Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Inbjudan

Träffade på en kompis, Daniel för någon vecka sedan. Han hade flyttat bort från Värmland och undrade om vi inte kunde ses någon gång. Sagt och gjort, dröjde inte länge förrän jag var hos honom och hälsade på. Träffade även en annan kompis jag inte sett på länge, Jasmine.
Jag och Jasmine var ute på stan hela dagarna och shoppade. På kvällarna umgicks jag med Daniel, tittade på film, hälsade på hans kompisar osv.
Vi var iaf ute och festade en kväll, Jasmine hade blivit intresserad av Daniel så jag lät dem få vara lite för sig själva i en vrå vid baren medan jag gick ut på dansgolvet och bara dansade med alla och ingen.
Daniel kom fram till mig och började dansa med mig, frågade om det var okej att han och Jasmine gick hem innan mig. Naturligtvis, men lämna plats till mig i sängen sa jag innan jag kysste honom och sa hej då.
Vi hade haft lite hämningslöst sex då och då, men något annat fanns inte, han var snygg och sexig, nåt man kunde leka med ett tag, tyvärr var han lika mogensom en grön tomat.
Fortsatte dansa, och det kommer fram en skitsnygg tjej och dansar med mig. Hennes kropp var helt otrolig, skulle ha kunnat äta henne. Tog en paus från dansgolvet och satte oss i baren ett tag, beställde varsin drink och småpratade. I andra änden av baren stod en kille som hon tittade på hela tiden, även under tiden vi dansat, misstänkte att det var hennes pojkvän. Mycket riktigt så var det så visade det sig senare.
Vi gick tillbaka till dansgolvet och dansen blev mer och mer intimare. Det dröjde inte länge förrän hon frågade om jag inte ville följa med hem. Dig, frågade jag? Ja och min kille, vi gillar dig viskade hon innan jag fick en mjuk kyss av henne.
Vi dansade vidare och sen var hon helt plötsligt borta, ävenhennes kille som stått och iakttagit oss hela kvällen. Fortsatte njuta av musiken och snart hade jag ett par händer på höfterna och en röst i örat som frågade om jag hade bestämt mig.
Efter att ha tänkt igenom det hela lite snabbt så kom jag framtill att det skulle ju inte skada att testa. Lät ena handen smeka bakom min rumpa mot hans penis som redan var på g.
Efter en flummig taxiresa var vi hemma hos dem. Efter lite pinsam tystnat tog tjejen rodret och började kyssa och smeka av mig klädnkbara aktiviteter för två eller fler.
Jag låg på rygg i sängen med tjejen över mig och kysstes med henne medan hennes kille sakta drog ner hennes trosor från hennes svankande rumpa. Jag kröp ner lite och började nafsa och suga på hennes härliga bröst. Under tiden försvann även mina trosor.
Vi rullade runt och nu var jag på henne, jag kysste mig nerför hennes mage, ner till hennes våta fitta. Lät tungan nudda lätt vid hennes klitta och hon stönade till. Själv fick jag ett järngrepp om minahöfter innan jag kände något hårt nosa vid min fittöppning, och så trängde hans kuk in i mig hårt. Jag fortsatte slicka och pulla henne tills hon kom under tiden jag själv blev knullad. Hela situationen gjorde mig yr i huvudet och allt kändes som en konstig skön dröm. Så låg han på rygg medan hon satt och red honom, jag satt bakom henne, smekte hennes bröst och fitta och njöt av att hör dem båda stöna. När det lugnat ner sig lite hade jag dem båda nere mellan benen, de slickade och kysste mig om vartannat. Efter en stunds lek var jag helt utmattad och somnade till ljudet av dem.
Vaknade under natten, tjejen smekte min kropp lätt tills hon märkte att jag var vaken. Vi gick ut till vardagsrummet för att inte väcka honom. I soffan la vi oss i en 69 och njöt av varandra, så kom killen lite senare, nyvaken och med ett skönt stånd igen. Han satte sig i soffan och vi satte oss på golvet nedanför honom och turades om att suga av honom och smeka varandra, hon plockade fram två dildos, en till mig en till henne, hon förde in den ena i mig och den andra i sig. Efter ett tag kröp jag upp i soffan och la mig i en 69 med hennes kille och vi fortsatte suga honom tillsammans tills vi alla tre kom nästan samtidigt.
Jag gick in i badrummet för att ta en snabbdusch och när jag kom tillbaka så hade de gått tillbaka till sovrummet och allt var tyst. Somnade.
På morgonen vaknade jag upp och började leta reda på mina kläder, det mesta låg kvar i hallen, förutom mina trosor, men jag struntade i dem, skulle ju bara ta mig hem till Daniel igen.
Innan jag hann gå ut stod killen där och tittade på mig. Jag rodnade lätt och sa att jag va tvungen att gå. Men innan jag hann göra något mer fick jag en kram av honom och hans hand letade sig in under min kortppte ner mig på mina skakiga ben igen. Vi hörs sa han bara och gick tillbaka till sovrummet.
Väl hemma hos Daniel så mötte jag Jasmine i dörren, hon såg väldigt nöjd ut. Hon undrade vart jag tagit vägen igår. Svarade bara att jag träffade några trevliga människor och följde med dem på efterfest. Gav henne en kram och sa hej då för nu.
Jag satte mig i soffan med en kaffekopp och tittade på tv och njöt av de sista timmarna innan jag åter skulle åka hem till mitt.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: syrgas

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-09

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter