Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Inger, hennes slav och jag

Jag hade precis släppt en stor loska ner på mitt stora, nästan blåsvullna ollon som jag runkade i långsamt gemak framför datorn när jag plötsligt hörde röster. Jag drog kvickt upp kalsongerna, vad fan tänkte jag.

Ingen borde komma hem såhär dags. Mats jobbade nattskift på sin fabrik och hans morsa skulle ju inte sova hemma inatt enligt honom. Han hade lämnat mig i deras villa vid niotiden och skulle inte komma hem förrän vid sex. Hans morsa skulle på dans och skulle sova hos sin nya gubbe. Jag skulle sova där för att nästa morgon ta tåget hem. När Mats skulle dra sa han att jag ju kunde använda datorn.

- morsan är inloggad så ge fan i att surfa porr, sa han innan han slängde igen dörren.
Jaja, tänkte jag. Jag hade ju handlat tillräckligt med porr för att inte behöva använda Internet på ett tag. Men datorn stod där och surrade. Jag tänkte bara av nyfikenhet kolla hur väl Mats hade gömt sin porr för sin morsa. Bara genom att söka *.jpg kom ett antal hundra bilder upp. Jag såg flera bilder jag kände igen från abbraxa.com och samtliga bilder verkade innehålla ganska kinky prylar, fisting och wetsex bland annat. Ofta var enbart kvinnor inblandade. Nyfiken som jag blev var jag naturligtvis tvungen att utforska mappen med godsaker och hittade även filmer där.

En film väckte mitt intresse särskilt, jag kände igen kvinnan som låg och knullade sig själv med en stor svart dildo. Hon hade en svart latex korsett och svarta stay-ups. Hon var hårt sminkad men när kameran zoomade in hennes ansikte såg jag att det faktiskt var Mats morsa. Hon hade kammat den gråvita pagen hårt bakåt och satt upp den i knut. Då hon låg på rygg såg det ut som att hon nästan inte hade några bröst alls, bröstvårtorna var mörka och stora, vårtgårdar saknades helt. Fittan var helrakad och vitt uppspärrad av den stora dildon. Hennes kropp var definitivt inget att skämmas för med tanke på att hon var femtio år, inte direkt smal men inte alls tjock. Med kuken i handen tittade jag på flera filmfiler som verkade vara inspelade i villans tvättstuga. I vissa filmer fanns män med men i de flesta var det Mats morsa, Inger, och andra kvinnor. De flesta i hennes ålder. Innehållet var i huvudsak stora dildos, golden showers och dominans. I samtliga fall var Inger domina.

Jag blev fruktansvärt kåt av detta och var glad över att ingen skulle komma hem på ett antal timmar. En lång skön runkstund skulle det bli, och det var det också tills någon kom hem. Villan var stor och jag hade varit för upptagen med att runka för att höra att någon kom hem. Datorn stod i Ingers sovrum på över våningen och plötsligt hördes steg i trappan.

Vad fan skulle jag ta mig till, jag satt endast iklädd kalsonger med ett praktstånd och kollade på hur kvinnan som nu var på väg uppför trappan pissade på en äldre kvinna. Hur skulle jag ta mig ur detta?

- nämen, jag trodde du åkte i eftermiddags, frågade Inger innan jag hann grubbla så mycket mer.
- Öööh.. nja, jag…
- Vad håller du på med förresten? Sitter du och runkar?
Hon var märkbart berusad och inte förbannad som jag trodde hon skulle vara.
- jag ser att du blir kåt av sånt här, sa hon och nickade mot skärmen där den äldre kvinnan som satt på knä nu slickade Ingers pissblöta fitta.
- Det är ju strålande, fortsatte hon, vi kan behöva dig inatt.
Jag fattade ingenting, jag hade suttit framför datorn i över två timmar och sakta runkat.
Inger drog upp mig i kalsonglinningen och öppnade garderoben. Hon tog fram en stor svart väska.

- bär den här och kom med!
Jag tog väskan och följde vimmelkantig efter Inger ner för trappan.
I hallen stod en annan kvinna. Hon var i trettioårsåldern och enligt min bedömning av turkiskt eller annat sydösteuropeiskt ursprung. Hon var ganska lång och kraftig. Stora bröst, lite mage och en stor röv över ett par stabila lår.
– Kom med in i köket så ska ni få varsitt glas vin sa Inger vänligt utan att presentera oss. Den kraftiga kvinnan tittade onyktert på mig och såg konstigt roskindad ut. I köket hade Inger tappat upp varsitt stort glas vitt vin.

- Nu ska vi göra såhär, sa Inger, Du, hon pekade på kvinnan, klär av dig till trosor och BH. Kvinnan lydde genast och började klä av sig den tighta svarta toppen. Jag tittade på henne där hon stod med armarna över huvudet och ansiktet täckt. Hennes hud var ganska vit och magen var hyfsat platt men såg mycket mjuk ut. Hon hade en vinröd push-upBH med spets på sig och de ihopmosade stora brösten rann nästan över i kuporna.
- Uuhhmpf, stönade plötsligt kvinnan.
- Seså! Sluta maska! Sa Inger strängt.
-
Kvinnan kom ur toppen och började med jeansen. Under dessa hade hon ett par med BHn matchande stringtrosor, några hår stack ut under troskanten ut mot ljumskarna. Man kunde skymta busken genom spetsen. Något annat putade också under trosan. Vid närmare betraktelse syntes en smal sele under trosorna. Det verkade som att selen höll något på plats där under. Trosorna hade en stor blöt fläck i grenen och när hon kommit ur jeansen helt hörde jag ett surrande som kom och gick med ojämna mellanrum. Kvinnan andades tungt och doften av våt fitta spred sig i köket. Min kuk började åter resa sig och gjorde en stor bula i kalsongerna.

– kom nu, sa Inger och klappade med handen mot sitt lår. Jag och turkiskan följde efter som hundar. Vi gick till tvättstugan. Hela det stora rummet var kaklat och försett med golvbrunnar på ett par ställen. Inger tog ner alla kläder som hängde på galgar och slängde i en tom garderob, smutstvätten som låg i sorterade högar på golvet föste hon in i ett hörn. Hon öppnade en låst garderob och kallade till sig mig.

– Lyft fram den här! Hon syftade på en stor hopfällbar bänk. Jag lyfte fram den. Det var en modifierad hemmagymsbänk, på flera ställen fanns öglor för att spänna fast armar och ben. Inger gav sig genast i kast med att fälla ut benen i ena änden. De i den andra änden lät hon vara.


– Ta av vibratorn och kom hit sade hon till kvinnan. – Det verkar som att du får en bonus inatt, ibland ska väl även slynor ha tur antar jag. Slynan drog upp selen ur trosorna och öppnade ett spänne. Sen drog hon med ett plaskande ljud undan trosorna och lät den lilla fjärilsformade vibratorn falla till golvet. Hon försökte rätta till de blöta trosorna men de ville inte riktigt täcka hennes svullna blygdläppar. Hon gick bort till Inger som stod vid bänken. Inger drog tag i hennes hår och tvingade ner henne på knä.

– Röven här, befallde Inger och pekade med foten mot den höga änden av bänken. Slynan lydde och hasade upp sin breda röv på bänken. Ända ut på kanten sa Inger otåligt. Hon spände kvick fast slynans händer mot sidan av bänken. Så snart det var klart började hon fästa öglor i knävecken på henne. Dessa öglor hade långa läderlinor fästa vid sig.

– Det var ju en väldig tur att jag hittade dig i mitt rum förstår du, sa Inger till mig. Det betyder att jag inte behöver göra nåt annat än njuta. Vi får ändra upplägget så smått men jag tror att det blir bra ändå.

– Det viktigaste är att frilägga fittan ordentligt förklarade hon vidare. Hon drog de långa linorna genom en stålring i väggen. Detta fick till följd att slynans ben drogs bakåt, upp mot magen.

– Vi börjar lite lagom sa hon och gjorde fast linorna med ett halvslag. Du kan ta av dig kalsongerna. Jag gjorde som hon sa. Inger började också klä av sig. Under sina kläder hade hon den svarta latexkorsetten. Hon bar inga trosor.

– Om du inte redan har fattat det så är det jag som bestämmer här, den här fittan har via Internet sökt upp mig för att bli förnedrad. Du kommer som en bonus både för henne och mig, du kommer att bli förnedrad men om du sköter dig kommer du att få njuta också.

– Slicka hennes röv! Jag tvekade ett ögonblick vilket fick mig att förtjäna en örfil. – jag bestämmer, du lyder förklarade Inger. – Ställ dig nu på alla fyra och slicka hennes rövhål. Jag ställde mig på knä framför slynans skrev. Hennes trosor var dyngsura och blygdläpparna hängde svullna ut på sidan. Det luktade starkt av fitta. Jag böjde mig fram och drog upp trosorna i knävecken. På venusberget växte en rejäl buske med hår och vissa strån letade sig ut mot ljumskarna. Från klittan och neråt var fittan slarvigt rakad och runt anus fanns en del hår kvar, vitt slidsekret klibbade i håren. Inger tryckte mitt huvud närmare de ångande hålen. Förutom färsk fittsaft doftade det rent. Jag sträckte ut tungan och satte den mot det mörkbruna, rynkiga hålet. Slynan ryckte till av en reflex. Jag slickade sakta och noggrant rövhålet och dess omgivning, men undvek på Ingers kommando fittan. Slynan verkade gilla behandlingen och ur fittan rann nu genomskinligt slidsekret. Min kuk hängde blodfylld och halvhård mellan benen. Jag sträckte ner en hand för att runka den.

– Det där har jag väl inte bett dig göra, sa Inger strängt. Du ska inte ta några initiativ, bara göra som du blir tillsagd. Jag tror att ett litet straff är på sin plats. Hon böjde sig fram, särade mina skinkor och skickade en rejäl loska mot mitt anus. Sen tog hon ur den stora svarta doktorsväskan fram en smal buttplug. Tryckte in den i den rinnande fittan på slynan som svarade med ett försök till motjuck och ett utdraget stönande. Inger tog knappast nån hänsyn till att hon gillade detta. Lika snabbt som den kommit in åkte pluggen ur fittan. Sen åkte den med ruskig fart in i min röv. Jag hade aldrig tagit emot nåt i röven och ett sting av smärta fyllde mitt huvud. Så snart det passerat stramade det i röven på ett sätt som var både skönt och obehagligt. Jag vågade inte sluta slicka skitan som låg blottad mitt framför mitt ansikte.

– Fortsätt så, sa Inger och gick runt bänken till slynans huvudände. Hon satte sig över slynans ansikte vänd mot mig. Genom fittbusken kunde jag se hur Inger särade sina skinkor.

– Du tror väl inte att du ska få ligga där och bara ha det skönt, din slyna frågade hon slynan. – Nu ska du slicka mitt skithål, och om du inte gör det på ett sätt som jag gillar kommer du nog att märka det. Om jag däremot gillar det kommer du att få njuta. Hon böjde sig framåt och tryckte in ett gyllene ägg i fittan som accepterade gåvan med ett sörplande ljud. Från ägget gick en sladd till en fjärrkontroll i Ingers hand. När du slickar på ett tillfredställande sätt kommer du att få njuta av vibrationerna från det här ägget. När det inte är tillfredställande, eller närhelst jag känner för det kommer du att straffas.

– Seså, slicka nu! Slynan gjorde tydligen bra ifrån sig, nästan direkt hörde jag ägget vibrera inifrån fittan. Slynan kved och försökte röra på sig men satt ordentligt fast i bänken. Strömmen av safter från fittan tilltog och i kombination med min tunga mjukade de upp analöppningen ordentligt. Om jag tryckte på lite med tungan smet den faktiskt förbi den blöta ringmuskeln. Buttpluggen i min röv tryckte mot prostatan och gjorde min kuk stenhård.

– Du kan komma hit nu sa Inger till mig. Med saliv och fittsafter i hela ansiktet ställde jag mig upp, pluggen i röven spände skönt och kuken stod sprängfylld rätt upp. Inger hade tagit på sig ett par svarta latexhandskar. Jag gick mot henne, kuken svajade framför mig. Allt jag ville var bara att runka den snabbt och skjuta en rejäl sats, men det fick jag ju inte. Inger tog tag i pluggen och drog ut den med ett ryck, sen böjde hon sig framåt mot slynans skrev och tryckte in den i hennes röv. Slynan stånkade in i Ingers stjärt då Inger körde in två latexklädda fingrar i den flödande grottan. Den njutningen blev dock inte långvarig, lika snabbt som de tryckts in drogs de ut. Slynan sökte något som hon hoppades skulle fylla hennes fitta. Det fanns dock inget där.

De smetiga handskbeklädda fingrarna trycktes mot min analöppning som gav efter trots att det smärtade lite. Fingrarna trycktes mot prostatan och min kuk blev sådär stenhård som jag knappt aldrig sett den förut. Den andra latexklädda handen smekte nu slynans fitta där safter fortfarande svämmade över. Hon stönade högt i Ingers röv och började skaka. Inger slutade genast, handsken var redan skapligt smetig av segt sekret. Med en loska bättrade hon på glidet och tog sedan ett mjukt tag runt min kuk och lät handen smeta ut kladdet från ollon till rot. Jag hade oerhört svårt att stå still, jag ville snabbt jucka fram och tillbaks i den smetiga handsken, men misstänkte att jag skulle bli straffad om jag gjorde så.

Slynan måste ha slickat duktigt, Inger såg mycket nöjd ut och förklarade för mig med nickningar och miner att jag skulle starta ägget igen. Jag hann knappt trycka på knappen innan slynan började skaka och andas ryckigt.

– Du slickar inte, slyna, röt Inger och jag såg hur hon satte sig ner över slynans näsa och mun. Slynan skakade och skrek, men kunde inte komma nån vart och hennes skrik kvävdes av Ingers skinkor. Hennes orgasm verkade vara i närmare en minut, under den tiden fick hon bara några få nypor luft. Inger satt lugnt på hennes ansikte och smekte min kuk i samma olidliga tempo som hon tryckte mot min prostata. Slynan hade vid det här laget lugnat sig och skakade i mindre spasmer. Inger släppte min kuk och ställde sig upp. Fingrarna behöll hon i röven. Slynans ansikte var svullet av blodtillströmningen och syrebrist. Ögonbrynen var tillrufsade och läppstiftet var utsmetat av Ingers fittsaft. Ägget surrade ännu i fittan, hon snyftade lätt. Inger drog ut ägget ut slynans fitta och stängde av det. Hon drog ut sina fingrar ur min röv, släppte loss slynan ur sina bojor och drog med hjälp av hennes hår upp henne på fötter.

- Du är ju ung ännu, du kan väl få upp den efter du sprutat frågade Inger. Vid det här laget var jag mest intresserad av att spruta men jag visste att med två damer som verkade vara med på det mesta skulle det nog inte ta lång tid innan jag var redo igen så jag svarade jakande.

- Bra! Du, hon pekade på mig, ställer dig här. Och du, slynan, ställer dig på alla fyra bakom honom! Vi intog våra positioner och Inger ställde sig på alla fyra emellan mina ben, tryckte in två kladdiga, gummiklädda fingrar i sin röv och juckade långsamt. Hon drog ut fingrarna och särade skinkorna. Hennes röv var bred och snygg, rövhålet var uppmjukat och blinkade mot mig.

- Seså! Böj på knäna och tryck in kuken i min röv. Men försiktigt! Jag lydde och satte ollonet mot röven, som genast gav med sig och svalde kukhuvudet.

- Oooh, ja. Ge mig mer! Slyna, slicka hans röv! Jag kände slynans andedräkt mot mitt blöta anus, ögonblicket senare kände jag hennes tunga kittla baksidan av pungen och röven. En outhärdlig känsla i kombination med Ingers ringmuskel runt kuken. Kuken släpade sakta in och ut ur hennes trånga anal. Inger pratade hela tiden om kuken, djupare och spruta röven full och jag kunde inte hålla tillbaka längre.

- Nu kommer det snart, stånkade jag fram.

- Slyna, tryck in två fingrar i hans röv och tryck framåt! När det är dags drar du ut kuken och sprutar ner i mitt gapande hål, sa hon till mig.

Slynan hade slickat upp mitt anus duktigt och det tog utan problem emot hennes fingrar. När hennes fingertoppar tryckte mot prostatan och jag äntligen gled in till roten i Ingers röv var min kuk så hård att jag trodde den skulle explodera. Det gjorde den också.

En orgasm inte jämförbar med tidigare rasade genom min kropp, jag kunde inte se, jag kunde inte andas, mina ben bar knappt men jag lyckades dra ut kuken i samma ögonblick som den första strålen lämnade röret. Slynan mjölkade min prostata och runkade mig med ett grepp runt både pungen och kukroten. Sperman forsade ur mig och rann från insidan av Ingers skinkor in i röven. Orgasmen verkade aldrig ta slut.

- slyna! Slicka hans kuk ren! Slynan tog villigt min kuk i munnen och sög och slickade. Kuken var fortfarande stenhård och nu än känsligare än tidigare.
- Bra, det duger. Nu ska du slicka mitt rövhål rent! Slynan satte genast av med att slicka i sig sperman som rann in i röven.


Fortsättning under konstruktion, kommer dock bara att färdigställas om denna uppskattas. Visa att ni gillar det om ni gör det. Kommentera här eller till ballsugen69@hotmail.comRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: 20cmbinyfiken

  • Publicerad Publicerad: 2006-10-29

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,4/5 (13 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Pontus skrev

Helt underbar novell

Betyg: 5
P skrev

Mycket bra

Betyg: 5
Master6247 skrev

Härlig story vart riktigt tänt o pirrig

Betyg: 4
hs=3c5f3c3c006bb34afc9a0f984b492fd6 skrev

hs=3c5f3c3c006bb34afc9a0f984b492fd6

Betyg: 5
h=3c5f3c3c006bb34afc9a0f984b492fd6- skrev

nuvz46

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter