Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Inre lustar

Hon hade precis hunnit packa ner kläder i sin väska och slängt i sig en macka när hon hörde en bil tuta utanför. Hon kikade ut genom fönstret. Han var lite tidig, tänkte hon och kollade på klockan, fem i halv fem var den. Hon rusade ut i hallen, tog på sig sina flipflops och slet tag i sin jacka och gick ut genom dörren. Väl ute i bilen sade han:
– Är du helt klar? Du har inte glömt något?
– Nej, jag ska ha med mig allt. Oroa dig inte lilla Jonathan, jag har med mig det jag kan tänkas behöva.
– Ja ja lilla Lina, då åker vi väl då, svarade han med sitt stora leende, medan han vred på nyckeln i tändningslåset och de for iväg.
– Kan vi stanna vid Konsum, jag lovade Malin att vi skulle köpa slödricka? frågade Lina, efter några minuters tystnad.
– Visst.
Jonathan stannade vid Konsum och Lina sprang in och några minuter senare kom hon ut med en påse med tre drickor, en sprite, Fanta apelsin och Fanta tropic. Han vred återigen i tändningslåset och de åkte iväg. Efter tio minuter ut på landet svängde de in på en grusväg och fram till ett litet rött hus. När de precis slagit igen bildörrarna efter sig öppnas hus dörren och ut kommer en stressad tjej:
– Oh vad bra att ni kommer! Jag är jättestressad!, sade hon och gav dem båda en snabb kram.
– Hej på dig med, svarade Lina, behöver du hjälp eller?
– Oh trodde aldrig du skulle fråga!! svarade Malin, och kollade på dem båda som gav henne ett lugnande leende.
- Let’s go in Girls! And make some cleaning! sade Jonathan och lade armarna på tjejernas axlar och gick in.
Väl inne sade Jonathan:
– Vi köpte med lite slödricka, vart vill du att jag ska ställa den?
– Ohhh vad bra!! Du kan ställa dem i kylskåpet nere i källaren, trappan är bakom den dörren där, sade Malin och pekade snett åt vänster. Jonathan gick ner medan tjejerna satte sig i soffan som var till höger från dörren sett. Malin hade på sig ett tajt rött linne och ett par jeans. Själv hade hon på sig ett lila halternecklinne och en svart kort kjol.
– Du ser lite stel ut, sade Malin helt plötsligt.
– Jasså? Ja det kanske. svarade hon och funderade lite, men blev avbruten i tankarna av Malins röst.
– Vänd dig om så ska du få lite massage.
– O okej, svarade Lina lite förvånad samtidigt som hon vände ryggen mot Malin som började massera hennes axlar. Lina böjde ner huvudet och kände att det var precis vad hon behövde, så kände hon helt plötsligt något hon inte alls var beredd på. Malin gav henne lätta pussar på de bara axlarna och längst nacken. Hon kände hur hon rös till i hela kroppen. Malin knöt upp knuten på Linas halterneck linne och lät snörena hänga längs ryggen, hon vred på Linas axlar och kände att hon följde med i rörelsen och hennes mun letade sig till Malins. Osäkra kyssar blev alltmer säkra, de smekte varandra längs varandras ryggar. När de plötsligt avbryts av en förvånad Jonathan som kommit upp från källaren:
– Vad gör ni?!?
– Kysser varandra, svarade Malin med ett leende, vill du vara med?
Jonathan blev väldigt förvånad över erbjudandet och utan att han tänkte på det gick han mot soffan, där tjejerna satt. När han kommit fram till kort änden av soffan och inom räckvidd började deras händer smeka hans lår. De smekte utanpå hans byxor och kände hur en bula växte sig alltstörre där under. Tjejerna log mot varandra, Malin pussade lätt utanpå hans byxor och drog försiktigt ner gylfen på hans vita piratbyxor, knäppte upp knappen och synade bulan innanför hans vita boxerkalsonger. Under tiden hade Lina tagit av sig sitt linne och satt där med bara bröst. Hon reste sig sakta upp med pussande längs vägen under hans linne som åkte högre och högre upp i och med Linas pussar, hon avslutade med att ta av honom linnet och ge honom en kyss på munnen. Hon pressade sina bröst mot Jonathans bara kropp och han kände hur hans kuk växte i takt med åtrån. Hon hade aldrig tänkt på innan vilken sexig kropp han hade. Malin reste sig upp och gjorde dem sällskap, hon började kyssas med Jonathan och Lina började smeka längs hennes kropp. Jonathan gjorde liknande på Malin som Lina gjort på honom, för att få av Malin linnet. Efter han tagit av det gick han ner och kysste på hennes bröst samtidigt som han knäppte upp hennes bh och slängde bort den, sög lite på hennes styva bröstvårtor. Hon njöt av det och letade sig till hans mun och gav honom en lång kyss och sedan Lina en. Tjejerna gick ner och drog försiktigt av hans byxor, sedan kalsongerna där hans väldiga kuk legat gömd redo för ett framträdande. Tjejerna log och började smeka den väldiga stoltheten med varsin hand. De båda pussade lätt på varsin sida. Väl ute vid ollonet igen sög Malin försiktigt på det. Lekte lite med tungan runt det, samtidigt som Lina pussade o lekte med hans pung. Malin förde försiktigt in hans kuk in i hennes mun och började suga, de hörde hur Jonathan njöt, hans stönande blev allt starkare. Lina pussade sig uppåt igen och började kyssas med Jonathan som knappt kunde göra det av njutning av Malins behandling. Lina smekte hans kropp, tog sen av sig sin kjol och stod där i sina svarta string. Satte sig återigen bredvid Malin som njöt av att ge utav sin behandling. Hon tog ur den ur munnen och slutade med en puss på ollonet, gav Lina en blick som satte sig framför honom, i Malins ställe och fortsatte där Malin hade slutat. Hon förde in kuken i munnen och samtidigt runkade hon försiktigt. Under tiden tog Malin av sig sina jeans och trosor.
- Sluta, jag kommer snart annars, avbröt Jonathan.
Lina tog ur den ur munnen. Tittade på Malin som hade satt sig på ryggstödskanten med särade ben. Lina vände sig om och ställde sig på alla fyra med huvudet mellan Malins ben, började varsamt smeka Malins klitoris med tungan. Smekte även med fingrarna, förde in två fingrar i henne samtidigt som hon slickade hennes rakade fitta. Malin stönade till av njutning. Jonathan, som hade hämtat kondomer i sin väska var tillbaka och hade trätt på en och tog tag i Linas höfter. Drog av hennes string trosor. Han satte sin kuk vid fittan, förde försiktigt in ollonet. Sedan resten av kuken. Både han och Lina stönade till. Han förde den in och ut långsamt i henne, Lina fortsatte slicka Malin samtidigt som hon njöt av att ha Jonathans kuk i sig. Han ökade takten, och i ungefär samma takt han körde den in och ut i henne förde hon sina fingrar i Malin. Han och Malin kysste varandra. Han tog den ur Lina, som flyttade på sig, Malin lade sig på rygg i soffan och Lina satte sig gränsle över Malin med hennes sköte över hennes ansikte. Hon började slicka och smeka samtidigt som Jonathan förde sin kuk in i Malin. Långsamt, ökade takten fortare än innan. Han stönade och kände att han var nära. Han tog ur den och tog bort kondomen och började runka framför tjejerna som satt sig framför honom. I ett stön kom han och Malin fick det mesta av hans sats, hon slickade sig om munnen, gav Lina några lätta kyssar så även hon fick smaka. Jonathan satte sig på soffkanten och pustade ut. Och gav tjejerna varsin lång kyss.
- Kan jag få låna duschen möjligen? frågade Lina.
- Självklart, svarade Malin. Jag följer med, om det går bra?
- Visst, log Lina till svar.
De både tjejerna tog sina kläder och gick mot duschen. Lina var först inne och startade duschen och ställde sig under mot duschväggen och blötte ner sitt hår. Malin var tätt efter. Hon ställde sig bakom Lina. Smekte hennes bröst bakifrån, Lina log till svar och vände sig om. De började kyssa varandra och böjde sig sakta ner. Malin lade sig på rygg och Lina låg bredvid henne på sidan, hon smekte Malins klitoris. Hon skulle precis gå neråt för att slicka när hon avbröts av Malin:
- Vänta, jag har en idé! sade hon och utan att Lina hann blinka var Malin ut ur badrummet, men nästan lika snabbt var hon tillbaka, och med sig hade hon två dildos, en grön och en svart, och ett stort leende. Hon gav den ena till Lina som såg på henne med ett leende, och Malin lade sig återigen på rygg under duschstrålen. Lina började med att smeka Malins bröst o kyssa dem lite. Sedan gick hon ner och började slicka, hon lade dildon på golvet och förde in två fingrar i Malin och förde in och ut långsamt när hon hörde Malin stöna. In och ut med fingrarna, slickade lite på klitoris. Hon fortsätter slicka men tar ut fingrarna och plockar upp den gröna dildon och förde in den långsamt in i Malins trånga fitta. Hon startade den, och förde den ut och in i ett lagom tempo, ju mer Malin stönade desto snabbare gjorde Lina tempot. Samtidigt som hon använde sig av dildon smekte hon försiktigt klitoris med andra handen, i skiftande med tungan. Lina märkte att Malin var nära en stor orgasm, hon ökade takten raskt med dildon och med ett skrik kom hon. Lina tog ur dildon och gav den till Malin som slickade av den med tacksamma ögon. De kysste sedan varandra. Malin lade sig över Lina. Hon pussade sig neråt, sög lite på hennes bröst. Lina, som var riktigt kåt, njöt av hennes beröring. Malin pussade sig neråt och började slicka, men gjorde det inte långvarit eftersom hon visste att Lina snart skulle komma. Malin tog på sig något som liknade ett skärp, som Lina inte sett att hon att tagit med sig, i den satte hon fast den svarta dildon och förde in den i Lina, som njöt, och började knulla henne med dildon. Lina njöt och stönade högt och var nära att komma, men Malin ville retas. Så hon tog ur den svarta dildon och tog av skärpet. Gick ner och började pussa på Linas klitoris och slicka hennes fittsaft. Och sedan när Lina lugnat sig lite tog hon den gröna dildon och förde den in i henne och tog den ut o in långsamt, och ökade saktliga, efter några sekunder startade Malin dildon som började vibrera i henne. Och i och med det så kände Lina att hon var väldigt nära att komma. Malin fortsatte att föra den in och ut, hon såg på Lina där hon låg och njöt. Hon såg att Lina var nära att komma så Malin ökade takten lite mer, och ju närmare hon kom så ökade hon. Och i ett högt stönande fick Lina en stor orgasm. Malin tog ur dildon och gav den till Lina som slickade av sina fittsafter från den. Malin flyttade sig upp mot Lina, de kysste utmattade varandra, gav varandra ett leende. De låg där några minuter när Malin helt plötsligt utbrast:
- Festen!!
- Ja just det! svarade Lina och var nästan lika snabb på fötter som Malin. De båda duschade av sig och tvättade håret och sminkade om sig. Och gjorde sig klara. När de väl kom ut från badrummet satt Jonathan där och såg på dom med orolig förvånad min:
- Vad gjorde ni där inne egentligen?
De båda kollade på varandra och sen på honom och log, och svarade i mun på varandra:
- Inget särskilt.
- Aja, medan ni gjorde ”inget särskilt” har jag städat upp här, gästerna kommer om tio minuter så kände att…
- Tacktacktack , sade tjejerna och gav honom en stor kram.
Det var bara småplock kvar, ta fram snacks, och slödrickan och lite sådant. Det gick på fem minuter. Efter det så satte sig de tre i soffan och såg på varandra och log. Dörrklockan ringde och de släppte in folket som kom en efter en. Och satte sig i soffan, intet ont anade om vad som hänt där tidigare. Denna kvällen var något som de tre aldrig kommer att glömma.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bezzie

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-15

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter