandet.
-Åh ursäkta det var aldrig min mening att skrämma dig.
Det var ett rent snedkast, riktigt ledsen om du blev rädd.
-Äh det krävs mer om jag ska bli rädd sa hon kaxigt men jag hörde en liten antydning darr i hennes röst. Så här nära var hon mycket mer än jag drömt om och jag kunde bara förundras över hennes kropp och de utsmyckningar hon hade.
-Ja du behöver verkligen inte vara rädd för Lobo han är lika stor som snäll.
- Han är en vacker hund sa hon och andningen var nu mer normal.
- Fast jag ser ju att det är inte första gången någon sprungit över dig, log jag och nickade menande mot hennes vänstra lår.
Där var 8 tassavtryck in tatuerade. Hon log mot mig och nickade långsamt.
- Ni är rätt hopplösa ni djurägare som ofredar oss oskyldiga badgäster.

- Än en gång ber jag så hemskt mycket om ursäkt fast det var riktigt trevlig att träffa dig.
Jag sträckte fram handen, - Bosse, om det är något som jag kan göra för att gottgöra det hela.
Hennes handslag var fast och huden var mjuk och solvarm, - Josephine jag får nog fundera på det ett slag på vad det skulle vara.
-Jag vet att du säkert hör det hela tiden men vilka fantastiska vackra tatueringar, har inte sätt dess like. Hon log lätt generat
-Nej då är lika välkommet att höra sådana saker.

-Du tror inte att jag kan slå mig ner ett tag för att Lobo blir lätt för varm och här finns det ju lite skugga log jag och nickade mot björkarna.
-Det är väl okej jag vill ju inte vara en djurplågare och du kan göra den tjänsten som du erbjöd.
-Visst vad som helst. -Skulle behöva lite solkräm på ryggen
- jag ska bara koppla Lobo, han tittade inte lite snett på mig när jag band honom i skuggan men lade sig ner för att sova.
När jag vände åter hade hon redan tagit plats på filten och knäppt upp sin topp.
-Du kan börja i nacken blir lätt röd där.
varligt smorde jag solkrämen i stora cirklar, vilken kvinna hon är.

Nu kunde jag i detalj se hennes två gaddar på ryggen, mycket snygga. Jag anade att hon gillade min beröring, för huden knottrade sig på halsen och hennes andetag var lätta flämtningar.
Solen skimrande i hennes hår som inramade hennes axelparti på ett inbjudande sätt.
Sol lotionen blandades med den söta solbrända doft hennes hud hade och jag njöt i fulla drag.

Ville sitta så i timmar men dagen kunde ju användas till något skönare, så försiktigt, lät mina händer falla lite längre och längre ner över korsrygg och svank.
Nyfiket noterade jag att hon var tydligt med på noterna. Stärkt av hennes tysta medgivande och att trosan var av string modell så gick över gången till hennes härligt fasta skinkor lätt.
Hon lyfte sig lite på sida så jag kom åt att varligt massera hennes fina bak.

Bara en liten flämtning undanslapp henne, när jag lät tummen glida in under stringen och stilla gav stimulans åt hennes spända anus. Vi blickad över badplatsen där oanade barnfamiljer doppade sina kroppar i Sommens klara vatten. Hettan blossade i hennes ansikte när hon förde in sina ben under sig och knästående, satte sig mer till rätta.
Lätt kom jag nu åt att ge hennes underbar njutning.
Kupad över hennes heta fitta gled jag in med handen och hon gnydde till när jag särade lätt.

Prövande med ett finger lät jag känna hennes blöta fittsaft, mmm trång och varm men kunde ha varit blötare. Stilla fingerpullade jag henne och satt nära för att skyla vad som hände.
Små ljud av lust undslapp hennes fylliga läppar och ögonen slöts allt längre stunder.
In och ut gled fingret i hennes härligt ungt fasta fitta och jag njöt av hennes blossande hud och små små stönande läten.
Lät den andra handen smeka över hennes axel och stilla närma sig hennes uppnosiga bröst.

Skamlöst tog den plats under hennes lösa högra bh kupa och bröstvårtorna rev under min handflata. Lustfyllt tog jag för mig av vad Josephine, frikostigt bjöd på och hennes stön blev allt högre. Svettdropparna samlades mellan min bringa och hennes axel och fuktade våra kroppar. Jag böjde mig in försiktigt och mina läppar tog en kyss på hennes hals.
Rödbrunt håret skymde lätt min blick nu när jag njöt av hennes kropp.

Aktiviteten på stranden med stojande och plaskand ljud gav vår lust en spännande inramning och vi rös lustfyllt av det sköna. Fingret fick sällskap av hennes när hon inte längre kunde låta bli utan smekta lätt sin klitta.
Hon var mer och mer inne sitt kåtrus och brydde sig nu föga om omgivningen märkta vad som föregick meter ifrån dom. Tillsammans på filten i härligt samspel, hon vaggade lätt fram och tillbaka, bet sig i läppen och slöt ögonen.
Fingret gled lätt in till knogen och tummen masserade åter hennes anus, i takt med hennes gungande fortare och fortare. Andningen var nu kort och häftig och stönen högre och högre.

Närmaste grannen till oss hade slutat äta sin skinksmörgås, fryst i sin rörelse till munnen.
Hakan hängde slappt och ögonen trillade nästan ut när han stirrade åt vårt håll. Jag vred hjälpsamt runt hennes lösa bh så den inte skylde insynen av hennes härligt styva bröstvårtor. Han slog genast ner sin blick, hög röd i ansiktet, vred sig runt på mage för att inte visa hur det var fatt.

Hon hade inte märkt av uppmärksamheten och darrningarna i hennes lår kom allt tätare.
Jag kände att hon var nära sitt klimax, så ett finger blev två som blev, krävande njutningen, tre. Hon trevade ut med sin lediga hand och som stöd grep hon, genom tyget, runt min nu hårda dunkande kuk. Jag höll hennes nära lät njutningen ske, så i härlig snyftting gav hon sig hän i kramp. Hon föll lätt fram och in i min famn, svettigt darrande och slapp.
En äldre man längre bort tittade åt vårt håll och högröda grannen hade högra handen instoppade under sin höft.

Hon lutade sitt huvud mot min axel och jag lät fingrarna vara kvar i henne så länge.
Till sanns till slut kysste hon, stilla min axel, och sa tyst.
-Mmm nu har du ställt till det, nu måste jag få känna din kuk djupt i mig.
-Vi kan väl gå ner till sjön för att svala oss först. Känner att detta är början på en bra het bekantskap, log jag och lät fingrarna komma ur hennas fitta.

Lät dom målande ta sig upp längs hennes rygg. Upp via djävulen i svanken över hennes ängla mjuka hud för att sedan smaka av hennes härliga saft. Hjälpte hennes ordna med knuten så bh´n satt på sin plats och hon smekta av mig min tröja och stal en kyss från min mun.
Så vi sprang ner mot vattnet, kylan var påtagligt skön och var precis det man behövde för att väcka livsandarna åter.

Smekande undan under het kvinnlig skönhet och jag drog henne till mig.
Fräckt lät hon handen greppa min rot och leende runkade i vattnets dunkel.
Med solen glittrande i vattnet lekte vi oss närmare vassruggen.
Inget sades utan allt stod att läsa i våra ögon. Så när hon stående tryckte hennes rundade bak förföriskt mot min hårda kuk, förde jag hennes trosa i sida och bottnade hårt.
Njutningen av att bana trängande, väg in i hennes trångt heta, brände som skön eld och gav rysningar i min pung och ryggrad.

Jag befriade hennes bröst igen och smekte i takt med mina stötar. Hon slog sina händer bakåt och höll mig nära. Leran kippade mellan våra tår och för varje stöt gled vi lätt omkring på botten.
Kylan från Sommens klara vatten var i kontras till fittans heta.
Omslingrade i passion körde jag kuken hårt djupt i henne, stönade högt, lustfyllt i vattnet.

Vassruggen var tät och stjälkarna slog i takt mot våra ben jag lyfte henne lätt och drog henne åter ner på varje häftig hettande stöt. Lite irriterande gjorde vattnet kring oss att mina hårda stötar dämpades något. Men jag höll hennes, härliga unga kropp, hårt mot mig och pumpande knullande hennes heta tajta fitta hetsigt.

Kåtheten var uppdämd på ett härligt sätt, hon gnyende jag stönande, kåt het hetta, fortare hårdare djupare. Så kände jag den välbekanta ilningen och tog spjärn med fötterna som gick djupt nerborrade i bottnen.
Jag höll henne, med en bottnande stöt, emot och med ett vrål, sprutande hennes full med min sats. Men i samma sekund fick jag en lätt kallsup av svallvågen mellan våra skakande kroppar. Spottande fräsande med efterryckningar av min orgasm, tog jag ett steg bakåt.

Men badbyxorna kring knäna tappade jag balans och for ur hennes underbara fitta och under ytan. Hon vände sig förvånat om, men skrattade gott när hon såg mig åter komma upp, som en blöt kåt katt.
- Du är medveten om att du nu är lika blöt som jag sa hon leende.
-Åhh det där ska du får för, skrattade jag till. Med ett par simtag var jag åter till henne och kramade henne hårt.
-Du är verkligen härlig vill gärna ha mer, fast nu tror jag att vi ska göra det mer bekvämt för oss.
-Jaså vad hade du i åtanke då sa hon lätt medan hennes händer kramade kring min bak.
-Om du väntar under ångbåtsbryggan så får du väl se.
-Okej sa hon lite förbryllat men simmade in under.

Krånglande på mig mina byxor simmade jag in mot stranden. Blicken från skinkmackemannen sa allt, han var avundsjuk som fan. Med spårlinan i hand återvände jag till Josephine som i dunklet under ångbåtsbryggan väntade nyfiket. Söket av botten till jag fann ett riktigt bra ställe, på lagom vatten djup med fast botten.
Där slog jag repet i en stor ögla runt en bjälke i bryggan, så att den var 30 cm under vatten ytan. Vattnet var höftdjupt och perfekt för dom övningar som nu väntade.
Måttade ut en bit upp efter repsidorna och slog en lyft ögla på varje sida.
-Kom nu och provsitt - hmm nu förstår jag vad du har i åtanke.

Villigt var hon i mina armar och i lustfyllda kyssar, hjälpte jag henne först av med trosorna och sedan upp i repgungan. Trädde igenom hennes händer så hon nu satt bekvämt i linje med vattenytan. Sakta smekande ner mot mitt heta mål kände jag av hennes hud och gav hetta, centimeter efter centimeter.
För hennes ljuvligt renrakade fitta med små blodfyllda inre blygläppar var bara något jag inte kunde motstå. Hon slöt sina ögon och stönade svag när jag lät tungan smaka, först brett och sedan smalt in igenom.

Åhh vilken syn det var att härligt slicka henne och se hennes siluett i dunklet där under bryggan. Hon kastade lätt med håret och stramande drog sig i repsidorna. Lät tungan gå i cirkel för att gå fjärillslätt över hennes klitta. Händerna masserade hennes rundade skinkor och snuddade över hennes anus. Stönen från hennes fylliga mun gav återklang till vår njutning där i vattnet. Bröstvårtorna knottrande styvt och fittan var het så het.
Hon vilade sina ben över mina axlar och jag kunde dra hennes nära med lätthet.

Med näsan över vatten ytan lät jag min tunga djupt in och hon smakade underbart.
Försiktigt lät jag nu ett finger tränga in i hennes bak och ljudligt gav tillåtelse för mer.
Uppmuntrad av gnyende stön masserade jag i cirkel, töjande lätt hennes rövhål.
Hon skakande tog emot och korsade benen runt min nacke.
Lät tummen glida in i fittan och slickade intensivt i området kring klittan.
Gnyendet över gick till lätta rop hon böjde sig bakåt så jag djupare kom åt.
-Ge mig mer mer mer gnydde hon fram, pressande mig mot och sträckande repöglan hårt,
så kom hennes andra underbara.

Hennes fitta krampande runt min tumme djup in, gång på gång i vällust vågor. Lät händerna ge stöd åt henne rygg lät tungan ge njutning över hennes klitta känsligt, så känsligt. Hennes orgasm vilande ut från häftig explosion tills stilla medvetande leende lust.
Så slappt hängde hon, med hårslingor över hennes vackra ansikte och andningen kort och flåsande.

Jag reste mig upp smekte hennes väckande över axlar och bröst och lät kuken tränga in.
Nu hade hon inte en chans att glida undan utan höftbenet slog hårt mot hennes blygd, när jag bottnade höft mot höft.
Åhh så underbart att igen vara djupt i henne. Hon slog sina ben runt min höft och sporrade mig hett. -Ohh Du gör mig galen Josephine stönade jag fram och körde kuken villt in i trång fittan.
-mm jag vet sa hon leende och trycket hälarna hårt mot.

Tydligt gillande den hårda behandlingen lät jag henne smaka på en hettande flathand över låret.
-Åhh kom det gillande och jag gav en till.
Med hetsiga hårda händer gav jag väckande kåthet och hon ylande tog emot det jag gav.
-vilken slyna du är, bara så härligt kåt, kuken in och ut i fittan.
-Ge mig mer ge mig mer, hårdare jag bara älskar det.
Höfterna hårt mot och från varandra.
Med en ens var vi ett där under ångbåtsbryggan. Levande där och direkt.

-Ge mig en örfil nu pressade hon fram. Jag tvekande vid begäran med utförande var distinkt. Hettande kind, eld i hennes blick när hon fick det hon bad om. Svaret lät inte vänta på sig och besinningslöst tryckte hon mot mig. Med en sådan njutbar kåtfröjd lät jag kuken bottna i takt med nästa örfil. Inte för hård utan härligt väckande.
En till för att sedan trycka kuk hårt i hennes villiga mitt. Hon hävde sig fram och släppte repet för att famna mig hårt. Stående med hennes ben runt min höft, kuken djupt i hennes mjölkande fitta, bet hon mig hårt i axeln. Tänderna skar in, smärta så skarp så skön och mina händer höll hårt om hennes bak, matande styv kuk i hennes heta blöta.

Inte ett uns av skam skrek vi ut vår lust, ropen ekade dovt under bryggan och hetsade oss mer mer mer. Fittan vidöppen och het, kuken grov och hård, hud mot hud vått dunkande skön.
In och ut med repet nötande mot hennes fantastiska bak, knullade jag hennes härligt hårt utan vett utan sanns. Det var bara vi i världen, att ge varandra njutning vårt mål vårt måste.
Igen och igen trängande tryckande mellan varm mjuk kvinna hård het man.
Arbetande upp mot vår gemensamma topp där vår lust vägledde oss mot det kända, det underbara.

Hennes naglar drog revor längs min rygg när hon tog emot det jag gav, med fittan skummande kring roten på min hårda och i lidelsefull lust mellan längtande lår.
Med ett tjut kom hennes lycka, kropp spändes i båge, låren skakande darrande med ens kom jag hämningslöst i våg efter våg. Repet spändes knakande men höll för trycket av oss båda.
Vi höll fast i varandra svajande med ej fallande.
Stilla efter det bedarrat i härligt lustfylld lycksalig kåthet.

Blicken sa allt när henne kyss mötte min.
-Hmm så underbart, tror inte det kan bli bättre än så här sa jag andfådd, men vi kanske skulle fara till min lägenhet och torka upp.
Hon lade mjukt armarna om, - Det gör jag så gärna men inget besvär för min skull,
är gärna så här härligt blöt med dig.

Vi vadade ut i solljuset, uppe på ångbåtsbryggan skyndade skinkmackemannen upp från knästående, med tydlig buktande badbyxebula.
Ursäktande vände han och försvann galopperande iväg åt motsatt håll.
Vi skrattade åt synen och med långa tysta häpna ögonkast från dom andra badgästerna gick vi småleende förbi. Lobo fick välja musik på vägen hem så han höll tyst och med tonerna av Metallicas Frantic så blev jag härlig avsugen av min Josephine, My Lady Luck.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter