Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Jag och paret

Det hela började med att jag av en tillfällighet kom i kontakt med ett par via nätet.
Vi skrev om ditt och datt under ett halvår. Givetvis handlade det ofta om sex, men också om livet i övrigt. Tiden gick och paret ville att vi skulle ses.
De bjöd hem mig på middag kommande lördag. Med gott vin, och god mat satt vi länge och pratade om drömmar och fantasier. Det kom fram att de gillade sperma kladd.
Han gillade att slicka henne ren, och hon gillade att suga ren kladdiga kukar.
Efter en utsökt middag flyttade vi oss till soffan i vardagsrummet. Väl där började frun smeka av mig kläderna medans mannen hjälpte sin fru med hennes kläder.
Altandörren stod öppen och det var lite kallt, så när frun tog min kuk i sin varma mun trodde jag nästan att jag skulle skuta direkt.
Hon bad mig lägga mig så att hon kunde lägga sig i en 69a ovanpå. När hon gränslade min tunga så var hon så kåt så att det droppade. Hon smakade ljuvligt, och med min kuk i munnen gnydde hon av vällust. Det dröjde inte länge innan hon började rycka och krampa, och med ett vrål kom hon i en kraftig orgasm. Det flödade ur hennes mus och jag slickade i mig allt jag kunde.
Nu var det dax att byta med hennes man. Han fick lägga sig där jag legat under frun, medan jag fick order om att komma in i henne bakifrån. Sakta gned jag ollonet mellan hennes svullna läppar innan jag gled in till roten i henne. Med långa sköna drag gled jag in och ut i henne. Allt medan hennes man slickade klittan.
Till saken hör att mannens näsa masserade mig under pungen när han slickade, det var otroligt skönt i kombination med hennes trånga mus. Så när frun började krampa runt min lem var det kört.
Med ett vrål som blandades med fruns stön när hon kom, tryckte jag kuken i botten och tömde en laddning som kändes som ett rekord.
När vi hämtat andan en stund fick jag order om att försiktigt dra mig ur, medan frun knep för att inget skulle rinna ut. Hennes man låg beredd att slicka i sig allt som rann ut. Och nog rann det alltid. Fruns safter blandat med min sperma rann sakta ur henne medan hennes man slickade i sig varenda droppe. Han stönade gillande där han låg och jag såg att han var rejält hård.
Så när frun var renslickad satte hon sig gränsle över hans stora hårda kuk. Med ett stön av njutning sjönk hon ner till roten. Sakta började hon rida hans hårda lem. Hon drog mig till sig och sög min kuk ren och hård igen. Hon satt med ryggen mot sin man, så när hon lade sig bakåt på hans bröstkorg kunde jag komma åt att skicka hennes svullna klitoris. Frun skakade som ett asplöv av all njutning. Men efter en stund ville hon byta ställning. Jag fick lägga mig underst medan frun gränslade mig.
Medan hon red mig sög hon sin man som ännu inte fått komma. Att ligga där och på nära håll titta på när hon lät sin man mun knulla henne var otroligt upphetsande. Trots att han hade nitton grova centimeter kunde hon ta den till roten. Den synen fick mig att pumpa på som en besatt. Med ett djupt stön tömde mannen sin säd i hennes mun. Hon fortsatte att suga tills han inte fick fram mer. När han drog ut kuken visade frun hur mycket det blev. De båda förenades i den kladdigaste kyss jag någonsin sett. Det blev för mycket för mig. Jag laddade in en sats i frun så det svartnade. Jag kvicknade till när frun gned sin kladdiga fitta mot mitt ansikte och mannen sög mig ren.
Sedan den dagen har jag haft nöjet att träffa dem för kladdiga stunder vid flera tillfällen.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NovEllen

  • Publicerad Publicerad: 2009-01-11

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

kent skrev

kentoman@hotmail.com

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter