Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Hembiträdet

Hej, nu ska jag berätta en helt fiktiv historia som jag själv gått och tänkt på. Eftersom jag själv blir upphetsad av att tänka på situationen, så tänkte jag att det kanske ni också blir. Jag skriver i jag form. Håll till godo.

Jag heter Sussi och jobbar som heltids husa hos en familj där bägge arbetar på EU. Jag är i 40-års åldern och trivs bra med mitt arbete. Det ger mig mycket fritid och jag kan träna och sköta om min kropp samtidigt som jag sköter huset. Deras arbete kräver att de reser mycket varpå jag ofta är ensam i huset tillsammans med sonen i huset. Han heter Johan och är lika ståtlig som sin far trots sin ringa ålder på 17 år. Jag har arbetat i familjen i 12 år nu och jag är väl mer en familjemedlem än en anställd. Johan och jag har alltid haft ett bra förhållande och jag är väl en reserv mamma för honom när hans mamma är i Bryssel.

Så länge allt fungerar i huset med markservicen så får jag göra och planera mina dagar som jag vill. Vi bor i ett stort suttereng hus där Jag och Johan sover i undervåningen och föräldrarna på övre plan. På Johans och min våning finns även gillestuga, badrum, tvätt stuga och ett litet kök. Från gillestugan finns altandörrar rakt ut i trädgården. Nu till själva historien.

Jag ligger i sängen helt nyvaken. Känner mig lite ensam då det inte har varit någon man där det senaste halvåret. Ofrivilligt letar sig min hand ner mellan benen och jag känner hur kåtheten ångar mellan benen på mig. Jag smeker mitt håriga venusberg och masserar klitoris i ett par minuter och jag kommer direkt. Himmel, tänkte jag. Måste få en rejäl genomkörare snart.

För att få något annat att tänka på, så gick jag upp och gjorde lite frukost. Johan var redan i skolan då han måste åka vid sju för att hinna. Jag sätter på kaffebryggaren och konstaterar att aromen från nybryggt kaffe är bland det bästa som finns på morgonen. Jag gör några smörgåsar, häller upp kaffet och sätter mig och läser DN. Känner fortfarande att det pirrar mellan benen på mig och försöker att tänka på nyheterna som jag läser i stället.

När DN var slut så var tyvärr inte pirret slut. Jag plockade undan frukosten och började städa hela huset för att få något annat att tänka på. Jag hade dragit på mig ett par shorts och en t-shirt och började rumstera om.

Det gick lätt tills jag kom till Johans rum. Det såg ut som en rövarkula. Jag plockade upp hans smutskläder och slängde dem i tvättkorgen. La hans böcker i en hög och började damma. När jag kom till skrivbordet så började jag att damma hans dator. Jag kom emot datormusen och bildskärmen lyste upp. Johan hade glömt datorn i viloläge så den satte igång av min lilla beröring. Jag tänkte lite småskrattande ”tänk om alla var så lätta att tända”. Längs ner på skärmen så såg jag att det var en file som det stod foton på. Jag öppnade filen av nyfikenhet för att se vad det var. Upp kom det flera filer med olika rubriker. Det stod sommar -02, sommar -03, kompisar osv. Sedan såg jag en file det stod Sussi på. Jag blev hedrad av att se att jag hade fått en egen file i hans dator.

Jag öppnade filen och fick fram en underfile och ett femtio tal foton på mig. Jag bläddrade igenom dem och upptäckte att det var säkert nittio procent av bilderna som visade när jag solade. Han hade en väldigt fin digitalkamera med mängder av objektiv, så han kunde sitta långt ifrån och ändå ta närbilder. Jag märkte att bilderna var fixerade vid mina bröst och i grenen på mig. Vissa bilder var jag naken från sidan eller stod i duschen eller liknande. Herre je, tänkte jag. Är han så fixerad av mig. Jag blev rörd och förvånad.

Jag kunde inte låta bli att öppna den andra filen också. Klickade på den och upp kom mer eller mindre porrbilder på mig. De flesta när jag onanerade inne i sängen. Men hur har han gjort detta tänkte jag. Jag rusade in i mitt sovrum och rev i bokhyllan. Där hittade jag en kameralins gömd bland böckerna. Först blev jag förbannad och tyckte att han inkräktade på mitt privatliv men sen gick det över och jag såg det som en komplimang. Det svåra var att hitta en väg att tackla situationen på ett förnuftigt sätt. Jag lät kameralinsen sitta kvar så att Johan inte skulle märka att jag upptäckt den.

Gick in till hans dator igen och undersökte vad som fanns mer där. Jag hittade även filmer på mig onanerande, jag såg på datumen att det här hade säkert pågått i ett års tid minst. Tänk att han har legat och runkat med att titta på mig. Vad skulle jag göra? Det här kunde ju vara en grund att jag miste mitt arbete.

Jag stängde filerna, och datorn gick tillbaka i viloläge. Jag lämnade Johans rum och satte mig i soffan. Jag tog ett glas vin för att stilla tankarna en aning. Det brände mellan benen på mig och jag blev förvånad att den här nyuppkomna hemliga situationen tände mig. Jag kom av bara tankarna.

Efter städandet och övriga aktiviteter så hade jag blivit svettig så jag tog mig en dusch. Jag kände det varma vattnet strila över kroppen. Dörren stod öppen och jag tittade ut och upptäckte att man hade fri insyn från fåtöljen. Jaha, det är där han har suttit och plåtat mig i duschen, den lille rackaren. Jag drog på mig ett par tunna trosor och en silkes kimono. Gick ut och värmde lite rester från igår. Jag sitter och mumsar i mig lunchen och kan inte glömma att han har tittat på mig som sexobjekt. Självklart blir jag smickrad av min hemliga beundrare.

Vid tretiden kom Johan hem från skolan och jag gick fortfarande runt i trosor och kimono. Det är inget ovanligt för mig. Jag gillade att strosa runt och känna silken smeka kroppen.
- Hej, ropade jag.
- Hej fick jag tillbaka.
Han gick till köket och gjorde sig några mackor. Jag tittade på honom, fast nu med en kvinnas ögon som tittar på en man, inte en pojk som jag varit med om att uppfostra de senaste åren. Han var läcker och tänk att han smygtittar och fantiserar om mig. Jag blev kåt igen. Han åt upp sina mackor och gick in i sitt rum. Jag hoppas att han inte märker att jag var i hans dator. För det första så är det högst personligt och för det andra ville jag hålla hemligt att jag visste vad som fans där.

Klockan hade hunnit bli sex och jag knackade på Johans dörr, frågade om han kunde sticka och köpa några pizzor till oss. Jodå han tog moppen och stack iväg. Det tog en halvtimme så var han tillbaka med rykande färska pizzor. Jag fortsatte på vinet jag redan hade tagit ett glas av och Johan tog Coke. Vi åt och jag kunde inte släppa att han tjuvkikar och tjuvfotar mig. Nu när jag vet om det så märkte jag att han försökte få en blick på mina bröst som var helt fria under kimonon. Jag hjälpte honom lite och böjde mig lite framåt. Nu kunde han se det ena bröstet under kimonon. Jag såg hur han tittade och mina bröstvårtor reagerade och de markerades tydligt under det tunna tyget.

Nu hade vi ätit färdigt och Johan dukade av tallrikarna. Jag gick och lade mig på soffan, tittade på nyheterna. Johan kom och satte sig i fåtöljen och började mixtra med kameran. Han putsade den och satte in ett annat minneskort. Nu ska jag testa honom lite, tänkte jag. Jag låtsades somna på soffan. Efter en tio minuter så hörde jag ett svagt klick och förstod att nu sov jag inte bara i soffan utan även på bild. Jag rätade till mig lite så att ena bröstet låg fritt vilande på det mjuka tyget. Det klickade till igen och jag kände en härlig spänning. Johan satt och fotade mig förhoppningsvis för att han gillade vad han såg.
Jag lade nu armen på kimono tyget och skruvade till mig så jag låg på rygg. Resultatet blev att jag blottade hela framsidan av min kropp. Det klickade några gånger, jag kände spänningen av Johans kamera. Det spred sig en varm känsla i hela kroppen. Den koncentrerade sig mellan benen på mig.

Helst skulle jag vilja sära på benen och be Johan att hoppa på mig. Men särar jag på benen nu så kommer Johan att upptäcka att fukten har gått igenom trosorna. Jag hörde det svaga ljudet från Johans kamera i bakgrunden. Jag visste nu att mitt trosbeklädda venusberg som framhävde min buske och mina bröst var förevigade för nedladdning i datorn. Jag hörde nu i bakgrunden att Johan reste sig och gick in i sitt rum. Jag förde ner min hand till grenen direkt och jag behövde bara nudda trosorna så kom jag.

Jag låg där och funderade, vad ska jag göra nu? Jag tog ett glas vin till och gick sedan mot mitt rum. När jag passerade Johans rum så ropade jag genom dörren, - Jag går och lägger mig nu, god natt. God natt hörde jag bakom dörren.
Jag gick in i mitt rum och kände på mig att han satt och tittade på mig via datorn. Det var en härlig känsla och jag tänkte att jag skulle utnyttja den. Jag tog av mig kimonon och trosorna. Gick och plockade lite i rummet, tog sedan och hällde ut mina rena nytvättade kläder på golvet för sortering och hopvikning. Varje gång jag skulle ta ett plagg så böjde jag mig ner så rumpan var rakt mot kameran. Hoppas att han tittar, tänkte jag. Hoppas att han ser mitt sköte mellan skinkorna. När jag upprepat proceduren tills all tvätt var sorterad och klar så gick jag fram till bokhyllan. Där stod jag och tittade rakt in i kameran utan att avslöja att jag visste den var där. Jag tog fram en bok och backade ett steg. Höll upp boken så Johan skulle se titeln på den via kameran. ”Kåta drömmar”.

Jag lade mig på sängen ovanpå täcket och började låtsas läsa i boken. Nu kunde jag äntligen sära på benen så Johan kunde se mitt kåta sköte. Jag började sakta smeka mig mellan benen och hoppades att han satt och njöt av mitt skådespeleri. Än en gång kom jag med en gång, jag lät handen sakta smeka min fitta tills jag somnade.

På morgonen (lördag) så gjorde jag en kraftig gemensam frukost som alltid på lördagar. När den var klar så knackade jag lite varsamt på Johans dörr och sa att frukosten var klar.
- God morgon, sa jag när han kom.
- God morgon fick jag till svar.
- Hur länge satt du uppe igår då? Han rodnade lite och med det visste jag att han sett mig.
- Till elva ungefär.
- Jag tog tidningen och gav honom sporten medan jag läste det övriga.
- Du Sussi, sa han. Jag har ett arbete i foto där jag skall göra en fotoserie om något. Jag kan inte komma på vad. Har du något tips?
- Vad ska det handla om då?
- Vad som helst.
- Du kan ju fota träd, blomkrukor, människor på stan, parkbänkar, hundar eller mer eller mindre vad som helst.
- Äh, hörde jag och han reste sig och gick från bordet.
Det var en vacker dag och jag passade på att påta lite i trädgården. Jag hade bara en bikini på mig för att få lite färg på kroppen. Jag såg hur Johan vankade fram och tillbaka inne i huset med kameran i högsta hugg. Hoppas att han hittar något att fota, tänkte jag.

Vi tog en snabb lunch och jag påtade vidare i trädgården. Vid femhugget så gick jag in och skulle duscha. Johan satt i fåtöljen och jag frågade om han hittat något intressant att fota.
- Nä, det är skitsvårt.
- Du kommer nog på nåt, svarade jag.
Jag gick till badrummet och lät dörren stå på vid gavel. Klädde av mig bikinin och ställde mig så att Johan skulle se min nakna kropp. När jag smygtittade i spegeln så såg jag att kameran var riktad åt mitt håll. Jag böjde mig ner så han skulle få en bra bild av min rumpa och mina könshår mellan skinkorna. När jag duschat klart gick jag naken till mitt rum utan att titta åt Johans håll. Men jag kände hans blickar följa min nakna kropp tills jag var inne i rummet.

Nu var jag kåt igen. Inspirerad av kåtheten så tog jag på mig ett raffset med stayups, tunna trosor och en korsett. Över det tog jag en svart kort kjol med dragkedja där bak. Korsetten var sådan att man behövde ingen topp men om man stirrade kunde man se bröstvårtorna under tyget.
- Nå, sa jag. Har du hittat något att fota.
- Vänta sa han, han tog några bilder på mig och fortsatte. Nä, jag har försökt att komma på något originellt men jag hittar inget.
- Men kan du inte fota alldagliga saker i en ovanlig miljö. En kaffekopp i en blomkruka, mjölk paket i öppna spisen osv.
- Ja det var inte dumt, sa Johan.
Han sprang runt med olika prylar och ställde på de lustigaste ställena. Men han tyckte tydligen att förslaget var bra. Jag tog en tulpan och stack ner den i dekoltaget och sa till Johan.
- Det här då, är det inget att fota?
- Toppen sa Johan.
- Vänta så trycker jag ihop brösten lite så det blir mer markerat.
Kameran klickade några gånger och jag såg hans förtjusning i ögonen. Nu letade han efter andra prylar. Han hittade en vas som han frågade om jag kunde ställa på magen.
- Vänta då så lägger jag mig på bordet.
Jag la mig på bordet och han försökte ställa vasen på magen. Det var jätte svårt för den hade så liten fot. Jag hjälpte honom lite och flyttade ner den till venusberget och sa. Där kan den nog stå. Johan balanserade upp vasen och jag kände hans beröring mot mitt sköte. Jag blev varm i hela kroppen. När den väl stod där så klickade kameran igen. Vänta sa han och böjde sig ner. Nu riktade han kameran rakt emellan mina ben och jag ville inget annat än att sära på dem för hans ivriga tonårs ögon. När det var klart så gick han efter ett champagne glas och frågade om han fick ställa det på min rumpa.
- Det ska väl gå bra sa jag och skulle precis vända mig om på bordet då han sa.
- Res dig upp då.
- Resa mig?
- Ja, så kan du böja dig framåt och jag ställer det på rumpan.
En sån liten rackare, tänkte jag och böjde mig framåt. Nu spändes tyget i kjolen och jag vet att den åkte upp över kanten på stay upsen. Han balanserade glaset på min rumpa och tog några bilder.
- Vänta, jag är inte klar än.
Han satte sig på golvet bakom mig och fotade. Nu måste han ha fått insyn ända upp till rumpan tänkte jag. –Dra upp dragkedjan lite så ser det sexigare ut, sa jag. Jag kände hur dragkedjan åkte upp till hälften och hur kjolen blev ledigare. Nu fotades det för fullt. Jag skulle sära lite på benen men då åkte glaset i mattan. Trots det så särade jag på benen så Johan skulle se bättre. Efter några bilder så reste jag mig upp och frågade.
- Kan du inte göra en fotoserie på mig. Jag har alltid velat ha några bra bilder på mig.
- Visst svarade Johan, märkbart påverkad av vad han sett.
- Var ska jag stå då, undrade jag.
- Ställ dig vid öppna spisen, där är det fint ljus.
- Hur ska jag stå då?
- Rör dig hela tiden så tar jag massor av bilder, sen kan vi välja de du tycker är bäst.
Jag började röra mig med mjuka rörelser och lyfte på håret i sensuella rörelser. Johan plåtade hela tiden Jag ställde mig bredbent mot honom och han la sig på knä framför mig. Jag drog upp kjolen några centimeter så låren syntes över stay upsen. När han knäade framför mig så vände jag kjolen så att dragkedjan kom på framsidan.
- Nu kan du dra upp dragkedjan så långt du vill, sa jag till Johan.
Han drog upp den så det bara var några centimeter kvar till linningen och knappen. Jag särade på benen så jag stod bredbent framför honom. Nu plåtade han mina helt genomskinliga trosor där busken lyste igenom och jag njöt av hans ivriga blickar. Jag knäppte upp knappen och drog upp dragkedjan så kjolen föll i backen. Smekte mig lätt i skrevet medan kameran klickade. Jag tog tag i linningen på trosorna och drog dem uppåt så de åkte in i fittskåran. Nu kunde han se hela min buske på bägge sidorna av trosorna. Jag njöt hela tiden och kände att jag ville fortsätta. Jag vände mig om och började sakta att böja mig framåt. Min buske blottades mer och mer. Till slut stod jag med huvudet mot smalbenen och jag försökte hålla balansen medan jag särade på benen. Kameran gick i ett. Jag smekte mig mellan benen och lät handen glida upp till rumpan. Jag kände mina fitthår mellan benen och visste vad min son tittade på. Nu reste jag mig upp igen och såg Johans bula under byxorna. Jag rätade till trosorna och gick till köket och hämtade en jätte gurka. Jag stoppade ner den i trosorna så den stack ut längs med benet.
- Det här var väl en ovanlig plats för en gurka, sa jag till Johan.
Han svarade inte men fotade vad han såg. – Kom sa jag så går vi till soffan. Jag lät gurkan sitta kvar i trosorna och Johan satte sig i soffan. Jag hoppade upp på bordet och svängde mina höfter framför honom i mjuka rörelser. Jag tog tag i gurkan och förde den till munnen där jag började suga på den som man suger en kuk. Ta av mig trosorna, snälla Johan. Han drog sakta ner mina trosor samtidigt som han sa att han var tvungen att byta minne i kameran. Det tog högst en halvminut, sedan var kameran redo igen.
Nu stod jag framför honom i stay ups och korsett. Den vita korsetten ramade in min håriga fitta som en tavelram. Jag tog gurkan och lekte med den över venusberget och lät den i mellanåt glida längs fittskåran mellan benen. Gurkan blev glansig av mina kåtsafter. Jag lade ifrån mig gurkan och började knäppa upp korsetten. Brösten blottades helt när korsetten föll på bordet. Jag tog tag i brösten och smekte och kramade dem. Vårtorna reagerade med en gång och styvnade under min behandling.

Jag tittade på Johan som fotade frenetiskt. Det var en stor våt fläck på hans byxor. Jag lade mig nu på bordet och började rulla ner mina stay ups. Jag drog medvetet upp knäna till hakan så Johan fick en fin insyn med sin kamera. När bägge stay upsen var av så särade jag mer och mer på benen ända tills det gjorde ont. Jag smekte nu fittan och stack in ett par fingrar djupt in i mig. Jag lät dem glida in och ut några gånger, sedan reste jag mig upp och sa.
- Nu ska jag ställa mig i olika poser så om du önskar någon särskild bild så säg till.
Jag gick runt lite och böjde mig, stod bredbent, klämde brösten och dansade naken framför Johan. Nu satte jag mig på bordet igen. Tog ett fast tag i gurkan och lutade mig bakåt. Jag satte upp fötterna på bordet och skrevade. Johan var stum av iver att fota. Jag smekte fittan och särade på mina blygdläppar så hela grottan blottades. Sakta förde jag gurkan till fittan och tryckte in den en liten bit i taget. När jag inte fick in mer så började jag föra den in och ut. Min orgasm kom nästan direkt och jag låg helt utmattad framför Johan med gurkan djupt i fittan.
Jag tittade på Johan och sa,
- Vad härligt. Jag blev så kåt när du fotade mig.
- Ja, det var fint att få fota dig, Sussi.
- Vill du ta fler bilder?
- Jag skulle vilja fota dig en hel vecka om det fanns möjlighet.
- Nja, det är väl lite länge. Men klicka på du och säg hur jag skall sitta eller ligga.
Han gav instruktioner och jag följde dem lydigt. Efter ett tag ville han att vi skulle gå in i sängkammaren så han fick fota mig på sängen. Jag tog honom i handen och vi gick till min säng. Jag drog av överkastet och lade mig på sängen. Jag började nu smeka min kropp igen medan Johan fotade. Jag var så kåt så jag måste få något i mig.
- Kan du inte ställa dig på alla fyra och bända upp rumpan.
- Jovisst.
Jag följde Johans instruktioner lydigt och hörde hur kameran gick. Nu kände jag hans hand mot min rumpa. Jag ryckte till lite av upphetsning men stönade till lite som bekräftelse att det var ok. Jag svankade så mycket jag kunde och sa.
- Snälla Johan, smek min fitta.
- Får jag?
- Om du låter bli får du en örfil, sa jag.
Han smekte mig över rumpan och hans händer kom närmare och närmare min fitta. Jag svängde till med rumpan så hans hand hamnade rakt på min mus. Äntligen kände jag hans hand mot min kåta fitta. Han smekte mig längs fittskåran och tryckte in ett par fingrar. Gud va skönt. Handen försvann och jag kände hur hans tunga började bearbeta klitoris. Jag kommer snart stönade jag. Han fortsatte att slicka mig tills jag kom i en kraftig orgasm. Jag föll ihop och vände mig sakta om tittade på Johan och sa.
- Jag vill ha fler orgasmer, kan du hjälpa mig.
- Mer än gärna svarade Johan.
- Smek min fitta, bad jag.
- Får jag fista dig, frågade Johan.
- Ta det försiktigt bara, du har ganska stora händer.
Jag drog upp knäna till hakan och särade på benen så mycket jag kunde, fittan skulle vara vid öppen för Johans hand. Jag kände hur hans hand gled sakta men lätt in i mig. Det var bara knogen vid tummen som gjorde lite motstånd. Johan skruvade till handen lite och på så sätt gled hela handen in. Han förde den sakta in och ut och jag kände att hela underlivet var fyllt. Det var en skön känsla. Jag bara låg och njöt samtidigt som jag sträckte mig efter Johan. Jag hittade hans byxor och knäppte upp dem. Drog ner byxor och kalsingar i ett ryck, fram kom en härlig våt och stor kuk. Han hade tydligen redan kommit en eller flera gånger för hela skrevet var kladdigt av sperma. Jag smekte hans pung och rev lite lätt med mina naglar. Tog ett mjukt tag om kuken på honom och förde huden sakta upp och ner.

Jag tittade på hans stora sprängfyllda kuk och tänkte, jag måste ha den. Jag måste ha den i fittan. Då hörde jag Johan säga.
- Sussi, snälla, kan jag inte få stoppa in den i dig.
- Snälla Johan gör det. Jag har inte haft någon på ett halvår minst. Jag måste få den i mig.
- Får jag ta dig bakifrån.
- Du får ta mig från vilket håll du vill eller alla håll samtidigt.
Han tog ut handen ur fittan på mig och drog av sin t-shirt. Jag vände mig om och ställde mig på knä. Svankade med ryggen så han skulle komma in lätt. Äntligen kände jag hans kuk nosa mot fittöppningen. Han tryckte sakta in den och började jucka. Jag kände hur han tog ett stadigt grepp om min rumpa och ett finger gled sakta in i min anus. Jag njöt och Johan juckade fortare och fortare. Hans kuk pulserade i mig och hans tag om baken på mig blev så hårt att det nästan gjorde ont. Han kom med ett vrål i mig och jag kramade hans kuk med mina fittmuskler så att varenda droppe skulle stanna i mig. Han föll ihop och gled av mig till min besvikelse. Jag ville ha mer. Jag rullade över honom så han låg på rygg.

Nu böjde jag mig över honom och började suga hans kuk i långa sugande rörelser. Jag njöt av att känna blandningen av mina kåta safter och hans sperma. Det tog inte så lång stund innan hans kuk var redo igen. Jag gränslade honom och styrde in hans kuk i fittan. Sakta började jag rida honom. Han tittade mig rakt i ögonen och blundade igen. Jag tittade på hans muskulösa ungdomliga kropp medan jag red honom sakta sakta.

Johan sträckte sig efter sin kamera och började fota mig. Han fotade mitt ansikte, mina bröst och hur kuken åkte in och ut i mig. Jag njöt av hans fotografering och kände att det här blir inget långvarigt knull. Jag förde mina höfter fram och tillbaka och kände hur kuken gled in och ut i mig. Nu kände jag hur orgasmen var nära. Jag ökade tempot och juckade hårdare mot Johans kuk. Jag kommer, jag kommer skrek jag. Kameran gick för fullt nu och orgasmen gjorde att jag fick kramper i hela kroppen. Jag sjönk ihop över Johan och jag kände hans ömma omfamning. Han juckade lite sakta i fittan på mig så jag kände kukens hårdhet.

Johan vände på mig och sa.
- Ligg här så ska jag knulla dig framifrån. Jag vill se ditt ansikte när jag kommer nästa gång.
- Snälla, knulla mig.
Han la sig på mig med sträckta armar och förde in kuken i min kåta och svullna fitta. Han tittade mig rakt i ögonen och lät kuken glida in och ut. Det var så skönt och jag såg hans beundrande blick som var fixerad på mitt ansikte. Jag kramade och juckade emot med fittan i samma tempo som Johan körde kuken in och ut i mig. Jag såg hur han blev rödare och rödare i ansiktet och min orgasm var nu inte långt borta. Jag gjorde en bensax på honom och juckade emot kraftigt några gånger och vi kom i en gemensam kraftig orgasm.

Efteråt låg vi utpumpade bredvid varandra och jag såg en tår på hans kind som jag pussade bort.
- Tack Sussi, sa han. Om du visste vad jag längtat efter att få det här. Jag har sett dig så ofta i trosor och utan och jag skulle bara vilja hoppa på dig.
- Jag har sett att du tittat på mig och jag har njutit av dina blickar. Men som du förstår är det känsligt med dig och mig. Får dina föräldrar reda på det här mister jag mitt jobb. Ibland när jag sett dig naken så har jag gått in och onanerat, och jag ville inget hellre än att ha din kuk i mig.
Jag sa inget om att jag upptäckte hans kamera i mitt sovrum men efter ett par dagar så var den borta. Numera när han vill fota eller filma mig så behöver han bara fråga. Jag blir så smickrad och kåt över att han vill se och fota mig. Vi har även gjort andra grejer som jag kanske återkommer till.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (12 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter