Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ibland blir det inte som man tänkt sig.

Jag är nervös och full av förväntan över kvällen som min kompis har arrangerat.
Hon tycker att jag har varit singel allt för länge och behöver träffa någon så hon har fixat en blinddate till mig. Tydligen en kompis till hennes kille, något äldre än mig, men inte mig emot.
Erfarna män är alltid trevligt att träffa. Har ändå alltid lättare att prata och umgås med människor som är lite äldre, sedan om det skulle leda till något mer så vet jag ju att han har några års fler erfarenhet än vad jag har och Guud vad jag behöver ett skönt ligg!

2 timmar innan jag ska vara hemma hos min kompis för att möta den här okända mannen.
Kliver in i duschen och låter de varma strålarna smeka min nakna kropp. Tar fram rakhyveln och rakar benen släta och fina, under armarna och slutligen mellan benen. Vill ju känna mig fräsch och nyrakad ifall det skulle hända något. Rakar läpparna försiktigt, lämnar lite som ett riktmärke ovanför. Vill inte känna mig för naken.
Drömmer mig bort där jag står i duschen och känner att suget efter sex börjar komma över mig.
Tvålar in mina runda stora bröst, känner att bröstvårtorna styvnar. Av kåthet eller av vattnets beröring är svårt att säga.
Fortsätter tvåla in min kropp, stannar till när mina fingrar når min nyrakade mus. Tänker efter lite, ”ska jag eller inte”? Smeker försiktigt över klittan som redan är känslig för minsta beröring.
”Nä”, tänker jag för mig själv, ”jag har en tid att passa”. Så jag motstår suget att smeka mig själv till orgasm och fortsätter tvåla in mig, låter vattnet skölja över mig och kliver nyrakad och väldoftande ur duschen.

1 timme kvar. Har hunnit smörja in min kropp med en nyinköpt lotion. Huden känns len och skön under mina fingrar.
Sminkar mig noggrant framför spegeln i badrummet. Vill känna mig perfekt inför mötet.
Blåser håret torrt och kliver ur morgonrocken och går naken omkring i lägenheten för att leta fram något ur garderoben.
Eftersom vi inte ska ut utan bara sitta hemma hos väninnan väljer jag ett par jeans och ett linne modell urringat som visar en lockande klyfta.
Telefonen ringer. Det är min väninna som vill kolla att jag inte fegat ur. Skrattar och smuttar på mitt andra glas vin för att lugna nerverna. ”Nej då, jag är på väg snart”.
”Bra, Niklas kommer och hämtar upp dig snart”. Niklas är hennes sambo sedan många år. Snygg, charmig och dessutom rik. Hon har verkligen fått ett riktigt kap. Hoppas hans vänner är lika charmerande.

Kliver in i bilen och ger Niklas en puss på kinden.
”Är du nervös?” Frågar han och ler.
”Som alltid” svarar jag tyst, men är nöjd över mig själv att jag inte fegat ur iallafall. Då jag inte dejtat på 11 år så är allt nytt för mig. Klart man är osäker, men ser fram emot de nya äventyr som väntar mig som singel.

Ytterliggare ett glas vin väntar mig när jag kliver innanför dörren hos min väninna.
Min blinddate är redan där. Jag stegar in i vardagsrummet där han sitter och går fram för att presentera mig.
Han ser bekant ut.. jag har sett honom förr.. ”Nej..Gud” tänker jag för mig själv. Det är mannen jag träffat på en internetsida, mannen jag har delat massor av mina fantasier med. Mannen jag sexchattat med ett flertal gånger.
Jag undrar om han känner igen mig. Han har bara sett mig på några foton, några lite mer utmanande och några suddiga ansiktsbilder tagna med webkameran.
Han reser på sig, ger mig en kram. Ler igenkännande och lite lurigt mot mig och presenterar sig.. ”Hej, Peter.. hmm.. Mimmi var det va? Niklas har berättat mycket om dig. Kul att äntligen träffas”
Jag känner mig helt skakis. Vem hade kunnat ana att jag skulle träffa honom här. Vi hade lekt med tanken när vi chattat, men jag hade hela tiden känt mig för feg.

Vi skrattar och har roligt under hela middagen, ingen av oss låtsas om att vi ”känner” varandra sedan tidigare. Det är en sexuell spänning i luften och jag känner hans hand röra vid mitt lår ett flertal gånger.
Flera flaskor med vin går åt på oss fyra och jag börjar känna mig lite smålullig.
Jag ursäktar mig för att gå ut och ta lite luft. Peter följer med för att göra mig sällskap.
Äntligen ensamma.
Jag huttrar i höstkylan och han lägger en arm om mig, jag ryser till vid hans beröring.
Han ler mot mig och böjer sig fram och ger mig en puss på kinden.
”Så äntligen träffas vi..” Säger han med ett retsamt flin.
Jag bara ler mot honom. Nervös och ändå så tänd på honom. Han är allt vad jag föreställt mig och lite till. Jag bara hoppas att han känner samma sexuella attraktion till mig som jag känner för honom.
Min fråga besvaras när jag känner hans hand glida neråt och smeker min rumpa. Jag ger ifrån mig en djup suck och vänder mig mot honom. Våra läppar möts i en het passionerad kyss.
Hans hand glider under mitt linne och smeker min rygg. Jag känner att jag inte kan motstå honom längre. Jag måste ha honom. Måste få känna honom. Låta honom ta mig. Om och om igen...

Vi avslutar och går in igen. Säger till min kompis att jag börjar känna mig trött och måste hem. Peter bor ju på vägen så vi delar en taxi hem.
Det känns som evigheter innan taxin slutligen anländer.
”Your place or mine?” Säger han med ett leende.
”Du bor närmast. Vill gärna se hur du bor.” svarar jag och ler tillbaka.

Vi kan inte hålla händerna ifrån varandra när vi äntligen kommer hem till hans lägenhet. Vi kysser varandra hett och våra händer letar sig in under kläderna och utforskar varandras kroppar.
Han sliter av mitt linne, ser på mig, tar min hand och drar in mig i sitt sovrum.
”Lägg dig på sängen, jag kommer strax.” säger han, nästan beordrar mig.
Jag lägger mig på sängen, iklädd min svarta spetsbh och mina jeans.
Jag andas tungt, upphetsad som aldrig förr. Full av förväntan över vad som ska hända.
Det dröjer länge innan han slutligen kommer in i sovrummet igen. Han justerar dimmern så att det endast lyser en svag belysning.
Jag ser att han har med sig något, men kan inte se vad.
Han sätter sig ner jämte mig, leker lätt med fingrarna över min mage och smeker mina bröst utanpå BH:n.
”Vill du förverkliga dina fantasier?Är du redo för det?” Frågar han med lugn röst.
Jag tänker efter.. De fantasier som vi haft våra konversationer om över nätet innefattade en hel del som jag aldrig provat på, men varit väldigt nyfiken på.
Känner mig lite nervös, lite rädd. Men vet att han har erfarenhet och trots att det är första gången jag träffar honom känner jag mig trygg med honom.
”Ja.. jag vill förverkliga mina fantasier.. varenda en...”
Han pratar med mig med lugn röst, förklarar vad jag ska säga om det börjar gå för långt.
Men han kommer gå lugnt fram eftersom det är första gången.
Han smeker min mage och över mina bröst hela tiden, jag känner kåtheten byggas upp i mig och jag kan knappt bärga mig innan vår ”lek” börjar.

Plötsligt säger han med barsk röst:
”Blunda! Från och med nu är du min att nyttja så länge jag vill i kväll, förstår du?”
Jag nickar till svar och stänger mina ögon, lite förvånad över hur hans tonläge plötsligt ändrats. Men förstår att ”leken” börjat.
”Svara mig. Förstår du?” Säger han med en strängare röst.
”Ja, jag förstår” Säger jag samtidigt som jag även nickar till svar igen.
”Bra!”
Hör hur han rotar runt i något på golvet, en väska eller en påse.
Reser sig sedan upp och lutar sig över mig. Knäpper upp min BH och smeker lätt mina bröstvårtor med fingrarna.
Tar tag i mina handleder och drar dem ovanför mitt huvud. Känner hur han med ett rep binder fast mina armar, en i varje sängstolpe.
Hans händer smeker sedan återigen över mitt ansikte, min hals, mina nakna bröst, min mage.
Känner hur han börjar knäppa upp mina jeans, jag rycker till när hans fingrar nuddar min troslinning.
Vill så gärna ha honom, känna honom, smaka på honom.

Mina jeans är av. Jag ligger blottad, endast i trosor och fastbunden i händer medans han börjar smeka mina ben. Leker med fingrarna på insidan av mina lår. Ilningar går genom kroppen vid varje beröring.
Han slutar plötsligt och jag hör återigen hur han letar efter något på golvet.
Känner hur han binder för mina ögon. Ger mig en passionerad hård kyss och fortsätter sedan med tunga och mun att kyssa min hals ner mot mna bröst.
Han stannar upp och suger in en av mina styva bröstvårtor i munnen, biter lite lätt i den medans han med andra handen smeker mitt andra bröst och över min mage.
Jag njuter av hans behandling av mig, gnyr till när hans hand närmar sig troslinningen igen. Han smeker lätt och retsamt utanför linningen, över ljumskarna och över låren.

Jag trycker mig mot honom när han äntligen rör fingrarna utanpå trosorna över mina blygdläppar.
Han för in handen under trosorna, drar ett finger mellan blygdläpparna utan att beröra min känsliga klitta.
Tar sedan ut handen igen och leker med fingret över min mun över mina läppar.
”Smaka på dig själv, slicka i dig av dina safter!” beordrar han mig.
Jag öppnar munnen och börjar försiktigt suga och slicka på hans fingrar.
”Sug som det var min kuk, visa vad du går för, visa att du är en duktig slyna!”
Jag lyder duktigt och börjar leka med min tunga över hans fingertoppar. Han kör in sina fingrar i min mun och jag suger och slickar hårt och intensivt. Han kör fingrarna in och ut ur min mun precis som om han knullade den, ibland kommer han lite för långt in och jag börjar nästan klykas, men han fortsätter.
Hans andra hand börjar smeka och nypa hårt i min ena bröstvårta. Jag stönar till, njuter och älskar hans behandling av mig, njuter av hur han utnyttjar min kropp och hur jag ligger hjälplös och blottad inför honom.
Han drar ur fingrarna ur min mun och reser sig återigen.
Han drar snabbt och våldsamt av mina trosor och jag ligger nu helt naken, kåt, våt och trånande.

Jag känner hur hans tunga slickar mig och smeker min kropp. Han leker med tungan i ljumskarna och över mina blygdläppar.
Jag ger ifrån mig ett högt stön när han äntligen särar på mina läppar och nuddar min klitta med sin tunga. Han suger och slickar intensivt på den, medans hans händer smeker min rumpa.
Jag gnyr och stönar, är så kåt, så trånande. Älskar känslan av hur han kan göra precis vad han vill med mig.
Plötsligt avbryter han, reser sig upp, jag hör hur han drar ut en låda och börjar rota runt.
Jag hör ett surrande ljud och känner snart en vibration mot min klitta.
Jag rycker till, stönar högt, gnyr och har svårt att ligga still när han rör massagestaven över min klitta. Leker med den precis vid slidöppningen utan att föra in den.
Trycker mig mot honom. Vill känna den i mig. Vill känna honom i mig.

Han retas länge innan han slutligen sakta för in den vibrerande staven i mig.
Jag stönar till när jag känner den hårda staven fylla upp min trånga våta fitta sakta, sakta innan han till slut trycker den djupt in i mig.
Han för den sakta ut och in ur mig, jag stönar till för varje gång jag känner den bottna i mig.
Med ett finger börjar han lätt smeka min klitta. Jag rycker till vid beröringen.
Jag stönar högt, vrider mig fram och tillbaka. Känner att jag börjar närma mig orgasm, min fitta krampar runt staven när han plötsligt slutar och drar ur den ur mig.
”Gillar min lilla slyna behandlingen? Vill hon ha mer?”
”Ja..snälla” Får jag ur mig med ynklig röst. Frustrationen över att inte få komma när jag var så nära är hemsk, men ändå upphetsande.
”Be om det, vad är det du vill?” Säger han med sträng röst.
Jag tänker efter. Kåtheten och frustrationen gör det svårt att tänka. Till slut får jag ur mig med svag röst:
”Jag vill att du knullar mig, vill att du låter mig komma. Jag vill känna din kuk i mig, vill ha dig. Snälla.”
”Inte än, men du ska få känna på staven igen för att du ber så duktigt.”
Han för återigen in massagestaven, denna gången hårt och fort.
Känner hans andedräkt mot min fitta och hans mun och tunga som börjar suga och leka med min klitta.
Han knullar mig hårt och intensivt med staven, jag börjar närma mig igen. Krampar runt staven och trycker min underkropp mot honom. Börjar skälva i hela kroppen och skriker ut min orgasm. Han fortsätter knulla och slicka mig medans jag kommer.
Han slutar och lägger sig över mig. Ger mig en kyss, jag känner smaken av mina egna safter i hans mun och på hans tunga.
Han för ner handen mellan mina ben igen och jag gnyr till när han nuddar vid min känsliga svullna klitta.

Han reser på sig, lossar repet från mina handleder. Tar tag i min hand och säger till mig att gå ner på golvet.
”Sätt dig på knä och öppna munnen, sträck ut tungan som en duktig flicka.”
Jag lyder honom och sätter mig naken på det ganska kalla golvet på knä. Jag känner att han står framför mig. Hör hur byxorna knäpps upp och han tar av sig dem.
Äntligen ska jag få smaka på hans kuk tänker jag för mig själv. Tanken gör mig upphetsad. Jag vill ge honom den njutning han har gett mig.
Plötsligt nuddar något vid min tunga. Men det är inte hans styva lem som jag längtat efter. Det är staven han har knullat mig med.
”Visa nu vad du går för med ett större föremål än mina fingrar, visa hur du ska suga min kuk sen!” Säger han med befallande röst.
Jag slickar toppen på staven lätt, cirkulerar en stund med tungan innan jag omsluter den med mina läppar. Den smakar salt av mina safter. Jag suger in hela i munnen. Leker med tungan runt den och suger och slickar intensivt. Låtsas som det var hans kuk jag smakade på.
Jag för huvudet fram och tillbaka, känner hur han tar tag i mitt hår och hjälper till. Munknullar mig igen, denna gången med staven istället för hans fingrar.
”Stöna för mig, låt mig höra hur du njuter!”
Jag stönar och gnyr med staven i min mun medans han för mitt huvud fram och tillbaka.
Den går djupt in i min mun, känner att jag inte riktigt klarar att ta den så långt, ögonen börjar tåras när han fortsätter djupare. Saliven börjar rinna. Men jag stönar för honom och gnyr som en duktig flicka. Jag gillar trots allt hans behandling och känner upphetsningen byggas i min kropp igen.

Han drar till slut ut den och jag kippar efter luft. Jag hinner inte andas många gånger innan jag känner något annat föras in i min mun.
Han drar av mig ögonbindeln. Han står helt naken framför mig. Jag ser upp i hans ögon som ser lekfulla men ändå respektingivande ut.
Jag slickar och suger på hans ollon, han är redan riktigt styv och mycket större än staven jag tidigare sugit på.
Jag omsluter mina läppar och suger in hela hans hårda kuk i munnen. Återigen tar han ett fast tag i mitt hår och knullar min mun. Kör sin kuk in och ut, djupt och allt intensivare. Jag slickar och suger ivrigt. Ögonen börjar igen tåras. Jag ser upp och in i hans ögon hela tiden. Ser hur han njuter.
Han ökar takten och pressar sin kuk långt ner. Känner hur hans kuk börjar pulsera i min mun.
Han närmar sig, drar sig ur mig och står framför mig och bara väntar på att få spruta ner mig. Jag nuddar hans ollon med min tunga när han plötsligt kommer, med ett högt stön.
Hans sats kommer i min mun, mitt ansikte och rinner ner över mina nakna bröst.
Jag slickar av hans ollon, suger honom torr igen, med min kropp nedsprutad med hans säd.
Han smeker mitt hår, ger mig en kyss på pannan.
”Duktig flicka, du sköter dig bra, jag ska knulla dig snart men du får suga upp ett nytt stånd så jag blir riktigt hård igen. Men först ska du få tvätta av dig”

Jag går naken ut i hallen och till badrummet. Ser mig själv i spegeln, jag skrattar till när jag ser mig själv. Nedsprutad och kladdig, sminket som runnit nerför mina kinder. Detta hade jag inte väntat mig när jag gick ut för en vanlig blinddate tidigare ikväll.
Jag tvättar av mig snabbt i ansiktet och resten av min kropp, går sedan in i sovrummet där han väntar.
Han ligger naken i sängen med händerna bakom huvudet, väntar på mig.
Jag lägger mig ner och tar hans lem i munnen, slickar och suger på den kuk som tidigare var så hård.
Leker med tungan runt hans ollon, smeker hans pung. Känner hur han börjar hårdna. Ju hårdare han blir desto intensivare suger jag tills han är riktigt styv. Jag längtar efter att få känna honom i mig.
”Bra, nu ska du få rida mig. Smek din egen fitta samtidigt för mig.”
Jag svarar inte utan sätter mig grensle över honom, glider ner över hans kuk. Vi stönar till båda två när hans kuk börjar fylla upp min våta trånga fitta.
Jag stannar upp lite när han är halvvägs inne i mig. Vill njuta av varje centimeter, glider sakta, sakta ner.
För ner min hand till min klitta, smeker lugnt och försiktigt samtidigt som hans kuk glider in ocu ur min fitta.
Stönar till högt, njuter så av att äntligen få känna honom i mig. Han blundar och stönar, märker hur ä han älskar känslan av min fitta som kramar runt hans kuk.
Smeker mig själv allt intensivare, hans händer kramar runt mina bröst, nyper i mina bröstvårtor, glider runt, ner för min rygg och grabbar tag i mina skinkor.
Har håller hårt i mig medans jag rider fortare och hårdare. Känner återigen hur jag börjar närma mig när han plötsligt säger till mig att stanna, att sluta rida honom.
Jag lyder motvilligt och kliver av honom, fortsätter ändå att smeka mig själv.
”Ställ dig på alla fyra, svanka för mig!”
Jag svankar och känner hur hans kuk börjar tränga in i mig, fort och hårt.
Känner hur han bottnar med sin kuk djupt inne i mig. Han håller mitt hår och knullar mig hårt bakifrån. Jag smeker min klitta och det tar inte lång tid innan jag börjar krampa runt hans kuk, jag skriker ännu högre än tidigare ut min orgasm.
Mitt krampande gör att han stönar till högt, han drar sig snabbt ur mig och jag känner hans varma sats spruta över min rygg.
Jag skälver i hela kroppen och lägger mig utmattad ner i sängen på mage. Han kommer efter och lägger sig ner brevid mig och ger mig en lätt kyss på munnen.
Vi ser varandra i ögonen, ler.
”Vem hade kunnat ana att det skulle vara så här bra, vilken tur att vi äntligen träffades.” säger jag med ett skratt.
Han nickar bara till svar. Kysser mig igen och vi somnar utmattade och tillfredsställda i varandras armar.........Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Hornymary

  • Publicerad Publicerad: 2009-10-30

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter