Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

(ingen titel)

Vi hade bott grannar hela livet, växt upp ihop och gått i samma klass fram till nian. Då flyttade hon för att gå i gymnasiet 60 mil bort. Vi tappade kontakten och gick vidare på egna vägar.
Själv stannade jag kvar gick i skolan, försökte träffa tjejer och festa men var inget bra på något av det och tiden gick och studenten kom och gick. Sommarjobb som blev vanligt jobb och fortfarande oskuld, oerfaren och började känna pressen av att vara "den sista oskulden".

Telefonen ringde, nummer jag inte hade eller kände igen.
- hej?
-Hejsan! Det är Jenny! Hur är det med dig? Vad har du gjort den senaste tiden? Jag kommer snart hem igen! Hur jobbar du då? Vi måste ses!
Jag hann varken tänka eller svara. Stammade mest bara kort att ja det kan vi väl... Hoppas det är bra med dig...
-ja men jag hör av mig när jag hemma i byn igen så fixar vi något!
- bra då...då ses vi då antar jag.... Hej då
Vad ville hon mig, de få gånger vi träffats under gymnasietiden hade vi ärligt talat varit ganska otrevliga och bråkat en del med varandra. Mitt huvud gick på högvarv. Kunde inte få rätt på något.
Det gick ett par månader till vi hade sporadisk kontakt mest på sms och nu började det vankas jul.

- Kan inte du fixa en jul eller nyårsfest? Hennes samtal kom sent en kväll och hon lät lite stressad och pratade ganska tyst.
- Jovisst, jag kan fixa nyår. Sa jag.
-bra, du jag kommer hem nästa vecka vi kan prata mer då. Måste sluta prata nu. Ses snart. Puss
- ... puss? Försökte jag säga lite naturligt.

Det knackade på dörren och där stod hon vackrare än jag kunde minnas henne. Med jordgubbsblont hår och några små fräknar över näsryggen, hennes grå hoodie spände över hennes bröst och jeansen visade att rumpan och låren var mer än jag kunde fantisera fram.
Hon kastade sig om min hals och började överösa mig med frågor och historier om vad hon gjort igenom åren som gått. Vi började prata, skratta och allt kändes naturligt, avslappnat och bra. Hon fick lite samtal och sms hon inte brydde sig om. Vi planerade fram och bjöd folk till nyårsfirandet. När hon gick kramade hon mig länge och vi sågs många dagar från mitten av december till julafton då hon kom intig och kysste henne länge och tryckte mig så nära jag kunde.

När festen började gå mot sitt slut så frågade hon om jag ville att hon skulle hjälpa mig att städa. Oskuld var jag men dum var jag inte, självklart ville jag att hon skulle vara kvar!
När sista gästen gått hem tog hon min hand och vi gick in i mitt gamla pojkrum. Hennes händer var över mig och vi kysstes stående samtidigt som hon började knäppa upp min skjorta jag lät mina händer smeka hennes lår och dra upp hennes klänning så jag kunde kupa hennes rumpa och för första gången i mitt liv fick jag känna den upphetsande känslan av en bar rumpa i stringtrosor.

Hon hade fått upp min skjorta och kysste mig över halsen och ner på bröstet. Jag stönade och andadeshäftigt.
-lägg dig på sängen viskade hon hest fram. Jag gjorde som hon sa. Hon ställde sig mitt i rummet drog långsamt av sig sin klänning och knäppte upp sin bh. Hon smekte sina bröst för mig och min redan bultande hårda kuk blev ännu hårdare. Hon ställde sig på alla fyra över mig och fortsatte kyssa mitt bröst och ner på magen. Hennes tungspets gled lätt över min byxlinning och hon drog handen lätt över min bula. Jag stönade högt och hon log lite snett.
-vill du känna min mun? Frågade hon retsamt.
-ja..JA. Stönade jag fram och hon knäppte snabbt upp byxorna och drog fram min kuk. Jag flämtade och var spänd.
-då får du väl det. Sa hon och slöt sina mjuka läppar runt min kuk. Jag stönade högt och vred mig av kåthet och njutning.
-om du inte passar dig och ligger still slutar jag sa hon och drog ollonet runt sina läppar och tungspets.
Jag tvingade mig att ligga still och hon sög och runkade mig till jag inte kunde hålla mig.
- Jag kommer stönade jag samtidigt som jag sprutade henne i munnen. Hon svalde och tittade lite argt och nyfiket på mig.
- detta är första gången för mig; viskade jag ut när jag mötte hennes blick.
- Gissade nästan det sa hon. Då får jag väl lära upp dig lite. Stönadehon i mitt öra och la sig på rygg.
- Smek mig. Befallde hon mig och jag började genast smeka och kyssa hennes bröst och med ena handen glidande över hennes mage ner mellan benen på henne. Hennes renrakade, mjuka och våta fitta var underbar att smek lade mig över henne och hon styrde in min hårda kuk i hennes våta och varma fitta. Hon stönade och kysste mig hungrigt.
Det tog inte långt tid innan jag var nära igen oerfaren som man var.
- Sätt dig över mig och spruta över mina bröst stönade hon medans hon bet mig i örat.

Jag satte mig över henne och började snabbt runka medans hon tryckte ihop sina bröst och tittade på min kuk. Jag sprutade över henne och hon stönade och log.
Vi kröp ihop och skulle sova när honreste sig och sa att hon ville sova hemma. Jag kände mig lite snopen men sa okej. Vi kysstes i dörren och hon gick hem i nyårsnatten.
Hon blev frånvarande och svarade inte när jag ringde.
Två dagar senare kom hennes kille ner och de skulle flytta ihop ett par veckor senare.

Så gick det till när jag blev av med oskulden till en girl next door som ville leka av sig innan familjelivet skulle börja. De är fortfarande tillsammans har tre barn och en gård!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Treo

  • Publicerad Publicerad: 2013-06-30

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter