Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

hemma hos våran väktare.; )

Vi går in o hon bjuder på en kopp kaffe till att börja med så vi sätter oss allihopa. Av någon underlig anledning så kommer vi genast in på samtalsämnet SEX. Jag är rätt så frågvis av mig...så jag ville givetvis veta vad hon gillade. Hon började så smått berätta hur man som kvinna förför en annan kvinna.

Eftersom min kille o hon då är intresserade av precis samma sak....nämligen att slicka fitta, vart detta ett stort samtalsämne under en längre tid. Detta eggade mig nåt fruktansvärt så jag var tvungen att lämna dom en stund för att försöka dölja lite av min frustration. Så jag gick in å badrummet en stund o bara "råkade" känna efter hur kåt jag var. Jag var baratvungen att smeka lite på klittan eftersom jag höll på att gå sönder av kåthet. Hursom helst så fick jag inte orgasm utan sparade mig till ett senare tillfälle som jag hoppades på.. ; ).

När jag kommer ut från badrummet så har de öppnat varsin öl o konstaterar båda två att denna brygd gör att allting går väldigt mkt smidigare. Jag började ana oråd eftersom jag såg på dem båda att de hade nåt lurt på gång. Jag frågade o det svar jag fick var bara....."vänta du o se"...."du kommer inte att bli besviken". Jag fortsatte o fråga eftersom jag blev jättenyfiken på vad dom pratar o planerar när jag e borta. Till slut så talade Mari om för mig att hon o min kille har slagit vad om vem som är bäst att slicka fitta....o eftersom jag nu hade turen att varai samma byggnad som dom så vart jag självklart offret! ; /
Jag spelad lite generad, men önskade bara att de båda tog tag i mig o slet av mig de små kläder jag hade, tvingade ner mig i sängen o drog mig lite i håret för att sedan tävla om vem som var bäst på att slicka MIN fitta.

De avbröt diskussionen med att säga att de var röksugna. Så det innebar att vi var tvugna att gå ner i källaren där man fick röka. När vi kommer ner i källaren så fick inte alla plats att sitta, så jag sätter mig i mn killes knä o får känna hans otroligt hårda kuk mellan mina skinkor. Samtidigt tittar jag upp mot Mari som kommer emot mig o tar tag i mitt hår o kysser mig på halsen. Min killes hand glider från knät o upp för innanlåret, över mina stay-ups o in på huden. Snart var han framme vid troskanten o jag höll på att spricka av kåthet. Då kysser Mari mig o jag kunde inte hindra det utan drog ifrån mig ett oskyldigt litet *stön*. Min killes kuk vart hårdare än vad jag nånsin trott skulle kunna gå...jag trodde byxorna skulle spricka så jag drog med handen över hans kuk utanpå byxorna....men då tog Mari mig i handen o drog mig ut från rummet o blängde på min kille o sa med kåt röst "hon e min ikväll" .

forts följerRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Miraqulix

  • Publicerad Publicerad: 2004-07-06

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter