Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Jag och min syster

När hon stod där och slängde med sitt bruna, svallande hår i spegelen dök tanken upp igen. Det gick bara inte att slå bort den…
Hur såg hon ut under den där vita sommarklänningen som smekte den annars så brunbrända kroppen så ljuvligt? Var hon lika len som hon såg ut?
Var vårtgårdarna symetriska och bröstvårtorna styva?, och var hennes springa nyrakad och våt?... VÅT!! Bara tanken gjorde mig hård.
Jag låg i soffan och beundrade henne på avstånd. Större delen av sommarlovet hade jag legat i soffan och just kåtat upp mig till tanken av min storasysters nakna kropp. Det var sjukt, jag förstod det!, men samtidigt så förbjudet skönt att fantisera om. Känslorna var inget jag kunde styra över och heller inte kuken.
Den närmast drog sig upp likt en magnet i hennes närhet.
Elina Svensson. Förmodligen Backaskolans populäraste tjej. Delvis för sitt utseende, men förmodligen mestadels för sin tidiga utveckling. Hennes bröst var välutvecklade och stora. Inte för stora, utan sådär något över normalt. De var välformade, och tillsammans med hennes kuvade ridrumpa skapade de ett slags porrideal, en underbar runkfantasi.
Att ingen, än mindre jag, visste något om hennes sexualitet gjorde henne bara mer mystisk och åtråvärd. Var hon oskuld fortfarande eller hade hon haft sex? Hade hon runkat av någon eller tagit en kuk i munnen? Omslutit den med sina läppar och lekt runt ollonet med sin tunga..
Tanken på min syster på knä framför mig i färd med att dra ner fållan på mina byxor och plocka fram min kuk för att föra den mot sin mun gjorde mig stenhård på blinken av en sekund...
”Vad håller du på med?” Elinas röst löpte likt en ångestfylld rysning över ryggraden när jag haffsigt korsade högerbenet över det andra.
”Vadå? Ingenting!”
Hon snirklade håret bakom öronen och kom emot mig.
”Tror du inte jag såg millitärtälltet på dina mjukisar?!” sa hon och log med ögonen när hon satte sig vid mina fotknölar.
”Du såg ingenting,” svarade jag, och kände hur mina kinder blev alldeles heta och sannolikt illröda.
”Det är okej,” började hon och la sin hand på mitt lår, ”Det är okej om du är sugen…, det är jag med ibland!”
Det var inte läge att få stånd igen. Inte nu när hennes hand låg så nära mitt skrev, men Elinas oväntade svar skänkte en sån plötslig kåthet att kuken bara började resa sig upp igen.
Jag tittade ner på shortsen och såg hur min penis spände sig rakt upp som ett flaggskepp. Hjärtat bultade och kroppen närmast kokade. Allt var så fel. Hela situatutionen var fucked up.
Men vad än sjukare var, va att Elinas blick hade låst sig mot min kuk, och som om inte det vore nog så verkade hon helt oberörd. Helt jävla oberörd.
”Har du haft sex nångång Johan?” Elina tittade upp på mig med allvarlig blick.
Förstelnad av frågan och chockad över den bisarra situationen skakade jag bara på huvudet.
”Fantiserar du mycket om sex då?,” forsatte hon. Och allt jag var kapabell till var att rycka på axlarna.
”Emma i min klass pratar jämnt om sex.” Hon rätade på ryggen och såg ut att drömma sig bort. ”Hon säger att det knappt finns något skönare. Att det är ett tillstånd där man släpper allt, glömmer bort omvärlden för en stund och bara njuter fullt ut.” Hon tittade ner i sitt knä uppgivet och vände sedan upp blicken mot mig. ”Jag vet, jag vet… Du är min lillebror och vi borde inte prata om sånt här… meeen.” Hon drog ut på ordet och jag visste knappt ut eller in. Vad skulle komma härnäst? Skulle diskutionen fortsätta? Vad höll hon på med?
”När jag såg din… När jag såg dina shorts sådär föreställde jag mig faktiskt din snopp i huvudet.”
Det var som om hjärtat hoppade över ett slag när jag såg hennes läppar forma ordet, och ut kom snopp. Om möjligt växte sig kuken än hårdare och trots att allt var så tabu och bisart kunde jag inte rå för att jag njöt en aning.
Njöt av den kåta stämning som plötsligt växt fram och av ovissheten över vad som skulle kunna hända härnäst.
Elina bara satt där i soffan helt avslappnad och såg sådär uppgiven ut som bara hon kunde göra ibland. Men vad var hon uppgiven över? Och vart ville hon ta den här diskutionen?
”Jag tänker på sex rätt ofta!” Hörde jag mig själv säga högt. Lika oplanerat som opassande. Jag vände bort blicken mot tvn och inväntade Elinas reaktion.
”Gör du det?,” började hon, ”Vad tänker du på då?” Hennes röst lät en aning uppspelt.
”Allt.. Alltmöjligt!”
Elina som dragit tillbaka sin hand la den åter igen över mitt lår och tittade på mig. Det var något förändrat i hennes ögon. Som om där fanns en liten glöd, ett sug och en längtan.
”Vill du höra en hemlighet som stannar mellan dig och mig?”
Jag nickade.
”Det går inte en dag utan att jag onanerar… I sängen, I duschen… Igår låg jag till och med och onanerade nere vid sjön mitt på blanka dan.”
Aldrig tidigare i mitt liv hade jag varit så upphetsad att jag fått utlösning utan att ens rört vid min kuk. Men efter vad Elina just sagt kände jag hur hela kuken började pulsera och det höll på att gå för mig. Jag var tvungen att flytta fokus snabbt. ”Vet du när mamma och pappa kommer hem föresten?”
Elina flinade och la bak håret som fallit fram bakom öronen. ”Lugn bara, dem kommer imorgon kväll först.” Sen reste hon sig upp och gick ut i hallen.
Regnet började slå mot fönsterrutorna och långt bort kunde man höra åskan slå över när Elina kom tillbaka ut i vardagsrummet. Hon tittade på mig när hon satte sig ner och blinkade med ögat. ”Jag låste ytterdörren nu!”
Mitt stånd hade precis lagt sig ner när hon lyfte upp mina ben och la dem i sitt knä för att komma närmre. ”Kan du inte stänga av tvn så pratar vi lite.”
Jag gjorde som hon sa och hasade mig upp en bit mot ryggstödet. ”Ska vi sluta en pakt du och jag,” började Elina och utforskade min reaktion. ”Allt som sägs och händer ikväll stannar mellan oss… Det blir vår hemlighet.”
Händer? Menade hon på allvar att något skulle hända ikväll? Vad skulle kunna hända?
Hon tittade ner mot mitt skrev där min kuk återigen hade rest sig. ”Jag tolkar det som ett ja!” log hon och hoppade upp i soffan med benen.
”Jag vill veta vad du tänker på när du fantiserar om sex? Har du tänkt på mig någongång?”
Jag nickade blygsamt.
”Har du det?” sken Elina upp. ”Vad har du tänkt på då?”
Sekunderna gick och jag satt tyst. Funderade över vad jag borde svara. Vad var rätt att svara och vad var fel? Vad ville jag få ut av allting?
”Hur du ser ut o så,” svarade jag trevande, ”Dina bröst och dinn..”
”Min mus?” Hon tog orden ur min mun och fortsatte, ”Vad har du tänkt på då?”
Utan att jag sett eller märkt något hade Elina smugit upp sin hand och strök den fram och tillbaka över mitt lår igen. Skammen över mitt stånd hade börjat släppa och konstigt nog ingavs faktiskt nån slags känsla av lugn.
”Jag brukar fantisera om att jag kommer in i ditt rum på morgonen där du ligger sovandes. Täcket har åkt av dig och jag smyger fram till sängen och ser hur din springa är alldeles våt.” Precis när jag avsluta meningen kände jag hur Elinas fingrar snudda vid roten av min kuk. En stöt av välbehag for genom kroppen och det spirade till ända ut i ollonet.
”Vad händer sen då?” Frågade hon med ögon som ville ha mer. Som suktade efter något. Ett begär som tycktes se ut att vara omättligt.
”Jag drar ner mina kallingar och börjar runka. Först särar jag lite på dina ben för att få bättre insyn.”
Elina log med både ögon och mun och fortsatte, ”Tycker du om att fantisera om min mus när du runkar?”
Jag nickade, och utan förvarning ställde hon sig upp och lirkade ner klänningen tills hon endast stod i underkläder. Ljusgråa trosor som skar in i rumpan med matchande BH till. Synen återkallade den kokande känslan i kroppen och pulserandet i kuken. ”Vill du veta en till hemlighet?” sa hon och tittade ner på mig där hon stod.
Allt jag lyckades få fram var mummelet som knappast gick att tyda något ur.
Hon snurrade runt på stället och vände sig mot mig . Med högerhanden tog hon tag i trosorna och drog dem upp över magen mot naveln. Konturer av hennes fitta bildades och en lång mörkgrå rand blottades. ”Jag är super våt redan nu!” sa hon och log lite generat.
Allt jag ville var att dra ner shortsen, ta tag i min kuk och runka klart. Spruta ner hela vardagsrummet och bara skrika ut min orgasm. Min kuk var så välfylld av sperma att den bultade. Nästan så att man kunde höra hur blodet forsa genom kuken.
”Jag brukar fantisera om din snopp också ska du veta!”
”Gör du?” frågade jag förvånat.
Hon nickade och fortsatte, ”Jag brukar fantisera om att jag kommer på dig när du ligger och runkar… Istället för att gå där ifrån går jag fram till dig och lägger en hand över din mun så att du inget kan säga. Sen ålar jag mig ner mot din penis och tar den i munnen.. Smakar på den.. Leker med den.. Bara tanken gör mig alldeles vild och våt där nere.”
Just de orden skulle jag sent komma att glömma. Aldrig någonsin hade jag varit så upphetsad, och det var där och då jag förstod att min syster, Elina Svensson, skulle komma att ta min oskuld.
”Jag vet hur sjukt det här låter Jojje,” sa hon och bet sig i underläppen,”Men skulle du ha något emot om jag sög av din snopp lite?” Hon pausade en kort sekund och fortsatte, ”Jag menar… Jag vill bara leka lite med den. Ha den i min mun och känna din kuksmak.”
Jag vet att jag borde ha sagt nej, men samtidigt, vid det här laget var jag för kåt för att kunna protestera. Allt jag var benägen till att göra var att åter igen nicka på huvudet.
Elina log lite skamset och tog tag med båda händer kring min byxlinning. ”Då drar jag av dig shortsen nu,” sa hon och började försiktigt hasa ner.
Min kuk spände sig som ett svärd över magen mot naveln och när Elina fått av shortsen och tittade upp kunde jag riktigt se kåtheten i hennes ögon. ”Jag har aldrig sett en hård penis förut!” Våra blickar möttes för att sen vända tillbaks mot min kuk. ”Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men shit va kåt du gör mig.,” fortsatte hon. ”Vad är det där glansiga på toppen? Du har väl inte fått utlösning redan?” frågade hon och tittade ner på min kuk.
”Nej… Jag vet inte vad det är.. Men ibland när jag är riktigt kåt så får ja lite sperma på ollonet innan jag kommer. Jag vet inte varför det blir så!”
Jag såg Elinas fascinerade ögon när hon utforskade min kuk. Aldrig tidigare hade jag sett den så hård, och trots att jag inte hade något att jämföra med, upplevdes den där och då som helt enormt stor.
”Jojje,” hon tittade igen sådär allvarligt, ”bara så du vet så har jag aldrig sugit av någon tidigare,” försiktigt la hon sin hand runt min kuk och drog några mjuka drag upp och ner, ”Men just nu vill jag inget hellre än att suga din snopp i timmar känns det som!”
Tusentals känslor blandades i samma stund och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Bara synen av min syster som höll i min kuk där jag låg med särade ben var nästan för mycket.
”Elina,” började jag, ”Jag vill att du suger av mig.. Jag har aldrig varit såhär kåt, och trots att jag skulle kunna komma här och nu ska jag försöka hålla ut så länge jag orkar.., och sen… Sen vill jag tränga in i din fitta!”
Blicken jag fick tillbaks gick bara att tolka på ett sett. Min syster ville ha min kuk mer än något annat. Kåtheten i hennes ögon fullkomligt glänste, och när hon började runka av mig lite försiktigt sken hon upp ännu mer.
Hon la sig till rätta mellan mina ben men släppte aldrig taget om min kuk. Varsamt utforskade hon varje millimeter av mitt praktstånd.
”Jag kan känna hur den pulserar i min hand!”
”MM!” Svarade jag!
”Ska den svänga lite åt vänster sådär?” frågade hon och drog fingret längs skaftet ända upp till toppen av ollonet.
”Mm, den böjer sig lite när jag får stånd.. Annars är den rak!”
”Jag blir så fruktansvärt kåt av att bara titta på den.. Du har så fin snopp Jojje. Jag vet inte vad det är, men det är den finaste snopp jag sett tror jag!” Hon sänkte ner näsan mot ollonet och drog in. Luktade på min kuk som om hon var en liten hund.
Ett tyst stön sipprade ut när hon drog ner förhuden så långt det bara gick.
”Är det skönt?” Frågade hon och fångade upp min pung med sin andra hand.
”Mm… Skoja inte.”
Fingrarna klämde och kände ovant på mina testiklar och känslan var närmast obeskrivlig. Stötvis ryckte kuken till och jag såg i Elinas ögon hur mycket hon tyckte om det. Hur sanslöst upphetsad det gjorde henne..
”Din kuk luktar så otroligt gott Johan. Jag skulle kunna ligga såhär i dagar och bara lukta på den,” sa hon och sträckte ut sin tunga och stötte mot mitt ollon.
En smal sträng av sperma fastnade på hennes tungspets och sträckte ut sig.
”Och din sperma smakar helt ljuvligt den också ska du veta!”
Hon la sina glansiga läppar mot mitt ollon och svalde hela ståndet, från topp till rot i ett naffs. Hela kuken försvann in i hennes mun och allt jag såg var hennes läppar som snudda vid mitt pubishår.
”Jag tror att jag älskar din snopp Jojje!,” sa hon och tittade upp.
Sen sänkte hon ner huvudet igen och lät tungan glida från början av min anal upp över mellangården och pungen, hela vägen över skaftet till ollonet. Hon greppade tag om kuken med sin hand och började runka samtidigt som hon sög på ollonet. Känslan av lust och sug spred sig ut i hela kroppen, och hur mycket jag än försökte låta bli att stöna så gjorde jag det ändå. Jag stönade och kved och kände hur orgasmen kom över mig blixtsnabbt. Snart skulle jag bara börja spruta okontrollerat och det fanns inget jag kunde göra för att hålla det tillbaka.
”Jag kommer nu Elina.. Jag kommer nu..,” stönade jag. ”Jag kommer nuuu.. Fortsätta sug… Sug min kuk.. Det är så sjukt skönt.”
Elinas läppar spände sig hårdare runt mitt ollon och tungan for fram och tillbaka över mitt urinrör. Hon ökade tempot och började runka mig allt snabbare..
”Jag sprutar nu… Det kommer nu..” Hann jag få fram innan jag kände hur det började pulsera kraftigt i kuken och ut sköt jag kaskader av sperma in i min systers mun.. Helt oberörd fortsatte hon suga och runka och för en kort sekund undrade jag om ja nånsin skulle sluta spruta. Det kom bara mer och mer sperma för varje drag. Likt en oändlig tub med lim.
Kort därefter tittade hon upp och drog handryggen över sin mun. ”Var det skönt?”
”Helt sjukt skönt.” Svarade jag och slappnade av mot ryggstödet.
”Vad var skönast då?”
”Allt..,” började jag och andades ut. ”När du sög och runkade mig samtidigt.. När du slickade min pung.. Och.. När du nuddade min anal med din tungspets.”
”Tyckte du om det?”
Jag nickade lite skamset.
”Jag hade inte tänkt att gå så långt bak men jag rycktes bara med.. Jag har faktiskt haft några fantasier om att jag slickar dig i rumpan…
”Va?.. Har du?”
”Mmm.. I själva verket ligger vi faktiskt båda två och slickar varandra i analen. Som en omvänd 69an..”
”Det skulle va helt sjukt skönt,” svarade jag och greppade tag om min kuk. Trots att jag var helt uttömd ville ståndet inte helt lägga sig. Den stod fortfarande upp, och även om suget en kort sekund försvunnit, var det nu på väg tillbaka.
Elina satte sig framför mig i soffan på knä och sträckte bak sina armar mot ryggen. Fipplade med BHn en stund och lirkade sedan av den.
Två välformade bröst med bruna, fina små vårtgårdar och styva bröstvårtor tittade fram.
”Vad tycker du?” frågade hon och slog ner blicken mot sina bröst.
”Helt otroliga!”
”Vill du se min mus också?”
Blicken slets ner mot hennes gren och till min tillfredsställelse hade där bildats en ännu större mörkgrå fläck. Nu var trosorna mer mörkgrå än ljusgrå, och synen fick min kuk att rycka till.
”Du förstår inte hur våt jag blev när jag sög av dig. Jag kunde riktigt känna hur kladdig och len min springa blev och det slutade aldrig rinna.”
Med tummarna ner i linningen på trosorna föste hon sakta ner dem över knäna och sparkade av dem med fötterna.
En mörkbrun liten buske av pubishår skapade en triangel över hennes fitta som annars såg len och glansig ut. Blygdläpparna var lätt svullna och såg sådär slickvänliga ut.
Försiktigt särade hon på mina ben och la sig över mig. Min kuk som blivit hård igen spände sig mot hennes venusberg och jag kände hur min pung blev alldeles blöt av hennes safter.
”Kan du inte ta tag om min rumpa och trycka mig mot dig,” viskade hon i mitt öra. Stämningen var fortfarande kåt om så lite avvaktande och försiktig. Elina hade precis sugit av mig till utlösning, och bara det var sjukt i sig. Men vad som nu skulle ske skulle innebära något helt annat. Något vi aldrig skulle kunna gå tillbaks från. Fast samtidigt… Jag tror ingen av oss drog sig för det.
”Jag vill känna dina läppar och tunga över min våta fitta nu Jojje,” viskade hon och fortsatte, ”Jag vill att du stoppar in din tungspets i mitt fitthål, och jag vill att den glider in i mitt anus… Sen.. Vill jag ha din kuk i alla hål… om och om igen hela natten.. Jag vill att du knullar mig hela morgonen och ändra fram tills mamma och pappa kommer hem.. Då ska vi ha testat precis allt…”


Fortsättning följer…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Guden Zeus

  • Publicerad Publicerad: 2017-07-12

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4,4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Krister skrev

Underbar berättelse

Betyg: 4
Knullglad skrev

Jag blev vrålkåt . Har knullat min morsa lika skönt .

Betyg: 5
kalle ek skrev

Super bra

Betyg: 5
Amelia skrev

Wooow..

Kan knappt beskriva hur upphetsad den här berättelsen gjorde mig!

Den var så välskriven, detaljerad och uppkåtande att mina trosor blev alldeles våta!

Fortsätt...

Betyg: 5
Martin skrev

Denna kommer placeras i det exlusiva facket för oerhört minnesvärda noveller. Inte många som hamnar där kan jag sägs.
Så välskriven, lagom låna och ett härlig innehåll!

Betyg: 5
leffe skrev

Kanon.

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter