Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

ja, på nåt sätt hamnade vi i din dusch

jag vet inte riktigt hur det kom sig, men efter en härligt svettig dag på stranden med volleyboll, sol och bad hamnade vi iallafall i din dusch.
du låter mig klä av mig först, och står och tittar på mig...jag vet att du älskar min kropp. när jag ska kliva in i duschen släcker du plötsligt lampan, och jag förstår inte hur du lyckas klä av dig så snabbt, men nästan genast står du tätt bakom mig med den ena hand smekandes över min mage, din andra hand om mitt ena bröst och dina läppar mot min hals. vattnet strömmar nerför min kropp och jag ryser av njutning. dina händer glider lätt över min kropp, jag är hal av vattnet. jag försöker vända mig om för att kyssa dig, men du håller mig fast. det är kolsvart runt oss och allt jag känner är vattnet och din kropp, jag lägger mina händer på dina händer och styr dina smekningar över mina bröst, låter dig massera dem hårt. jag känner din lem växa hård mot min rygg. jag hör ett metaliskt ljud och innan jag förstår vad som har hänt har du satt fast mina händer vid vattenledningarna med handklovar. jag får böja mig något framåt och du passar på att smeka min rygg med långa drag. du använder naglarna mer och mer... du river så det ilar i hela mig, jag svankar så mycket jag kan. det varma vattnet svider på min rygg. du talar med låg röst till mig. du berättar vad du tänker göra, du berättar hur ont det kommer att göra...jag är så kåt så jag skakar, du låter mig vända på mig och sätta mig ner, nu måste jag ha armarna över huvet. undertiden har du tänt lampan igen och jag får se din underbara kropp. din mage.... din praktfulla stånd... jag blir rädd när jag ser det. du är så stor... så binder du för mina ögon, du kan se mig, men jag får inte se dig. du särar på mina ben och sätter dig ner på golvet mellan dem. men du rör mig inte... vattnet känns som elektricitet mot min spända kropp. jag hör på din andhämtning att du njuter, du smeker dig själv medan du beundrar min kropp.
plötsligt kysser du mina läppar, jag svarar hungrigt, kysser dig djupt, dina händer smeker mina bröst igen. du kysser min hals. en skarp smärta får mig att flämta. du biter mig hårt på sidan av halsen, släpper huden långsamt så den glider mellan dina tänder. när bettet lossnar hugger du genast igen, på samma ställe. det gör så ont, men jag njuter i fulla drag. betten vandrar långsamt neråt, mot nyckelbenen.. samtidigt letar sig din ena hand närmare och närmare mitt sköte. du smeker insidan av mitt lår, plågsamt långsamt närmre...närmre... du nyper min bröstvårta med andra handen... jag är yr av njutning.
jag skriker högt när dina fingrar hittar min klitoris samtidigt som du biter hårt i min bröstvårta. jag känner hur nöjd du är med den reaktionen. jag ser det inte, men du ler stort. du släpper långsamt bröstvårtan och slickar sakta ett spår ned över magen för att byta av handen med din mun. jag kan inte behärska mig, utan kniper åt med benen om ditt huvud, och glider ner så jag ligger på rygg på golvet, vilket leder till att vattnet fyller min näsa och jag får lätt panik och börjar hosta och försöker sätta mig upp igen, men du håller fast mig. jag kommer snart över chocken och andas nästan normalt igen, men du låter mig inte lugna ner mig länge, strax sätter du in en attack mot min klitoris med din tunga. jag flämtar, sätter i halsen, hostar, rosslar, om vart annat. dina händer håller hårt om min midja.
du kysser dig uppåt och möter min mun. jag får känna min smak, och jag älskar den. jag är så fokuserad på att uppfatta alla nyanser i smaken så jag är inte beredd på att du tränger in i mig, jag flämtar till, men du fyller hela min mun. och du kniper åt om min näsa med handen. jag får ingen luft på flera sekunder, under vilka du hinner stöta hårt in i mig, ända till roten, ett par gånger. jag är nära att svimma bara av din storlek i mig. du låter mig andas igen och fortsätter stöta, hårdare och hårdare för varje gång. jag är för överväldigad för att ge någon som helst reaktion, men när jag finner mig börjar jag gny för varje stöt, det gör ont. du kysser mig försiktigt på munnen och stannar av för en liten stund, fortfarande inne i mig. du smeker mina bröst mjukt. jag tror nästan att jag ska dö när du plötsligt lägger all din tyngd på dina armar, med händerna på mina bröst, och fortsätter att stöta in i mig hårdare än någonsin förr. jag får återigen knappt någon luft. det känns som du håller mig där i en evighet.. men du släpper. just som jag drar ett djupt andetag biter du mig hårt i halsen igen. du gör mig galen. jag är så nära att komma...
du lyfter mig, vänder på mig, ställer mig på knä, med huvet mot väggen där mina armar är fast.du håller om mina bröst och hjälper mig att inte falla. du särar omilt på mina ben och tränger in hårt igen. stöter, stöter, stöter. nu faller vattnet på min rygg, där du rev mig förut, det svider så jag inte vet vart jag ska ta vägen, men på nåt sätt är det samtidigt så skönt. du tar tag i mitt hår och drar i det. det stramar i nacken, det gör ont för varje hårstrå du drar av och varje hårstrå du drar i. för varje stöt blir jag mattare och mattare. snart orkar jag inte hålla mig uppe själv, men du är stark, jag känner mig så trygg med dig. du knullar mig hårt, du tar precis vad du vill ha, men jag kan vara trygg, du älskar mig. du smeker min anal med fingrarna. för försiktigt in tummen. håller mig liksom fast med ett hårt grepp.
plötsligt skriker du högt. jag känner hur du spänner dig. du drar dig snabbt ur mig, och jag känner hur du kommer över hela min rygg. det svider i rivsåren, men jag älskar det. efter ett par sekunder har du hämtat dig så pass att du vänder på mig igen, du stänger av duschen, så jag inte får vatten i munnen och näsan, och så slickar du mig igen. din ena hand masserar mina bröst, den andra handen assisterar din tunga. det dröjer inte många sekunder innan jag kommer så hårt att jag faktiskt svimmar.
när jag vaknar till igen har du tagit loss mina händer, vänt på mig så ansiktet är utanför vattenstrålen, satt på duschen igen, tagit av min ögonbindel och ligger o tittar på mig och smeker min mage.
jag älskar dig, har jag sagt det?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: sessy

  • Publicerad Publicerad: 2006-12-26

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter