Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

I duschen på gympan blev jag s

Det kändes skönt efter det långa träningspasset, jag kände mig lugn medan jag väntade på att det skulle bli någon dusch ledig.
Jag klädde sakta av mig och studerade min vältränade kropp i spegelväggen mitt emot. Mina bröst var inte stora, men fasta och fina. Magen var platt och musklerna syntes tydligt om jag spände magen. Benen var helt perfekta. Armarna var inte heller så tokiga. Jag log självbelåtet när jag steg in till duscharna, det var varmt av all ånga och varma kroppar. Jag svepte min blick över de andra tjejerna som stod där. Jag hade länge fantiserat om tjejer men aldrig vågat gå länge än kyssar och smek när jag varit berusad.
Jag ställde mig i duschen och lät det varma vattnet smeka min kropp, snart stod jag helt ensam i duschrummet. Jag började tvåla in mig och smeka min kropp, träningen hade fått blodet att rusa i min kropp och fittan att sava. När jag förde handen mellan benen på mig kände jag de välbekanta safterna på mina fingrar. Jag stönade lätt och lät händerna massera mina bröst, leka med mina hårda bröstvårtor, nypa dem så att jag ryste av vällust.
Min ena hand letade sig ner till mitt våta sköte medan min andra hand fortsatte leka med mitt bröst.
Jag lutade mig mot den fuktiga kakelväggen och smekte klittan mjukt medan mina stönanden blev allt högre.
Så hörde jag någon flämta till, jag ryckte till och vände mig genast om och duschade av mig innan jag knöt handduken om mina höfter och gick för att se efter vem det var.
När jag kom ut i omklädningsrummet såg jag en av tjejerna i min träningsgrupp.
Hon såg generat på mig och jag såg på henne och log.
Gillar du min kropp frågade jag henne rakt ut.
Hennes ansikte blev ännu rödare och hon svarade inte.
Ta på den då sa jag och gick fram till henne. Mitt långa våta hår gjorde små floder ner efter brösten vilket fick mina vårtor att hålla sig hårda.
Jag såg på henne och sen tog jag min hand på hennes bröst, det var så skönt, kändes så underbart, precis som ens eget men ändå inte.
Jag böjde mig ner och slöt mina läppar om hennes bröstvårta. Och stönade till och jag sög allt intensivare. Hennes händer började snart leta sig till min kropp och utforska den, jag njöt av hennes beröring och när och smekte minamage.
Jag visade henne att jag ville att hon skulle sitta ner. Jag drog hennes trosor åt sidan när hon satt på träbänken. Mina händer särade varsamt på hennes läppar medan min tunga började leka runt hennes öppning och egga hennes klitta. Hennes kropp började rycka till av njutning och jag tryckte henne närmare mig för att få smaka mer på hennes gudomliga safter.
Hennes händer borrade sig in i mitt hår och drog lätt i det samtidigt som hon pressade mitt huvut mot sin fitta.
Mina fingrar började leka utanför hennes anus, hon ryckte till och blev helt stilla innan hon slappnade av och började njuta igen.
Jag sög in klittan i munnen och virvlade med tungan på den hon stönade högt till hennes orgasm ebbade ut.
Hennes blickvar dimmig och snart tog hon kommandot och bad mig ställa mig på alla fyra och svanka ordentligt. Hon smekte mina skinkor och studerade min våta fitta innan hon satte sin heta tunga mot min våta fitta som började rycka.
Snart hade två av hennes härliga fingrar letat sig in i min fitta och hennes tunga cirkulerade runt analen.
Jag njöt och svankade ännu mer medan hennes fingrar kom åt min g-punkt som snart utlöste en fontänorgasm.
Hon såg roat på mig och smekte min plask våta fitta med hela handen, jag sjönk ner på mage av utmattning.
Hon masserade min varma lätt darrande kropp innan hon la sig tätt intill mig. Vi låg så ett tag innan vi gick in i duschen. Återigen fick duschens varma strålar skölja av min kropp.
Innan vi duschat klart hörde vi någon som knackade och ropade hallå.
Ja svarade jag snabbt.
Jag måste låsa nu, klockan är mycket.
Jag hade helt tappat tidsuppfattningen och när jag såg på mitt armbandsur så visade hon 22.33. Vi klädde raskt på oss och skildes innan vi gick ut med en kyss.
När jag kom hem satt min kille och såg på tv, undrade vart jag hade varit. Sa att jag följt med en tjej från träningen och fikat. Vad skulle han säga om han visste. Jag tänkte på hur det skulle vara om jag tog hem henne hit och vi myste när han kommer in och ser oss. Skulle han bli sur? Skulle han vara med?
Mina fantasier rusade återigen, jag tänkte på hennes fina fitta, den hade smakat så gott. Vi kröp till sängs men jag kunde inte somna, minaflyttade mig. Jag suckade uppgivet men snart var hans vilda tunga mellan benen på mig och snart fylldes jag återigen av den underbara känslan av att nå maximal njutning.
Jag kysste honom och kände smaken av min egen fitta. Kröp ner under täcket och började suga hans hårda kuk som skulle ha spruckit om den varit större.
Det dröjde inte länge innan hans kuk tömde sig i min mun och hans kropp låg och skakade. Jag smekte honom innan jag la mig på hans arm och sov.
På väggen till jobbet nästa dag träffade jag henne på bussen. Hon hade på sig en kort tajt jeanskjol, ett tajt linne utan bh så man kunde se hennes bröstvårtor som var lite hårda. Hennes svarta stövlar fick det att pirra i fittan på mig. Hon satt på sätet mitt emot och vi sa inte så mycket, studerade varandra mest.
Jag hade på mig en strikt dräkt, kjol, kavaj, stay-ups, linne, bh, pumps. Trosorna hade jag valt att vara utan idag. Kändes mer spännande att vara utan.
Jag log när jag såg att hon inte heller hade några på sig. Vi gick av på samma hållplats-.
Jobbar du här frågade jag.
Nej svarade hon, jag ska bara hälsa på en vän.
Jag undrade vem den vännen var som hon hade gjort sig så sexig för och låtit trosorna stanna hemma. Jag önskar att detvar mig hon skulle till så att jag fick leka med hennes kåta lilla fitta igen.
Jag skakade huvudet som att få bort tankarna, jag måste till jobbet. Men hela dagen fanns hon där, och scener från det som hände igår spelades upp i mitt inre.
Jag låste in mig på kontoret och satte mig vid datorn och kopplade upp mig på en chatt som alltid när jag behövde underhållning.
Jag hade vissa chattrum jag höll till i och där hade jag mina små vänner jag delade saker med.
Stor_kuk69 var inloggad och jag snabbade mig att skriva ett meddelande till honom och snart kom det ett mysigt svar tillbaka. Han var egen företagare och satt på jobbet precis som jag och hade annat i tankarna än jobb.
Efter några meningar började vi blanda ihop våra fantasier medan det blev varmare och min hand letade sig in under kjolen.
Min hand smekte mig flitigt och hans ord fick mig att komma i en skön orgasm.
Jag tog några pappers handdukar och torkade min fitta innan jag gick hem för dagen.
+och njöt.
Det var dags för ett träningspass senare ikväll, jag packade en bag med kläder och gav mig av till jobbet. Skrev ett litet meddelande till killen att jag älskade honom och att jag skulle till träningen direkt efter jobbet.
Dagen på jobbet gick snabbt, jag var upprymd över att jag skulle få träffa henne igen, men hur skulle det kännas? Sist hade vi inte sagt så mycket, hade mest varit pinsamt. Tänk om det skulle kännas så nu också?
Jag gick ner i omklädningsrummet, bytte omtill mer bekväma kläder innan jag började värma upp. Tränaren körde hårt med oss och jag andades häftigt när jag var på väg till omklädningsrummet. Jag drog av mig kläderna och kastade de i en hög och gick in i duschen. Det var som vanligt fullt i duschen men jag ställde mig i kö. Studerade alla de vältränade vackra kvinnokropparna tills det blev en dusch ledig.
Hon kom in och frågade om hon kunde dela dusch med mig och jag tittade snabbt på de andra för att se om någon annan delade dusch innan jag sa att det var okej.
Hon tittade mig i ögonen.
Vill du följa med mig hem frågade hon.
Jag blev glad men kände att det var totalt fel det jag gjorde.
Kan inte du följa med mig undrade jag i stället.
Är inte din kille hemma undrade hon? Jo, gör det något?
Hon rodnade och svarade inte.
När vi klätt på oss tittade jag frågande på henne. Jag ville att hon skulle följa med. Det var fredag kväll och jag hade ingen lust att gå ut eller någon annanstans än hemtill mig.
Hon följde med. Killen hade inte kommit hem än när vi gick in i lägenheten.
Det lyste några små lampor i fönstret och på väggarna som gav ett dunkelt sken. Tv:n stod på och det var något debattprogram, jag sänkte volymen lite. Jag gick ut i köket för att hämta en flaska vin och två glas, när jag kom tillbaka hade hon klätt av sig och satt naken i soffan med särade ben.
Jag kände hur jag rodnade och tittade snabbt på klockan, han slutade nu, skulle vara hemma om ungefär 30 minuter.
Vad gör du sa jag och la en hand på hennes lår.
Ta på mig viskade hon, jag kan inte sluta tänka på dig, hur du slickade mig och smekte mig.
Snart låg vi i soffan och hånglade. Och hörde inte när dörren öppnades och killen k kåt att jag skulle kunna explodera när som helst så jag gick in i badrummet. Är du sur undrade jag skamset.
Nej sa han, jag tycker att det här är bra, visserligen kunde du ha sagt något men jag gillar det. Du har alltid varit så pryd men nu får jag se min kåta lilla flicka sa han när han steg ur duschen och förde in handen under kjolen in till min våta fitta. Men jag vill vara med. Jag kommer snart, gå tillbaka och fortsätt värma upp sa han innan dörren om honom stängdes.
Hans ord fick mig att darra av spänning.
Hur gick det frågade hon och tittade på mig.
Det var okej, men han vill känna din sköna fitta om kuken medan jag suger dina bröst sa jag medan två fingrar gled in i hennes våta fitta och jag började pulla henne.
Innan det gick för henne kom min kille och satte sig bredvid soffan och tog hennes bröstvårta i munnen och sög den.
Hon ryckte till och vred sig av njutning på soffan.
Ska vi gå till sovrummet undrade jag och snart befann vi oss i våran stora säng och vi sög hans kuk tillsammans precis som tjejer gör på porrfilm. Det var helt otroligt att känna hennes tunga mot min samtidigt som man slicka och sög kuk.
Jag la mig på rygg, hon över mig så vi började slicka varandra innan han ställdesig bakom henne och började leka med kuken i hennes våta skåra.
Jag slickade honom på pungen samtidigt som hans kuk gled in i henne och jag kände hu hon sög tag i min klitta. Det var så otroligt skönt. Jag slickade hans pung och hennes fitta samtidigt som han knullade henne och hon sög mig, hade aldrig gjort något liknande och förr aldrig kunnat ana att jag skulle kunna göra något sådant.
Han sprutade hennes fitta full och medan hon sög honom ren slickade jag upp hennes och killens safter. Vi var helt utmattade och somnade.
På natten vaknade jag av att jag satt fast, de hade knutit fast mig i ena änden av sängen, och när jag öppnade ögonen såg jag hur min kille satte på henne. Det bubblade i mig av svartsjuka. Hur kunde han bara göraså.
Han tittade roat på mig som om han såg vad jag tänkte och svarade att kan du så kan väl jag.
Jag ångrade mig när jag såg hur hon njöt av att ha hans härliga kuk långt in i sin fitta. När de var klara gick hon in i duschen, när hon komr brottad i sängen och andades häftigt.
Knulla mig kved jag, säg att du bara vill ha min sköna fitta.
Efter knullet låg vi tätt intill varandra när han viskade att det här var en bra läxa för mig. Jag förstod vad han menade. Men det hade varit omöjligt att hålla mig undan henne.
Nästa träningspass följde hon med mig hem, killen var på jobb och innan han kom hem hade hon gått…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: syrgas

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-30

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter