Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Håriga löjtnanten ---* homo

Varför dök han upp i minnet just nu ?

Måste vara bilden jag såg på nätet häromdagen. Den där killen , sittande på en bänk i omklädningsrummet, ena foten uppdragen på bänken, armarna i kors över knäet och huvudet vilande på händerna.

Han var naken, kuken hängde slapp över hans stora pung, ollonet tittade fram ur förhuden. Så söt och sexig.

Just så satt han på badhuset, den unga löjtnanten, som skulle bli mitt befäl under lumpartiden. Vi blev hämtade på stationen med buss. Många unga män, lite nervösa, lite osäkra över vad lumpen skulle betyda.

Redan där var han med, löjtnanten i grönställ, prickade av och räknade in sina nya rekryter, Han kunde väl vara runt 30 år, lång och smal, mörkt hår och med ett varmt leende. Byxorna smet åt fint runt en välformad rumpa. Kunde inte låta bli att kolla in honom, han var bara för vacker och bildskön.

Efter inmönstring, kläder, logement och middag var det marsch till badhuset. 50 unga, vinterbleka killar strippade helt, badbyxor användes inte här. Lite generade var vi allt, de flesta från landet och inte så vana vid att visa sig nakna i grupp.

Jag, som gillade killar, njöt i fulla drag. Härliga, runda grabbrumpor, vippande kukar i alla storlekar, grabbar med blonda och mörka kukbuskar. Vi duschade och efter det var det dags för bassängen. En del kukar hade växt till sig efter duschen, vi hade väl lite halvstånd allihopa.

Åter i omklädningsrummet får jag se honom, löjtnanten, sittande på bänken, helt naken. Min blick fastnade på denna underbara syn, ena foten på bänken hade han, särade ben. Bröstet var täckt av en matta av mörkt hår, en sträng fortsatte över magen, ner mellan benen och en härligt lurvig kukbuske. Även benen var täckta av svart hår. Kuken var halvstyv och stod lite ut över en slappt hängande pung med kulor som ägg. Under det uppdragna benet kunde man skymta rövskåran.

Jag stirrade nog lite för länge, var helt i drömmarnas värld av denna fantastiska syn. Såg till slut upp och rakt in i hans bruna ögon, blev lite rädd för vad han skulle tro, men han bara log mot mej.

En efter en försvann killarna från badet, markan hägrade med kvällsfika. Jag dröjde mig kvar och så gjorde även löjtnanten. Vi satt mot varandra på bänkarna, kanske en meter emellan oss. Jag särade på benen och torkade mej efter badet. Kände hans blickar, när min kuk började resa på sig. Vi sa ingenting, bara njöt av att se på varandra. Vid det här laget hade vi båda ståkuk, vi började runka sakta. Han greppade sin stora kuk, förhuden gled ner över ett stort och välformat ollon, handen drogs tillbaka och ollonet blottades helt. Den andra handen masserade pungen. Han lutade sig mot väggen, blundade, njöt av att ha en åskådare medan han runkade. Jag slutade runka min kuk, bara tittade på denna sköna syn. Han särade ännu lite mer på benen och gled ner en bit på bänken, lyfte ett ben och lät mig se den ludna rövskåran. Hans hand letade sig ner mot skåran, hittade snart rövhålet och masserade det med ett par fingrar. Nu runkade han allt fortare, pungen drogs upp, han närmade sig utlösningen. Några snabba runktag till och han stönade högt när sperman vällde fram, 5-6 kraftiga sprut landade på hans ludna bröst, han fortsatte runka och den sista sperman rann över fingrarna och hamnade i kukbusken.
Han öppnade ögonen, satte sig upp på bänken, fångade min blick och log sitt underbara leende. Jag var störtkåt efter vad jag just sett och min kuk stod som en batong, ollonet glansigt av försats. Han gick ner på knä, kröp in mellan mina ben, tog min kuk i munnen och började suga. Första gången jag fick kuken avsugen. Känslan var helt enorm, hans varma läppar, tungan som lekte runt ollonet. Han tog hela kuken i munnen, jag motjuckade och efter ett par minuter kunde jag inte stå emot längre, kuken pumpade sin spermaladdning rakt in i hans mun. Han svalde febrilt och inte en droppe gick till spillo. Min kuk gled ur hans mun, han slickade ollonet rent, reste sig och lämnade lokalen. Inte ett ord hade yttrats på hela tiden, vi hade båda varit kåta, njutit av varandra och det räckte med det.

Ingenting mer hände under lumpartiden mellan oss, vi sågs varje dag och sa hej, det var allt.

Fick veta senare att han gift sig och fått barn.
Jag glömmer honom aldrig.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Gert skrev

Skönt vara Bög Naken o Runka Varandras Sköna Stora Kukar! Han Sög Kuken Fullt Upp o Svalde Hela Sperman Bögarna Gillar bli Knullade i Röven GOTT!!!!

Betyg: 5
Jens skrev

Runkar Ståkuken med Handen o Sen In i Rumpan Sprutar Mycket Sperma!!

Betyg: 5
Sven skrev

Befälmannen Ung o Kåt På Killar o Får Ståkuk som Han Runkar Upp Mittemot Gaykillen som oxo Runkar Sin Kuk till Fullt Stånd som Sprutar Massor av Sperma På Kroppen!!!

Betyg: 5
Johan skrev

Gay Pojkar Runkar Mittemot Varandra tills Ståkukarna Sprutar Sperma!!

Betyg: 5
Justus skrev

Nakna o Kåta På Varandras Kukar som Runkas till Ståkukar Mittemot Varandra tills Det Går o Sperma Sprutar Ut men Inte i Anushålen! Gott med Killar som Gillar Gaymen o Gaykillar med Stora ådriga Sugkukar!!

Betyg: 5
Wille skrev

Gaykillar Nakna med Ståkukar Runkar Mittemot Varandra tills Sperma Sprutar på Varandras Nakna Kroppar!!!

Betyg: 5
Kalle skrev

Kåta får Ståkuk av att Runka Sina Gaykukar mittemot Varandra tills Spermier Sprutar Ut på Golvet!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter