Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"Intervjun"

Möter upp dig efter jobbet för vår "intervju". Som du nämnt tidigare så föredrar du ju handling framför ord så förväntningarna är höga för oss båda. Redan från första blicken så finns spänningen där och vi ser ingen anledning att dra ut på det helamed en massa onödigt prat över en fika, drink eller dylikt.

Jag följer med dig tillbaka till ditt hotellrum. Är lite nervös men mest förväntansfull.
Eftersom jag kommer direkt från jobbet så frågar jag om det är ok att jag lånar dindusch en snabbis. Du tittar på mig, klär av mig med blicken, ler nöjt och svarar att det är klart det är ok.

Jag går in i badrummet, klär av mig och kliver in i duschen... Hinner knappt tänka tanken att det vore trevligt med sällskap innanjag hör hur dörren öppnas. Står i duschen och känner hur jag blir kåtare och kåtare bara av att ha dig där inne. Hör hur du knäpper upp bältet och kan knappt vänta på att du ska göra mig sällskap. Det känns som en hel evighet medan du klär av dig även omdet säkerligen inte tar lång tid alls.

Tillslut drar du undan duschdraperiet och frågar om du får göra mig sällskap. Jag granskar dig från topp till tå för att konstatera att du är minst lika kåt som mig. Ler nöjt medan jag tittar dig rakti ögonen och svarar att jag skulle bli väldigt besviken om du inte gör det.

Du kliver in i duschen och drar mig tätt intill dig och jag känner hur din kuk reagerar på vår kyss. Våra händer utforskar varandras kroppar och det tar inte lång tid innan jag långsamt smeker din bultande lem. Jag sjunker sakta ner på knä för att äntligen få smaka på dig. Du stönar till när jag slickar lätt på ditt ollon för att sedan sluta mina varma läppar runt det. Jag suger och slickar om vartannat samtidigt som jag smeker din lena pung.

Efter en stund av denna behandling så drar du upp mig och kysser mig. Du smeker mina bröst innan du låter ena handen vandra ner till mitt bultande underliv som bara längtar efter beröring vid det här laget. Du smeker mig lätt på kullen för att sen tränga in två fingrar i mig. Jag stönar till och särar lite mer på benen för att du ska komma åt bättre.

Det är helt otroligt skönt men jag längtar ändå efter att få känna dig i mig. Jag drar mig undan ocr innan vi båda kommer i kvällens första orgasm.

Vi står kvar i duschen en stund och hämtar andan men sen virar vi in oss i varsin handduk och förflyttar oss till soffan. Jag lägger mig ner med huvudet i ditt knä och efter en kort stund har din hand letat sig in innanför min handduk. Jag njuter av din beröring och särar villigt på benen och låter dig känna hur våt jag fortfarande är. Medan du smeker mig känner jag mot mitt huvud hur din kuk växer igen.

Jag vänder mig så att jag ligger på sidan för att jag ska komma åt att smeka dig också medan du smeker mig fram till kvällens andra orgasm. Du drar upp mig från soffan och bär in mig till sängen. Du lägger ner mig på rygg och lägger sedan dig själv ovanpå. Du tränger återigen in i mig och jag kvider till av njutning. Du slickar och nafsar lätt på mina bröstvårtor medan du fortsätter att knulla mig.

Du håller om mig och rullar över på rygg så att jag nu ligger gränsle över dig. Jag sätter mig upp och börjar rida dig medan du smeker min klitta. Jag kommer nästan direkt och måste pausa en kort stund innan jag böjer mig fram och kysser dig samtidigt som jag börjar rida igen. Jag känner hur du närmar dig och ökar takten en aning. Du stönar högt och fyller mig än en gång.
Jag lägger mig utmattad bredvid dig och ler nöjt när jag tänker på hur lång natten är..... ;o)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: thissucks

  • Publicerad Publicerad: 2007-08-05

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter