Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

I Mörka Gränden

Av någon anledning har jag alltid varit fascinerad av annorlunda platser, som det drog mig till att se en annan värld, där gränser inte existerar. Jag fick en chans att uppleva detta på en speciell gränd i Moskva. Det var en mörk september kväll, då jag sakta vandrar genom en affärsgata, där jag möts av 2 äldre herrar.

De talade ryska på ett grovt sätt, som om deras halsar fått för många glas av vodka de senaste 30 åren. Men skrattet fanns där, dom såg ut att ha kul och vinglade fram, tills den ena mannen var tvungen att sätta sig, på en grå sten trappa.

Jag fortsatte mina steg nerför gatan, de få lampor som lyste fick inte mycket att synas, och man fick en känsla av att livet här är menat att vara dyster. Strax på höger sida nedanför gatans korsning ser jag en ung tjej stå, röker på en cigarett.

Hon ser ut att vara runt 18 år, svårt att säga. Men ju närmare jag kommer henne, med de steg jag tar, ser jag att hon inte är vilken tjej som helst. Målade läppar med ett sött oskyldigt ansikte, som är svårt att sluta titta på, vad är det som får mig att sluta se på henne?

Är det hennes oskyldiga utseende eller är det möjligt att jag hamnat i en kris, sökandes efter något nytt och spännande?

När jag väl kommer fram till gränden hon står i, ser hon mig och ler. Hon säger inget men hennes ögon säger mig något, men jag kan inte riktigt förstå vad hon menar. En stor järn dörr med annorlunda design på, öppnar sig i grånden. Ut kommer en kvinna med välfyllda former, och hennes hår ser inte ut att vara äkta, som om hon sytt fast en peruk.

Hon går fram till den unga tjejen, säger några ryska ord med tydlighet och får tjejens uppmärksamhet tydligt. Kvinnan tittar bort mot mig med ett lurigt leende, som om hon tänker överraska mig. Kvinnan lyfter upp sin tröja och ut faller hennes stora byst, säger något till den unga tjejen och drar henne emot sig. Plötsligt ser jag hur tjejen börjar kyssa kvinnans bröstvårtor, men att jag står där verkar inte spela någon roll.

Kvinnan smeker den unga tjejens hår medans hon får sina bröst smekta av tjejens tunga. Kan detta vara verkligt eller drömmer jag bara? Jag står alldeles still och tittar försiktigt på vad som sker...........i mörka grändenRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter