Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Inköpet

Pratat lite med dig på en viss Internet sida och haft det allmänt kul och retande. Kollat in bilder på din sida och haft fantasier men inget IRL tyvärr. Kör ner till köpcentret och ska in och handla lite mat och dylikt till hemmet. Går runder och kollar på lite frukt osv. osv. Känner att ngn knackar på min axel och jag vänder mig om. Där står du som man pratat med och haft småfantasier om. Rodnar gör man eftersom man haft sådana tankar om dig och man vet ju ej vad du skulle ha tyckt om det.

Du frågar hur läget är och man svarar som vanligt att allt är fint och livet leker men ibland så får man ju ljuga lite *asg* . Jag frågar detsamma och du svarar samma som jag gjorde. Frågade hur det kunde komma sig att du va här (eftersom du inte bor i denna del av Skåne)

Ditt svara va att du va här för och träffa lite folk som du inte träffat på länge så det va därför du va här. Men vad trevligt svarade jag och sa att hon fick gärna höra av sig om hon ville hitta på ngt och så =) ..

Vi kan ju ha följe runt affären så att vi kan snacka lite om livet. Javisst svarade jag. Vi gick runder och jag la ner lite mat och så, vi snackade på som om vi hade känt varandra hur länge som helst. Kommer fram till kassan lägger upp det som jag lagt ner i *backen*….

Ska betala och till min förvåning så klämmer du mig på rumpan och tittar på mig med en skön blick och du ser på MIG sen på toaletten som är precis vid utgången sen tillbaka på mig. Du ler lite retsamt och jag tänkte *kan hon mena vad jag tänker??*

Du börjar packa mina matvaror och jag sparar mina småmynt om vi nu skulle in på toan. Börjar gå mot utgången och du drar mig mot toaletten. Frågar om jag har lite mynt på mig så att du kunde öppna dörren.

Javisst har jag det och ger dig dem. Du lägger i dem och öppnar dörren. Vinkar in mig och jag tittar mig omkring och ser så att ingen kollar mot vårt håll. Ingen gjorde det så jag gick in där med henne och låste dörren..

Du säger till mig att sätta ner matkassarna och komma intill dig. Jag lyder och går närmare. Kollar in din blick och den är inte som den brukar va när man pratar med dig, blicken är mer intensiv och hoppfull men samtidigt djurisk. Står nu intill och du tar tag i min nacke och kysser mig på halsen och din lediga hand letar sig över min kropp. Först min överkropp och går sakta neråt. Nu har handen kommit till byxmidjan och känner att mina byxor blir lösa och dem ramlar ner till marken. Sätter dig på huk och tittar på mig med dina rådjursbruna ögon samtidigt som min stolthet tittar fram.

Fullvuxen är den och du börjar suga liten bit i taget. Djupare och djupare får du in den och ser på mig med dina underbara ögon. Efter en stund så reser du dig upp och tar av dina byxor. Ser att du har på dig en catsuit så det är öppet läge överallt =) …

Nu är det min tur tänkte jag att ta över denna dominans. Pekar på toaletten och du sätter dig ner, jag sätter mig på knä och lyfter upp dina ben över mina axlar och ser din rakade och väldigt fuktiga grotta. Kysser insidan av låren och går sakta men säkert närmare din helighet. Doftar underbart och jag kan inte hålla mig utan slickar dig lite mitt på, men att sedan sluta för att gå från utsidan och in igen. Ber dig att sära lite på läpparna så att man kan komma åt lite bättre och du lyder med nöje. Klittan blottar sig och min tunga nuddar lite nätt. Du rycker till och ett litet stön kommer ut ur din mun.

Reser mig upp samtidigt som jag gör det så lyfter jag upp dig också. Håller fast dig i mina armar och dina ben har letat sig runt min midja. Kollar på dig och det är som om du ber mig att sätta på dig. Kuken är precis vid din öppning och retar dig lite grann. Släpper ner dig lite i taget så att man verkligen känner att den glider in. Ditt huvud lutar sig tillbaka och jag hör ett stön. Stöter in hela och vilken underbar känsla man får. Tempot ökar snabbt och tyvärr en stund senare så känner jag att mina ben kommer att ge vika så jag sätter ner dig så att du står själv.

Sätter mig på toaletten och säger till dig att sätta dig ner. Vänder ryggen till och du sätter dig ner. Din hand letar sig till min kuk och lokaliserar in den till din grotta. Glider sakta ner och det är en sån otrolig känsla. Dina fittmuskler kramar åt och ditt tempo ökar. Min ena hand letar sig fram till ditt bröst och min andra till din helighet och smeker din klitta. Tempot ökar mer och mer, säger till dig att det kommer att gå för mig snart. Du stönar ut : *Inte än, en stund till får du hålla emot.* Säger till dig att resa dig upp och ställa dig mot väggen med ryggen mot mig.

Kommer intill dig och min kuk letar sig fram till din grotta. Du svankar din rygg lite så att man kommer djupt in i dig. Tar ett stadigt grepp om dina höfter och trycker in hela hårt och bestämt. Du stönar till både med smärta och njutning och ber mig att göra d mer och fortare. Gör som du säger till mig kör på som en ångvält. Du hjälper till att stöta emot så att d blir lite mer tempo och hårdare ingrepp, plötsligt håller du andan och dina ben börjar darra, sen kom det ett stön som heter duga.

Fattade att det gick för dig och du sätter dig på huk och säger till mig att nu kunde jag få komma. Du tar tag i min påle och börjar suga. Riktigt hårt och djupt samtidigt som din lediga hand leker med mina kulor. Behandlingen som du gav mig så kunde jag inte hålla länge och säger till dig att jag kommer. Hör dig säga att det är bara att komma. Jag sprutar och det känns som om det aldrig ska ta slut. Du hinner med att svälja undan och nu darrade mina ben. En sådan utlösning har man inte varit med om innan.

Tar på oss kläderna och gick ut från toaletten. Folk tittade på oss och vi fattade att dem måste ha hört oss eller liknande. Väl ute ur affären så säger jag till dig att om du va kvar i byn ikväll och ville ha något att äta så va det bara att höra av dig. Du fick mitt nummer och jag ditt. Puss på kinden en kram gav vi varandra och gick varsitt håll.

Senare på kvällen ringer min mobil och jag svarar som man brukar göra och gissa vem det va. Vad som hände på kvällen får du ta reda på själv =)

The End!!!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: daspimp

  • Publicerad Publicerad: 2007-11-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter