Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Jag och BI sex

Hej!
Sitter här en varm sommarmorgon...nyduschad naken och jättekåt och skall skriva om våran första träff:

Vi har haft kontakt på nätet och du har påverkat mig enormt sexuellt.
Varje gång vi chattat på msn har jag märkt hur min kuk blivit stenhård varje gång jag inser hur mycket du spelar på mina sexuella drömmar. Nåväl....äntligen är det dags att träffa dig. skall åka ett par mil för att träffa dig och när jag står i duschen så känner jag hur kåt jag är när jag tvålar in mig. En del av hjärnan säger till min hand att genast börja runka nu men förnuftet segrar och jag försöker låta bli. Sätter mig i bilen och kör och märker att min kuk är stenhård hela vägen till vår mötesplats.

Vi skall träffas utomhus och det är svensk sommar när den är som bäst mellan 25-30 grader. Är lite nervös och pirrig men otroligt kåtlängtande att få träffa denna underbara kvinna som verkar så skönt ohämmad och vilja visa sin kåthet vilket tänder mig enormt. Kommer fram till vår mötesplats på en liten grusväg...åhhhh där står du utanför din bil och bara ler när jag kommer inåkande...känner pulsen nu slå hårdare. Stiger ur bilen och går fram till dig svagt leende...vi utbyter ett kort hej innan jag omfamnar dig och vi möts i en het lång tungkyss och jag känner dina sköna bröst pressar mot mig. "Mmmmmm...du är redan hård känner jag" säger du retsamt när jag inte kunnat dölja eller heller vilja dölja min kuk som pressat mot din mage när vi omfamnat varandra.

Du drar med mig på en liten kort stig upp mot ett litet berg med underbar utsikt över natur med skog och sjöar. Vi möts återigen i en het kyss och jag kan inte låta bli att dra mina händer under din topp för att känna på dina läckra bröst...du stönar till när mina fingertoppar når dina bröstvårtor som känns ljuvligt hårda och kåta när du plötsligt säger: "Sätt dig ner och ta gärna av dig alla dina kläder"
Jag nästan sliter av mig skjortan och jeansen...efter en kort stund sitter jag där framför dig helnaken och undrar om jag varit så kåt någon gång.
Du har på dig en ganska kort kjol och en topp utan BH under vilket ser härligt uppkåtande ut....du ler mot mig och sätter dig ner framför mig och säger: "Håll nu undan händerna från din kuk och låt dom vara stilla bredvid dig"

Du särar nu försiktigt retsamt på benen och jag ser dig skönt sexigt troslös samtidigt som vi har ögonkontakt gör detta mig otroligt kåt att se din fitta blotta sig sakta och säkert.
Du är läckert helrakad och jag kan se kåtglansen i din fitta....åhhhh så grymt läckert...har nu svårt att låta bli att runka...vi sitter tätt framför varandra och retas och jag är så kåt så jag nästan tror jag skall svimma...ser dina ögon vandrar mellan min kuk och mina ögon och jag ser att du tar i rätt bra nu med.
Jag bara längtar efter att få slicka denna ljuvliga fitta när plötsligt jag känner ett par händer bakom mig...hoppar till men ser då en annan kvinna helt naken stå bakom mig och flinar. Nu trillar polletten ner när jag ser din nöjda min. Hon går fram till dig och sätter sig bredvid dig och ni möts i en läcker kyss "Händerna bredvid dig en stund till" säger du till mig och bara ler så där sexigt.

Du och din väninna börjar återigen kyssas så skönt att jag ser era tungor mötas utanför munnen....jag tycker det är så läckert att se...så mjukt...så skönt så fuktigt. Ni börjar nu smeka varandras bröstvårtor och börjar ömsom smeka som att slicka varandras bröstvårtor...nu börjar jag snart tro att min kuk kommer att spruta utan beröring så enormt kåt är jag nu.
Retningen mot mig och njutningen för er båda fortsätter med att ni båda nu börjar sära på era vackra fittor för mig med ögonen riktade mot min reaktion.....åhhhhhhhhhhh ser två stycken rosa kraftigt våta helt underbara fittor mot mig nu och håller på att bli tokig av kåthet.

Din väninna ändrar nu ställning och lägger sig framför dig och börjar slicka din fitta och nu kan inte jag hålla mig längre utan dyker fram till dig...du känner nu två styckna tungor som roterar på och i din fitta....åhhhhhhhhhh vilken känsla att möta en annans kvinnas tunga samtidigt som vi slickar din fitta...jag sträcker mig upp mot dina bröstvårtor samtidigt som vi nu låter våra tungspetsar rotera på din klitta....
"ÅHhhhhhhhhhh mer" nästan kvider du ut i kåthet och vi ser din kropp ändrar ställning och spänns av din kåthet...kör upp ett finger upp i din fitta samtidigt som vi slickar dig och du stönar till gillande....åhhhh vad jag njuter av denna underbara kvinnliga kåthet. Du är nära din orgasm nu känner jag när din fitta kramar mina fingrar och vi slickar allt fortare när du kommer i en våldsam och högljudd orgasm...åhhh härligt...skrik ut din njutning medans du hämtar andan en kort stund sätter sig din väninna bredvid dig och jag har nu ett underbart läge att slicka 2 stycken fittor samtidigt...börjar med att slicka henne vars fitta nu är plaskblöt av kåthet...vandrar mellan er samtidigt som du småsmeker hennes bröst.

Åhhh vilken känsla att slicka en halvminut på varje fitta. Reser mig upp på knä framför er båda och börja runka lite och känner att jag kommer att komma som en tonåring om jag inte slutar för ni båda har gjort mig kåtare än någonsin...står fortfarande kvar på knä när jag tar var sin hand och finger i varsin fitta och börjar fingerknulla er båda samtidigt som mina tummar gnider på klitoris....där står jag på knä med en bultande och pulserande kuk framför och mellan er med 2 läckra fittor som är skönt kåtvåta och bara njuter av eran underbara kvinnliga kåthet...ohämmade underbara kvinnor.

Din väninna kommer i en skön orgasm strax före din andra orgasm och nu klarar jag inte det längre och det ser ni så ni nästan knuffar mig så jag hamnar på rygg och börjar kyssa mig båda....åhhh vad läcker när 3 stycken hamnar i samma röriga kyss...ni vandra nu mer era tungor ner mot bröstkorgen och ner mot min kuk...Du at ett statigt tag runt kuken med din hand och jag bara stönar högt....känner nu två stycken tungor på mitt ollon och börjar undra om det är sant....detta har jag ju drömt om och aldrig tror jag skulle få uppleva...känner hela kroppen pulserar när jag känner att jag inte kan hålla emot längre och bara sprutar rakt ut i en våldsam orgasm...åhhhhhhhhhhhhhhhhh du fortsätter att suga och slicka samtidigt som ni båda får sperma både i och utanför munnen och du låter det bra rinna ur din läckra mun.

Andas ut alla tre en kvart i den sköna naturen.... Forstättningen följer kanske...vem vetRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: iam6lovers

  • Publicerad Publicerad: 2007-09-06

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter