Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

I sjunde himlen, del 2

En djävulsk romans
Nattens mörker hade infunnit sig för flera timmar sedan, men jag kunde inte sova. Sedan mitt änglabesök för några veckor sedan har jag haft svårt att sova. Flera nätter har jag vaknat mitt i natten och tänkt på mina fantastiska änglavänner. Den här natten var just en sådan natt. Jag kunde inte få de där änglarna ur skallen.

Tillslut somnade jag ändå tillslut. Det blev en orolig sömn...

Jag vaknade av en oerhörd värme på min mage. Jag slog upp ögonenoch möttes av en chockerande syn. En rödklädd män och två rödklädda kvinnor stod vid min säng och såg på mig. När jag såg neråt min mage för att se vad som värmt min mage upptäckte jag att en lång, röd svans med pilformat slut låg över min mage. Det var mannens svans.

- Vi ska nog få dig att glömma de där änglarna! sa mannen med barsk röst.

Jag förstod att mina gäster var raka motsatsen till änglar. De var djävlar, hitskickade av Hin Håle själv. Trots att de skrämde mig så var de mycket vackra och även mycket upphetsande. Mannen hade små, rödglödande horn som stack ut ur pannan och hans hår var svart och lockigt. Ögonen var röda och såg ut att brinna av hat uppblandat med åtrå. Han hade röda byxor med hål för svansen och hans kroppar var vältränad och muskulös. Kvinnorna hade också små horn i pannan, men deras var gula. Deras hår var eldrött och föll i lockar över ryggen. De hade röda catsuits på sig och ingen svans. Däremot hade de långa, röda naglar, rödmålade läppar och gula ögon.

- Jag heter Lucifer, sa mannen vars svans fortfarande vilade på min mage. Och mina följeslagare heter Echo och Lyra. Jag är djävulens prins och han har gett mig uppdraget att fördriva dina tankar på änglarna.

Fascinerad, skrämd och upphetsad betraktade jag mina besökare från helvetet.

- Och vilken vacker uppgift vi har fått, inföll Echo med ett elakt leende.

- Jag håller med, sa Lyra och hennes ögon glödde vackert och förföriskt.

Lucifer drog upp mig ur sängen och jag rodnade under deras blickar där jag stod, naken och utlämnad. Han slog armarna om mig och han sträckte ut sin tunga för att möta min. Hans tunga var lika röd som svansen och kluven precis som en ormtunga. Eggmus alldeles våt av safter.

Echo ställde sig bakom mig och tryckte sina toppiga, fasta bröst mot min rygg. Hon omfamnade mig bakifrån och hennes ena hand letade sig ner mellan mina ben. Ett finger sökte sig in i min grotta och jag stönade till.

- Jaså, vi gör dig så blöt? sa hon elakt och smiskade mig på ena skinkan. Lilla oskulsdfulla flickan är inte så oskuldsfull ändå...

Lucifer mötte min blick och log förföriskt. Han knuffade ner mig på sängen och Echo ochLyra skyndade sig att lägga sig på var sin sida om mig. De tog varsitt bröst och nafsade och bet i bröstvårtan så att det nästan gjorde ont. Jag stönade och gnydde och bad om mer.

- Slicka henne, befallde Lucifer.

Medan Lyrakröp ner mellan mina ben och började slicka för allt hon var värd, passade Lucifer på att klä av sig. Byxorna föll i en hög på golvet och jag beundrade hans enorma, pulserande stånd. Det nästan skrämde mig. Echo fortsatte att nafsa i mina bröst.

- Flytta på er nu, sa Lucifer och jag och de båda kvinnorna klev ur sängen.

Mina safter rann ur mig och nerför mitt ben. Echo och Lyra tog av sig sina catsuits medans Lucifer lade sig på rygg i min säng och märkte hur blött mitt ben hade blivit. Han sa åt Lyra att slicka upp det, och hon var inte sen att lyda.

- Kom nu, sa han sedan till mig och visade hur jag skulle sätta mig grensle över hans ansikte.

Han placerade sina händer på mina skinkor och kramade hårt. Hans långa ormtunga slingrade sig in i min savande grotta och jag vred mig upphetsat över hans ansikte. Jag pressade hela mitt underliv mot hans tunga och han slickade bara fortare och fortare. Jag kikade över axeln för att se vad Echo och Lyra hade för sig. Lyra knäböjde vid Lucifers praktfulla kuk och gav honom en rejäl avsugning. Echo knäböjde i sin tur bakom Lyra och slickade sin kåta väninna.

Jag vände mig om där jag satt så att jag kunde titta på Lyra och Echo som lekte med varandra. Lucifer fortsatte att slicka och när Lyra till slut sjönk ner över hans kuk så kom jag över Lucifers ansikte. Min safter rann ner över hans mun och haka och hans långa ormtunga slickade bort varenda droppe.

Lyra hade nu vänt på sigrs bröst. Jag knäböjde där de båda var sammanlänkade och sög in Lyras blodfyllda klitoris i min mun. Så gott hon smakade! Lucifer juckade allt snabbare i hennes trånga hål och jag sög och slickade allt vad jag orkade. Efter bara ett par minuter började Lyras kropp rycka och skaka som i spasmer och hon skrek ut sin njutning då orgasmens vågor omfamnade henne. Sekunden därefter hördes ett vrål bortifrån fotöljen och när jag såg ditåt fick jag precis se hur Echo också vred sig i klimax.

Jag lade mig ner i rygg i sängen och Echo kom och lade sig bredvid mig. Hon kysste mitt ansikte och smekte min kropp. Sedan gled hon runt och vi lade oss i en 69:a med hon överst. Jag kramade hennes fasta, kvinnliga rumpa och slickade och sög på hennes våta, mjuka mus. Hennes tunga var fantastisk och gav mig flera korta, intensiva orgasmer i rad. Jag stönade och skrek och vred mig allt medan jag försökte att inte sluta slicka henne och ge henne samma njutning som hon gav mig.

Tillslut klev hon av mig och lade sig istället på golvet med Lyra och så fortsatte de på den 69:a som Echo och jag hade påbörjat. Lucifer kom till mig i sängen och satte sig på knä mellan mina ben. Han började fingra på min klitoris och såg på mig med den där sexiga, glödröda blicken. Med två fingrar knullade han mig snabbt och smekte mina bröst med den andra handen.

Så tog han tag i mina höfter och vände mig om så att jag kunde ställa mig på alla fyra. Lucifer ställde sig bakom mig och styrde in sin bultandepåle i min längtande fitta. Vilken känsla! Att bli uppfylld så helt och totalt! Jag lyfte höfterna mot hans kuk och svankade så att han skulle komma ännu längre in. Han tog tag om mina höfter och började jucka fram och tillbaka. Hårt och brutalt, det vartydligen hans motto. Inte mig emot! Hans kuk gjorde underverk och jag kunde inte ens räkna hur många gånger han gav mig orgasm. Jag kramade hans kuk med min fitta och det blev pricken över i:et för honom. Hans vrål kunde liknas vid ett lejons och han sprutade litervis med sperma in i mig. Det var det absolut skönaste jag någonsin varit med om!

Jag kom ihåg att när änglarna varit på besök så hade de försvunnit under tiden jag somnat, och jag ville inte att mina älskade djävlar skulle lämna mtfarande var kvar. Med bultande hjärta såg jag mig om i rummet. Helt ensam. Efter febrilt letande lyckades jag dock hitta en röd hårlock på golvet, efter Lyras och Echos häftiga sexakt där. Jag log och slöt fingrarna kring locken.

Kanske kommer de tillbaka...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Caranlachiel

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-20

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter