Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

(ingen titel)


Det var en sen höst kväll. Vi hade varit hos hennes föräldrar och ätit middag, jag låg lite för snabbt på Europavägen. Hon tittade ut i mörkret och vi sa inte så mycket. Det var fortfarande en bit hem och radion malde någon av den veckans hits mellan reklampauserna.
" jävla skräp radio, känner fan hur jag fördummas av lyssna på detta" tänkte jag irriterat och började fibbla med kanalerna.
- nej, jag ville höra den låten; hörde jag Sara tyst andas. Jag tittade på henne och hon låg med pannan mot det kalla fönstret i bildörren.
- förlåt jag trodde inte du lyssnade; svarade jag och försökte komma tillbaka till rätt kanal men stoppades strax av hennes mjuka hand över min. Hon tryckte av radion.
- glöm det, ögonblicket är förbi sa hon och vände huvudet mot mig och log lite, jag såg i mörkret hennes leende mun men såg sorgsenhet i hennes blick.
- är du ledsen? frågade jag och saktade ner till laglig hastighet.
- nä... Jag vill.. Eller nej, jag mår bra det är inget. Hennes veliga och nästan spruckna röst gjorde mig lite orolig. Det var inte, för inte att jag kunde känna oro. Vi hade väl våra orosmoln på himmeln, bråk och än värre, tystnad var något som återkom emellanåt.
- det låter inte som att allt är bra. Fortsatte jag, medveten om att detta var en tröskel som kunde innebära ett bråk till.
- jag vill bara inte hem så fort; Sa hon. Jag förstod inte vad hon menade och sa lite dumt, att jag kan köra ett längre håll hem om du vill?
- det vill jag; hennes svar var nästan andlöst och hennes ansikte doldes i skuggor från gatubelysningen när jag körde av Europavägen.

Den breda vägen byttes snabbt mot en mindre landsväg som omslöts av bokskogens glesa stammar och lövfyllda mark.
- man ser månen och alla stjärnor nu när det inte är någon belysning. Bröt jag tystnaden med.
- ja det är väldigt vackert. Svarade hon och lutade sig aningen framåt för att se mer av de lysande stjärnorna. Jag saktade mer på farten och ett lugn och en sinnesfrid började komma över mig i den mörka höstnatten.

Tysta gled vi igenom natten. En rörelse i mörkret, var det en hjort eller bara en inbillad skugga. Motorns brus var allt jag hörde fram tills jag det öronbedöd och kysste den ömt. Jag kom inte för mig att svara. Allt som kunde sägas var sagt. Jag kände ett sting i magtrakten.
- den här vägen, den här natten, den här resan är vår; fortsatte hon och la handen på min andra kind och klappade mig mjukt. Jag lutade huvudet lätt mot hennes hand.
- då vill jag att den inte ska ta slut; andades jag och saktade ännu mer på farten. Vi körde långsamt fram igenom bokskogens omfamning, hon med sitt ansikte mot mitt och jag med outtalad känsla av lugn visshet.
Hon fortsatte att kyssa min kind och tinning. Sakta och omtänksamt pressades hennes läppar mot mig.

Jag såg en liten grusväg som ledde in i skogen och svängde in på den. Mörkret blev ännu tätare när de kala höst träden kom ännu närmre vägkanten och strimmor av månljus bröts av grenverken som gav ett kusligt sken över henne och mig.
- vet du var vi är? Sara frågade tyst
- nä... Jag fortsatte fram på vägen
- vet du var vi är på väg då? Hennes röst lät tom.
- jag är rädd för att jag vet det. Mitt svar talade för allt.

Sara drog ner fönstret och den kalla höstluften fyllde bilen. Hennes mörka hår låg över hennes axlar och den vita koftan. Det blåste runt hennes ljusa ansikte i draget. Jag la min hand på hennes lår och smekte det lätt. Vägen ledde fram till en vändplats nära en sjö. Jag stannade bilen och stängde motorn.
- vi kommer inte längre än så här; sa jag och lät blicken glida över den svarta vattenytan.
- nä vi görinte det. Svarade Sara tyst. Jag öppnade dörren och gick ut, jag skrapade foten i gruset och andades den kyliga nattluften. Sara kom ut och gick fram till mig lutade sitt huvud mot min axel och vi stod där tysta en lång stund.

Jag la min arm runt hennes midja och drog henne nära mig. Sara vände sitt ansikte mot mig och vi kysstes djupt. Jag la mina händer runt hennes ansikte och blundade hårt medan våra tungor mötes i långsamma kyssar. Hon drog sina fingrar igenom mitt hår och hennes kyssar blev snabbare. Jag lät mina händer glida under den stora koftan och smekte hennes mage och bröst. Sara kysste min hals och smekte mig över ryggen och ner över min rumpa. Hon började dra sig mot bilen. Sara drog sig upp på motorhuven och vinkade med sittnden över mina boxershorts och jag styvnade. Jag tog tag i hennes byxlinning och drog ner och av hennes jeans, hennes svarta stringtrosor lös mot den vita huven. Jag drog ner henne mot kanten och ställde mig på knä på marken. Jag kysste insidan av henneslår och började lätt känna med fingertopparna över hennes string, hon kändes varm och jag förde stringen lätt åt sidan. Jag kysste lätt henne mellan benen och lät min tunga glida nätt mot hennes skåra. Sara stönade till och jag kände hur hon smakade. Jagsärade mer på hennes ben och slickade långsamt henne djupt. Hon blev våtare och andningen blev tung. Jag kysste och slickade lätt på hennes klitoris. Hon stönade högt och tog tag i mitt hår. Jag fortsatte slicka hennes klitta och förde in ett finger i henne. Det gled lätt in och jag njöt av att höra hennes stön.

- jag måste känna dig. Hörde jag Sara stöna. Jag reste mig och Sara reste sig på motorhuven och drog fram min nu hårda kuk. Hon runkade mig lätt och lyfte på min skjorta och kysste mig på magen. Jag andades högt och jag märkte att det kom lätt kondens ur min mun. Sara runkade mig och förde ner en hand och smekte mina kulor. Jag bockade mig ner och kysste henne djupt. Jag lade henne ner igen och drog av trosorna och särade ordentligt på hennes ben. Jag förde långsamt in min kuk i hennes våta fitta. Jag började dra mig in och ut och drog ner hennes linne så brösten blottades från urringningen, jag lutade mig fram och kysste bröstvårtorna samtidigt som jag förde mig in och ur henne. De styvnade i min mun och Saras stön var höga och jag njöt av hennes sköna och kåta kropp.

- knulla mig bakifrån, sa hon hest. Jag reste mig och Sara vände sig och ställde sig på marken med händerna på huven och svankade djupt. Jag trängdein i henne och höll mina händer på hennes höfter. Sara började smeka sig samtidigt som jag tog henne bakifrån och det tog inte lång tid innan hennes andning ökade och hennes orgasm stönades ut i ett moln av kondens och jag kunde inte hålla mig, jag drog ut min kuk och runkade ut satsen över hennes runda mjuka röv.

Vi klädde långsamt på oss och jag kände en tår rulla ner för min kind. Saras blick var över den svarta sjön med de små lysande stjärnorna på vattenytan när hon tyst sa
- jRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Treo

  • Publicerad Publicerad: 2013-07-04

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter