Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Inget läppstift

Jag känner mig nervös när jag går in i puben. Det är lite löjligt egentligen med tanke på att om något överhuvudtaget kommer att hända så kommer det hända längre fram och flera glas vin senare. Det vanliga gänget sitter vid ett bord i hörnet och hälsar glatt när jag kommer fram. Jag ser att du tittar på mig uppifrån och ner och ler litegrann. Jag är klädd som jag vet att du vill att jag ska vara klädd. Svart lång kjol, mina svartvita dr. Martens, svart linne med lite urringning så att bara den översta delen av brösten syns om jag inte lutar mig framåt. På armarna svarta armvärmare med röda spindelnät. Din förmaning till trots har jag dock rött läppstift. Naglarna är röda och håret uppsatt med en hårklämma. Du följer med mig till baren när jag ska köpa vin. När jag beställt lutar du dig fram och viskar i mitt öra; Du är sexig ikväll, nymf. Jag ler men säger inget. Du säger inget mer heller och vi går tillbaka till de andra. Tiden går, vi dricker, pratar och skrattar. Efter några timmar hamnar vi själva vid bordet medan de andra röker, köper mer att dricka osv.
- Ge mig dina trosor.
- Va? Nej!
- Ge mig dem! Och du ska avsluta med ”herre”.
Du får något svart i blicken när du ser in i mina ögon. Något olikt dig, både ont och upphetsande på samma gång. Nyfiken på vad det ska leda till tänker jag göra som du ber. Jag reser mig.
- Vart ska du gå?
- Ta av mig trosorna, herre.
- Det kan du göra här.
Jag sätter mig igen. Jag försöker dra ner dem så långt jag kan innanför kjolen. Det lyckas till mitten av låren men sedan måste jag böja mig ner under bordet och dra ner dem så diskret som möjligt. Jag märker att någon kommer tillbaka. Det är svårt att få trosorna över skorna och samtidigt skynda sig, men jag lyckas. Jag lutar mig fram under bordet och trycker dem i din hand. Sedan tar jag upp min handväska för att ge sken av att det var den jag letade efter hela tiden.
- Jag tänkte köpa något att dricka.
- Jag kan köpa något, säger du och reser dig. Vart du gjort av trosorna har jag ingen aning om men du håller i alla fall inte i dem.
- Tackar, min goda herre, säger jag och du ler.

Så småningom tar kvällen slut. Ingen orkar efterfesta och alla ska gå hem till sig. Du erbjuder dig att följa mig hem. Vi pratar om allt möjligt utom det vi båda tänker på hela vägen hem till dig.
När vi kommit in i din hall, tänt lampan och stängt dörren, vänder du dig mot mig och ställer dig tätt intill. Du tar ett hårt tag om mina överarmar.
- Jag sa inget läppstift.
- Ursäkta herre, jag glömde.
- Vi får se vad vi gör åt det sedan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag vill ska hända så jag blir ståendes i hallen.
- Ta av dig skorna!
- Okej, säger jag och gör som du säger.
När skorna är av trycker du mig mot väggen. Du har ditt ansikte så nära att jag tror att du ska kyssa mig. Våra läppar möts men när jag börjar röra mina läppar drar du undan ditt ansikte.
- Det där får du förtjäna, nymf, säger du. Du tar min hand och drar med mig till sovrummet. Vi står mittemot varandra. Du lägger händerna på mina axlar och drar dem sakta ner över mina armar, mina höfter, min rumpa, ryggen och upp till nacken. Det går rysningar genom hela kroppen när du rör mig. Du lutar dig fram och nafsar mig på halsen, kysser mig först på halsen och sedan ner mot brösten. När jag stönar till tar din hand ett stadigt tag om min nacke och du reser upp huvudet så att våra blickar möts.
- Du har varit olydig, säger du.
- Förlåt, herre.
- Du förstår väl att jag måste straffa dig, säger du och smeker mig över kinden.
- Ja, herre.
- Bra.
Du vänder mig så att jag blir ståendes med ryggen mot dig. Du drar av mig armvärmarna, tröjan och drar ner dragkedjan i kjolen så att den faller ner på golvet. Jag blir medveten om jag inte har några trosor längre och känner mig väldigt naken där jag står i stay-ups och b-h. Du fäller mig framåt.
- Två gånger har du missat att säga herre ikväll och åtminstone 16 på msn häromkvällen. Jag avrundar det till 20 slag. De första är ganska mjuka men det blir hårdare och hårdare slag över skinkorna och de sista två gör ont.
- Du har även vägrat att ta av dig trosorna, förolämpat mina byxor samt underlåtit att svara ärligt på frågan vad du hade på dig häromdagen. Det blir 20 slag till.
Du särar mina ben och slår mig på insidan av låren istället. De första slagen gör ont men sedan börjar jag bli våt och då blandas smärtan med upphetsning och nästan njutning. Jag biter ihop för att inte göra några ljud ifrån mig av rädsla för fler slag. När du är klar tar du tag i hårklämman och släpper ut mitt hår. Med ett stadigt tag om håret drar du upp mig ståendes. När jag vänder mig mot dig lägger du händerna mot mina axlar och trycker mig neråt. Du knäpper upp gylfen och tar fram en hård kuk.
- Det är bäst för dig att läppstiftet inte kladdar.
Jag lutar mig långsamt fram och börjar försiktigt suga. Slickar och suger om vartannat, försiktigt, mer rädd för att du inte ska bli nöjd med mig än att läppstiftet ska lämna märken. Du tar ett stadigt tag om mitt hår och hjälper mig genom att bestämma takten. Efter en stund drar du bort mig. Du reser mig upp och tar min hand och tar mig till sängen. Du lägger dig över mig och ser djupt in i mina ögon. Din hand smeker mig utefter insidan på låret och uppåt. Jag tar bort din hand och försöker föra in dig i mig istället. Du tar tag i mina armar och håller dem över huvudet när du tränger in. Jag stönar och sluter ögonen.
- Se på mig, säger du.
Jag öppnar ögonen men de sluts igen nästa gång du tränger dig inåt, djupare och djupare. Du låter mig vara och fortsätter att knulla mig, långsamt, långsamt. När jag tillslut kommer, kommer jag länge. Du ler och kysser mig, vilket jag tydligen förtjänat nu.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Knossia

  • Publicerad Publicerad: 2008-12-10

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter